EN HELKVÄLL MED BABESEN



Igår stack jag och Carro till Toves 20-års fest. Vi skapade en egen liten zon som Emma kom in i lite senare när hon dök upp med en flaska rödvin! Oj som vi drack, Carro hittade grekisk OZO som hon tyckte brände skönt i halsen och sen blev hon kalas full, men väldigt rolig. Vid ett-tiden tog vi en taxi ner i älskade hbg och vinglade in på ZooBar och drack massor med vin och sjöng allsång, där stängde det två så vi onsade in oss på LeCardinal där min kära pojkvän yrade rundor. Dansade som galningar ett tag sen stack jag hem med Andy. Kvällen slutade som vanligt med att jag och Andy brottades och slogs på golvet för ingen anledning alls, haha men roligt är det :)

Gick upp ur sängen klockan tre! Oångest! Men men, slappe dag som slappe dag. Imorgon är det ännu mera jobb sen på Tisdag så ska företaget på fete julbord på SWEA. Det ska bli trevligt!

Nej min pojke ligger i soffan och glor fotboll... As trist, jag som är sugen på en go film.. Men om nån timme blir det plankstek, och det ska bli såååå gott.

PUSS & KRAM ses på stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0