en mycket konstig sömnlös natt

Igår gick vi och la oss vid typ elva tiden, låg och gosade och såg på teve.. Vid halv två sov andy som en gris men jag hade fortfarande inte lyckats somna ännu. Förbannad var jag på mig själv. När jag äntligen somnar in vid två tiden vaknar jag lätt av att andy mumlar som vanligt... Aja tänker jag, och gosar in mig mer under det varma täcket. DÅ sätter sig andy upp i sängen, drar bort täcket från mig, och börjar skrika; "Det är något i sängen, det rörde min huuuuuud". Jag flabbar åt honom och säger att han drömmer och pratar i sömnen samtidigt. Andy; "Neeeej" Han spärrar upp ögonen, så jag blir lite rädd och pekar ner på täcket "Där är det, det ligger där!" Rädd som en åsna hoppar jag upp ur sängen och försöker desperat hitta strömbrytaren till lampan. Då vaknar Andy upp från sin sjuka dröm och småskrattar; "Älskling, kom och lägg dig igen, här är ingenting, det är borta nu" Jag som är uppe i högvarv lägger mig i hans famn och kan återigen inte somna förrens nån halvtimme till eftersom min kära pojkvän skrämde livet ur mig!

Sååå, jag har inte fått mkt sömn natt som ni kanske hajar. Men vid halv tolv vaknade vi och då gick jag direkt ut på en halvtimmes promenad. Så skönt, sen en god (sen) frukost men min sov-talande pojke.

Tilda; Vad roligt att du läser! Klart jag kom hem och firade mina favvisar!! Det ska bli så skoj och få hit Carro, visa henne allt!! Du får komma sen efter sommaren också om vi stannar här!! And i love the gucci ;) Puss hjärtat.


Nej, nu är det tvättdags!




KISSES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0