Förlust igen

Tråkigt tråkigt tråkigt. Blev förlust idag igen i fotbollen. Inga glada miner här inte, när det gäller det iallafall! Jag ska springa upp och packa nu för imorgon drar jag hemmåt, ska köra första sträckan hem, autobahn here i come? Haha. A är också glad över att få komma till Sverige lite och åka iväg med det andra laget ett tag. Är hemma i 10 dagar ungefär, perfekt hemvisit.
Igår var mina vänner fulla och ringde och saknade mig, jag saknade inte dom alls då, NEJ inte alls... ÅH JO det gjorde jag. Men dom kommer få nog av mig i 10 dagar hemma vettni! Bara massa mys, fikor, promenader, skitsnack, middagar och fest :) Kan inte bli bättre inte. 
Nej packa var det ja. Ska bara dricka upp mitt kaffe. :) 
XOXO

Liv i luckan!

Godmorgon!
Här är det liv i luckan med en liten sprallig kille och gäster. :) Idag är det även matchdag, Groningen - PSV, kommer bli tufft. Nu sitter lilla Noel och kollar på "Bilar" som är hans favvisprogram. Jag sitter vi datan som är min favvosysselsättning ;) Haha. Jag har redan duschat och ska upp och sminka mig strax, vi får väl dra om 2h härifrån.
this is me right now.
Hoppas ni har en bra dag. Imorgon ska jag åka hem till HBG, jag längtar efter att träffa mina fina vänner och min älskade familj :)
XOXO

Saturay

Godmorgon.
Sitter och väntar på kaffet. A väckte mig när han drog till träningen och resten av huset är redan uppe, blir väl så när man har en liten kille på ett och ett halvt år :) A verkar sugen på en liten skit han med, fast jag tror han håller sig till att vilja ha hund ett tag till! :) Ska iväg och käka frukost på stan medans A tränar sen ska vi nog grilla ikväll tror jag. 
På Måndag ska jag och Andys bror köra hem A:s bil och han har axeln ur led så jag får nog köra hem för första gången tror jag. Och mamma, det kommer gå bra, oroa dig inte nu :)
Så på Måndagkväll är jag hemma i mitt älskade HBG. Ska bli mysigt. Denna månaden har gått snabbt. Hoppas alla månader till Julafton också går snabbt, då sitter jag ju på ett plan till Thailand och jag kan inte beskriva så mkt jag längtar! 
XOXO

Let's play a love game

Dålig uppdatering här, JAG VET.

Haft en mysig morgon med min man, gjorde brunch med bacon och äggröra sen kollade vi en film och gossade lite. Sen drog vi och tankade, köpte tvättgrejer till bilen, beställde tid hos Opel så vår aircondition blir fixad och sen köpte vi lite filmer på Saturn. Jag köpte säsong ett av "Fotbollsfruar". HAHA. Får se om det tilltalar.

Nu tvättar A våra bilar och jag väntar mest på att han ska bli klar så vi kan beställa hem lite mat, fisk och ris blir det idag, så himla gott! Ikväll får vi gäster så imorgon är det full rulle. 


Hoppas ni har en fin dag.
XOXO

A freak like me

Godmiddag mina finfina läsare!

Hoppas ni har en bra dag. Jag drog och tränade vid tolv med tjejerna sen när jag kom hem drog A iväg och tränade. Måste ta en paus imorgon från träningen, det får inte bli tråkigt! Jag och Ida ska iallafall prova på Yoga tror jag. Elena ville köra bodypump men jag vet att jag kommer hata det, då går jag hellre på step eller arobics. Hoppas det går bra med att gå pass fast man inte kan mkt hollänska! Haha. Jag sitter här och velar om jag ska dra och köpa lite grejer till min fönsterkarm, tycker att den ser för tråkig ut, den behövs piffas upp! :) Lite växter och ljusstakar, vitt och silver it will be. Aa jag drar nog iväg en sväng faktiskt! :)

This is me today:


Har på mig tommy hilfinger jeans och en tröja från topshop.

Ha en underbar dag!
XOXO

Gymmet


Galna jag har städat hela övervåningen idag, kliniskt rent måste jag säga! Har högst upp kvar och lilla toaletten men det tar jag imorgon! Varit iväg och tränat med tjejerna. Var kvavt inne på gymmet idag men det gick väl hyffsat ändån. Nu när jag är hemma får jag inte tappa det. Ska ut och gå med Issa en massa, bara så hon vet! Sitter och bleker tänderna med sånna stripes och funderar på vad jag ska käka... A har redan käkat så jag får laga ihop ngt själv.

Jaha, regn ute, altså tändaljus-mys ikväll :)
XOXO

Paus i städningen!

En sida som är rätt underskattad är La Redoute. Där finns sjukt fina grejer. Är ute efter ett par stövlar men gillar egentligen inte att webbshoppa skor då man inte alls vet hur storlekarna är. 

Hittade två fina


Sitter också och funderar på vilken vinterjacka det ska bli i år... Jag vill ha någon som ingen annan har... Typ denna:


Nej jag får väl fortsätta städa.. Shit vad mörkt och trist det är ute.. Hösten börjar smyga sig på. Ska nog tända lite ljus och käka lunch snart. :)

XOXO

Tråkig dag

Här sitter jag och ugglar. Ska nog dra och kolla lite inredningsaffärer. Skulle vilja ändra på min fönsterdekoration. Sen måste jag städa lite också, idag är det övervåningen som gäller. Booooring! 

Lite inspiration:


Så himla fint. I mitt framtida hus ska jag blanda antika grejer (målade vita) och nya stilrena grejer. Jag längtar. Nej om man skulle ta tag i städningen. Mest för att det är så himla roligt (NOT).....

XOXO

More pics from Fiekes birthday





XOXO

Snart iväg och träna


Har inte så mkt mer att berätta. Jag har städat lite, tvättat lite och donat här i hemmet, sitter i träningskläder och väntar på att E ska smsa mig. Måste träna bort helgen! Åt för mycket skit i Lördags samt drack för mkt vin ;)

Grattis till världens finaste Alexandra idag också, hoppas hon får en mega bra dag!
XOXO

Birthdayparty



Hade jätte skoj igår med  E och F. Var ute och dansade lite också på Rumba och Enzo. Idag är det bakisdag ala grande. Film, cola och myyyys.

XOXO

Oh she's a diva




UPDATE, har bytat om till jeans och spetströja samt black high heels.




XOXO

Män som hatar kvinnor

Jepp jag är lite sen med att se den filmen men jag och A satt uppe till sent i natt för att kolla klart den. Hur bra som helst. Tjejen i filmen är otroligt cool, alla snuskäckelkillar borde få exakt samma behandling som hennes snuskiga förmyndare får, så jävla rätt. Svenska filmer gör allting så mkt mer verkligt och trovärdligt tycker jag. Tänk ändån att det verkligen finns så många sjuka människor i vår värld! 

Iallafall så ska jag dra och träna om någon timme sen vid sju ska jag befinna mig hos Fieke på födelsedagsmiddag! Ska bli mysigt! 

Förresten, måste bara tipsa om hur snygg Carolina Gynning är på sin header på sin blogg (www.gynning.net).

Nej nu får jag väl hitta på ngt vettigt.
XOXO

Hola!!

Regnet har precis börjat droppa från skyn, kom hem i tid, jag och E klarade oss precis :) Hittade en present till Fieke och så köpte jag YSL mascaran som alla tjatar om att den är så himla bra, så jag ska ge den ett försök :) 

Håller på och tvätta och greja här hemma och min meckar-man har fixat så att vår svenk-tv funkar hur bra som helst igen FAST det blåser och regnar, han kan när han vill :)

Jahapp, har väl inte så mkt mer att säga direkt. Joo E blev jätte fin i sitt hår idag, MEN tråkig som hon är så har hon inte längre en blogg så hon kan visa omvärlden! H&M hade fått in fina grejer också BTW.

                                 

XOXO





David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch

Heeej!

Vaknade med massor med energi i kroppen så jag tog på mig en mysig outfit och gick ut och gick en 30-minutare med underbar musik i öronen! Vad vore livet utan musik? 

Nu har jag käkat lite och ska börja fixa mig. Ska ner i stan och leta present till Fieke och luncha med Elena. :) 

Hoppas ni har en bra dag.
XOXO

Fy!

Att träna idag var inte mumma, jag och E svettades som två rosa grisar, fast vi var inte ensamma! Det är helt sjukt varmt! På tal om värme så fick vi ett mejl idag om vår Thailand-resa... Jag längtar inte alls, nej, absolut inte, INTE ALLS!



Skynda till vinter!!! Missar jul + nyår hemma, men vafan gör det när man är i paradiset istället? ;)
XOXO

Köks putsning = klar!



Jag är helt slut nu, har käkat lite flingor och knäckemackor samt en redbull, ska ju fan träna snart, kommer dö!
XOXO

Leker housewife i 34graders värme!

PUH vad hot det är! Det går verkligen inte att andas ute. Spenderat tid i tvättstugan för där är det svalt men där kan jag ju inte sitta och häcka! Varit på IKEA och köpt lite fint, ljus och växter! Skönt och piffa upp! Bara för att jag ska piffa upp så måste man ju städa och göra fint, vad ska man annars göra när kräftorna tinar och det är för varmt för att vistas ute? Haha. Så jag springer runt här i ett linne och städar och lyssnar på bra musik. Ni kanske undrar varför jag inte drar till stranden? Men ska jag vara ärlig så ORKAR jag inte ligga och steka, hade någon haft en fet pool så ok! Hoppas ni har en bra dag!




Haha sexy housewife eller inte!!! Haha svettig och jävlig!
XOXO

Heeeey!

Godmorgon!

Här sitter jag och käkar frukost bestående av två knäckemackor med kalkonskivor, smoothie (vanlijyoghurt, äppeljuice och frysta hallon) och en actimel. Ska dra och träna inom en timme. Nu jävlar ska jag krossa mig själv! Haha. Måste kolla om söta E eller lill Ida ska med :)

Bild tagen i England hos Jenna. Köpte dessa jeans och tisha på Zara, me love.

Nej lite Facebook nu. :)
XOXO

Godkväll

Hej mina fina.

Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har haft en mkt mysig dag faktiskt. Var och lunchade, shoppade och fikade med E och F. Jag hittade en fin hösttröja och köpte även mitt älskade läppstift från YSL, ungefär såhär ser det ut, fast det är nr26 på min tror jag bestämt;

ysl_ls_132_1.jpg image by Fanilee.

A hittade också lite höstplagg, måste också erkänna att jag känner lite som Elena att jag längtar efter hösten, trots att sommaren gått så fort. Men nu är man bara trött på att det är mega varmt ute, man är liksom klar med sommaren nu känns det som. Nu vill jag ha höst, lite vinter och sen två paradisveckor i Thailand tack! :)

I helgen ska vi hem till Fieke på lite födelsedagsfirande, vet inte vad jag ska köpa ännu! Svårt detdära med att ge bort grejer! Sist jag festade till det här i Groningen så sminkade ju E mig och söta Ida fixade till mitt hår, hittade en bättre bild på mig från den Lördagen:



Nu har jag tänt lite ljus och tvingas kolla fotboll... Tufft liv, haha.
Har även sökt in på en kurs i Grafisk Design, hoppas där finns plats för mig.
XOXO

Godförmiddag

Jag och A råkade sova rätt jävla länge idag. Ska snart ner på stan och möta upp E och F för en fika. Sitter här med en smoothie (såklart). Dagens är gjord av: blåbär, lite vanlijyoghurt, frysta hallon samt lite apelsinjuice. Mega gott!




Igår försökte jag också käka bra mat till middag. Stekte fläskfilé och till det en mega god sallad med bla äpple melon och avocado i. A fick självklart pommes och sås till. ;) 

Nej off we go.
XOXO

Idag börjar mitt nya liv

Hur många gånger har man inte sagt det? Haha.

Nej men från och med idag ska jag äta nyttigt och träna mkt kondition. Kom precis hem från gymmet, det var tufft idag då man inte tränat på hur länge som helst. Kommer väl in i det snart. Blev iallafall en timmes kondition och lite magpump. Nu sitter jag här nyduschad med en ananas/frysta hallon/apelsinjuice smoothie och njuter. Har ju äntligen köpt en mixer och har intalat mig själv att smoothies ska bli min nya grej. :) A ligger och sover så jag bloggar och ska nog spela lite The Sims 3 och vara den datanörd jag egentligen är. Hoppas också på att vi drar till Amsterdam imorgon. Projekt "Övertala A" börjar så fort han slår upp sina blå ögon :)



Jag just nu. Ser ut som en dränkt katt men skit i det, min smoothie är god :)

XOXO

Matchdag idag

Hej hej!

Har Danne och hans tjej över på besök. Grillade lax, spelade kortspel och drack vin igår och hade jätte mysigt. Flygresan hem från Manchester var rätt seg då planet var försenat nästan 2h... Men men, hem kom jag och jag har haft mega skoj. Min överraskning var ju en tripp till en jätte stor nöjespark. Här kommer lite pics:


Världens läskigaste karusell... Stup rakt ner i ett svart hål... Usch...

 

XOXO

 

 


Going home today


Har haft mega roligt. Ska ivag pa en lunch med Jenna och Lucie sen drar jag
hem till Holland igen!

XOXO

Manchester I love

Oh yes, nu ar jag har! Kande mig verkligen som hemma nar jag gick mot huset i vart gamla kvarter. Sa mysigt. Sa mamma och pappa, jag ar framme, resan gick bra och jag alskar er! Ville bara uppdatera lite. Har powernapat med Jenna for hon har jobbat natt. Blir en middag ute ikvall och en Starbucks kaffe tack. Som jag langtat efter dom. Hihi. Imorgon har tydligen Jenna fixat nagon overraskning till mig och allt hon sager ar att vi ska upp tidigt imorgonbitti, spannande!

Hoppas ni har det lika bra som jag era sotnosar!
XOXO

topshop.com

SHOUT Suede Peep Toe Shoe

Redan hittat två favoriter... :)
XOXO

De tre musketörerna!



EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN. Haha!

Hade mega skoj igår med mina finingar. Vi började dricka rätt tidigt (halv sex) och var rätt nitade vid halv tio då vi öppnade flaska nr 4... Haha. Men vi kom ut på Rumba och dansade rumpan av Groningen! Så jävla bra musik att jag dog! Elena fixade min make med hennes hög av smink och lill-Ida fixade lite svall i mitt hår, kände mig så fin så :)

Sitter här och dricker burkcola till frukost, behöver jag säga mer? :)
Drar till Amsterdam ikväll med min man, sen England på måndag, yeeeiiii!
XOXO

Nu drar jag!


Nu drar jag osminkad och ofixad till Elenas hushåll! Hörs imorgon!
Ha en fantastisk Lördagskväll! I will!
XOXO


I gotta feeling...

Pratade precis med Elena. Vi ska ses hemma hos henne vid fem halv sex och då ska hon ha tagit fram allt smink hon äger (behöver jag säga att hon har mkt då hon är make up artist?) och så ska hon sminka mig från grunden och göra mig finfin! Sen ska Ida (frisören) fixa frisyrerna på oss, vi kommer att bli så fina. Laddar min kamera nu också. Vinet är på kylning (hemma hos Elena) och jag längtar. För att få timmarna att gå ska jag dra till gymmet och pumpa lite! Yeah! ;)

Imorgon drar jag och Andy till Amsterdam och har en mysig övernattning på hotell sen far han till Stockholm och jag drar till Manchester, here i come!

Nej nu ska jag träna!
TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT!

XOXO

Sky and Sand

in the nighttime
when the world is at it's rest
you will find me
in the place I know the best
dancin', shoutin'
flyin' to the moon
you don't have to worry
'cause I'll be come back soon

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
this world ain't got no end

in the daytime
you wil find me by your side
tryin' to do best
an tryin' to make things right
when it all turns wrong
there no fault but mine
but it won't hit hard
'cause you let me shine

Sjukt fin text från låten Paul Kalkbrenner : Sky And Sand  

XOXO

Morgondagens partyplaylist:




Jag längtar!
XOXO

Sunny sunny sunny!

Åh det är sol och fint ute. Ska nog ner på playan eller lägga mig på altanen, har inte riktigt bestämt mig! Det är iallafall sjukt varmt så inne kan man inte sitta och glo! 


Schteeeek. (bild på Danni och Lelle)

XOXO

It's hot hot hot

29 grader och vindstilla, puh! Orkade inte riktigt stranden en dag till så jag och E bestämde oss för lunch i skuggan och lite strosande i stan. Jag tyckte inte att det var så jätte roligt och gå i affärer idag då det pep i varje butik jag gick in eller ut ur, haha! Fick ett jätte fint läppglans av E samt tandblekning, nu ska mina tänder bli vita fanimig. A står och dödar spindlar på altanen och jag käkar vindruvor, en ganska soft dag faktiskt. Åh jag köpte en ny ögonmask idag, min har försvunnit, spårlöst!!! Köpte dock en jätte fin med diamanter på och en eyecooler ;) 



XOXO

Tack för alla gratulationer


Såhär såg det ut på vår kräftskiva. Kan säga att alla kräftorna åts upp med glädje, mega goda.

Nu längtar jag tills på Lördag. Fieke kunde tyvärr inte komma så det blir en svensk-kväll med Ida och Elena och massor med flaskor vin! Me like alot.

Åh ni där hemma är saknade. Men jag kommer ju hem om 4 veckor. Jag försöker hålla ut! ;) Nu; filmtime! + mys.
XOXO

Han hade inte glömt... ♥

Det började med att jag och Ida drog ner på stranden vid 12 tiden idag. Och när vi kom ner så ringde Petter och frågade om exakt vart vi låg för andra gången.. Tänkte inte så mycket mer på det, sen efter typ 10 minuter så ser jag min söta man komma gående med en stor bukett med rosor och grejer, han hade inte glömt vår dag! :) Jag blev jätte glad, ni som känner honom vet att sånthära händer inte ofta, haha, men jag älskar honom lika mycket för det. ♥

Nu ligger han och sover i soffan och jag längtar bara till vår romantiska kräftskiva som vi ska ha ikväll :) Mumma!





5 rosor för 5 år. ♥



XOXO

Morgontrött




Här sitter jag i mitt kök, nyvaken, rufsig i håret, osminkad och jävlig. Har precis käkat två äggmackor och slurpar på mitt kaffe. Snart en cigg och sen ska jag ta tag i mitt liv och hämta upp Ida och dra och sola. Bättra på brännan lite :)

Vad händer hos er idag? Har ni också fint väder?
Ikväll ska jag och A käka räkor och kräftor. Idag har vi 5 år men A verkar inte ha så mkt koll, killar ni vet.... 

XOXO

Och så lite motion...

Precis kommit ut ur duschen efter att ha varit ute och gått en timme. Funderar på att beställa lite Sushi, är lite sugen på det faktiskt. Hoppas på fint väder imorgon också så jag kan bättra på brännan ytterligare :) Ska nog dra till gymmet imorgon också om det inte är för varmt för då är det olidligt där.

En nyduschad osminkad soppan:


XOXO

Le Groningen Beach







Jag och Ida har legat på en liten strand vid en sjö idag och solat och snackat skit. Träffade söta Elena med familj också. Sen tog vi en dricka på Kaap Hoorn och nu kom jag precis hem. Käkat en väldigt sen lunch, ska gå ut och gå om en halv timme timme typ.

Hoppas ni har en bra Tisdag.
XOXO

På väg till en fika med Ida

    

Såhär ser jag ut idag. Ska strax köra och hämta Ida sen ska vi köra till Kaap Horn och dricka kaffe och snacka skit. Ska inom IKEA sen också tänkte jag och köpa räkor och kräftor som jag tänkte att jag och Andy ska käka på Onsdag, vi har 5 år då så lite myspys får vi nog ha :) Andreas föräldrar åkte hem imorse och det känns tomt i huset. Har musik på högsta volym och springer runt här och fixar. En vecka kvar sen åker jag till min fina Jenna i Manchester och lever loppan. Älskar Manchester, världens underbaraste stad. Shopping and Starbucks it is. :)

Idag fyller världens bästa sis 25år och jag önskar henne en underbar dag med massor med rosé och champagne! Det är du värd min fina. Önskar att jag kunde vara där.... <3 LOVE YOU!



Ha en bra dag.
XOXO


Fantastic Friends








BLONDIES VS. BRUNETTES





and we always win;



Åh mina underbaringar, me miss u all.
Fast jag har finfina underbaringar här också såklart.
XOXO

Uppladdning inför imorgon.

Åh jag börjar redan bli nervös inför imorgon. Det är premiärmatch och mot Ajax dessutom. Ska bli jätte skoj men som sagt, nervöst! Idag åkte jag och Andys mamma in till stan vid tio tiden efter att ha lämnat Andys pappa vid Andys träning. Gick och tittade kläder, hittade en fin ring som jag köpte och sen lunchade vi när Andy och hans pappa kom in till stan. Sen fick det bli matshopping på Jumbo, grillad lax blir det ikväll. Andys nya grej är att käka lax innan match, nyttigt och gott :) Har precis varit ute och gått 2.5km. Går alltid den rundan, tar exakt en halvtimme, perfekt. Så här sitter jag med blött hår och myskläder och väntar på maten :) Ska iof springa upp och hjälpa till lite.

Har köpt TIGI Bed head shampo och balsam och jag älskar det!

Det ska ge en tjockt massivt hår och massor med volym och jag känner redan skillnaden, köpte dessa två stora pumpar som kommer att hålla hur länge som helst! Perfekt! 

Nej om man skulle fixa lite med maten.
XOXO

RSS 2.0