WHY CAN'T LIFE ALWAYS BE THIS EASY?

Jobbat hela dagen idag, har inte hänt så mkt, varit rätt bra flow med kunder och massor att göra hela dagen så den har gått fort. Imorgon är det min sista dag på Intersport, åter igen ;) Jag kommer alltid tillbaka, ni blir inte av med mig så ni vet!!! Åker till Holland på Söndag och ska hänga i Amsterdam hela dan... Ska bli mys. Måste dock packa och organisera tusen grejer och jag orkar inte ens tänka på det. Packdagar får bli Fredagkväll och hela Lördag känner jag. Men men. Alexandras pojk är här så de intar sovrummet så jag får sova i Millas säng :) Imorgonkväll blir det grillning på Gröningen (passande när mitt nya hem kommer heta nästan detsamma) som en liten avskedsfest för mig. Jag kommer sakna alla såå. Men kommer nog komma hem titt som tätt. Kommer nog en sväng om nån vecka igen, så don't worry, be happy ;)

En godnattcigg?
image
Godnatt alla sötisar.
xoxo

THE SUN IS STILL SHINING

Igår jobbade jag hela dagen sen stack jag och brudarna (Hedvig, Vanessa, Carro, Alexandra, Emma, Tilda och My) ner på Barfota och drack vin och käkade mega god middag och bara njöt och snackade skit. Att man inte gör det mer ofta. Nu ser det ut som att jag lämnar Sverige för Nederländerna på Söndag. Snackade med Andy igår och han skulle in till Amsterdam då och då hade det varit perfekt om jag hade kommit dit, så det blir det nog. Orkar inte ens tänka på hur mkt jag ska packa och greja. Blö. Ska käka frukost nu iallfall. Sen jobb, what else?








Och sen vandrade vi hem i mörkret...

xoxo

Life is life is life is good

Fan vad livet är underbart ibland, man bara älskar att leva. Vaknade i min älsklings famn, där jag trivs bäst, och sen var det jobb som gällde. Har bara glidit runder idag och snackat skit, inget ansträngande jobb idag inte. Jag och Alex har hunnit as mycket nu efter jobb känner vi. Städat hela lägenheten, lagat tacos, ätit tacos, gått ut och gått, tagit ett kvällsdopp i havet, duschat och nu fixar vi naglarna. Imorgon är jag ledig och ska nog ner på playan :) Igår var vi på 25års fest hos Carolina, hade jätte trevligt. Efter det hittade jag min man i stan men vi drog hem och badade jacuzzi och somnade i varandras famnar.. Mys...Nu är han i Holland igen men jag beger mig förmodligen dit snart.

Lite bilder?


Lina öppnar presenter

Maria, Hanna och min Alex

Emma och Emma (caroline gömmer sig i mitten)

Allting blev kursiv text nu och jag vet inte varför.... Mer bilder?


Sötegötar

Emma gör "Ankmunnen"

Ett glatt gäng

Nej det blir nog bädden snart, ska bara vänta på att A ska ringa en pling :)
xoxo

Helsingborgsfestivalen del 1

Slutade jobb vid åtta sen drog jag och Emma hem till mig där vi mötte Jenna, Caroline, Tilda, Hedvig och Hanna. Sen gick vi ut och åt i ett av kines-stånden och sen hamnade vi på "fun house" där min kära pv satt med släkt och vänner. Har varit där tills nu och pimplat cider, som vanligt gick man hem med en tråkig känsla av att sprit inte alltid är så jävla roligt. Folk kan bara bli så taskiga och sårande så det finns inte.

Ska sova nu med Jenna. Imorgon blir det playan och Alexandra kommer hem. :)
xoxo

I AM SO PISSED OFF

I am gonna grow old at work while Jenna and Caroline is going sailing all day long... I hate it... Jag vill också ligga på båten och sola och gotta mig en heeeel låååång glassig solig dag som denna. Men neeeej, jag stänger hellre in mig i den mysiga Väla-bunkern. Blöö. Min man är i stan igen så man kanske får sig en nostalagitrip ikväll på le festival där vi träffades för exakt fyra år sen idag. Helt sjukt vad tiden bara rusar förbi, man blir nästan lite rädd.

Igår åkte vi till Höganäs och lunchade vid hamnen sen solade vi lite och mös.

Jag tar av mig mitt linne för att få lite sunshine..

Lilla smulan ville också vara med.

xoxo


A day in Helsingborg

Igår gick vi på stan och lunchade och åt glass igår med Jessica, sen gick vi ut en sväng i stan och gjorde den osäker ;)







We had so much fun, as always. Now we're gonna have some brunch.. See ya.

xoxo

A day in Copenhagen

Var i köpenhamn igår och hade jätte mysigt. Drack mest vin och käkade massa gott :) Hittade ingenting att shoppa.. Men men, lika glad är jag för det men gladast är nog räven (kontot). :) Här kommer lite bilder från Köpenhamn sen drog vi till hampan och mötte upp carro o några andra för lite drinkar :)


  










HOT STUFF.
xoxo

Playing on the beach

Varit på Väla och shoppat lite och sen gick vi en sväng på stranden och så har vi handlat hem lite mat och gott till ikväll. Imorgon blir det Köpenhamn. :)

Been shopping, playing on the beach and we have been shopping food and stuff for tonight, the coca cola is in the freezer! ;) Tomorrow Copenhagen is waiting for us.




Me having a baywatch-run and Jenna is trying to fly!

xoxo

25års fest

Godmorgon är det för mig. :)

Sov till ett jag och Jenna.. Sjukt skönt. Nu är vi nyduschade och klara och ska åka upp till Väla en sväng och säga hej till alla bakishuven där. Hade jätte trevligt igår hos Emma Härle som hade 25års fest. God mat och dryck och mkt trevligt sällskap, Intersport och min söta Jenna. Nej dagen kallar för nya äventyr :) Ha en underbar söndag.

Old pic of me and Jenna:


xoxo

I want a bathroom I can play baseball in

Hey hey hey!

Läget?

Jobbat jobbat och åter jobbat, alla är sååå trötta på det. En dag till sen imorgon kommer Jenna my love. (I can't wait for tomorrow jenna, iiiih). Ska jobba till fem sen hämta Jenna på flygplatsen sen blir det hem till Emma Härle och 25års fest! Wiii. Ska bli skoj. Em idag så har jag och Alex käkat räkor, päron och brie och gottat oss. Provat lite outfits och städat lite. Känner att morgondagen kräver full uppmärksamhet så jag ska hoppa i säng nu. Men här kommer bilder på mat och min söta sambo :)


Gottis...

Sötis...

Saknar min man...
xoxo

Hittade lite pics


Jag och Carro, like always.


Några tandlösa idioter ;P Vem kom på den posen, egentligen?

xoxo

Sömn, fika och sushi

Hej hopp.

Igår blev det tacos och lite vin med tjejerna, vi hamnade till sist på Tisdagsklubben som verkligen förvånade mig positivt, hade jätte roligt och träffade många roliga människor. Sov till tolv idag, så sjukt skönt. Sen har jag träffat Tina i stan och fikat och snackat massor med skit :) Nu har jag precis klämt i mig en lunchbox sushi, det är ju sååå gott. Och nyttigt :)


Mumsigt


Jag har äntligen hittat sladden till min iPhone så nu funkar den igen :) Usch lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag orkar inte ens bry mig, ska nog kasta mig i sängen igen och läsa min bok "Asyl". Jag saknar redan min älsk, tur som det är så är det inte långt kvar tills vi ses igen. Han letar lyor till oss för tillfället. Spännande :)

xoxo

We will all hang out in the coolest bars

Hey and goodmorning.
Vaknade hos Carro efter att ha sovit som en stor sten inatt. Börjar tolv idag så är hemma hos mina päron, köpte med hem massa bullar från Finess till frukost, mkt gott. Ikväll ska vi fnissa och snacka skit, alltid mysigt :) Längtar redan till kvällen, längtar inte lika mkt till jobb. :P I detta nuet har min älsk sin första träning med sitt nya lag, jag önskar honom good luck ;)



Ha en alldeles underbar Tisdag!
xoxo

Your smile is heavenly, I feel so much stronger now

Nu har min älskling lämnat landet, jag återser honom förhoppningsvis om tre veckor igen då jag tar mitt pick och pack och drar dit. :) Har jobbat idag, pussade hejdå på A imorse. Har haft ont i hela ryggen bara för jag har typ legat på honom hela natten för jag ville vara så nära som möjligt! Haha. Fy fan. Imorgon är det sista dagen av mitt 6-dagars pass sen är jag ledig på Onsdag. Så vi ska nog fira imorgon kväll med att dricka lite vin. Nu är jag hemma hos Carro, ska sova här. Tänkte gossa med varandra nu när man kan ;) Hihi, i love my girlie nights.

Detta är mina fulla sambos från i Lördags då jag dissade Pepes :)

Heta va??

xoxo

Couse tonight is Saturday night

Partykväll för de flesta men myskväll för mig. Ska hem till min man och grilla och bara mysa en massa. Mamma och Pappa ska också med. Har jobbat hela dagen, mega segt. Ingen folk alls på Väla ju. Helloo?? Iallafall så får ni ha det så bra idag/ikväll. Ikväll håller mina sambosar Båstad på topp! Ha nu så sjukt kul! Miss u.




If I lay here, if I just lay here, Would you lie with me ?
And just forget the world ?

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all



Tänk var livet var enkelt när man var liten, här är jag som liten bekymmerslös flicka:


xoxo

I need some fine wine

Igår bestämde vi oss ett gäng att sätta oss på Terassen och käka och dricka vin. Det var mega mysigt och mega gott. :) Var hemma vid elva tiden. Ikväll ska jag förmodligen träffa min man. Ska iväg och jobba nu, väntar på att äggen ska koka färdigt. :P Ha en underbar lördagskväll!


xoxo

Take a bow

Rihanna - Take a bow

Godmorgon era sjusovare.
Har kört Alex till jobbet, ska hoppa in i duschen strax sen ska även jag till jobb. Ska hämta upp söta Carro på vägen också. Nu är Andy i England och packar ihop vårt liv där, jag tycker det är så sorgligt... I'm gonna miss my apartment in Manchester... Iallafall så ska jag fixa till mig nu och packa ihop lite tills ikväll.


Go on and take a bow.
xoxo

I am fighting

Känner att jag har bakterier i kroppen. Igår var jag totalt utslagen hemma hos päronen på soffan. Pregade i mig ipren och gnällde en massa för dem. Imorse mådde jag aningens bättre och har även idag levt på ipren, vatten och haft frossa samt värmeböljor och skit. Men jag kämpar, jag orkar inte bli sjuk! Jag orkar inte det. Lots to do. Imorgon ska vi hem till Tessan och mysa lite efter jobb och snacka skit. Sen i helgen tänkte jag gossa massa med min man innan han åker... Själv har jag jobbet kvar här hemma i tre veckor till sen tror jag att jag joinar honom och kollar läget i Holland :) Ut på nya äventyr! Hemmet, vännerna och familjen finns alltid kvar och faktiskt inte så långt bort som man ibland kan tro. Världen är trots allt inte så stor...

Andy, Mikaela och Björn stack precis. De har varit här hos mig och goss och kollat film och käkat onyttigt :) Alleballe ligger och sover och jag tänkte joina henne faktiskt. Ser SATC avsnittet när Carrie och Big gör slut för att han åker till Paris, så himla fint och sorgligt... Åh vad jag älskar den serien.. Nej the bed is calling..


xoxo

Le Båstad i bildvariant







I love my girls...
xoxo

I am home från Båstad

Var ute i Båstad igår, har redan panik på alla "stekare", men skoj hade vi, satan i det. Bilder kommer imorgon, jag saknade min man så jag är hos honom ikväll..

Back to tatoos;

Amor vincit omnia
- Kärleken besegrar allt
Dum spiro, spero
- Så länge jag andas hoppas jag.
Festina lente
- Skynda långsamt.
Nemo sine vitio est.
- Ingen är utan fel.

Åh finns massor med fina ordspråk och citat. Kommer nog ta ett tag och bestämma mig.
Träffade min kärlek igår, Daniellas skor.. I MUST HAVE. Har bild på dom, kommer imorgon.

Lite mys nu.
xoxo

About another..

Sitter och funderar på min tatuering. För att klargöra så hade detta blivit min andra (har redan ett hjärta vid bikinilinjen). Jag vill ha en budskap man kan leva för, något som peppar en och gör en glad. Såg att en söt bloggtjej hade budskapet "Never give up" som jag tycker är jättefint... Jag och alex låg och snackade och jag är en väldigt "idag" människa, försöker alltid göra det mesta av dagen och jag försöker verkligen inte oroa mig för imorgon.. Därför hade Carpe Diem varit rättså passande... Men samtidigt vill jag hitta något eget, och jag vill ha det på handleden så jag blir påmind och peppad varje dag, flera gånger om dagen. Om ni har några förslag så bara kommentera massa, hade behövt lite brainstorming!


Carpe diem är latin och betyder fånga dagen men bör snarare tolkas ta vara på dagen, njut av dagen eller njut av den flyende dagen.


Sov kanske lite för länge idag, vaknade lite över tolv, men det är bättre och sova ut nu, blir nog inte mkt sovande i båstad ;) Ikväll drar vi med fullpackad bil. Jag, Alex, LillEmma, Carro och Hanna. Där uppe kommer Alex pojkvän och hans kompis och möter oss. Kanske tillochmed Daniella och Mathilda! Ska bo i en finfin stuga nära havet och vi ska grilla och dricka lite drinkar ikväll. Kommer bli toppen. Båstad är ändån så himla mkt minnen och sommarkänsla så det finns inte. Tråkigt att vädret verkar svika? 


xoxo

Hemma igen med sambo sessan


Nu lagar vi vår klassiska rätt, köttbullar och pasta :) haha. Ska prova outfits för båstad och glo film, gå ner på gröningen och käka glass och bara mysa ikväll. Imorgon drar vi till le båååstad sommarstaaad :) hela brudgänget :) Ska bli mega skoj. Måste ladda kameran. Iallafall så har jag, min faster och min farmor hittat fynd i farmors gardrob, ätit jordgubbar och glass, provat och sytt kläder till mig och druckit vin på balkongen. Släkten är så mysig att hänga med! Nej nu ska jag hjälpa till i köket sen är det städning. Och måste bara ge en STOR puss till söta Milla som gav oss varsin apa idag ;) haha. Puss på dig gumman.
xoxo

Glömde ju..

Igår drack jag vin med mina favoriter på Smaka i norra hamnen, sen en drink på Bara Vara, jätte mys :) Ska hem till min faster nu och säga hej.


xoxo

Hang out in the coolest bars, in the VIP with the moviestars

Jag har gått och blivit kär, och då menar jag totalt förälskad...

I de här:

by Steve Madden

Jag tror jag hade kunnat göra mycket för dessa skor... Väldigt mycket...
Hittade även:


How can you love shoes so much?



Varför känner man sig ibland otillräcklig och ivägen? Allt jag någonsin velat är att du ska vilja ha mig och vilja ha mig nära. Ibland känner jag mig bara så himla långt ifrån...


Rihanna - Take a bow är bäst just nu.
Samt
Nickelback - Rockstar.

'Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blonde hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary of
Today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
Drug dealer on speed dial, well
Hey, hey, I wanna be a rockstar




My dreams are to big.
xoxo


We will all stay skinny couse we just won't eat

Jag älskar den låten, heeey heeey heeey i wanna be a rockstar...

Ska ut en sväng och dricka lite vin vid hamnen med mina favoriter ikväll. Har en ny klänning på mig som är skit söt som jag faktiskt hittade på Vero moda idag för 200 spänn, billigt är bäst ;) Har avnjutit risotto med carro och alex precis. Åh vad sol och värme är underbart, hoppas på en lika fin dag imorgon! Sen är det båstad söndag - onsdag! Nej nu ska vi klacka ner till hamnen! Kom ihåg, lev för dagen!

Funderar på att tatuera in "carpe diem" på handleden, fånga dagen... Vad tror ni?

xoxo

Japp ni vet väl vad jag gjort idag?

Ja, jobbat! Helt rätt kära läsare. Sen har jag lagat en mega god soppa till mig och Alexandra, jag blev väldigt impad av mig själv! Massor av rotfrukter (morötter, broccoli, pepparot, nypotatis) samt strimlad kycklingfilé som tillagats i ugn innan den hamnade i grytan där jag hade slängt ner hönsbuljong och massor med vitlök. Jag blev faktiskt överraskad, så nu är vi mätta och belåtna, blir god lunch imorgon också. Imorgon ska vi till Perstorp (?) och grilla hemma hos lillis emma som är ensam hemma, ska bli mega mysigt, ska dricka lite vin och snacka skit hela natten hade vi tänkt, jag är ju ledig på torsdag så då blir det slappe :) På tordag kommer även två engelskmän och hälsar på, jennas pojk och hans trogne vän (som faktiskt ser svensk ut). De ska bo hos A så det ska bli skoj och träffa dom lite!

jenna, i was just writing that i made a really nice meal today (soup) and that ur wonderful boyfriend is comming with macka on thursday! soon u will be here too baby. kisses.


Såhär gott fick i det idag...

xoxo

RSS 2.0