Raindropps keeps fallin' on my head

Usch usch usch vilket väder det är ute. Regnigt, gyttjigt, vått, äckligt och bläigt! Jag gillar inte det alls, då har jag hellre snö. Men men, det går väl åt bättre tider nu hoppas jag, hoppas bara att det inte regnar såhär mkt i veckan när min älskade bästis är här. Jag ska be till gud ikväll att hon inte missar flyget imorgon, man vet aldrig med yros nr 1. Haha.


Imorgon åker the big family + A iväg från mig och så hoppas vi på att Carro dyker upp vid två tiden så vi kan ha lite gossigt i några dagar! :) Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp! :)
XOXO

Mami vs. Dexter


Dexter är snäll och Mami är inte rädd, detta går ju bra!

XOXO

Fredagsmys!




Idag har vi varit på Zara och shoppat. Jag hittade massor men köpte bara en tisha, sen hittade jag en leopardmönstrad scarf i svartvitt plus ett linne som var jätte snyggt. Hihi. Shopping is the shit. Sen har vi handlat mat till ikväll och så har jag och mamma precis tagit en powernap och nu dricker vi cider. Dexter älskar när här är mycket folk, han är mkt lugnare och mamma tycker att han är underbar (tror jag). Han har inte bitit henne än iallafall :) Jag fick presenter igår också, me like that. Fick ansiktsrengörning och ansiktsbehandling av mina föräldrar och pengar till USA samt ett fint rosa mysvelourset av Granqvistarna. Jag älskar presenter. Nästa vecka kommer två till, från min man.... ;) Och en levande present, Caroline! Hihi!

Hoppas ni har det bra.
XOXO

Hemmafru som jag är...


.. så har jag bakat muffinsbrownies. Det är brownies i muffinsformar.... Kapisch?

Och sen har jag världens sötaste hund som snor min soffa;

Det luktar choklad i hela huset nu, mysigt! Nu ska jag snart börja på käk, blir lättlagat idag, korv med bröd :)

XOXO

Ops!

Råkade beställa detta på nelly.com
Man kan nog inte ens gå in på den sidan utan och beställa så mkt fint dom har + fri frakt.
Hihi.
Shopping-galen, i know.
XOXO

Zara!


Zara har tydligen öppnat i Groningen! Fan vad skoj. Får åka ner imorgon med familjen och shoppa! Hoppas man hittar lite finfina grejer! Hihi! Jag och A har varit hos Veterinären nu kl 14:00 med herr dex och han fick 2 sprutor och vägde nästan 14 kg!!! Tjockisen!!! Haha. Sen tryckte vi ner ett avmaskningspilla i hans hals när vi kom hem och så har jag städat toaletten och nu dricker vi kaffe och busar med Dex. Fan jag är typ sugen på att shoppa nu på Zara, har verkligen tänkt och åka till Amsterdam bara för den affären! Haha. Mamma och svärmor kommer bli glada iallafall!

XOXO

Förbannad


Jag fick sova till halv tio idag, mega skönt, dock skäller ju Dex som bekant på morgonen så det var kanske inte världens bästa sömn men ändån. När jag går upp så går Andy och lägger sig och jag och Dex går ut och går en långis. När vi kommer tillbaka så har A snott min nyckel från min ficka så vi är utelåsta så jag och Dex börjar ringa och knacka på dörren, inget svar. I en kvart stod vi där nere och ringde, sparkade och slog på dörren, började tro att A hade dött eller ngt. Då kom jag tillsist på den brillianta idén att skrika genom brevinkastet; "För ihelvete Andy öppna" och DÅ kommer han nerspringande och skäller såklart på MIG som är klantig och inte har med nyckel. Åh så förbannad man blir. Buhä! Ska ge Dex käk snart sen ska vi till Veterinären, ska få upp min man också, min sure sovande man.

Ikväll/inatt kommer min famme, MYS! Jag vill hinna baka idag också. Hmm, mkt och göra, kommer inte hinna allt.... Tusan också. Ont i halsen har jag också! Gah, ha en fin dag!
XOXO

Godnatt.


Nu är min dag snart slut.
Slut på att säga:
- Jag får äta munkar till frukost, det är ju min födelsedag.
- Jag får käka club sandwish och kränga nästan hela tallriken, det är ju min födelsedag.
- Jag får shoppa idag, det är ju min födelsedag.
- Jag behöver inte städa eller tvätta idag, det är ju min födelsedag.
- Jag får käka massor med glass på kvällen, det är ju min födelsedag.
- Jag behöver inte gå ut med hunden, det får A göra, det är ju min födelsedag.

Ja, nu är det slut med det.
Nu ska jag sova.

Imorgon kommer jag vara smått bitter för då ska jag städa, åka till vetrinären med Dex, handla det sista och baka. Fast baka ska bli rätt kul. Tänkte göra chokladmuffins, mumma! Sen blir jag lätt glad framåt kvällen, för då kommer snart våra VIP gäster, wii!

XOXO

Mina girls är bäst!


Vart i stan med Ida och Elena och dom hade köpt så fina presenter och jag blev så himlans glad, jag tycker det är lag på att man ska få presenter och leenden när man fyller år, och det fick jag av mina flickor! Lunchade och snackade skit, sen shoppade vi lite och sprang i affärer!

Detta fick jag av dom två söta:
Läppglans, armband och parfym av bästa Elena och en skitsnygg skjort-tunika och silverring från söta Ida!

Sen köpte jag ett bälte, paraply, halsband och ett par svarta leggings med streck vid sidan av sammet, fint! Jag å Ida köpte likadana :) Twins liksoooom! Haha. Varit ute med världens bästa hund precis (det är han efter han fått mat) och lekt och gått en runda. Är lite mildare i luften känner jag, vår snälla vår kom hiiiit!
Födelsedagspresenter till mig själv, hihi.
Och än en gång, tack för alla gratulationer, sms och födelsedagskort! Ni är bäst!
XOXO

Off to lunch!

Ska iväg på lunch nu! So long!!!
XOXO

Min födelsedag!

Jahapp. Vilken underbar natt. Dex har lätt tagit min del av sängen hela natten så jag fått krypa in till A som inte har mått bra och tyckt att jag vart jobbig och jävlig. Kände mig inte helt välkommen i min egen säng. Sen fick jag gå upp för en 20 minuter sen med djävulshunden-himself (han har ett jävla morgonhumör) och A har förmodligen glömt att det är min födelsedag för han har inte sagt grattis än. KUL! Dessutom är han sjuk så jag får väl ta hand om honom idag istället för tvärtom. Sen var det något klabb med Mulberry ordern också, man var tvungen att bevisa att det var vårt kreditkort och bla bla bla så blev där massa svårigheter så vem vet om jag får någon present överhuvudtaget...

Imorgon kommer iallafall min familj + A:s päron och det är en födelsedagspresent i sig. Jag längtar. Massor. Imorgon ska även Dexter till vetrinären och få 2 sprutor till och jag ska kasta ner ett avmaskningspilla i hans hals. Nej nu ska the devildog ha mat, annars skäller han sönder alla i närheten.

Ha en bra dag.
XOXO




Update:
Andy kom ner till mig och sa grattis när Dex hade fått mat och jag har bestämt födelsedagslunch med tjejerna, kan bli ett glas vin/skumpa till det för att lyxa till det. Ska upp och duscha nu och göra vid mig. Fått massa söta kort idag också från min släkt. Ett av korten såg ut såhär, från farmor:

Kan ni se vem det är? Jävligt söt faktiskt. :)

Tack alla för alla gratulationer! Ni är bäst!
XOXO

Grisöra!


Hej mina fina!
Jag och Dex har varit ute och lekt och gått en lång runda, han är för go så han fick ett grisöra när vi kom in, fy fan vad det stinker då! Fy! Men nu kan jag inte ta det ifrån honom ju. Idag har A två träningar så det blir en seg dag, han är hemma vid fem och då hade jag tänkt dra och träna och sen handla lite mat och gott till imorgon, för då fyller jag år. Vet inte vad jag ska baka till mig själv. Kan bli panacotta. Gotte.

BTW, såg ni Lady Gaga på Brit Awards? Crazy!


Nej nu är det tvätt som gäller, och mellan tvättarna Greys såklart. :)
XOXO

Mulberry: Order Completed

Åh snart fyller jag år och jag fick välja 2 saker på mulberry.com!! I love it! Snart snart snart kommer dom hem hit och knackar på min dörr med två inslagna paket, iiih! A tyckte att jag borde kanske prova något annat märke men nej, det går inte, jag är gift med Mulberry. I ♥ Mulberry folks, så är det bara.!

Vart på bodypumpen halv sju idag, jag är officiellt svagast i världen. När jag stod där och lyfte 1 kg på varje sida av stången så blev jag trött och skruvade mig länge för att se om det bara var jag som var så svag eller om det möjligtvis fanns en till. Då hittade jag ingen så jag höjde till 2 kg på varje sida och höll på att dö, jag skakade i både ben och armar och klarade inte av att göra alla övningar för jag var rädd att jag skulle falla ihop. Sista armövningarna gick jag ner till 1 kg igen och då hittade jag henne, min svaga soulmate som också hade lika lite vikter, jag var inte ensam! Haha, det kändes jävligt bra.


Nej det blir sängen tidigt idag, är sjukt trött.
längtar efter min familj, jätte mycket!
XOXO

Call me rude boy





Nu ska jag och mina pojkar hem till Petter och Ida på kaffe och tårta, Petter fyllde 25 igår så vi ska gratta han lite, dock vet vi icke vad vi ska ta med... Alla affärer är stängda idag, bra där! Hoppas han blir glad av vårt sällskap! :)


XOXO

My B-day is comming up!



Snart fyller jag hela 23 år. Yes, det är sant. 23 barrar. Och den stora frågan är vad man önskar sig då. Jag har 3 favoriter från Mulberry;
En partyväska, ett bälte eller en plånbok. Plånbok behöver jag nog mest, men väskan är så fin och ett bälte är aldrig fel.... Hm... (hoppas A läser min blogg)
XOXO

Lördag

Hoppas ni har en bra Lördag. A ska spela match ikväll och Ella ska komma hit på matchmys! Nej nu ska jag hämta Dex (har han i "hundgården"). Han har varit där nu i 20 minuter, nog med ensamträning för idag, nu ska han få mat! :)
XOXO

A day down town




Idag blev det lunch och shopping med Ida. Ångrar att jag inte köpte den korta svartvita koftan... Får nog kika på den nästa gång jag är i stan igen, dumt att jag inte köpte, fanns bara en kvar........ Aja, är glad för resten, köpte en asfin jack/kavaj grej också som jag älskar.

Nej om man skulle gossa lite i soffan innan hockeyn börjar.
XOXO

Nje.

Bion var faktiskt inte så bra. Förväntade mig mer och med alla bra och kända skådespelare så blev det bara för mycket, en enda röra. Så nje, inte så högt betyg från mig dendära "Valentine's Day". Dock blir man lite kärlekskrank men min man ville varken pussas eller kramas, det är OS på tv ju.! (?) Jag får hålla mig tills min familj kommer, då ska vi kramas, och sen kommer min bästis, då ska vi ligga och kramas nätterna långa och kolla SATC och dricka vin och käka ostbricka och bara mysa! Aaa jag längtar. Bästismys måste vara det bästa. Kompishäng när man ligger 5 tjejer i pyjamas på varann i soffan och käkar godis, kollar film och pillar varann i håret, DET är grejer det. Sånt kommer aldrig min man göra, han vet inte hur man pillar i håret... Män.... Pff!


XOXO

Nu har jag kommit på det!


Nu jävlar ska jag tatuera mig. Hittat ett sjukt fint citat:


Alis volat propriis“ = “Hon flyger med egna vingar

Hur fint var inte det? Nu är frågan bara VAR man ska tatuera in det... Förslag?



Tänk er denna tatueringen "ala megan fox" fast endast den andra raden, där vill jag nog ha min...
XOXO

EN REDBULL OM DAGEN

är bra för magen ;)
Sitter vid datan och dricker redbull. Råkade somna bredvid Dex på hans filt och vaknade av att jag hade sjukt ont i axeln, golv är inte så mysigt att sova på... Han sover fortfarande och jag ska ut med honom så fort han vaknar. A kommer hem om en timme kanske så ska vi beställa hem mat sen ska jag på bio och han på fotbollsmatch med Dex. Nej lite mer redbull kanske.....
XOXO

Godmorgon!

Börjar dagen med lite bilder på Dex tänkte jag, mest för att han är söt och busig denna morgon. Det har snöat inatt, GO AWAY!!! Jag orkar inte mer snö nu, jag vill ha VÅR! Jag vill kasta min vinterjacka och bara njuta av utslagna knoppar och grönska, låt mig!!! Iallafall så står båda öronen upp idag:
Ha en bra dag!!!
XOXO

It's getting late but I don't mind

Gud vad skönt det var och köra kondis idag, 1 timme totalt + lite mage. SKÖNT! Man får så skön energi av träning. Annars har jag bara varit hemma med Dex idag och kollat Greys Anatomy, så bra. Har också precis avnjutit kyklinggryta med ris, mumma! Nej kaffe i soffan nu. PUSS
XOXO

Får nog ta en tur till H&M



Det börjar klia i mina fingrar, har inte shoppat på länge nu ju! ;)

Vill också hälsa Grattis till min lillebror som blir 19 år idag.
Att han alltid ska vara en hel vecka före mig med att fylla år ;)


Nej nu ska Dex ha käk sen ska vi gå ut och gå.
XOXO

Dagens drömoutfit

Dagens drömoutfit
Dagens drömoutfit by soppan featuring Dolce Vita shoes

Items in this set:
Connye draped silk cardigan, $260
Skinny-leg jeans, $160
Dolce Vita Lana (Grey) - Junior Women's Shoes, $290
PS1 Large suede satchel, $1,995
Roberto Cavalli Spider Swarovski crystal ring, $430
If I had a million dollars....
XOXO


Vilken mysig dag. Andy och Dex lät mamma (jag) sova till elva, så himlans skönt. Sen kunde jag knappt gå ner för trappan för att käka frukost vilken träningsvärk jag hade, men imorgon ska jag på passet igen, haha, gott e det! Sen ringde Ida och gänget och undrade om vi kunde luncha med dom så jag ringde caféet och hörde om man kunde ta med sin hund och det var inga problem. Vi måste ju träna vår lilla vovve att gå i stan och träffa folk i olika miljöer så vi drog ner och fikade med svensk-gänget, och det gick hur bra som helst. Dex somnade under bordet efter 5 minuter. :)

Sen hade jag holländsk-lektion med tjejerna. Yes, back to school!! Haha jag är fan fortfarande fast i tyskan, kan du tänka dig Carro? Men det ska nog gå bra. Vi ska gå lektionerna med lite basketspelare, pinsamt, haha. Men men, vad gör man inte? Det ska faktiskt bli skoj och lära sig lite, äntligen liksom, jag vet att jag vart seg med det!

Sitter i soffan nu med en jävla huvudvärk och dricker kaffe. Är fortfarande helt slut efter passet igår. Mina muskler skriker vila. Nej, lite relax nu. Ska nog ringa mina päron, dom ringer knappt längre. Kan vara för att jag alltid hinner före? ;)

Ha en fin dag mina darlings.
XOXO

Mina muskler dööör

Nu har jag tränat mina muskler och jag har sån sjuk mjölksyra i benen och när vi skulle träna armar så började mina armar skaka så trött jag var. Jag är världens svagaste kan jag lova. Men det var skoj, det blir nog lite mer sådana pass i framtiden.


Sitter och käkar soppa nu och dricker vatten, köpte hem massa frukt och bär som jag kan tugga på sen, mumma. Just det, Ida hade fixat så vi kunde läsa holländska imorgon också, sjukt bra. Måste lära mig lite vardagsfraser och grejer, jag är så jävla clueless.

Nej nu ska jag käka upp min soppa och sen upp och duscha.
Och Carro, tack för dina 3 kommentarer, och NEJ jag kommer inte kunna gå imorgon ;)
XOXO

Bodypump nu!

jätte motiverad... not. haha.
XOXO

Lille vännen

Gick upp halv nio till mina pojkar. De hade varit ute på en lite längre runda imorse så mamma (jag) fick sova lite. Nu precis sprang Dex ner till dörren och precis innan jag hann öppna så råkade han kissa, jag var för slö! Annars har han varit HELT rumsren i 2 hela dagar så jag är fortfarande stolt över honom, det var ju mitt fel att jag är så jävla seg! Han blev nog lite besviken på mig tror jag, nu när han hade klarat sig så himla bra.

Jaha, idag ska A dra och klippa sig vid halv två sen ska jag åka och träna hade jag tänkt, har sån jävla ångest. Har bara käkat skit och INTE tränat senaste veckan, så ge mig min cross nu tack!

XOXO

My heart belongs to yours

Massa kärlek från mig och Dex på alla ♥ dag.
Nu börjar matchen, håll tummarna.
XOXO

I ♥ my boys



Idag är det alla ♥ dag ju. Mysigt. A är iväg och spelar match och gästerna ska iväg och kolla den och sen dra hem till Sverige igen. Jag och Dex ska kolla matchen från soffan sen ikväll kommer A hem och myser med oss, gossigt. Vill ni se så söt är när Dex sover?






Min lilla pojke.

Ha en fin och kärleksfull dag mina darlings.
XOXO


Gokväll

Haft fullt upp idag. Vi har gäster över så vi är 6 pers i huset, 7 med Dex. Han har inte kissat/bajsat inne idag, min fina bebis. Varit på Tuinland och köpt ny hundsäng till Dex, samt mat och godis till honom och ja, lite nödvändigheter. Köpte även ett fint smyckeskrin till mig, DET behövs, har ingenstans och ha mitt shit. Det är en svart box och så står det "Diamonds" på den i diamanter. Fint ska det va!

Käkat en god middag, fläskfilé och potatisgratäng och druckit lite vitt vin. Jag och A var ute med Dex en lite längre runda precis och jag är så trött men Dex har inte bajsat än så vi måste ut en gång till. Så är det och ha en liten valp vettni. Imorgon ska A spela match och alla ska gå och titta utom jag, jag får sitta i soffan och gossa med min bebis framför brasan och kolla på tv istället. I detta vädret klagar jag faktiskt inte (och faktumet att jag har en finne på kinden och inte vill visa mig bland folk spelar också in).

Så ja, gossedag imorgon också. Kanske drar och tränar på kvällen efter matchen för att känna mig duktig. Jag har varit så jävla kass denna veckan att jag skäms, SHAME ON ME.

Nej, ut en sväng nu sen kallar sängen.
XOXO

Fredag ♥

Godförmiddag på er.
Jag har haft fullt upp med lille sprallepelle idag. Tvingat han till vila så jag fick sova lite lite till. Nu ligger han och sover igen efter en långrunda. Han träffade på 2 labradorer när vi var ute, han blev lite rädd men efter ett tag kaxar han till sig men kommer snabbt tillbaka mellan mammas ben, min lilla gullunge. Han pussades med mig efter dom gått, precis som "tack för du skyddade mig". Önskar man kunde läsa tankar ibland.


A kommer inte hem från tre tiden, han skulle testa åka skidor i någon jädrans simulator samtidigt som han skulle göra en intervju.? Ja jag fattade inte allt. Men han är hemma sent idag. Jag mår lite sådär idag faktiskt. Känner mig lite svag i kroppen, trött och har lite ont i halsen. HATAR att vara sjuk. Så det blir nog ingen träning IDAG HELLER. Fan vad kass jag är. Får ta tag i det nästa vecka tack.

Igår köpte vi en bil förresten. Vi har kollat nu på bilar hela veckan, vi måste ha en större bil till Dex, han växer så det knakar och vår lilla Opel räcker inte till det, så ja, vi köpte en Audi Q7:a, vit.. Asfin och perfekt för Dex och Andreas ego ;) Haha. Min pappas drömbil också, han och A:s pappa ska slåss om vem som ska få köra hit den till oss, vi köpte den i Sverige förstår ni.

Jaha, vad har mer hänt då? Jo Ida klippte mig igår, DET behövdes. Bara topparna så det blev lite freeesch.

Jaha nej, om man ska kolla ett DH avsnitt nu när D is sleeping? Man får ju passa på?
Ha en fin fredag mina darlings.
XOXO

Visst har han blivit stor?



Dex ÄLSKAR att bli fotad, ser ni inte hur han posar...? Det har han fått från mamma ;)

Jag och A har fixat och donat i huset idag. Jag fick ta Dex imorse så A skulle få sovmorgon. Var ute och gick en lite längre runda med vovven min i snö och solsken imorse, mysigt. Sen nu har jag städat hela ovanvåningen och toaletten, puh! Bara högst upp kvar. A bygger hundgård i tvättstugan, den han byggde funkade inte så bra, Dex rev allt på 2 minuter, han börjar bli stark.

Ska till Ida sen och klippa mig, jag fick ta med mig mina pojkar :) Mysigt.
XOXO
Hörs sen.

Vart på IKEA

I love IKEA. Köpte massa bra saker. Handdukar, sprayflaska (så jag kan spraya på D när han är olydig), två nya dörrmattor, fyra nya kuddar till soffan, två "stängsel" till (så andy kan bygga någon slags hundkoja till D), klädhängare och MASSA svensk choklad och köttbullar. MUMS! Tänkte försöka mig på att göra mjölkchoklad-panacotta i helgen, Carros var så GUDOMLIG!

Jag och A har haft en städdag idag. Moppat golv (med en hund springandes efter), fixat med kläder, packat upp resväskorna, hängt in alla thaikläder, dammat, dammsugat och plockat fint. Har ovanvåningen kvar tills imorgon att dammsuga och städa toaletten.

Nej nu ska vi kolla lite tv.
XOXO

Trött

Idag är Dex lite mer lekfull än vanligt, han börjar få mer energi. Om en vecka fyller han 3 månader och han växer hela tiden. Nu börjar han bli trotsig och skäller mot en när han inte får som han vill, han börjar även bitas hårdare så man får säga till honom på skarpen. Puh, det är ett heltidsjobb verkligen. Vi får lite hjälp nu i helgen, ska bli skönt. Andys mamma och pappa kommer med ett kompispar till dom och han som kommer är tydligen jätte bra med hundar och ska ge oss lite tips osv. Vi vill ju verkligen ha pli på hunden, lite bättre än "normalt". Vi ska inte hålla på med utställningar och grejer men vi vill tex kunna gå utan koppel och grejer.

Jag har fått leka med honom nu i en timme + gå ut och gå en lite längre runda för att han äntligen skulle lägga sig ner och sova lite. Jag fick först lägga mig på hans plats och vila, då kom han och gossade in sig. Han är så söt. Han kissade bara inne 1 gång igår och det var mitt och Andys fel för vi inte var tillräckligt uppmärksamma. Släpper man uppmärksamheten så händer det ofta olyckor tyvärr.

Vädret då? Jo såklart har det snöat hela natten och det är mega mkt snö, jag som var så lycklig att man kunde se gräsmattan igen... Pyttsan också... Dex älskar det men allt blir bara jobbigare med snö och slask och torka av och greja, han käkar också snö trots han inte får, bushuvet.

Ska nog dra och träna när A kommer hem så jag får lite extra energi. I need it. Imorgon är A ledig och då har jag lovat han en sovmorgon, dvs jag får gå upp klockan sju. Yeii!

Nej, lite mer kaffe tack.
XOXO

You can see my heart beatnig



Hemmafru som jag är så står jag och lagar mat, lax blir det idag, så gott! Har på mig min nya bustier under en kofta, visst är det snyggt? Jag tycker iallafall det, ;) Just nu lever jag i leggings och mysiga koftor, myspys!!!

Nej snart ska laxen och potatisen in i ugnen. :)
XOXO

Sjukt sugen

Jag är jävligt sugen på att skaffa en tatuering till, hittade då det nya fenomenet "vit tatuering". Så jävla coolt om man vill skriva något, som jag tror jag vill. Vad tycker ni?


Hur fin var inte den fågeln liksom?
XOXO

My little Dex

Tror att Ida gillade lilla Dex, och Dex gillade vårt (tjejers) sällskap.
XOXO

Tisdag

Tjejerna från Lördagens bravader.


Har käkat frulle och sitter och kollar Glamourama på tv3.se. Försöker dom göra ett "The Hills" - aktig serie i Stockholm eller vad? Men det är skoj, haha.


Gillar denna låten skarpt.
XOXO

Monday bloody monday



Sorry för kassa bilder, tagit dom med iPhonen.
Lille Dex växer och lär sig nya saker. Han var SÅ DUKTIG när jag hade tjejerna här. Brydde sig inte om att vi hade hög musik och skrek när vi pratade, han sov i sin lilla korg ändån. Han är mycket bättre med kiss och bajs rutinerna också. Nu håller han sig längre och det händer inte olyckor alls lika ofta, min lilla vovve. Vi har precis tagit en tupplur i soffan, var ute på en prommis innan, det är ASKALLT. Varken jag eller Dex gillar snö tror jag. Nej, jag ska nog steka lite bacon och ägg. Ha en bra måndag.
XOXO

If you want, you can have that.

Today I am wearing this couse I miss Manchester and everyone there... (christmasgift from Jenna):
XOXO

Let me transform ya!

Men hallå, jag tänkte lägga upp en före (igårkväll) och efter (nu) bild men jag tror att ni hade blivit så rädda av efter bilden så ni ramlat av datastolen, fy fan, haha. Håller livets dryck framför mitt huvud istället så ni inte ser mitt bleka bakishuvud!



Före (igårkväll, blev klänning och pumps, aj i mina fötter idag):

Efter:

Hade jätte skoj igår med mina GgggrooooningenGirls.
XOXO

The look for tonight

XOXO

Nästan klar...

Håller på och springa fram och tillbaka som en gaaalning. Fixat dukning och städning i hall och vardagsrum, ska dammsuga snabbt i köket också. Efterrätten står klar i kylen (synd om E som tydligen inte gillar hallon, missar alltid något) och kycklingen är hackad, ska bara stekas. Så ja... Nu känner jag mig lite lugnare, fick tränat idag också. Lilla Dex ligger och vilar bredvid mig men om jag rör mig så kommer han vakna. Så jag får väl surfa lite här då ;)

Gillar ni mina nya öronhänge?

XOXO

Lördag och massa att göra

Har precis käkat frukost, varit ute och bajsat med Dex, gett han mat, låtit han typ säga hej till en annan hund (han blev livrädd) och sen torkat lite kiss i köket för Dex ville att pappa skulle vakna. Haha. Tänkte dra och träna så fort A vaknar. Då blir det ett HÅRT pass för att jag inte tränat på 2 dagar sen ska jag köpa hem lite gott till ikväll, ska bjuda på kycklingswrap och en nyttig fruktig efterrätt. Man skulle mixa hallon, hallonsylt och vaniljyoghurt så tänkte jag toppa med hackade nötter och choklad. Gott va?


Ha en bra dag.
XOXO

Fredagsmys

Blev lite shopping med tjejerna idag, hittade en fin klänning, ett fint halsband och ett par öronhänge. Kan visa sen, har inte haft tid och packa upp det (eller min feta resväska). Dex tar all min vakna tid känns det som. Skulle dra och träna innan men då hade någon antagligen dratt i brandlarmet så alla portar till både gym och affär var stängda så jag fick snällt vända och köra hem igen, typiskt! Får åka in imorgon om jag hinner, måste köpa lite mat och vin till brudarna som kommer över imorgon på lite käk och skitsnack. Blir jag, Elena, Ida och Fieke. Mysigt.

Dex har varit duktig idag, förutom några missöden så börjar han fatta att man ska kissa och bajsa ute, det är när vi tappar fokus för en stund och inte lyssnar på honom som han råkar kissa inne. I blame myself.

Jaha, imorgon är det Lördag.

Godnatt babes.
XOXO

Can't wait...

Jag längtar så sjukt mkt tills USA. ÅH JAG VILL ÅKA NUUU!!!!

I Los Angeles ska vi bo på ett hotell som heter Sofitel och besöks ofta av kändisar, jag älskar celebspotting. :)


Myyys. Jenna, let's go now and wait for the boys there ;)
XOXO

YES!

Lycka just nu.
Vi var båda ute med Dexter, han kissade när jag höll honom, och bajsade när Andy höll honom. Sen släppte vi honom på gräsmattan och sprang med honom och kallade, han börjar lära sig och jag älskar det. Längtar tills man kan träna riktigt med honom, det är det bästa jag vet. !


Nej, tv, kaffe och avkoppling nu tack.
XOXO

Vet - besök

Vetrinärbesöket gick jätte bra, min hund är så himla duktig. Han fick spruta och blev vägd, konstigt att jag tycker han är tung när han nästan väger 9kg, A tippade på 5, men han är dock starkare än mig. ;)

Jag tryckte precis ner en avmasknings-pilla i halsen på honom också, A klarade inte av det, mamma är bäst, yeii. Dex åkte också för första gången bil utan bur, han låg i mitt knä och var så lugn så. Doooooktig vovve.

Vet inte om jag har energi för träning idag, får se, är helt slut, varit uppe sen halv åtta och haft full rulle. Haha just det, jag och A vaknade inatt av att Dex drömde så han rullade av sängen, haha, jag blev skiträdd, han blev nog ännu mer rädd men han somnade lika fort igen den lille.

mamma och son.. :)
Nu sover båda mina pojkar igen, får nog gå och joina dom i en tupplur.
XOXO

Torsdag

Man behöver redbull när man har hundvalp.....
Off to the vetrinäääär.
XOXO

Under en kväll med Dex ingår:

x Att inte få titta på tv utan springa och kolla varannan minut vad little D gör.
x Att plocka upp bajskorvar (som faktiskt är rätt stora för att komma från en valp, tänk då när han är fullvuxen, uyugh!) och torka kiss.
x Att springa ut och in i isvädret och skälla på little D för han bara käkar is och snö, samt löv lite då och då.
x Att bli sjukt trött trots redbull och längta lite extra mycket efter att sin man ska komma hem.



Snart ska jag sooova.
XOXO

A gjorde måååål!

Det firar jag och Dexter med kvällsgott. Han fick en liten del av moroten och jag fick yoghurt, hallon och lite hackad choklad, mumma! De visar inte matchen på TV, så typiskt. Men men, han sköter sig ändån! ;)



MUMS!
XOXO

Slående likt?

Lika som bär? Kissie och Sandra Oh från Greys Anatomy.
XOXO

Wednesday



Där ligger han och käkar morot den galningen. Det var tydligen bra för pälsen, får dock plocka morotsbitar ett tag men så länge Dex är glad så :) Var och tränade precis, fick träffa Elena som jag saknat en massa, Ida hade fullt upp med bullbak så henne fick jag inte se tyvärr, men snart så, kan tänka mig att det är träning imorgon. Killarna har match idag, ska följa på tv med Dex. Man känner sig lite låst tyvärr, får börja öva detta med ensamträning lite, nu är det dock bara frågan om rum till rum.

Vi ska till vetrinären imorgon och ge honom spruta och kolla läget så han inte är något mer än förkyld. Hans näsa rinner lite men hostan har blivit bättre. Ja fy vad jag tjatar om denna lilla varelse, jag känner det själv, haha.

Något annat on my mind? Yeees, såg Mulberrys nya kollektion innan, me likie:


what do you think? många favoriter och oops just det, jag fyller ju snart år....
XOXO

Uppe med tuppen (Dex)..

Vid åtta kunde inte den lille sova mer så jag gick ut och bajsade honom, gav honom godis efter så han ska förstå att han är duktig som bajsar ute. På vägen ner för trapporna (bärandes på en sprattlande och ylande hund) så tappade jag balansen en liten aning (ingen fara mamma) så jag råkade slå till en av grindarna som A kämpade med att få upp igår, den föll rätt lätt och min man är nog rätt sur.... Hans match blev ju inställd igår men det verkar som om dom ska spela idag istället, så jag och Dex ska ha myskväll själva. Ska snart gå ut med honom igen, han har precis käkat frukost.

Ska iväg och träna lite sen, få lite energi samt handla maaat.

Ha en fin dag mina gossar.
XOXO

Jävla skitväder

Det är verkligen sjukt mkt snö ute och det ösregnar och det slutar inte heller. Jag och D var precis ute, han kissade så nu ska jag försöka få han att vila. Han bajsade inne innan, fy fan, haha.

Vi har mest suttit på golvet idag och lekt med lilla Dex, han är så go. Det är inte en lugn stund. Vi har även börjat kolla lite mer om vi ska byta bil för den lille växer fort och kommer bli stor som en häst.

Pappa (Andy) är iväg och köper hundstängsel på IKEA, sen ska jag köra och handla mat om jag orkar, vi har annars så vi klarar oss idag. Matchen blev förresten inställd pga vädret så det blir myskväll för oss i familjen. :)
Dexter har en jävla hosta och det låter som om han ska kräkas så fort han ska vila... Får kolla det med the vetrinär på Torsdag...

Ja jag bara babblar på, måste komma igång med träningen imorgon, yes, imorgon kör vi!

XOXO

Home with Mr. D

Dexter, min lilla vovve. En gaaaalen vovve. Haha. Först ÄLSKADE han min nya present, sen började han jucka mot mig så jag fick säga till honom på skarpen (han har inte gjort det mer) och inatt har jag varit livrädd då han har knippat efter andan och harklat sig precis som om han ska spy... Verkar dock bra med honom nu på dagen, han leker, käkar och gör allt som vanligt.

Hemresan gick ok men den är ju så seg... Satt mest och var ledsen för att jag inte ska se mina vänner på så länge.... Tråkigt faktiskt. Nej, jag ska snart leta fram gummistövlarna och gå ut en sväng med Dex så han blir trött och kan sova lite. :) Jag har knappt sovit en blund inatt, känns helt fel och ha en hund här. Men jag vänjer nog mig. I hope...


Från att vara själv...

Till och ha en gaaaalning hemma... :)

Mysigt.
XOXO

RSS 2.0