Två hetingar i Vännergänget! ja jag är besatt.. Men det är väl alla?

image299
Börjar med Jennifer Aniston. För jag gillar henne mest.

image300
Courtney Cox kommer inte långt efter, sjukt snygg.



Goodnight.

tack tack tack tack

Tack ännu för kommentarer! Jag uppskattar det! Lite tråkigt dock att jag själv inte kan kommentera tillbaka bara för att jag är i England, men när jag kommer hem ska jag kommentera tillbaka, tills dess måste jag skriva till alla i inläggen! Och jag gillar kommentarer då där står att jag liknar sis olsen ;) Kanske inte lika snygg men att någon ser en likhet gör mig glad :)

Nu har jag kommit på en sak till som jag definitivt ska göra i sommar;
image298

Nu ska jag glo lite vänner och pussa på Andybandy.
KISSES

tack för alla kommentarer!

Uppskattar kommentarer såå mycket, känns som om man inte skriver ut i luften utan att några verkligen läser! På tal om hårfärg så tror jag inte att jag kommer bli såå platina-blond igen, men lite ljusare ska jag nog fixa till sommaren :)

Nu har jag varit och shoppat kläder, skor och mat :)
Ikväll blir det flygande Jakob. Mums.

Här är vad jag hittade, som vanligt billigt och bra;
image297

Shopping gör mig så glad, helst skor.. Jag är så besatt. De gråa skorna jag köpte idag, finns också i guld och brunt, funderar på de bruna, riktigt sköna och sjukt snygga. Det är så skoj och handla här för då är jag ensam om allt i Helsingborg där det alltid finns NÅGON som har minst ett likadant plagg som en själv.

Iallafall så ska jag börja påm maten nu. Carro ringde innan, så mysigt och snacka lite skit och höra hennes röst. :) Snackade med Emma också som har kommit hem från sjukhuset, hoppas nu gumman att du får stanna hemma!! Håller tummarna älskling. Andy är besatt av alla spel på hans data. Och då snackar jag inte "kill-spel" utan mer kortspel och sånt. Haha. Han är så söt.

Mamma, pappa och brossan.. Jag saknar er, min crazy familj! Snart blir det liv i bygget igen ;)

Nu till annat. KISSES

måste bara lägga ut dessa bilder


Back in the days.. Helblond.


Också back in the days. Mellanblond.

Till balen då jag var brunett
image263
Och nu, going black..

Vad ska jag ha för hårfärg? Var är jag snyggast?

Just nu funderar jag på guldiga + blekta slingor till sommaren.

TELL ME WHAT YOU THINK?

ännu en helt underbar solig dag

Hello everybody!

Vaknade vid elva och låg och messade massa människor i sängen ett tag. Saknar mina puppies. Nu ser jag också att solen skiner som bara den, så jag ka göra mig två mackor (med apelsinmarmelad som vi köpte på IKEA igår) och så ska jag sätta mig UTE och äta frulle, vädret är ingenting som man ska eller KAN missa.

När Andy kommer hem ska jag iväg och shoppa skorna som jag vill ha, de gråa. Vet inte om jag ska köpa den guldiga bikinin också.. Jag funderar på det, men jag tror jag gör det, den kostar knappt någonting så jag kan lika gärna slå till :)

Usch mina eksem i armväcken syns jätte mycket idag, har antagligen kliat inatt, I HATE IT. Har någon något bra tips mot eksem så SNÄLLA tipsa mig???

Nej frulle nu.

Carro, så skoj att jobbet är så roligt. MISS U.

KISSES


En helt underbar dag

Hej vänner och familj.

Idag har varit en mega mysig dag med min älskling. Käkade frukost sent, låg länge i sängen och gosade innan vi orkade gå upp. Sen städade jag hela lägenheten medans andy lekte på datan. Han är SÅ hjälpsam ;) Sen drog vi till Manchester IKEA och köpte lite svenskt, vidare sen till Wings där vi avnjöt en underbar förrätt och huvudrätt för alldeles för mkt pengar... But we love Wings. Är dock inte detsamma utan Henke, han ringde och det berättade vi för honom.

Sen stack vi hem, men inte egentligen. Vi stack till Wigan, men vi vek av vid bion och stack in och såg "Next" med Nicolas Cage. Jag tyckte att den var jätte bra. Ovanlig men bra! Nu kom vi precis hem och vi ska bara softa och glo teve. Men idag har det iallafall hänt något så jag är så glad :) Imorgon ska jag lägga mina besparingar på lite shopping. Jag är så sugen och känner mig värd det :) Ett par skor MÅSTE jag ha. Svarta eller gråa? Vad tycks? Jag tror jag tar de gråa. Lite ovaligt, plus att jag har svarta.

Issa älskling. Jag saknar dig med. Jag saknar er alla så mycket. Nu är det lite mer än två veckor kvar så HÅLL UT! Mitten / Slutet av Maj är soppis hemma! Och ni kommer vara trötta på mig när jag är klar med er ;)





I LOVE YOU ALL!!!

i know i love you so

Mikiie, klart vi kommer till Malmö såväl som ni kommer till Helsingborg :)

Carro, jag menade att VI inte är lika snygga som Kate och Vickan. Inte bara du. Haha. Men vi är bättre än dom, och coolare! Och jag skriver dessa små notiser för att jag inte kan kommentera för jag bor i utlandet, det är tydligen straffet! :) Miss u,

Soo. Vad har hänt idag? Vaknade vid elva, gick upp, ringde Emma och kollade läget med henne. Sen åt jag lite frulle, duschade och sen drog vi till JJB för att kolla Wigan - Westham som för övrigt slutade i ett 0 - 3 fiasko! Hängde där ett tag efter matchen och snacka skit..Gött med lite tjejskvaller, jag känner mig dock utanför eftersom ALLA är gravida och nej, jag är inte yngst. Helt sjukt att brudarna här i England får barn så tidigt. Snittåldern är arton! En tjej var i sjunde månaden, och hon var 88:a! Vill man inte mer i livet än barn - tonår - mamma. Jag vill mer iallafall. Jag vill inte bli "gammal" mamma men jag hade inte kunnat tänka mig barn nu eller de närmaste åren. Det gör en så låst och vuxen. Barnet i mig lever fortfarande, är verkligen inte redo för något eget barn.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag och andy snackade om att gå till puben och ta något och dricka, bara softa. Vi har inte kommit på vad vi ska käka än heller.. Vet inte vad jag är sugen på direkt.. Mackedonken kanske? :P

Nej, nu så är jag hungrig.

Miss u bitches at home.
KISSES



things i'm gonna do when i get home

Jag tänkte börja en lista på vad jag vill och ska göra när jag kommer hem i sommar. Här är några uppvärmare.

image294
image296

More more more MUCH more to come..

Godnatt babies.
KISSES

I have a best friend too

image292

They are close..

But we're THE best:

image293

Grattis till jobbet älskling!! Nu kan du betala min NY resa om jag inte får jobb. HAHA för nu har du TVÅ. Griseeen. Miss you. Nu ska soppan laga Tacos, ska bara åka och handla sallad and shit.

Saknar mina andra flickor också.
KISSES

david beckham har ju tappat helt


Fyyy faaan vad fult.

God dag mina kära läsare.

Somnade inte förrens sent igår. Perfect Stranger var bra, oväntad på något sätt. Me like. Idag händer väl inte så mkt. Är orolig för Emma min älskling och hejjar på Carro så hon får Mölle-jobbet.

Har inte så mkt mer och säga om jag ska vara ärlig, kommer väl mer sen.

KISSES

Dinner and a movie

Perfect StrangerIstället för grillning med folk så blir det jag, andy, middag och bio. Mysigt det med. Ska se Perfect Stranger med Willis och Halle Berry. Hoppas den är bra!!

Andy ligger bakom mig i soffan och vilar. En liten trötter är vad han är, okej nu vaknade han och bet mig i halsen. Normale.. :P

Nej, jag ska fan få ut han på en promenix innan middagen.

KISSES BITCHES

Bäst just nu: Vänner, Akon och Justin

godmorgon vääärlden, vilken uunderbaar dag

Vilket underbart väder, don't you just looove it?

Blev dock ingen grillning ikväll.. Skit tråkigt! Men jag och andy sticker nog in till Manchester eller nåt.

Fick precis reda på att min älskade Emma ligger på sjukhus, ringde henne precis och allt var lugnt men jag vill bara vara hemma och vara vid hennes sida!! Håller tummarna baby!!! ♥

Nu ska jag käka lite frulle och fixa till mig!
Saknar er mina söta flickor!!



KISSES


ett mysigt bad och snart är det kinamat

Än sålänge är min nuvarande header favorit, och jag tror jag gillar den bäst också. Har badat ett varmt bad precis och använt min nya oljesand bodyscrub som var alldeles för dyr men nu är jag mjuk som en bebis och jag luktar dessutom gott :) På tal om bebis så är min pojkvän en just nu. Vi dividerar om vem som ska hämta maten och jag sitter i pjamas och jag ringde och beställde, altså får han hämta, så som vi ALLTID gör. Men självklart ska han gnälla och vara en envis liten unge! Blää. Men nu åkte han iallafall, sur och gnällig. JAG VANN. HAHA.

Nu ska jag duka, ska bli gott med kinamat, var så länge sen!



KISSES

Jahapp, dagens roliga

Varit i Wigan Town. Fikat, glömde 5 pund på brickan, störigt!! Sen köpte jag en bodyscrub som nån nisse sålde på mig! Fast det luktar jätte gott och det var tydligen bra för eksem som jag har för mkt av. Så vi får väl se om det är nåt bra. Nu är vi hemma igen och jag är lika rastlös. Haha, I hate it.

Kan ni hjälpa mig välja header?

Förslag nummer ett (den jag har nu):
27377-285
Förslag nummer två:
image289
Förslag nummer tre:
image290

RÖSTA NU!

Okej jag har inget liv... Bye bye babies.

Ingen bamse idag

Bamse, andys polare som skulle komma idag, ringde imorse och berättade att alla flyg var inställda så han kommer tyvärr inte. Just me and andy.. Hade varit skoj med lite sällskap. Andys mamma och mormor kommer två nätter den 8 - 10 maj sen kommer min älskade efterlängtade bästis carro den 14onde! Tills dess är det bara jag och andy.. Imorgon ska vi dock hem till Andreas nr 3 och hans tjej och grilla med Andreas nr 2 och hans tjej, också jag och andy då. Ska blir trevligt, om jag bara kan komma på vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret. Dagens i-lands problem. Måste köpa en hårtidning idag och möjligtvis ett par högklackade skor tills imorgon :) Ska in till Wigan snart.

ÅH vad allt är tråkigt just nu. Kan tiden inte bara gååå.


Lite frisyrer att välja mellan..

Om alla bara hade kunnat vara vilda och fria

Har precis sett denna filmen "Flicka". Typisk "tjej blir förälskad i en häst" film men den var faktiskt jätte bra.. Några tårar blev det allt. Som vanligt då altså.

Handlar om en tjej som älskar sin pappas (familjs) ranch där de har massor med land och hästar. En dag står hon ansikte mot ansikte med en vildhäst som hon känner en koppling till, hon känner att de är likadana. Så hon fångar hästen och försöker tämja henne, hästen döper hon till "Flicka" som på engelska tydligen betyder "söt och vacker tjej".



Jag har nog aldrig haft den känslan, känslan av att vara fri, helt fri. Det har alltid funnits regler, åsikter och andra känslor. Det ser så härligt ut och bara rida iväg på sin häst, med absolut inga bekymmer i hela världen. Knappt någonting eller någon som kan såra dig. Bara en själv, fri. Tänk och aldrig behöva oroa dig, tänk att aldrig känna dig osynlig, tänk att aldrig känna att någon tar dig förgiven. Tänk att bara vara sig själv, och som sagt, inga problem i hela världen...


image288
Feel free...


en mycket konstig sömnlös natt

Igår gick vi och la oss vid typ elva tiden, låg och gosade och såg på teve.. Vid halv två sov andy som en gris men jag hade fortfarande inte lyckats somna ännu. Förbannad var jag på mig själv. När jag äntligen somnar in vid två tiden vaknar jag lätt av att andy mumlar som vanligt... Aja tänker jag, och gosar in mig mer under det varma täcket. DÅ sätter sig andy upp i sängen, drar bort täcket från mig, och börjar skrika; "Det är något i sängen, det rörde min huuuuuud". Jag flabbar åt honom och säger att han drömmer och pratar i sömnen samtidigt. Andy; "Neeeej" Han spärrar upp ögonen, så jag blir lite rädd och pekar ner på täcket "Där är det, det ligger där!" Rädd som en åsna hoppar jag upp ur sängen och försöker desperat hitta strömbrytaren till lampan. Då vaknar Andy upp från sin sjuka dröm och småskrattar; "Älskling, kom och lägg dig igen, här är ingenting, det är borta nu" Jag som är uppe i högvarv lägger mig i hans famn och kan återigen inte somna förrens nån halvtimme till eftersom min kära pojkvän skrämde livet ur mig!

Sååå, jag har inte fått mkt sömn natt som ni kanske hajar. Men vid halv tolv vaknade vi och då gick jag direkt ut på en halvtimmes promenad. Så skönt, sen en god (sen) frukost men min sov-talande pojke.

Tilda; Vad roligt att du läser! Klart jag kom hem och firade mina favvisar!! Det ska bli så skoj och få hit Carro, visa henne allt!! Du får komma sen efter sommaren också om vi stannar här!! And i love the gucci ;) Puss hjärtat.


Nej, nu är det tvättdags!




KISSES

Jag vill bli bruuuun


Jag vill också vara brun.. Kanske inte SÅ brun men...

Jag längtar till Spanien då jag ska sola sönder mig själv! Man är så mkt snyggare med lite solbränna. Just nu är jag bränd på hela min rygg. Det är INTE skönt. Men thats life. Varit och lunchat på La Mama sen Tesco och handlade lite varor till vår MINIMALA kyl/frys. Därför vi alltid handlar, för vi kan inte handla mkt mat för det får helt enkelt inte plats! Just nu är Andy och skriver autografer och jag ligger i soffan och slappar, ska laga mat sen tills han kommer hem lite efter åtta. Är inte så hungrig nu eftersom det blev en rätt sen lunch + att jag verkligen orkad äta upp allting idag!! Tog dock en "small" pasta. Men ändån! Jag är stolt. :)

Hörs sen.
KISSES

Sov ändån rätt länge, sen var det städtime!

image287Nu är här fint och dammfritt! Iallafall för ett tag. Fy vad dammigt det blir snabbt, helt sjukt. Känns som om det enda jag gör är städar! Men men. That's my life as a housewife. Iallafall så ska jag hoppa in i duschen nu sen ska vi luncha på La Mama. Gottis.

Och jag är fortfarande sur för att jag inte kan kommentera bloggar!! Blogg.se FIXA!!

Nej, vi hörs senare.










KISSES
The sexy cleaning lady ;)

hur snygg får man egentligen vara, finns det en gräns?

image286image286
Double Angelina Jolie

Angie är snyggast
Många är snygga men sällan så snygga som hon. Hade gjort allt för att få hennes utseende. Hon är snygg i allt. I think. ;P

Jaha, jag har utnämt mig och andy till englands största data-nördar då vi nu har varsin data att leka med. Snacka om att vara osociala! Haha. Men skit i det. Slappe idag. Bara teve och data och mys. Ska hoppa ner i ett bad nu! GOTTIS. Just det, på tal om NOLIFE. Hittade denna länken på Kenzas blogg, sjukt bra; http://tv-links.co.uk

Puss på er.

Just det! Vad tycker ni om min "non-pink" blogg design?

Okej, vi fick ett söndags-ryck

Denna datorn har inte varit helt hundra de senaste dagarna, så Andy fick ett ryck och vi åkte helt enkelt och köpte en ny. Så nu kan man säga att jag får ha denna ifred ;) För nu sitter han som ett barn på julafton och leker med sin nya data. Så kul att en liten makapär kan göra en stor kille så glad :)

Carro - gå in på denna sidan och sen gör vi en plan på hur många outlets vi ska besöka och alla shopping paradis och allt. http://www.newyork.se/ 

Start spreading the news
We're leaving today
I want to be a part of it, New York, New York
- sjunger med en fruktansvärt bra röst

new york taxibilar

Jahapp, första dagen på flera veckor som det regnar här i England, så idag har vi äkta England väder. Det blir helt enkelt en slappe-dag. Vad gör alla andra idag? Carro, jag försöker kommentera till dig men det GÅR inte. Så en kommentar: Hade ni roligt igår? :)

Saknar er alla mina flickooor!!! Bara några veckor kvar..

KISSES


Underbara Lördag

Vaknade typ av att Andy ringde och gastade med mig. Fick panik på mig själv, gjorde en kopp kaffe och gick ut och gick, sen stannade jag på vägen och solade (by the way AS varmt solarie). Sen lullade jag hem igen, lagade lite wok-mat och plockade undan här lite, duschade en ljummen dusch och nu följer jag Liverpool - Wigan med hjälp av några konstiga kommentatorer för de visar tyvärr inte matchen på någon av våra kanaler. Ska plugga lite idag sen ikväll ska jag fanimig dricka lite Cava och äta choklad och bara mysa, det är trots allt Lördag!
image281


ÅH jag fick precis reda på att Andy är på bänken mot Liverpool!! Hoppas någon mittback blir skadad så han kan få spela :) Min söta älskling...

OKEJ nu fick jag precis ett mejl från Carro, my LOVE. Hon och hennes familj ska åka till New York vid Jul för hennes mamma fyller 50, och gissa VEM som fick följa med?? OM INTE SOPPAN? ;) Fy fan vad skoj. Carrsan, jag börjar spara NU. Det är och har alltid varit min dröm och åka till NY!

Okej, detta är bästa dagen på länge!

THE BIG APPLE;


Kisses

God mat, snart är dagen slut

image283Åt fisk sås och ris. Mycket gott faktiskt. Får äta sånt som andy inte gillar när han inte är hemma helt enkelt. Nu blir det MINI Calippo och Vänner.

Fick precis ett mess från Caroline. Känns skönt att hon saknar mig lika mycket som jag saknar henne.. En Soppan och Carrsan kväll hade INTE suttit fel ikväll inte! Så skoj vi ska ha i sommar. Bara och se fram emot det. Imorgon ska jag plugga lite. Allt måste vara klart tills på Måndag och jag är bara halv vägs.

Jag är också sur på blogg.se! Jag kan inte kommentera NÅGONS blogg. Skit tradigt.. Så kära vänner, det är därför jag inte kommenterar. Speciellt Carros återfödda blogg ;)

KISSES

Okej ni får faktiskt stå ut med mina hundra inlägg idag

Har varit ute och gått en halvtimme, lyssnat på musik och brännt lite kalorier förhoppningsvis. Sitter här nyduschad och ska laga nyttig mat, fisk och ris.. Hoppas det blir gott. Sen blir det soffan igen. Haha, i have no life, I KNOW. Jag kommer och skriver snart igen, pga brist of things to do.

KISSES

This is what I do when I've got nothing TO DO

image280image281
image282












Nu har jag iallafall fixat MASSOR med Vänner avsnitt. Hela säsong ett faktiskt. Så nu blir det gos i soffan och Vänner on the TV. Sen innan middag (som jag by the way ska äta SJÄLV) ska jag ut och gå en sväng. Så man får lite frisk luft. Plus att man blir hungrigare av frisk luft ;)

Nej bitches. Tyck lite synd om mig i min ensamhet ;P
KISSES

Jag är ensam, uttråkad och seg.

image279That's true... Nu är jag helt ensam, utan bil (altså får jag hålla mig i Standish) och ingen pojkvän eller sällskap. Han är i Liverpool till imorgon kväll... WHAT TO DO? Får väl gå ut och gå en runda sen bosätta mig i soffan och sträck se filmer och Vänner avsnitt. Men seriöst, man känner sig så ensam och så beroende av en enda människa. Man har ju inga vänner här direkt, här är det bara jag och Andy. Jag älskar Andy och jag vill vara här, det är inte det. Men ibland drömmer man sig bort..

Nästa månad åker vi båda hem vad som än händer. Lite semester. Jag ska iväg med familjen, kan verkligen inte bärga mig! Ska bli så sjukt skoj, Barcelona, here we cooome! Ska bara sola och dricka drinkar HELA dagarna. Sen när jag kommer hem så blir det jobb på schemat. Jobba med alla underbara på InterSport och bara leva livet. Kanske en liten tripp med älsklingen också! Man kan ju alltid hoppas.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder dit jag och familjen ska i sommar, en bit utanför Barcelona, Salou!

SalouSalou
SalouSalou
Spanien - Salou

Nej, nu ska jag dö av tråkighet.
KISSES

En lugn och mysig dag

image278Idag har det inte hänt så himla mycket. Jag var iväg en sväng och handlade lite mat och sånt. Jag lagade flygande Jakob enligt mammas recept idag och det blev jätte gott. Andy var inte för optimistisk i början men det slutade med att han åt fyra portioner! Så jag tar det som ett godkänt :) Imorgon sticker antagligen Andy iväg och är borta till Lördagkväll.. Jag vill mest bara dö. Då har man verkligen ingenting att göra. Inte lika skoj och fika och äta ute själv liksom. Så jag får väl sitta här och glo. That's my life.

Nej, snabbt bloss nu och väck med sminket. Sen är det sängen som gäller. :)

Miss u guys.

Kisses


Man försöker att vara nyttig, men till vilken nytta?

image277Godmorgon.

Vaknade av att min älskade bästis ringde och försökte planera hennes resa som för tillfället inte går så himla bra, men jag bryr mig inte så länge hon kommer hit :) Sen Carrsan har jag alltid vetat att du var snällare än mig, och Steffi hjärtat, du har alltid varit lite elakare ;) Men jag tycker om er såå mkt ändån! Snäll som elak! :) Som ni ser så försöker jag vara lite nyttig. Har gått upp lite grann under tiden som "glidare". Så ni får nog inte se mig på playan i sommar! Haha, jo det kommer ni. Ni får bara stå ut med min kagge helt enkelt, jag gör dock mitt bästa att få bort den! Min smoothie var cepe god, tog hälften av allt idag så imorgon har jag till en till!

Recept:
Handfull Blåbär
Handfull Hallon
Handfull blandade meloner och vindruvor
En dl färskpressad apelsin juice

MIXA ORDENTLIGT!
VIPS, en underbart god SMOOTHIE ala Soppan ;)

Nej då ska vi se vad som händer idag då, jag tänkte iallafall åka och handla lite mat och försöka koka till någon ny maträtt i köket idag. Någon som har något gott recept på något måttligt enkelt? Ska kolla runt lite på arlaköket och lite så. Nu ska jag fixa tvätt och försöka ta en cigg men det är tyo 1000 nissar utanför som tvättar våra fönster, så det får nog vänta lite med tanke på min pjamasklädsel ;)

Pussar och kramar mina kära flickor :)

hur elak är man egentligen?





You Are 52% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination.

How Evil Are You?


Jag är iallafall bara 52% elak!

Undrar hur många man har sårat under sina dagar? Så dumma saker man gjort och sagt. Så många gånger man själv har blivit sårad.. Men jag hoppas inte jag sårat många, isåfall förlåt. Jag tycker själv att jag är ganska snäll! ;)

Butcher gang, det blir många dagar på gröningen med resten av hbg. Då vi dricker baginbox och grillar på engångsgrillar. Längtar tills sommaren! Fast jag och Andypandy har rätt mysigt också.

Vi fick panik innan som vanligt och stack ner till stan. Jag syndade med en blueberry muffin.. Illa men GOTT. Sen lullade vi lite i affärer, köpte lite filmer. Sen gick vi in på Marks & Spencer och jag köpte massor med frukt så imorgon bitti blir det fruktsmoothie till frukost och lite Special K såklart. Så gott så.

Nej in i sängen och kolla lite film nu innan man slocknar.


nu är vi ensamma igen, WITH NOTHING TO DO

image268Hej alla glada.

Jag och andreas låg och drog oss i sängen till halv ett!! Sjukt skönt och mysigt. Men man är dock rätt seg nu. Har någon något förslag på vad jag och andy kan hitta på? Andy ligger just nu och glor film, och jag vid datan. Har iof tömt soporna och håller på att tvätta men that's it. Funderar på att dra och handla lite. Är sjukt sugen på en smoothie. Men vem vet vad som händer idag. Haha. Jag saknar redan besöööök. KOM OCH HÄLSA PÅ OSS! ;) 


Nej nej nej, jag vet inte vad mer jag ska skriva.. Får nog dra iväg andy på en liten runda. Pallar inte sitta här.

Vad händer annars i HBG idag?
Jag vill veta lite..

Saknar er där hemma.
Bonnie, självklart blir det MAT och VIN! :)

KISSES





Är ofta inne på http://www.dvbstyle.com/news/index.html, VIckans egna hemsida..
image269

♥ det är skönt och veta att det alltid finns någon som bryr sig om en

Jessica är min nya favorit då hon fixat Gucci magväskan i svart till mig, den är sååå snygg och väntar på mig hemma i HBG. ♥

Och Mikie, du är så söt, you know that! Och jag vet, Sexan får en att tappa uppfattningen om att världen finns!! I LOVE IT! ♥

I love it.. Don't you? Både Sex & The City + Gucci magväskan!

image267
Vad tycks???

Nu sitter jag och Andy här själva i soffan. Manchester United på teve. YES. Eller inte. Har varit så mysigt och ha lite sällskap här. Jag och Andys mamma har sprungit i affärer och drickit latte som galningar, så mysigt...

Saknar mina flickor...


hey hey, you you, i don't like you're girlfriend.. i think you need a new one!

 
Good song...

Idag åker andys päron + bror hem.. Tråkigt. varken kusin eller bästis kommer över nästa vecka.. Så jag blir alone with andy. Kan dock vara mysigt också. Bamse kommer den 25:e. Så då får vi åker igen lite besök. Jag får väl plugga lite och träna lite.. Ska nog in till Manchester en sväng idag, lulla där lite innan de åker hem ikväll. Nej, ska in och fixa mig nu. Hörde att ni i Sverige har det rätt kallt :) Vi har strålande solsken, dock inte lika varmt som innan men det är iallafall 15-16 grader. Me like.

Hörs sen.

KISSES

läggdax strax

Varit i Wigan idag och fikat lite och shoppat lite. Köpte lite myskläder (tröja och shorts) och ett linne, och lite annat :) Sen softade vi hemma ett tag, kollade på film och sov en sväng, sen stack vi alla till La Mama och åt gott. Sen kom personalen in med en CEPE god chokladtårta och sjöng "happy birthday" till andy. Sjukt god tårta. Sen var tydligen baren "vår" för kvällen men jag är som sagt inte helt 100 idag sen igår men trots mina NEJ till vin så fick jag in ett glas vitt, det var svårt.. Men det gick till sist ner.. Inte nice och dricka på en bakis dag. Men efter en natts sömn då är jag som en ny människa igen. :)

Carro, vad händer?? Uppdatera miiiig.
Emma, var lugn!!! Miss u too.
Issa, PHELEN, jag vill andas på dig med min engelska fylla ;)

Jag saknar er tjejer...

http://www.themorningnews.org/images/guanciale-carbonara.jpgÅt pasta Carbonara idag , cepe gott men såå mätt man blev!!

Natti natti folks.
KISSES

Oh my god

Okej.
Lite mkt vin igår kanske. Lite seg idag. Ska snart käka  brunch, väntar på föllsegrisen! Tur att solglasögonen var för
stora för honom! B A J S. Får byta dem till mindre. Jobbigt men sant.

Em kom med ett tråkigt besked idag, att hon inte kan komma hit. Mega trist... Hade verkligen sett fram emot det. Men sånt är livet. Får hoppas på Carro istället ;) Och alla andra av mina flickor som är varmt välkomna!

I need some love! ;)

Nej, lite maaaat nu. GOTTIS.

KISSES

Okej flickor

Hej allihopa.

Jag är full. Bar-runda i Standish. Nu har vi tom bjudit in vår granne. Han är as trevlig. Sitter här och dricker.. Vi ska ha middag på Tisdag med dem. Han och hans flickvän. EMMA vill du ha en MOSS IS THE BOSS tröja??? För jag fixar den till dig baby!!!! Nu mobbar alla mig för att jag bloggar. Nu snackar andy och hans bror Patrik om deras MC-kort de ska ta i sommar.. Andy kommer typ köra ihjäl sig! Men ändån. Nej en öl till... HALLÅ jag är ENGELSK NU!!!!


What?????


Nej nu sååååå.

image265

Vår luktegott, köpt av Bamse the man


nu är det hett igen, 25 grader och vi har precis kommit hem från match

Lite vin i Players Lounge och sen har vi skuggplats inför matchen, könt, perfekt. Redbull och cigg på altanen, och min nya outfit är på. Mysigt har vi haft. Wigan - Tottenham 3-3. Nu har vi kommit hem igen och imorgon fyller andypandy år. Pallade inte gå upp och glo på andra halvlek så jag och andys mamma satt i players lounge och drack vin och snacka skit istället. MKT mys. Vin, öl och käk ikväll. Sen att vi har riktig sommar gör inte saken värre. See ya. KISSES

image263
Me, and my very long hair.
image264
Andy and his father.

What have I done today?

image261
Varit på Pizza Hut och käkat Ceasar sallad, sen in i Wigan Town och kollat lite, köpte en T-shirt, ett halsband med silverhjärta, silvriga öronhängen och en klämma till håret. Allt för 11 pund! I love it. Vilka fynd man kan hitta. Nej nu ska vi äta jordgubbar och grädde. MUMS, faktiskt lördag idag :) jag måste få unna mig lite gott.

Kisses and hugs

it's so hot hot hot.



Sitter här vid datan med altandörren öppen och känner den underbara sommarbrisen i nacken. Sitter här med Andys familj och väntar på att andy ska komma hem från träningen. Sen ska vi nog käka buffé på PizzaHut (jag ska dock hålla mig till salladsbuffén), sen ska vi in till Wigan Town och fika och shoppa lite.

Notis; Jag har ingen blogg som heter muu sa den lilla grisen. Det är någon som gjort den och tagit bilder på mig, patetisk människa.. Så ignorera den tack!

Jag älskar redbull..

Emelie, jag längtar tills du kommer. :)

By the way, bilder på mitt älsklingsprogram;





Ja jag är beroende, men jag KAN kontrollera det!



so girls, i miss you so much


Vi är de coolaste ni känner, och vi är alla bästa vänner

Jahapp.
Dagen började med att jag gick upp 10 minuter efter andy stack till träningen, dvs lite i tio. Sen började jag min städning som varade i tre timmar, tog dock en paus för frukost i solen. Idag är det förresten 21 GRADER, slå på trissor. Så är det här i Storbritanien. :) Sen kom andy hem så åkte vi och storhandlade. Kom på att jag ska överraska familjen Granqvist med Tacos när de kommer hit, så får andy hämta dem själv på flygplatsen. Åt sushi till lunch. Så gott så det är inte sant. Har genomgått lite Grey´s avsnitt idag och måste bara se ett till, ni ska bara veta allt som händer, jag gråter till VARJE avsnitt, lite bölig! Gick ut och tog en cigg mitt i allt så sitter våra grannar ute och dricker öl, så kommer jag ut helt gråtfärdig, de tror nog inte att jag och andy har det så bra! Haha, men jag vet ju att det är Grey´s som får mig gråta! Jag är världens känsligaste person!

Iallafall, tacos och andys familj ikväll. Imorgon ska jag och hans mamma ut på en liten shoppingtur. ALDRIG fel. Snackar med Jessica från Thailand och försöker övertala henne att köpa hem massor med saker till mig. :) Blev så sugen när Carro och Tilda kom hem, allt är ju cepe billigt. ME LIKE BILLIGT! Carro, jag avgudar dina mejl, FORTSÄTT. Sitter bara och asgarvar när jag läser. :) Miss u bitch.

Nej, en cigg i solen nu.
KISSES

jag vill också bli en cool hipp mamma

Gwen and KingstonGwen and Kingston
Angelina Jolie and Maddox

Jag vill också bli en cool mamma som gwen och angie.

Kom nästan precis hem från La Mama. De har saknat oss. Vi käkade en god middag, jag drack lite vin och bara mös. Vi tog en promenad både dit och hem. Skönt med lite frisk luft. Det är så varmt här ju! Var 20 grader när jag kom vid halv ett tiden. Så skönt, i just love it. Så imorgon ska jag upp 10 och städa, sen ska jag solaa och äta frukost utomhus. Så jag hoppas på sol då! Sen ska vi åka och handla lite, sen kommer Andys mamma, pappa och bror. Andy fyller ju hela 22 år på måndag, det måste ju firas! Jag hoppas han blir glad för det jag köpt, kan dock inte skriva det här ifall han läser. Nej, nu ska jag ta en cigg, sminka av mig, borsta tänderna och krypa ner under täcket.

KISSES BITCHES

Finding me, finding truth

Finding curage, finding faith
Finding acceptance in a narrow space
Finding time, when time has gone
Finding out what's going on

I need a friend, I need a love, I need someone
Who'll miss me


Jag är såå trött! Rest sen fyra imorse, kom fram ett.. USCH. Tur man hittade en Elle tidning, en Latte, en juice och en cola att hänga med undertiden. Legat och vilat och tittat på Greys, ska nog fortsätta med det ett tag till för andy ligger i soffan och sover och är inte så underhållande. Läste en mega artikel om Angelina Jolie i Elle på flyget, hon är ju verkligen mer underbar än vad jag redan visste att hon var. Hon har allt, och lite till. Hon har inte blivit nån diva pga av kändisskapet. hon har kammat hem den snyggaste skådespelaren som hon snart ska gifta sig med och redan har barn med, hon hjälper världen, hon är bisexuell, hon har tatueringar men är ändån världens snyggaste kvinna! I love her. Nej. ikväll ska vi nog ut och äta, om vi inte är för trötta. Så mysigt och kunna kramas med Andy igen, så mysigt och pussas och ligga och kramas och gosa igen! Jag hatar och sova själv, så Carro har fått ställa upp lite, då har hon också fått känna på mina kramar ;) Miss mina flickor REDAN.


Elle;

Omslag 2007

Just det, min rumpa och min pojkvän var med i HD idag;
http://hd.se/sport/2007/04/12/oklart-om-granqvists-framtid/

Jag vill så mycket, men jag vet att jag inte ens kommer hinna med hälften.

image259

Åh vad jag vill mycket...

Tänk vad roligt det hade varit och vara inredningsarkitekt tex. Just nu är jag så sugen på att skaffa en helt tom lägenhet med Andreas och bara inreda den helt själv, som ett projekt liksom. Jag vill bli duktig på någonting så jag kan jobba med något som jag brinner för och som jag tycker är roligt. Jag vill spendera mitt liv vid Andreas sida och ändån ha mina vänner ett stenkast ifrån. Jag vill tjäna mina egna pengar och åka på underbara resor tillsammans med Andreas, vänner och familj. Jag vill uppleva och upptäcka USA och Asiens världsdelar, jag vill uppleva allt som går att uppleva. Jag vill skaffa barn och familj och volvo och hund. Jag vill, jag vill så gärna hinna med allting utan att förlora någon på vägen. Jag vill att alla möjligheter ska finnas framför mig, inte gömda..

Jag vill så mycket, men undertiden hoppas jag att jag gör rätt beslut och är lycklig.

Jag vill så gärna ha någon som alltid finns på min axel och berättar för mig vad som är rätt och fel. Vilka beslut jag ska ta, vad som är bäst för mig, vad jag blir lyckligast av, var jag är lyckligast, vem som gör mig lycklig och vem som egentligen älskar mig. Hade inte det varit SÅ bra?

_

Varit på stan hela dagen med Stephanie Binnelid! 100 år sedan man fick snacka av sig med henne. Jätte skoj och ses verkligen. Vi fikade på K&Co och sen strosade vi i stan, sen blev det lite Sushi, himla gott! I love it. Snart kommer Carro och Issa hit, vi ska hålla avsked för ännu en månad ifrån varandra! Sorgligt men sant. Emma kanske också kommer om hon inte är för upptagen som hon varit de senaste dagarna när jag velat mysa med henne! I love you bitches.

En gammal bild på mig och Steff;

image260
Från typ 1980-talet! Haha!

KISSES

låt oss bli de som försvann

image258
Mitt otroligt stökiga rum och jag.

Nothing to do - such a beautiful day. Hade iallafall roligt/mysigt igår. Fikade med brudarna och gick och glodde i alla affärer på Kullagå, sen träffade jag Lina på kvällen och snackade lite "fotbollsfru-snack". Det är så skönt och veta att jag inte är ensam i fotbolls-världen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, mina flickor verkar väldans upptagna. Får väl hänga med mig själv! Haha. Usch, jag orkar inte resa imorgon... Så tidigt och så jobbigt! Kommer säkert missa flygfan också! Baa. Nej nu ska jag kolla Skånetrafiken om tider och tåg och mög.

Kisses & Hugs

Denna video är tillägnad CAROLINE

100 höjdare är så sjukt bra, men vi hittade den ABSOLUT bästa killen i Sverige igår, jag och Carro. FY FAN vilken sångtalang! Klockren på alla sätt och vis, vill ni ha er ett gott skratt så klicka på länken nedan;





Varit på stan och fikat med Carro Tilda och Daniella idag, gått och glott i stan och så. Sen kom jag precis hem, varit och fikat med Lina och snackat skit, jätte mysigt.!

Nej, sängen kallar.

KISSES

Cara cara mia, love is all we need.

Helloj.

Varit hos svärföräldrarna idag och druckit kaffe och pussat på katterna! Mys. Sen hämtade jag Carro och så stack vi till väla en sväng, nu är Dondonna här också och vi ska snart glo film och äta ännu mera godis, USCH vad vi är onyttiga. Imorgon blir det STAN som gäller och lite shopping och kycklingchilli! Mums säger jag bara...


"All You Need Is Love"

Silver silver is number one.

ZoomaZoomaZoomaZooma

ellos.se

Jag bara älskar silver...

Vaknade för en timme sen ungefär, skönt och sova ut lite, har jag inte gjort de senaste dagarna. Sova är ju det absolut bästa som finns. Man kan bara njuta och drömma sig bort till en annan värld, en värld där allting är som man själv vill. Vet inte riktigt vad jag ska göra av min dag.. Kanske ska åka hem till Andreas föräldrar en sväng och pussas med katterna, sen ikväll ska jag hänga med Carro! Sugen på att se nån riktigt bra film, men det känns som om jag sett de flesta nya. I Wigan har man inte nåt annat för sig än att gå på BIO typ.. Andy är just nu i Aston Villa som de möter idag. Hoppas Andy får spela... Håll tummisarna!

Nej, nu ska jag nog ta mig en skön dusch.

KISSES

Bilder från suprise festen igår

image252
Dagen till ära, min älskade Caroline. Min allra bästa vän. Gudarna ska veta att jag har saknat dig din lilla gris! Så himla skoj att du äntligen är hemma, and more to come. Sommaren är vår! Love You Baby.

image239
Min älsklings Caroline är hemma och Isabelle "fest-planeraren" är så söt!

image237
Donna, Jag och Taw

image240
Bonnie, Danjella, Carrsan och Sandra. Gamla gymnasie - gänget! Klockrena.

image241
SMOKIN' HOT!

image242
Me and Dondonna.

image243
Donna och Puss-Emma

image245
Okej... Nu räcker det... Hahahaha! ;)

image246
Moi and Tawie..

image247
Alla vill vara med, JAG VET.. Kiss us.

image248
Me, Plumsan och Donna...

image249
Carro, Jag, Emma och Cp-Donna (Tove där bak).. NU FÅR VI SLUTA POSA ;)

image250
We just wanna be loved ;P

image251
Tilda (Carros trogne rese-vän), Felix och söta söta Hedvig!

image253
Emma och My.. Så söta.

image254
Taxin till Tivvan "Fredrik och jag brukar ligga i samma säääääng" - sjungandes och jävliga!

image255
Tillochmed PÅSKHAREN dansade kycklingdansen PÅ BAREN och jag skrattade ihjäl mig!!!

image256
Kycklingen var också på plats, och jag var bara tvungen att dokumentera hur sjuka alla i HBG är...

image257
Slutsumma: Jag fick kramas och gosa med min Carro och jag är så glad för det!!! Hade jätte roligt igår, TACK alla som fick vår överraskningsfest att funka! Sjukt bra!


Ursäkta om jag har BOMBADERAT med bilder men jag älskar det. Jag vill dokumentera och visa alla att jag har världens bästa vänner! Så är det bara! Imorgon ska jag och Carro hänga, ska ha fete myskväll, käka gott och typ hyra film. Tisdag blir det LÄTT K&Co och en god KycklingChilli och lite strosande i stan! Hoppas på finare och varmare väder dock! Daniella får också hänga med innan hon drar till Stockholm och glassar vidare där med sin underbara skånska!

Saknar min lilla pojke lite. Men jag vet vart han finns! ♥

Just nu, allt för mig. Ska lägga mig och sussa kudden, BEHÖVS... Lite trött efter ännu en släktmiddag idag + utgång igår. Såå, jag skriver imorgon såklart.

Godnatt alla prinsar och prinsessor

/  Soppan

SUPRISE!!!!

image236

Yes!

Jag är hemma i HBG och har varit här sen i Onsdags, Suprisade Carro rejält igår och ställde till med en mega fest hemma hos henne som hon inte visste om ;) Vadå crasha hus? Vi? Nej? Hade mega skoj och sen blev de en minisväng till The Tivoli med snabbt tillbaka till huset och käkade mackor. Alltid lika gott. Bilder är PÅVÄG ska ni veta, ska hem och lägga in dem. Är hos Carro nu, men vi ska på släktmiddag hos Siwan och gänget vid fyra. Ville mest bara säga att jag är så lycklig som sitter här med min Carrsan just nu och vi har mån tis ons.. Så braaaa. Nej, nu ska jag tvinga Henke och Issa och köra hem mig.

More to come.
KISSES

Påskägg, påskharar, påskmat och påskgodis.


Mycket på G nu. Massor med påsk överallt. Alla är helt uppslukade av det. Själv gillar jag godiset mest! ;) Fast then again, vem gör inte det? I am not the only one ... Fint väder idag också.. Iallafall sol! Me like.

Drömde att alla planer gick i kras inatt, vaknade av att de fortfarande fanns kvar :)

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

KISSES

ÄT NU GODIS OCH BLI TJOCKA!


Brad Pitt                                                    och inte pinnsmala modeller är HETT!

De gillar sitt påskgodis. ;)

Underbar dag

Underbar dag med massor med sol. Varit ute och gått två gånger idag, så himla skööönt. Perfekt vårväder verkligen! Har fått massor med bilder från HD sen när de fotade oss i Wigan Town;

image235

image236

image237 


Ja, vi är så söta.

Och jag är så lycklig just nu.
KISSES

och jag vet, alla vet, allt tar slut, långsamt genom rummet går jag ut

image234

Nej nog med photoshop för idag.

Ska titta film med andy nu och mysa lite. Såå, ha en underbar kväll och sov gott. KISSES


I AM HAPPY

Varit och handlat grejer till Tacos idag istället, blev inget i Söndags eftersom allt var stängt. Hittade en underbart söt silvrig kuvertväska som jag var tvungen och köpa, köpte den på George.



Köpte även lite mysiga tidningar (skvallerblaskor) som jag har suttit med nu ett tag. Andy är just nu min idol etfersom han har hittat fler Greys avsnitt! Love love love him. Jaaaa.. Imorgon kommer Bamse så jag ska bädda till honom idag, har slängt in en tvätt, färgat mitt hår och massa annat :) Känner mig glad idag. När jag körde och handlade hade jag volymen på max och satt och sjöng med så jag nästan krockade. Haha, så gött är det. Älskar att ha mega hög musik när jag kör!

Mike, du är så himla go. I love u to!

Hittade en bild på Angelina och Braddan. Sjukt snygga, även fast de är vax!

Madame Tussaud's Wax Museum,


KISSES


I wish i had a million dollars, so i could by everything i want

image230

Kunde verkligen inte somna inatt heller. Så jag är rätt trött och seg idag. Men jag har rätt så mkt jag ska fixa så jag ska inte ta det lungt. Får lägga mig tidigt istället. Ska snart in i duschen sen ska jag färga mitt hår. Börjar komma en liten djävulsk utväxt faktiskt. Sen ska jag tvätta och lite sånna roliga saker. Ha det bra mina små söta läsare. See ya!

KISSES

Hey i wanna look like lindsay lohan..

image228

Kan man bli snyggare?

Och kan någon förklara för mig varför hon blev blond igen när hon är så sjukt het i sitt mörka hår. FÖRKLARA? Hon är tiotusen gånger hetare i sitt mörka hår. Gaaah. I love her.

image229

Nej, definitivt snyggare som brunett.


Okej, jag erkänner. Jag knarkar Grey's Anatomy avsnitt.. Och jag ska sluta, bara för jag sett allt som går att se.

Ja, vad ska man säga, mys med det långe och greys idag med. Hihi. Har beställt vegetariska vårrullar till mat, och lite kycklingris. Mmm nyttigt och gott.. Haha, jag har blivit så fet. Jag ska som sagt leva på mineralvatten och frukt i sommar, om ni inte vill bli rädda på stranden. ;P Äh skitsamma, alla kan inte vara pinnsmala, even if we want to! Nu kommer andy med maten, hinner inte skriva mer. PUSS


"why can't we be eachothers soulmates, and guys can just be people to have fun with?"

You want to stay with me in the morning
You only hold me when I sleep,
I was meant to tread the water
Now I've gotten in too deep,
For every piece of me that wants you
Another piece backs away.

I never thought that I'd love someone,
That was someone else's dream. 

Cause you give me something
That makes me scared, alright,
This could be nothing
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
'Cause someday I might call you from my heart,
But it might me a second too late,
And the words I could never say
Gonna come out anyway.



Mega fint väder idag, satt ute och åt frukost innan och bara NJÖT. Underbart. Igår såg jag klart hela Greys säsong två och nu har jag fem avsnitt på säsong tre. Vad tror ni jag ska göra? Haha, jag har blivit en Grey - KNARKARE! Usch och fy. Men det är cepe bra. Jag och Carro har också gjort upp lite planer för sommaren, Lisaberg tex! Ska bli så sjukt skoj. Iallafall så skriver jag förmodligen mer sen, I always do. ;P

KISSES

Jag tog på mig mina silverskor och drog med mig andy ut i stan

Jag och Andy fick panik på våra liv, stack upp till La Mama och åt varsin god sallad, kyparen mobbade mig ännu en gång för att jag aldrig orkar äta upp, man får ju MEGA lass av mat! Inte så konstigt! Sen tog vi också en kaffe där. Satte oss i bilden och körde till Wigan town. Gick där och lullade lite, köpte filmer på HMV, andy köpte också filmer och en grej som gör så att man kan lyssna på Ipod i bilen, så bra! I love music! Sen hittade jag den perfekta strandväskan som jag ska ha i Barcelona och på Friabad VARJE dag! Jag är såå glad. Ikväll blir det Tacos, ska dra och köpa lite grejer till det nu.. Andy sitter återigen i soffan och äter gifflar ;) Haha. Nej, gott folk.

KISSES AND HUGS

lite pics;


image223
Mina silver ballerina, söta?

image224
Andy vid datan innan vi stack iväg, min bloggplats också by the way ;)

image225
Detta var vad jag köpte! Jag är så glad, en jättefin strandväska och tre riktiga tjejfilmer!

första april och mega fint väder



Soligt väder och ingen har lurat mig än! Gick nästan på en bloggares (karinolofsson.blogg.se) aprilskämt! Bara nästan! Annars är jag lugn! Nu ska jag och andy sysselsätta oss för vi är soffpotatisar. Först lunch på La Mama, sen fika i Wigan + lite shopping. Så får vi ngt gjort idag. Så nu ska jag sminka mig. Pussar och kramar


Och issa. I miss u to ;)


RSS 2.0