"Överskrift"

Idag softade vi mest fram tils Andy kom hem från träningen. Sen blev det lunch på McDonalds, det jag älskar med england är att man kan äta nyttigare på McDonalds här, Chicken Salad on brown bread! Mega gott, och nyttigt!
Chicken Salad
Sen shoppade vi loss på en ny dammsugare som faktiskt suger upp dammet i lägenheten! Hittade en bra skrivare på REA så nu kan vi printa ut alla våra fina foton och rama in! Skaffade också tunnare täcken så man kan sova utan att koka ihjäl om nätterna. Täckena här är annars mega stora, tjocka och varma. Imorgon ska jag köpa massa fina ramar till fotona sen Onsdag är det match. En äkta hemmamatch på JJB-Stadium. Hehe, nej men det ska bli skoj. Alltid skoj med matchdagar.

Saknar redan min familj..
Alexandra, jag älskar ditt gossip ;)
KISSES

Kommentarer
Postat av: alex

hehe i knoow!! det ska bli kul på jobbet idag hehe.. håller dig uppdaterad.! om en månad är jag hos dig! wii . puss

2007-08-14 @ 09:24:03
URL: http://alexandraliving.blogg.se
Postat av: Anonym

hej sweetie
aah så de tog hans moppe också?? fyfan..
precis som du säger, verkar vara lite för mkt av en händelse att det är när ingen av er är hemma. säkerligen någon jävla ungjävel som sebbi har på msn eller ngt.. fattigt som fan..
ja hoppas på försäkringen... men bara grejen e ju så jobbig
vi har haft det sjukt bra.. verkligen varit som bebisar i sömnen, upp kl 9 och sen i säng kl 12 haha.. du vet när man kommer in i en sådan skön semestersömn.. man bli så utvilad när man sover så regelbundet och mkt..
vattnet, som du ser på bilderna är ju som ett skämt, och maten riktigt god..
vad är dina planer du i england då?
pusspuss

2007-08-14 @ 12:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0