Dagens outfit

Här får ni tre dagens outfit, jag vet inte om jag ska ha håret så dock, haha. Men kläderna blir det nog!

image422


Goodnight ladies.

Damn all these beautiful girls..

image420

Det blir nog shorts ikväll, solen skiner ju nu tillochmed!!! Bilderna är tagna från asos.com! Man blir ju lite sugen på att shoppa, men med 200 på kontot så är det inte så lätt! Haha, fy fan vad fattig jag är! Me don't like at all! Får jobba hårdare! Kisses my loves.

You´re way to beautiful!!!



BÄSTA LÅTEN JUST NU! NO DOUBT!

Jag ville bara önska alla en underbar Lördagkväll. Det ska vi brudar ha iallafall! Vi är på G! Det kommer bilder imorgon må ni tro!

Det är vi som är the beautiful girls! ;)

KISSES from Soupiee
image419

Bara Vara, Zoo och Cardinal

Liiiiite ångest över hur mkt pengar jag gjorde av med igår asså! Jag får fan lämna kreditkortet hemma nästa gång. Iallafall så satt vi hemma hos Emma och drack vin, började festa vid typ halv elva, as sent!!! Men självklart hade vi mega skoj! Träffade roligt folk på Cardan och dansade verkligen heeela natten lång! Mega tjejkväll! Imorgon blir det fest hos Caroline, ska bli skoj! Har saknat min Carrsaaan. Nu softar jag och Emma, ska hyra film och bara gossa. Saknar min älskliiing. Så är han ledig i helgen så ska han hänga i lägenheten själv. Hade så gärna velat vara där och mysa. Men biljetterna kostar typ 10.000 om man bokar nu. Helt sjukt. Nej lite mys nu.

Mike, jag saknar dig också. När du kommer hem så ska vi ha lite myskvällar och festkvällar! Vi måste verkligen "make it happen" nu asså! Njut av La France nuuu din gliidare! :)

Aja, KISSES from SOPPAN!
<3

Has anybody seen my baby?

image417
image418
I miss you already baby...

Jobbat tre dagar nu, och nu är jag ledig fyra! Så jävla gött. Ska hem till EmmaPemma och festa lite. Igår hade jag och jobbemma mega mys, thaimat, chips och film. Kan ej bli bättre! Ska verkligen ta vara på varje sekund med mina vänner innan jag åker tillbaka till Andy. :) Ha det så bra så länge.
KISSES

Rolig dag med mina pinglor

Vaknade hos Andybandy sen hämtade vi Emma och körde hem till mig, Andy stack då vidare för ett träningspass. Sen har jag hängt med Emma och Daniella i stan, sen här hela dagen. Mega mysigt. Lullat i stan, köpt en tröja, blivit kär i tre par jackor, fikat på Mezo, fixat  Visa Bankkort isället för mitt electron, köpt läppglans och sen har vi bara hängt hemma hos mig och glott tv och snackat skit. Jag älskar sådana dagar. Imorgon jobbar jag till sex, sen ska jag och andys famme ut och äta. Sista kvällen för Andy ju... Jag kommer gråååta.. Vill verkligen inte att han ska dra iväg. En månad ifrån varandra kommer verkligen inte bli lätt.. Men vi kommer ju klara det. Jag ska jobba och festa så mycket att jag inte hinner tänka! Har planerat utgång med brudarna både Torsdag och Lördag. Bara för att man inte ska sitta hemma och tänka på min älskling!

Nu ska jag sova, jobb imorgon, ska försöka orka gå ut och gå innan jobbet också, om det inte regnar.
Sleep tight, nightiii night!
KISSES

Åh just det, mina kläder kom idag också, skiiit fina!


Jobbade lite extra idag

Fick ett mess av Malin vid åtta, hon verkligen bad mig jobba och jag hade ändån inget vettigt att göra idag så det var inga problem för mig, plus att jag började tolv också! Så lite extra pengar i fickan! Allt för vännerna ;) Nu har jag nästan precis kommit hem, lite blöt av regnet.. Bara två dagar kvar tills Andy åker, JAG VILL INTE! Usch vad det kommer bli jobbigt, verkligen en prövning för oss. Men vår kärlek klarar allt :) Nästan iallafall... Ska ut och käka med Andy Jakob Kajsa och deras lilla Axel snart. Vi väljer mellan Oasen och Cantina. Jag är så sugen på Oasen :) Men vi får se. Ska fixa mig lite nu. Här kommer lite bilder från midsommarafton;

image413
image414
image415
image416
Ted satt inte så bra på stolen efter att Zoa hade grävt en grop under den!

Nej, fixing på G.
Jag längtar redan till Lördag, fest hemma hos Carro och min bitch på jobb ska nog med, även kallad Alexandra! :) Puss & Kram

Midsommarafton

Jahapp, så var det midsommardag... Igår stack vi till Bårslöv vid tre tiden, alldeles för tidigt.. Men efter maten vid sju tiden så gick det lite bättre. Hade trevligt men saknade mina flickor. Drack massor med vin och åt jordgubbar och sen vid halv tre bar det hem till Påarp.. Jag kan inte fatta att min älskling åker snart... Jag kommer sakna honom så sjukt mycket.. Sitter typ och letar jobb i Manchester nu.. Hoppas allt löser sig när jag väl är där. Hade varit skit skoj att jobba i butik där. Iallafall så har dagen varit riktigt slapp, så underbart. Danne körde och köpte Burger King till mig innan idag också. Mega gott. Fett ska det vara när man är bakis. :)

Jag bjuder på lite bilder imorgon, orkar verkligen inte lägga in nåt nu!!!

Men hoppas ni hade det roligt igår.
KISSES

image412

La bajsväder

Inget roligt väder idag inte. Så typiskt SWEDEN så det är inte klokt. Är lite avis på Caroline som glassar på Mallis nu, tjiiii fick vi här hemma! Igår hade jag en helt otippad kväll. Skulle ta ett glas vitt med emelie och emma, det slutade med att vi + lina hamnade på 4 flaskor rosé vin! Inte lugnt asså, men mycket trevligt. Så mötte vi upp jobbargänget (carolina, jossan och tess) och andy på Cardan och dansade lite och drack goda drinkar. Imorse blev det en resorb och nu mår jag hur bra som helst, redo att ta till flaskan igen! Ska till Bårslöv som sagt, blev typ 10 par, jag känner ett och vet vem ett är. Så det ska bli spännande. Ska in och duscha lite nu och så. Emelie får skicka lite pics till mig sen från gårdagens bravader, härmellan bjuder jag på en psyko bild på mig och psykoemma, varsågoda;

image411


Ha nu en alldeles förträfflig midsummer ;)
KISSES

Min och Emmas första utlandstripp ihop!

Dagen började med att Andys mobil ringer, då skickade jag snabbt ett sms med express till Emma. Dit blev jag körd en halvtimme efter av min PV. Solade lite, käkade frulle och bara mös. Sen brainstormade vi och kom fram till att åka till Helsingör, och på kuppen fixa en ny mobil i 3-butiken i stan. Så vi tog Daniellas Hamlet till Helsingör, satte oss i hamnen och drack Bacardi Breezer och bara MÖS. Skit mysigt. Sen lullade vi lite i stan, sen hem igen. Hittade en ny mobil också!! 0:- kostade den. Skit söööt. HERE IT IS, in white;

Sweet huh?

Varit hos Caroline och tagit farväl med Emmsan, nu blir det kanske film med Kaka och Andy the MAN. Have it bitches. Och njut av våra sköna ansikten;

image407
På Hamlet, Danni i bakgrunden.
image408
Hete jag i Helningör (utlandet)
image409
The hottieees.
image410
TRION NUMMER ETT, the BEST a man can GET!

So loooong.

Mycket jobb nu...

Nu jobbar jag idag och Torsdag, sen är jag ledig fyra dagar vid midsommar, helt underbart. I Juli jobbar jag som ett svin... Men jag får tänka på pengarna och allt jag kommer shoppa i New York för pengarna ;) Can't wait!!! Ska snart till jobb, ska gå till Stattena och möta Emma sen kommer Stine och hämtar oss där. Känner att det kommer bli en seg dag idag. Men men... Ska träffa min älskling ikväll och sova hos honom. Mysigt värre. Jaha jag har inte så mycket annat och berätta, bara att det blir Bårslöv på Midsommar och jag kommer sakna mina flickor, dock kommer jag och Andy ha skoj ändån.

Usch vad jag är trött...
image406
I miss semestern... (me and mom) i Barcelona!

Do you feel like a feel??

KISSES

Personalfest i dk, INTE LUNGT

Det blev BRAKFEST igår! Alla var så jääääävla bra på det och det var sjukt roligt. Vi är ett så jääävla glatt gäng!!! Har saknat alla så himla mycket. Bjuder på några bilder;



Vi är ett glatt gäng.

Ska sova nu med min älskling. Imorgon är det jobb som gäller igen.. HARD WORK WORK.

Sov gott. KISSES

Träffat lite folk och snackat skit

Kom hem från Tilda för ett tag sen. Mysigt och se alla gamla ansikten och snacka lite skit. Var dock trött bara genom att tänka på morgondagen. Usch vad jag kommer må på Söndag asså. Jag måste ta det lugnt imorgon. Men roligt ska det bli, har precis kommit på vad jag ska ha på mig imorgon, vita jeans, grå kofta och silver ballerina. OCH PARAPLY. Ska ju bli bajs väder, jag orkar inte det! Snälla gud skänk sol över Bakken imorgon :)

Just det, detta har jag beställt, glömt visa;
image401

Onödigt info ;)

Godnatt mina sköna!

Mysfredag

Vaknade hos älsklingen. Sen körde han mig hem för att han skulle träna. Han kom dock igen för att bjuda ut mig på lunch på Thai Corner. Mycket gott och mysigt. Sen in om Issa en sväng och sen stan och väla med Jessica + en go fika! Mycket mysigt. Nu ska jag och Issa köra hem till Tilda och äta gott och fira henne. Imorgon är det jobb och Bakken direkt efter! Så gotte ;) Men iallafall så hörs viiii. :)

image400
De fula innan vi är klara ;)

Nej , ha en underbar helg!!!
KISSES

En mysdag med Plumsan

Vaknade vid elva av att Emma kallade mig sömntuta. Sen käkade vi frulle och sen blev det en go rulle! ;) Bridget Jones är aldrig fel asså. Sen duschade vi och stack ner i stan och lunchade. Mezo är sååå gott så I DIE. Shoppade en vit kofta och ett album som jag ska fylla med Spanien foto! Pyssel är så skoj. Ikväll ska jag förmodligen ner och ta ett glas vitt med Lina på Bara Vara, Emma jobbar hårt där ikväll :) Så vi ska köra lite med henne. Hehe. Här kommer två lök bilder på mig och Emma idag.. Och Carro, vår dikt rockar faktiskt mer. Ha så roligt i Stockholmooo. LOVE YOU.

image398
image399
Coolingarna NUMMER ETT. Haha..

Nej lite vin med Lina, och sen kanske bio med killarna, aldrig fel!
KISSES

Back to work

Igår jobbade jag på Intersport. Så nice och se alla glada gamla goda ansikten igen! Har saknat er alla så himla mycket. På Lördag blir det personalfest på Bakken! Kommer bli sjukt bra, det som inte är så bra är att jag jobbar Söndag, men det är smällar man får ta! Sen efter jobb kom mina änglar och hämtade mig. Sen bar det av till Hampan med Emma och Caroline. Haha, inatt hade vi poesiafton.

SMS kl 23:16 från Caroline:
Klockan är fyra, och vi är alldeles yra
Heta som få, och utan trosor på
Men vad gör de?
Vi är ju på turné!!!

Kontring av Sofie och Emma kl 23:24:
På hampan vi hänger, för det är vi som bestämmer
På de lurviga vi svänger, så killarnas tungor bara hänger
Vi är trion nummer 1,
the best a man can get!

Hahaha, vi är så jävla lökiga! Men vi är ändån the best of the best. Så det så!

Nu ska jag och Emma ner i stan och luncha på typ Mezo! Såg att jag hade 1200 mer på kontot än väntat så det är jag värd!!! ;) Puss babes.

Det blev en dag i Påarp ;)

image397

Ja, gänget har hängt i Påarp idag. Haha, jag Emma Andy och Danne. Nu har vi typ solsting! Haha. Ska hem om en timme och imorgon är det faktiskt jobb som gäller. Illa men jävligt sant. :P Orkar ändån inte solen, och på Väla är det 21 grader och vindstilla :) Som ni ser av mitt kollage, fick vi näst intill KASTA i emma i poolen, men andy hade en övertalningsstrategi. :) Danne blev nersprutad av Andys coola vattenpistol, det blev vi nog alla. Som vanligt hittar min boyfriend på bus! But we love him anyway! :)

PUSS PÅ ER ERA RÖDA GRISAR, vi är iallafall BRUNA ;)

En dag vid poolen

Hela gänget samlades tidigt hemma hos Caroline idag. Sjukt mysigt. Tillochmed Andy och Danne har legat och pressat med oss. Sol och bad och skitsnack och underbart sällskap. Perfekt. Fan vad livet är underbart just nu asså, helt perfekt!!! Nu är jag dock mega trött och har typ solsting, så jag och andy ska hoppa in i en kall dusch nu!!! Sen ska vi bara chilla ikväll.

SO LONG

KISSES

En dag på havet

image396

Idag kom Caroline och Emma och hämtade mig vid nio i Påarp hos Andy. Sen cabbade vi till domsten och åkte ut med Carros familj och seglade. Helt sjukt mysigt har vi haft det och jag har bättrat på brännan lite :) Tog också mitt första dopp i Öresund från båten med Emma som ni kan se på bilden. Haha. Men verkligen, en mega mysig dag. La till vid Mölle och käka lunch och glass såklart. Sen seglade vi hem igen och nu är jag hemma, ska käka sen kommer Andy för att övernatta. Imorgon blir det Carros pool HELA dagen. Man orkar inte göra annat. Så mysigt if I may say. Jag och Carro säger som Monica i Vänner "I KNOOOOW". :P Nej nu ska vi käka spagetti och köttfärssås. Gottis. So long suckers.

KISSES

Lite brunare, Lite snyggare

image394

En helt underbar vecka har gått. Har haft mega roligt med min underbara familj i underbara Spanien, Salou. Sjukt fint har allting varit och jag har verkligen njutit till fullo. Sen kommer man hem till likadant väder, kan inte bli bättre. Caroline "fyllot" mötte oss på knutan inatt. Min älskade vän! ;) Så jag kom inte i säng förrens halv fyra inatt eftersom Carro hängde med oss hem och sen körde jag henne hem. Men jag har ju saknat den glade ;) Varit hos Emma precis, så glad att hon blev glad för mina studde presenter till henne! Missade ju dock både hennes och Issas student :/ Nu ska jag hem till min pojkvän, som seriöst TROR att han är brunare än mig efter 1½ timme på gröningen. I DON'T THINK SO! We will see. Pussar,

IT'S GOOD TO BE BACK

image395

Soppan is the boss ;P


RSS 2.0