ICE SKATING


Carro gör tummen upp och Myran står och är söt!


Plumme och Phelen ;)


Jag och Emma samt Hanna Kåå, nyår here we come ;) Haha.


Trion

Tjejerna + Hannas pv åkte finskridskor och killarna spelade hockey, mkt underhållande vill jag säga. Fick pussas lite med min man också. Har liksom inte hunnit träffa han förrens idag. :) Hard work work ni vet. Ska hoppa in i duschen strax och sen drar jag till Emma och fixar mig där. Ska börja packa min nyårsbag dit, det kommer klirra.... ;)

Hoppas ni får en fantastisk kväll och har mega skoj, det ska jag försöka uppnå ;)
Hoppas detta nya år blir lika bra som detta, fast med mer resor och några kilo lättare. Haha.
XOXO

I'VE HEARD IT ALL BEFORE

Hej!

Nu är allt spikat och klart inför imorgon. Det blir jag, Emma, Hanna och Tobbe på en trerätters hemma hos Emma. Sen ska vi försöka ge oss ut på stan och jag hoppas det inte är lika galet som på juldagen, men jag tror att det hoppet är hopplöst.....

Jobbat hela dagen sen har jag och Emma varit på Maxi och handlat massa tills imorgon, för att inte glömma systemet ;) Dagen imorgon kommer bestå av andys killgäng och mitt tjejgäng, massa kaffedrinkar och massa skridskoråkning, mysigare kan det nog inte bli!

Vad ska ni hitta på?


XOXO

En dag på jobbet

Tror ni att det är okej att byta/lämna tillbaka underkläder? Fan vad många som tror att det är okej... Får panik. Iallafall så har jag jobbat idag och nu är jag äntligen hemma. Ska gossa med Emma och Emma sen ikväll tänkte jag. Ska käka lax här hemma först, gott :) Imorgon är min man hemma men jag jobbar heela dagen, från 10 - 20. Lång dag verkligen. Sitter och dreglar på topshop.com och funderar på vad jag ska spendera mina pengar på i England, jag längtar så sjukt mkt att det inte är sant. Igår såg jag och Carro Mamma Mia och vi typ dog, så bra är den inte!? Vi hade mega höga förväntningar! Men nej, inget för oss. Gossade lite med Hedvig, Tilda och Vanessa också! Gossigt ;)

Nej nu måste jag shoppa vidare med ögonen ;)
I love it.

ALIX Chelsea Platform BootPREDATOR Premium Sandal
Topshop.com
XOXO

MELLANDAGSREA

Mellandagsrean får alla att tänka på en enda sak; SHOPPING! Alla springer runt och hoppas på att fynda. Jag har också sprungit på stan med min Mammi idag och jag har också faktiskt fyndat. Ett par Hilfinger jeans, en tunika från Vero Moda, två tröjor från Gina samt två trosor och ett nagellack på Åhlens. :) Jag är väldans nöjd faktiskt. Nu kommer snart min vapendragare (Carro) och hämtar mig så ska vi ha myskväll och imorgon börjar vi 09:00 på intersport för vi ska fixa lite innan vi öppnar. Förhoppningsvis kan man slinka hem vid fem tiden då istället för sex. Imorgonnatt kommer också min långe man hem till HBG. Jag var uppe mega tidigt (för mig) idag för att träna (!). Drog till aktiverum vid nio snåret och tränade en timme, kändes skönt! Nej, nu måste jag packa ihop det sista inför övernattning på Tågaborg.

Bild lånad av svd.se
See you later.
XOXO

MANCHESTER, HERE I COME

Bokat resa till min älskade Jenna och min favoritstad Manchester den 16 Januari! Ska bli så skoj att jag dör!! Bara vina, shoppa och äta gott :) Wings och YoSushi är ett måste. Primark för shopping och allt annat mys. Jag längtar så jag dör!!! Waaa!!! Äntligen.

Ville bara få ut min lycka! :)
Imorgon ska jag nog träna på morgonen sen ner på stan med mammis.

XOXO

OH MY FREAKIN' GOD

Hela Helsingborg bestämde sig för att svänga på de lurviga igår så jag (vi) fick mer eller mindre panik. För det första var det kö everywhere samt om man hade pallat stå i kön så hade man knappt kunnat gå inne på stället då de släpper in så mkt folk som det bara går. Nej sa vi, tog en drink på Dahlbergs och sedan en kebab och rullande hem i en taxi. Vi hade girlsnight igår igen, såå mysigt. C sov dock på madrass i hennes eget hem. Haha. Men men. Vi sov 3 brudar i sängen. Har inte sovit mkt inatt.. Varit och kollat på mellandagsrean lite på Väla men alla är GALNA! Ska ner till stan med mamma imorgon och ser om jag kan hitta några fynd!

Jobbar sön, mån, tis.
Var ni ute igår? Galet eller skoj?
Bilder kommer.
XOXO

GOD JUL eller MERRY CHRISTMAS


En massa julklappar ligger och väntar under granen och när jag vaknade imorse stod där en marsipangris på nattduksbordet som vanligt :) Så mysigt. Jag och pappa har varit ute och gått, gick till ishallen och kollade så allt var ok och jag blev assugen på att åka lite skridskor. Tjejer, vi kan väl åka lite på nyårsafton, på dagen? Vi har ishallen för oss själva isåfall!! Sen tappade jag min vante på vägen hem, för er som är intresserade ;) Om ca en timme kommer min morbror min mormor och min morfar och då är det kalle anka som gäller, sen matfrossning till tusen!

Måste också påminna Carro att för exakt ett år sen satt vi i en mega villa utanför Newwe och hade en svensk jul där, och vi hade bara "mer shopping" i tankarna . :) Underbart!

Hoppas alla har en mega mysig julafton och att ni får många fina klappar :)
You know u love Christmas
XOXO

I am soon leaving home to go home

Från ett hem till ett annat. Fan vad jag pendlar. Men imorgon är det julafton och pappa och jag ska tjuväta på julskinkan ikväll som alltid :) Älskar julen då jag älskar att vara med familj och släkt. Kommer dock sakna min man men han kommer ha det bra här. Vår julgran är SÅ FIN nu med massor med klappar under den. Har precis käkat toast, ägg och bacon. Ska ju resa i hundra timmar nu känns det som. Ska ringa en taxi vid tolv sen går tåget vid ett. Blir jag och en stor bok igen, tror jag tar 1:a klass på tåget, det är som 2:a klass i sverige + att man är garanterad sittplats. Nej nu ska jag packa det sista och fixa mig.

GOD JUL!!!!!
XOXO

OUR BAG

Heeeej.

Nu har jag varit på mingel med de andra tjejerna. Vår väska blev jätte bra. De hade gjort 3 olika och nu fick vi bestämma vilket material som var bäst, vilka färger vi vill ha osv. Den kommer bli så bra. Vill ni tjuvkika lite?


(TVUNGEN ATT TA BORT BILDERNA, SORRY)


Vi ska göra en i den första färgen, en i denna mörkbruna och en i svart. Sen kan man ju byta sjal hur man vill. En sak gillar vi inte med den och det är namnet "WAG´s BAG". Haha. Vi försökte förklara att det verkligen är ett negativt ord men vi stod ut som de två konstiga svenskarna typ. Men men, tror dom att det namnet säljer så... Det tror dock inte jag. Let´s see what happens.

Nej nu ska jag packa det sista och sen ska jag sova, imorgon ska jag resa en hel dag igen.
XOXO

Mulberry Dreams...

Mulberry Tumbled Shimmy ToteMulberry Tumbled Shimmy Tote
Så snygg att jag dör... Men jag har nog bestämt mig för en Gucci i julklapp... Men denna kanske jag får önska mig i födelsedagspresent... Bara två månader tills dess ju! :)


Denna finns också med på listan... Får se vilken det blir... Vilken tycker ni?

XOXO

Sista julshoppandet

Heej alla glada!

Varit på stan med A idag och handlat de sista julklapparna och lunchat och grejat. När vi skulle börja slå in klapparna tog pappret slut så jag fick åka och köpa nytt. Nu har jag lagat korvstroganoff till oss och vi är mätta och belåtna. Ska iväg och möta alla fotbollsfruar snart och se hur vår designade väska blev in real life. Ska bli skoj och se! Imorgon åker jag hem till mitt älskade HBG igen så jag ska upp och packa lite nu. Dock är det typ bara julklappar i väskorna! :) Mysigt. Får dock ta taxi till tåget imorgon för A tränar. Usch det är redan mörkt ute...

th_69334_Jennifer_Aniston.GQ.January_2009.Scanned_by_KROQJOCK.UHQ4_122_142lo.jpgth_69331_Jennifer_Aniston.GQ.January_2009.Scanned_by_KROQJOCK.UHQ3_122_187lo.jpg
Jennifer Aniston is hot by the way.

XOXO

Pälsmössa

Denna mössa är min!

ÄKTA PÄLSMÖSSA Vintage / Kling / Mode / Blogg
BILD LÅNAD AV TRADERA.

Har även budat på två till, man kan ju alltid hoppas på en liten pälssamling :) Det är så fint. Iallafall så vann jag denna mössa! Den ska jag strosa runder med hemma i HBG. På Tisdag kommer jag igen!

A kollar fotboll och jag kollar SATC. En normal Söndag för oss. I pauserna pussas vi lite :)

Måste bara berätta att jag precis kom ner från sovrummet och då sitter min man och glor fotboll och på soffbordet ligger en fryst falukorv............
Självklart ställer jag frågan "Vad fan ligger där en korv på bordet för?" och dog av skratt.
Då förklarar han att han brände sig på popcornen och kylde sig med korven och så sa han lite glatt;  "Så kan vi ju käka korv imorgon". HAHAHAHA, han är så jävla rolig ibland att jag dör. Och väldigt söt. :)

Jag ska käka lite pizza nu. MUMS.
XOXO

En galen grekisk kväll!

Hej allihopa.

Igår hade vi såå skoj. Vi åt sjukt god mat på en grekisk restaurang i stan och började hela måltiden med en shot ozzo såklart! Haha. Sen blev det vin, förrätter, huvudrätter och mera vin. Ramlade in på en pub som sände matchen våra män spelade och de vann äntligen!!! Vi blev mega glada för det och mer peppade på lite dans. Vi satte oss på News Kafé och bad DJ mannen spela RnB och så beställde vi in en flaska champange, inte så flashy dock. Haha. Men vi halsade den och sen drog vi vidare till Rumba och skakade rumpa till sjukt bra musik. När fötterna värkte drog vi tillbaka till News Kafé och satte oss i en soffa och dansade typ sittandes. Haha. Sen fick det vara nog, klockan var vid tre snåret och männen skulle strax vara hemma så vi hoppade in i varsin taxi (Fieke på cykel) och så åkte vi hem och sussade sött.

Nu är jag människa igen, har käkat lite makaroner och köttbullar! :)
Nej om man skulle kolla ett avsnitt 90210.
XOXO

SATURDAY!

Känns ändån som om det alltid händer något skoj på en Lördag! Idag har vi bestämt oss för att gå ut och käka på någon mysig restaurang i stan, E tipsade om en grekisk, låter gott va? Ska bara njuta av massa god mat och lite vin! Vi tjejer verkar ibland uppskatta det mer än våra män som mer eller mindre kastar sig i mat så fort dom ser det. Så 20 över sex går min lilla buss ner till stan.. På Lördagar går de en gång i timmen, haha. I live in the middle of nowhere! Men iallafall... Var ute och gick i 40 minuter efter A stack till samlingen, jag trodde mina öron skulle ramla av så kallt det var och så mkt det blåser ute!! Usch, riktigt ruggigt väder. Hade på mig min Puma outfit. As snyggt linne faktiskt. Kommer bilder. När jag kom hem så gjorde jag 100 situps och massa rumpövningar, glam va? :) Iallafall så verkar mina babes hemma rätt peppade inför den 25e! :) Tror typ att hela HBG är det dock. Men skit i det, så länge man är med bra sällskap har man alltid skoj vart man än är! Issa är också hemma och jag har saknat den lille bullen som satan! 

Tog en cool bild från bron jag gick över idag, lekte lite med den i datan.

Cool va?

Mitt linne från Puma;

Fint det är i ryggen va?

Nej nu ska jag kolla lite DH sen måste jag fixa mig.
Ha en underbar Lördag.
XOXO


Eh okej

Har precis satt på en film, "Eagle Eye" som jag och A skulle avnjuta med cola och choklad. Helt plötsligt så hoppar A upp ur soffan med telen i högsta hugg och ringer och springer och gapar... Jag sitter frågande kvar i soffan och fattar ingenting. Då hade A glömt nån autografsignering helt så han får panik och hoppar in i bilen och gasade iväg som om han vore Batman på uppdrag. Så nu sitter jag här med en pausad film på tv, att se eller inte se?!?! Han får väl skylla sig själv eller?!

En ciggis på altanen först då. Sen kanske ombyte till myskläder. :)
XOXO

Christmas is soon here!

Tog bussen ner i stan och mötte upp A som hade fått sig en snygg klippning på Toni&Guy idag. Vi letade lite julklappar och det slutade med att A fick mer eller mindre panik (killar klarar inte av shopping i mer än 3 kvart) så vi åkte hem och nu har vi beställt mat, packat in julklappar och lagt under vår fina julgran! :) Mys!!! Tråkigt dock att vi inte ska fira ihop men man kan inte få allt här i världen, right?


Här befann jag mig förra julen, visst måste vi tillbaka Carro?

(Rockafeller Centre, mitt i NY)

Nej nu får maten komma, jag är så hungrig!
Imorgon ska jag hänga med E då pojkarna är iväg hela dagen, matchday!
XOXO


ARE WE HUMAN?

Hej hopp!

Nu har jag käkat lite mussli med 4 olika nötter och så har jag dammsugat och fixat lite tvätt. Kanske världens roligaste förmiddag. Haha. Ska nog ner en sväng på stan sen och kolla julklappar med A. Snart åker jag hem (sverige) igen och firar jul med min underbara familj som jag redan saknar. Sen den 25:e så drar nog jag ut en runda med brudarna, kommer nog bli rätt jävla galet, eller vad tror ni babes? Det är jätte fint väder här idag, solen skiner och det är såhär höstigt kallt och mysigt ute. Jag älskar när solen skiner. Usch inatt drömde jag mardrömmar och var rätt sur på A när jag vaknade. Tur att han står ut med en knäppgök som jag :)

Haha, det är verkligen Days of our lives på TV och det är nog det SÄMSTA som finns. Hur länge har det visats egentligen? Kanske i hundra år? MINST. Pissprogram!


Hayden

XOXO

Girlie day

Heey

Varit på stan nästan hela dagen och shoppat och fikat en massa. Massa mys med andra ord. Har varit och handlat massa mat samt hämtat A. Nu ska jag laga nåt gott hade jag tänkt, är dock inte så hungrig... Aja. Hur har er dag varit?


XOXO

Min älskling Carrsan

Haha jag gick in på min blogg typ precis när min vän hade publicerat sitt inlägg. Som ni kanske vet är Caroline och jag som två halvor som passar bäst tillsammans och vet allt och lite till om varandra. Altså vet hon mitt lösen också. Hade jag ändrat det hade hon lätt klurat ut det på några minuter så jag orkar inte besvära mig med det :) Tyckte det var rätt gulligt med ett gästinlägg, eller hur? :) Jag skulle in och blogga om hur mkt jag precis STORTJÖT här i soffan. Gossip Girl är verkligen SÅ BRA nu att jag dör. Jag bölade verkligen så mkt att jag hulkade.... Hmmm... Nördig jag är... Men det är ju så sjukt bra/sorgligt/hemskt/jobbigt/sött/perfekt och underbart!!! Jag ska göra som Carrsan och kolla lite "Wanna be on TOP"! 

Har tänt ljus i hela vardagsrummet och "granen står så grön och grann" i hörnet.. Dock saknar jag min egna lilla gran, min man. Ni som vet, vet ju att han kallas granen. Nu har jag bara två i huset, jag vill ha tre!!! Jag är girig! Haha. 


XOXO

Ett sug att skriva ;)

Hej alla!

Caroline här, Soppisen kära vän. Fick ett sånt otroligt sug efter att blogga lite, tänkte först kolla om min gamla blogg var kvar men sen kom jag på att jag har Poppes inlogg o lösen så jag tänkte skriva av mig lite här. Surprice! Nu är Sofie i Holland som ni vet och jag sitter i min säng och kollar Top Model, "Wanna be on TOP?", och är sjuk. Eller mår mycket bättre nu än vad jag gjort de senaste dagarna. Ska iaf jobba imorgon. Konstigt att man önskar man var ledig när man jobbar och nu när jag varit ifrån jobb så saknar jag det faktiskt. Halvtjaffsa med småbarnsmammor som vill köpa fyra storlekar för stora skor till sina barn för att "de ska ha ngt att växa i" och allmänt bara trivas. Alltid mysigt att träffa sina härliga girls på jobb.. och några pojkar ;)

Tänkte bjuda på några bilder från tiden som varit:

 

 

    

 






Såja, nu ska jag kolla vidare lite på Top Model sen hämta upp min kära pv. Vi ska nog laga kotlett, suck, och någon god champinjonpasta till, mums. Sen imorgon är det jobb!

Ha en trevlig dan före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan före dopparedan! Tror jag fick det rätt.
Sofie, om du ändrar ditt lösen efter detta blir jag seriöst ledsen.. :P

KRAMAR!!


A KLICK AWAY

Klickade hem en klocka på ASOS.COM samt julklapp till min broschaaa. Ska få en klocka av A i julklapp ju, men den är svart och guld, ville ha en silver också. Så hittade jag denna;

ASOS Oversized Number Metal Strap Watch

Vad tycks?

Jag vet inte varför men jag har fått dille på klockor för tillfället. :)
XOXO

Slappe Dag

Vill ni se vår fina julgran. Jag har två foton, by day, och by night.


by day


by night

Fin va? Haha, den är så söt. Vi pysslade sönder oss själva igår, sen somnade vi gott i vår gossiga säng.
Ibland är det så sjukt mysigt och bara vara med den man älskar.
A är borta hela dagen idag, ska vara själv, fixar lite i hemmet och så ska jag kolla gossip girl såklart.
Ibland är det så sjukt mysigt att bara vara med sig själv. :)

Ha en underbar Onsdag!
XOXO

Jul, jul, strålande jul!

Lindsay Lohan i nya Harper's Bazaar UT, plåtat av Terry Richardson.
Nice pic huh?

Igår anlände jag till Groningen efter en lång resa. Min räddning var Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna". Min goss hämtade mig och vi hade en mysig kväll men många pussar. Idag har vi fikat med hela gänget och köpt julklapp till mig :) Hihi. Vi har även köpt två julgranar. En mega och en liten till köket. DOM ÄR SÅ FINA. Vi har pyntat och pysslat hela kvällen. MYS. Även hunnit med en film "Transporter 3". Ska ta bild på vår julstäming imorgon och visa er. Pallar inte idag.

Hoppas ni har det bra.
XOXO

Ååååka pendeltåååg

Tjenis!

Imorgon sätter man sig på det eviga tåget med stopp för flyg. 8 underbara timmar att se fram emot. Ska packa med min feta bok "Att älska som en porstjärna", kanske inte den diskretaste boken men den är underhållande. Sen min kära ipod... Musik behövs alltid! Vill ni se lite pics från en minst sagt GALEN tjejkväll?

Blev förfest hos Emma.H med sanning eller konka samt Helsing och lite dans på Cardan. Hem med en korv i hand och en ledig taxi för att sen däcka halvnäck i en säng fylld med girls. Haha. Det  är livet det. Kanske inte lika skoj och jobba idag men det är ju en annan femma, och det har vi råd med ;)


Vi började stadigt, grogg såklart, känner ni inte Lelle?!


Smink och locktång och Britneys "Circus"...


Sen traskade vi hem till Emma.H och hängde i hennes fina lägenhet.



Jag älskar Lelles dancemoves! Det blev som sagt dans, all night long....

XOXO
See you later

Process; ta ut löshår

Nu är NÄSTAN allt min löshår borta. Emma ska hjälpa mig med det sista. Sen är det Idol och massa tacos hemma hos familjen Lundgren/Backe. Ska bli mys. Kanske orkar åka till laröd också och gossa med carro och tilda om vi inte bara har en mega slappe kväll of doing nothing.

Då får vi la se vem som vinner ikväll, jag tror jag håller på Kevin.


Imorgon är det jobb som gäller sen är det ferre på kvällen :)
Ha en mysig fredagskväll!
XOXO

Freitag

Snö och slask men det stoppar inte mig. Ska ner i stan och fika med systrarna Lundgren och lilla mini Backe :) Ska bli mys. Sen ikväll är det nog Idoltittande. Idag har jag på mig farmors gamla kofta, mega mysig!

Imorgon ska jag och brudarna ut. Alla är mega pepp, förutom kanske Carro som börjar kvällen med fammen, men det får hon la fixa. Så kom inte till IS på Söndag, stanna hemma! Haha. Sen har vi börjat kolla resor så smått... Lutar åt Palma... Me likie.


XOXO

GODKVÄLL

Jag är mega trött och funderar på att gå och lägga mig då jag börjar jobba 10 imorgon. Carrohuet ska träna kvart över åtta, ÅNGEST! Haha. Men jag tänker på de goa pengarna jag kommer få i januari samt att alla mina vänner typ jobbar imorgon. Snart åker jag tillbaka till min man som gastar runder själv i vårt hus och lever på nudlar för dagen. Han är söt han. Nej, om man kanske skulle... Har inte mkt och säga! Tråkigt va? SORRY!!!

Ha deee.
XOXO

Spotlight on me

Fick precis hem Brittans och Beyonces album samt SATC-the movie! Vissa saker duger inte nerladdade helt enkelt.



Fixade mina naglar precis också och dom blev jätte fina! Känns mkt bra. Ska slänga mig framför teven nu tänkte jag, imorgon är det jobb.

XOXO


Jag hoppas Elena blir glad!

Nu har jag fixat med min man i telefonen så jag kommer hem (till Groningen) på Måndag och jag åker hem (till Helsingborg) dagen innan julafton! Så nu kan jag umgås med E en hel vecka och gossa med A tills han blir trött på mig! Samtidigt som jag får spendera julen hemma hos min älskade familj. Blir RÄTT SÅ MYCKET resande men det ska nog gå bra... Får offra lite för att få som man vill! Och tid har jag råd med ;)

Nej nu ska jag och Mamma käka mat, pappa har varit på julbord så han är mätt och glad :)
XOXO

Fixing and doning

Stack och solade på Söder med Emma och nu sitter jag nyduschad och klar för att dra ner på stan! Måste krama om min älskade kusin som jag inte kommer se på sååå länge att jag dör. Ska fixa mina naglar ikväll hos Annika för jag har panik på mina korta! Här får ni en bild på dagens också;


Jag älskar mitt hår när det är nytvättat och nyfönat, men det blir bara ett fågelbo efter ett tag, need to take it out! Har dock pillat bort en del av slingorna! Haha. Nej, nu kommer Emma om 10 min och hämtar mig i sin lilla Ford Ka som är sååå fin! :) See u later.
XOXO


HEY

Igår åkte jag hem till Caroline efter att ha lunchat på Helsing med Farmor och Emelie sen mötte vi upp Carolina för en mysig fika. Jag och Carro och hennes syster lagade mat och sen kom steffi så glodde vi på SATC-the movie igen och gossade. Carro ville sova hos sin man så jag och Stef tog över hennes lägenhet mer eller mindre och sov här :) That's what friends are for :) Ska iväg och sola nu sen hem och fixa mig, ska träffa min kusse en sista gång på vääääldigt länge (illa) sen ska jag nog bara mysa. Alla jobbar idag, jag jobbar imorgon.

Men ni får ha en bra dag!
XOXO

ALL EYES ON ME

Diggar till Brittans - Circus. Mega bra om jag får säga mitt.

Sovit som en stock. Ska ner på stan nu och mysa med min farmor och min kusse på Helsing! Lunch och kanske lite vin?! Måste ringa Carro sen också! Vill ha lite mys ikväll! :) Nu ska jag försöka sminka bort min såkallade "myggbett" på min kind! Sen bär det av, ut i det grå (istället för det blå).

"There's only two types of guys out there
Ones that can hang with me, and ones that are scared
So baby, I hope that you, came prepared
I run a tight ship, so beware"


http://se.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk

XOXO

Nu är helgen snart slut...

Heey!

En helg med fest, julmust och kinamat och massa mys! :) Jobbat idag och har käkat söndagsmiddag med min familj. Har inte snackat med A idag, han var inte världens lyckligaste igår efter förlusten! Men det är sånt som händer.  Jaha, vad har jag mer att berätta? Imorgon ska jag och och Emelie luncha med vår älskade farmor! Ska bli jätte mysigt, jag är ledig heeela dagen! Förresten, såg ni dokumentären om Brittan igår? Vi satt klistrade 5 brudar! Men fy fan för att vara så känd! Inga pengar i världen kan göra en lycklig då! Jag tycker hon är cool iallafall.


XOXO

SORRY E!

Jag är upptagen i min kära hemstad. SORRY! Jobbade till åtta igår sen direkt ner i stan och drack vin och gjorde stan! Låg uppe hela natten och snackade skit med min älskade sis och idag har jag motvilligt jobbat och hängt på väla med ca 1 miljon människor! ILLA. Nu har jag och brudarna käkat kinamat hemma hos Emma.H i hennes nya fina lägenhet. Nu är det TV-tittning och MYS. Saknar min A och min fina E :) Tror inte jag kommer klara att vara borta från er hela månaden!

Vi hööörs.
XOXO

Alá Malmö, snö och shopping!

Så mysig dag jag haft med min söta Donna. Vi tog tåget och åkte till Malmö vid halv ett. Det första vi såg när vi kom dit var Joe Labero, haha, tro det eller ej. Sen har vi sprungit i ALLA möjliga affärer och shoppat massa fina saker. Fikat räkmacka och kaffe (det behövdes kaffe istället för vin)! Jag är mega nöjd med min shopping. Jag har inhandlat:

- En puderrosa tröja/klänning från Monki
- En svart tröja från Monki
- En söt kjol från Gina Tricot
- Leggings från Gina Tricot (vanliga svarta)
- En vit mössa från Gina Tricot
- En mysig grå tjocktröja från VeroModa
- Svart basic kofta från Zara
- Brun utan sol från Loreal
- Conceler från MakeUpStore


Söta Donna yrar runt bland parfymerna på Åhlens


Min gosiga tröja från VeroModa samt min kjol från Gina


Min klänning från Monki och dagens outfit

Hoppas ni haft en mysig Onsdag, imorgon ska jag jobba 12 - 20 så jag kommer väl vara död, ska kanske käka middag med Caroline och Tilda efter jobb, inte helt fel :)
XOXO

IT'S A RAINY DAY

Gutten Morgen meine friends!

Fick en söt bild från galan på mig och min älskade.

Visst är vi ett stiligt par?

Nu ska jag till malmöööö med min Donna! Shopping shopping in the rain! :)
XOXO

JOBBA JOBBA JOBBA

Yepp jag fick hoppa in och jobba idag och nu är jag så sjuuukt trött att jag ska lägga mig och sova typ, eller glo tv. Imorgon ska jag och Donna till Malmö och shoppa, luncha och dricka vin :) Hihi. Mysdag helt enkelt. Hoppas att det inte regnar!!!!

Hoppas ni har det bra...
Saknar redan min A....
XOXO

A SWEDISH MODEL

Hittade bilder från Vogue på vår Caroline Winberg. Grymt coola, vad tycker ni?


Nu ska jag och Mamma dricka kaffedrinkar. :)
XOXO

En lång resa och julbak!

Usch ja, efter en lång resa igår så kom jag hem till mitt älskade HBG.






Idag kom Caroline och hämtade mig så körde vi ut till Perstop där vi mötte Alexandra hos LillEmma i hennes finfina lägenhet :) Dock  så kanske det  var den längsta vägen någonsin till Perstorp då jag och Caroline inte äger någon form av lokalsinne eller sunt förnuft, men fram kom vi! Haha.

Julbak och en mätt mage med massa julmust i blev det:

Nelson och Teddy! De tyckte julbak var skoj :)


Såhär gick det till...


Carrsan och Lelle var väl förbredda!


Lussebullar (i olika former) samt kokostoppar!

Sen misslyckades jag och C med knäck... Mest jag tror jag då jag råkade hälla i lite för mkt bakpulver i smeten så de jävlarna var mest en stor deg, så inga bildbevis där inte. Vi doppade även kokostopparna i choklad, SÅ GOTT. Jag är fortfarande mätt, men snart är det familjemiddag här hemma. MYS.
XOXO

RSS 2.0