Spännande match


Jag och min galna Elena... Som jag kommer sakna så sjukt mkt i sommar :(

Nu drar vi strax till matchen, vi är sjuuuuukt nervösa!
XOXO

PhotoBoth




Har suttit och lekt med lite bilder på Mac datorn, ska typ gå och lägga mig.

Dagens fulaste?



Hahaha!
Natti natti.
XOXO

YOUR LIPS LIKE SUGAR


Dagens låt.

XOXO

Ooooohhh wiiiieee

Tjenis.
Idag är typ det sista lugna dagen här i vårt mysiga hus. Imorgon blir det stress stress med fotboll och resor. Bokade resa hem på Måndag så jag hoppas verkligen att Groningen antingen vinner eller förlorar annars missar jag nog finalmatchen (om jag inte ändrar biljetten då förståss). Men det känns som om det är tid att komma hem till mina girls och min fina familj. Vad har jag gjort idag då? Solat och packat!




Ska iväg och handla hem lite mat snart. Känns som om jag har 100 saker att göra, är mega stressad. Kunde inte somna igår heller, låg bara och gick igenom allt i huvudet vad jag var tvungen att packa och vad jag måste fixa här i hemmet osv... Stress stress stress....

Hoppas ni har en stressfri Lördag!
Sen är jag ASnervös inför matchen imorgon, har redan ont i magen.
XOXO

Blog this

   

Today I am wearing this. Älskar min gula topp från Topshop. Vill ha i fler färger!

Hoppas ni får en mysig kväll, det ska jag ha!
XOXO


Underbart väder

Hej hopp!

Läget idag? Här är allt fint. Ska iväg och träna vid ett-tiden och tänkte sätta mig på altanen och lapa lite sol tills dess. Är det fint i Helsingborg eller? Jag vill komma hem till fint väder ju!  Har stött på lite problem också, ska inte köra hem så antingen får jag ta ett flyg (får minimera mina kläder och skor) och om det inte går så får jag snålåka på Petter och Ida som ska köra! Får se vad jag gör. Kan inte bestämma någonting förrens efter matchen på Söndag för blir det en oavgjord match så blir det tyvärr en tredje match på Tisdagen, TRUBBEL (som carro hade sagt). Jag vill ju hem för både Lelle och Carrsan har semester nästa vecka och vi har planerat trippar till Malmö och utgångar! Hmmm... I will fix...


Ut på äventyyyyyyyyyyyyyr! ;) Hoppas på att Lillan också ska med ;)

XOXO

Bortamatch och tjejsnack


Ida, Elena, Fieke & Jag

Varit hemma hos Fieke och käkat sushi och kollat fotboll. Sjukt frustrerande fotbollsmatch, jag hoppas Groningen kickar ass på Söndag!!! Nu är det spännande damer och herrar kan jag lova, det är en stor fest på spel (aaa också en UEFA-cup plats dårå). ;)

Hörde också en sak idag som fick mig att älska min man ännu mer...♥



Ska verkligen åka och hämta A om ca 2 h... Den stora frågan är om jag ska sova tills dess, eller hålla mig vaken?
XOXO

Oops, lite shopping idag med...

Varit på stan med Elena och lill-Ida idag. Hittade lite fynd faktiskt. Ett par leggings på H&M med silverdragkedja nere vid foten (velat ha länge), sen hittade jag en svart klänning på Vero Moda och sen ett par sjukt söta flippflopp för 100kr rea! Vill ni se?


Allt för 300kr typ, nice price ;)

Nej jag måste hoppa in i duschen nu, är helt fuktig av detta kvava vädret. Springer typ runt i t-shirt och trosor med altandörren öppen, hoppas ingen ser mig, haha!

DAGENS LÅT;


Nej see you later, och håll fanimig tummarna för att Groningen vinner idag, jag vill hem!!!
XOXO

H&M we love.

Hittade Carros finfina baddräkt från MW-kollektionen, tror att hon är glad :) Sen hittade jag en fin klänning också till mig själv. Den är röd. Lite annorlunda färg för mig. Äger inget rött faktiskt. Men tänk er denna på en solbränd kropp och skyhöga svarta högklackat en varm sommarkväll, ser ni det framför er? Det kan nog bli bra va?


Snart dags för matlagning.
XOXO

Dream a little dream

Nu är jag verkligen på bättre humör, tack träningen, du fick mig att må bättre! ;) Ska ner på stan med A snart och så ska jag se om MW-baddräkten finns kvar till lilla Carskalottan!

Sitter och svävar på net-a-porter.com och drömmer om alla fina väskor och skor...
Frågade precis A om jag inte kunde få en väska, bara för att...
Det fick jag inte... HAHA!

Chloé Lucy pleated clutch Chloé Lucy pleated clutch
Denna underbaringen från Chloé €895

Miu Miu Large east west toteMiu Miu Large east west tote
Eller denna från Miu Miu €830

Jimmy Choo Seattle strappy sandalJimmy Choo Seattle strappy sandal
Eller Jimmy Choo €750

Åh tänk om man hade alla pengar i världen, då skulle man shoppat loss ;)
Nej nu ska jag fixa till mig inför stan.
XOXO

Bitter...

 
Just nu vill jag göra detta...

Ta mig på en resa långt långt bort. Låt mig sola och bada. Låt mig bära svala kläder. Låt mig dricka goda drinkar. Låt mig skratta. Låt mig le. Låt mig njuta. Njuta av ett land, långt långt bort....

Öhhhh, sitter fortfarande och väntar då A skulle på nåt jädrans möte, kuuul. Jag får träna själv också bara för det. Har också så mycket och göra här hemma. Måste packa, måsta städa, måste tvätta, måste fixa... Jag orkar knappt lyfta en finger för det känns så tråkigt. Någon som vill bli min personliga assistent?

Nej nu ska jag fan dra till gymmet och träna skiten ur mig.
XOXO

When you walked trough that door

Good morning, eller ja, god förmiddag.

Sitter som vanligt och väntar på att A ska komma hem så jag kan dra och träna. Jag måste säga att det kliar i mina fingrar och jag längtar tills jag ska börja jobba! Får träna en massa tills dess!

Käkat en god frukost har jag gjort också. Yoghurt med äppelsmak och banan i, två knäckemackor med leverpastej och gurka samt en Actimel.

Känns som om detta börjar bli en matblogg. Haha. Nej om man skulle hinna surfa runder lite innan Herr A anländer.
Ha en mysig Onsdag!
XOXO

Min goda kycklinggryta

Fick en kommentar om min kycklinggryta.

Du behöver:
Två till tre kycklingfiléer
Piffiallkrydda & lökpulver
Grädde (matlagnings el vispgrädde)
Cream Fraiche
Cream Bonjour med smak av Scharlottenlök & Gräslök

Såhär gör jag (till mig och A, brukar bli lite över tills nästa dag):
Skär upp två till tre kyckling-filéer i små tärningsbitar
Steker upp kycklingbitarna i en stekpanna och kryddar med piffiallkrydda & lökpulver
När kycklingen är genomstekt så häller jag på lite grädde (ca 1dl) och blandar i en cream fraiche samt en halv burk av cream bonjour med smak av scharlottenlök och gräslök, låt det koka upp i ca 5 minuter sen är det klart! Mumsigt gott.



nej nu blev jag hungrig. ska laga lite mat nu.
XOXO

Helt slut..

Usch jag är helt slut idag med. Tack vara det fruktansvärda ovädret inatt. Drog iväg och tränade men luften på gymmet var närmast obefintlig och man började knippa efter andan efter ca 3 minuter där inne, hemskt. Så vi kastade in handdukarna och gick och handlade lite gott på Jumbo sen körde jag hem. Sitter här nu efter två knäckebröd och massa surfande och känner mig tröttare än någonsin. ILLA!


Jag = Trött...

Ska laga kyckling-gryta idag tror jag. Gottis. Imorgon blir det lax.
Men hallå, jag längtar hem, detta känns utdraget att hänga i Groningen.
Nu fick man en smak på att vara hemma och nu längtar man ännu mer.
XOXO

Blixtrar och Dunder!

Magiska under?

Nej fy fan. Jag hatar åska och blixtrar. Var VÄRLDENS storm inatt och jag var mega rädd. Försökte väcka Andy men allt han sa var mest mummel... Jag är så rädd för åska, känns som om man är i ett krig typ... Det höll på i flera timmar, ösregn, konstant åska och konstanta blixtar, hela sovrummet blinkade typ. Asäckligt! Nu är det lugnt iallafall. Sitter och käkar frulle och ska iväg och träna. Ska göra lite lunch till min man för han gjorde ju till mig igår ;)

Hoppas ni har en bra dag utan blixtrar och åska!
XOXO

Voetbalvrouwen


Voetbalvrouwen = Fotbollsfruar

Här har ni oss och våra väskor. De ska säljas på Accent/Wedins i Sverige! Hur coolt är inte det? Då kan ni köpa en Soppan/Elena/Fieke - väska och se glada ut!

Denna svarta valde jag. Fin va?

Fick en hel CD med massor med bilder och så fick vi själklart vår egendesignade väska samt en annan vi hade beställt från deras märke Axel David.

Nu är jag mega trött. Ska tvätta bort mitt smink och gå och lägga mig efter jag kollat lite bloggar och Facebook såklart ;)
XOXO

Today


Såhär ser jag ut idag. Ska typ trasha dessa jeansen en massa tänkte jag. :)

XOXO

Haha tack Emelie

Jag fick precis igång min kamera och min kära sis har verkligen sett till att memorera att jag fick i mig en drink för mkt i Fredags (eller två)..... Herreguuud, hahaha, man har ju varit snyggare!

Här har ni iallafall lite pix från när jag kunde titta rakt fram;




Hmm ja sen kommer minnesluckorna ;) ILLA!

Jahapp. Jag, Andy och Mackan spenderade vår Söndagskväll i bilen. Vi lyxade till kvällen på Tysklandfärjan med räkmackor och godis :) Var hemma tre inatt, är fortfarande sjukt trött. Min man gjorde lunch till oss precis och drog till träningen som börjar strax. Jag sitter fortfarande i mys och kollar Oprah typ... Ska på ett möte till för den väskan igen ikväll, jag orkar egentligen inte.... Så ska vi verkligen köra till väskbolagets lokaler far away... Lite ångest...

Jaha, hoppas ni har en mysig dag. Jag ska försöka vakna till liv!
XOXO

The battery is dead

Hmm det blev utgång i Fredags med min kära kusin, kommer inte ihåg så jätte mkt, man kan kalla mig för.... hmmm .... mega fyllot! ;) Har foton på min kamera men batteriet är slut. Ni får hålla er tills jag kommer hem till Holle igen. Drar ikväll. Ska kanske ut med andys båt idag och gossa och sen ska vi hämta upp Mackan i Malmö för att sedan börja vår 8h resa hem igen, ångest. Nu ska jag käka lite frukost. Kunde knappt äta något alls igår, haha. Var på 25års fest då och drack vatten hela kvällen, det säger det mesta om hur jag mådde. Riktigt illa faktiskt.

Läxa jag lärt mig;
- Blanda aldrig rött vin, vitt vin, öl, 5 glas mousserande vin och tranbärs drinkar


Jag och min sis är ändån bäst. <3


XOXO

On the road again!



Jahapp, då drar vi om ett litet tag. A ska bara komma hem från samlingen och så ska han tanka på vägen. Ikväll är vi hemma i mitt älskade HBG. Hoppas jag hinner träffa de flesta. Ska lätt gossa med Carro iallafall, det är redan spikat ;) Sen vill jag gossa med resten av gossegänget (ni vet vilka ni är gossisar). Och så vill jag träffa min kusin och så vill jag hinna kramas massor med mina underbara föräldrar... Hmm hoppas jag hinner allt. Men vi åker tillbaka på Söndag till Holland sen kommer jag hem om en dryg vecka! Ni vet, fotbollen ska ju vara så himla komplicerad dessa dagar! Fast jag gråter inte, jag får ju spendera mer tid med mina darlings här i Groningen, jag kommer sakna dom under sommaren. Usch man saknar alltid någon.

Fick ett mejl på face innan om jobb i Båstad, attans att man redan har jobb, annars hade det varit peeeerfa!
Ses snart babes. Hoppas mina girls här hemma får en mysig helg också!
XOXO

We're comming home!

Idag vann vi med 4 - 0 och vi kommer hem i helgen! Party party! ;)

Igår hade jag tråkigt och provade lite outfits, vilken är snyggast?

See u in HBG babes!
XOXO

Åh jag älskar Gossip Girl

Nu sitter jag här med tårar i ögonen för jag såg precis sista avsnittet av säsongen av Gossip Girl. Åh vad jag älskar det. Yummie yummie yummie! Nej nu ska jag laga lite mat, lax, ris och hollandiesås står på menyn!

You know you love me
XOXO

Sällskap i duschen?

Ja, inte så härligt som ni tror ;)

Köpte med hem hårinpackning och stod och duschade när jag upptäckte att jag hade sällskap, sällskap i form av en äcklig långbent brunaktig snuskig spindel! Jag sprang ut ur duschen och tog toapapper men kort som jag är så nådde jag inte upp för att döda den! Skitsamma tänkte jag och fortsatte duscha, han kan ju inte döda mig? När jag sneglar mot honom lite senare in i duschen så börjar han stretcha sina ben (möjligtvis yoga) och jag attackerade honom med det som stod närmast, min spray-deo... Men killen verkade gilla det, vem vet, han kanske inte luktade så gott? Nu har jag sprungit ut därifrån, ifrån den odödliga spindeln och gett A uppdag "mission impossible" att döda den jävlen!

Bild bevis (ni kanske inte ser den, men han är där)


Nej nu ska jag kolla lite GG! ;)
XOXO

Sömn är något jag älskar

Oooops. A ringde och väckte mig 12:00 idag! Haha. Snacka om sjusovare. Jag älskar att sova. Hade kunnat sova hela dagen om det vore så! Men jag fick lite panik och hoppade i mina träningskläder och käkade frukost. Väntar på att A ska komma hem med bilen så jag kan dra iväg och träna. Igår hade jag en mega slappedag. Hade ont i magen och småhuvudvärk hela dagen så jag låg mest i sängen och kollade filmer och tv, mys!

Denna outfiten tänkte jag köpa igår men jag kände mig lite tjock i den då kjolen vippade ut så mkt, men annars var det väl sött?


Usch jag måste få lite energi, är helt trött och hängig i kroppen. Tror träning är det enda rätta! ;)
Hoppas ni har en bra dag där hemma. Hoppas på antingen vinst eller förlust imorgon, för då kommer vi hem över helgen och vänder uppochner på HBG ;)
XOXO

Ingen träning idag

Usch jag känner mig heeelt slut idag. Var nere på stan och lunchade med brudarna & kollade lite affärer, köpte en mascara från älskade Sephora för min är strax slut sen kom A och hämtade mig. Tjejerna skulle iväg och träna men jag har sån mensvärk (jävla kvinnoproblem) och känner mig helt konstig idag så jag sket i träningen, bäddade ner mig i sängen med en glass och kollade SATC The Movie. Har käkat nu med A och kollat klart den sista säsongen av 24.



Nej om man ska softa lite mer och gå och lägga sig tidigt..
XOXO

GoodMorning!

Ska ner på stan om en timme och luncha med mina svenskbrudar. Killarna är på Kaap Horn och har avslutningslunch och vi fick inte hänga på! Haha. Jahapp. Jag börjar få lite panik. Tänk så åker Groningen ur på Torsdag? Då åker vi liksom hem för gott på Fredag? Jag måste packa och städa och tvätta och fixa och trixa.... PUH! Jag får väl börja packa så smått.

Andy; Du behöver ju inte ta med dig skor och sånt hem, det har du väl hemma?
Jag; Men klart jag måste, dessa är ju nya OCH somriga!
Andy; Men du har ju typ 10 skor hemma, du behöver ju inte ta med 10 till....
Jag; 20 typ har jag hemma, och jo, man behöver alltid 10 till...

Hmmm hur ska detta gå? Får hoppas på att bilen blir större... Men tacka gud att vi tar bilen hem, annars hade jag dött! Om man bara hade fått ta med EN väska max 20 kg, HAHAHAHAHA good luck!

Nej nog om packning, jag blir bara stressad.
Ha en bra dag.
XOXO

Helt underbart!

Åh vad jag älskar känslan efter man har tränat! Blev bara motion i en dryg timme idag, 8km och 500kalorier, check! Jag måste klara en mil nästa gång, det får vara mitt mål! Har kommit fram till att jag inte ska käka bröd mera heller utan bara knäckebröd, det är ju hur gott som helst och nyttigare. Har precis käkat två knäckisar och käkat två bananer. Hoppas jag blir hungrig till middagen. Andy kunde inte välja mellan fläskfiléwok och ris eller potatis i ugn och kotletter så valet är upp till mig. Men jag tror det blir wok och ris, det är så gott!

Jahapp har inte så mkt mer intressant och berätta! Haha, hoppas ni har en bra måndag.
STRIKE A POSE

XOXO

Just another manic Monday

Tjabba tjena hallå!

Vaknade för en timme sen. Har klätt mig i träningskläder, kastat in lakan, kuddfodral och påslakan i tvätten, käkat frukost och satt på diskmaskinen. Vad ska man göra nu då? A har förmodligen lektion idag också så jag får vänta till typ två halv tre tills jag får iväg och träna. Buhu. Segt och bara gå och vänta....

Jahapp, match på Torsdag. Vinner killarna så går de vidare och då skulle vi kunna hoppas på ledighet över helgen, förlorar dom så är de ute ur leken och vi har semester! Så ja, good things comes with everything! ;)



Förresten, var det någon som såg Filip och Fredriks Söndagsparty igår? Jag blev iallafall SJUKT sugen på att se SATC-film nummer två! Åh hoppas den är lika bra som ettan. Can't wait. Nehepp, nu ska jag försöka underhålla mig själv. Kanske lite DH avsnitt?

XOXO

Kvällen till ära!

Ett egopic;



+ en bild på mina galna babes



Har typ frossat i mig en brie och mår lite dåligt nu..... Hmmm.... Mer cola!
XOXO

FROSSA FROSSA FROSSA!

När man är bakis får man fan frossa! Gjorde makaroner och korv med massa gurka precis, och ett glas cola till det såklart!


XOXO

MAYBE ONE DRINK TOO MUCH?!


Hmm kanske en för mkt?

Dansade natten lång med mina girls, idag ligger jag och halsar cola på soffan.
Hoppas ni också har en mysig bakissöndag! ;)
XOXO

THE PARTY IS AT MY PLACE!

Ändrade planer, vi ska parta här istället ikväll! Fine with me. Blev först helt stressad och började städa som en galning men vafaaaan, vem bryr sig? Det ser iallafall trevligt ut här och inga dammråttor syns till. Girlsen kommer snart med sushi och drinkmixar! Kommer bli nice!

This is me tonight.


So have fun tonight boys and girls ;)




XOXO

BOM BOM POW



Jag kommer lätt propsa på att denna ska spelas varm ikväll!

Har käkat lite rester från igår, duschat och sitter och lyssnar musik och surfar runder lite. A ska dra snart, de ska spela bortamatch mot Utrecht idag, första matchen i Playoffet, we gotta win! UEFA-cup plats på spel vettni.

Nej, kanske en powernap snart?
XOXO

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Åh vad perfekt. Vaknar av mig själv innan klockan ringde med min sovande man bredvid mig. Sitter och käkar frulle och solen bara skiiiiner sådär perfekt! Ska möta tjejerna snart på gymmet och gymma lite så man inte har dåligt samvete ikväll när man sveper lite vin och groggs. :) Har laddat min kamera också! Perfa! Ska käka upp sen ta en morgoncigg i solen, fy vad denna dagen börjar bra, hoppas det blir mega skoj ikväll, fast det kan inte misslyckas med mina babes ;)

Sitter på macen så kan inte lägga upp någon bild eftersom vi inte har några på denna data.
Men nöj er med ord ;)

Uppdaterar senare!
Ha en underbar Lördag!
I WILL!
XOXO

Fredagsmys

Gokväll!

Sitter och kollar lite 90210 avsnitt och käkar mörk choklad! Ska iväg och träna vid elva imorgon så vi kan fetta på med drinkar och vin imorgonkväll utan att få dåligt samvete ;) Girls night imorgon hemma hos Ida, ska bli så mysigt! Hoppas brudarna är lika på G som jag ;)


Man blir typ mätt på en ruta!
Pssst! Vill ni se en video från Catwalken så kika in på Elenas blogg!
Ha en trevlig kväll mina finingar!
XOXO

Oj, jag är smickrad!

Det var några som kommenterade i mitt förra inlägg och frågade om jag hade silikonbröst! Jag är smickrad, men mina gamla tuttar är ÄKTA vara vettni! Jag kommer aldrig göra silikonbröst, möjligtvis ett bröstlyft om dom hänger vid knävecken när jag ammat mina barn ;) Men tack för komplimangerna! 

Jaha, här sitter jag med en kopp kaffe och två knäckemackor. A har lektion idag så jag får träna lite senare idag, buhu. 

They are the real shit.

Ha en bra dag!

XOXO


SHOPPINGLYCKA



Heeej.

Det var nog inte lika galet i Groningen som det är i Sverige på MW:s designsläpp men vi stångades iallafall med en 20 - 30 pers vettni! Haha. Hittade En tunika/klänning och en bikinitopp och jag är helnöjd! Lullat på stan tills nu, killarna kom ner och mötte oss efter träningen också. Jag ska iväg och träna själv nu och köpa hem lite gott till vår räkfrossa ikväll.! Så gott det ska bli!



Nice huh? Hittade ni något skoj på H&M idag?

Nej, träning var det ja.
XOXO

MATTHEW WILLIAMSON

Hey!

Sitter och käkar frukost. Har precis tagit ut en påse räkor som vi tänkte ha ikväll, RÄKFROSSA! Mumma. Ska ner på stan med Elena och Ida och spana in H&M:s gästdesigner Matthew Williamson. När jag jobbade på Flannels i Manchester så kommer jag ihåg att jag älskade alla hans skapelser. Hoppas jag hittar nåt fint, är lite sugen på baddräkten.

Sen ska vi väl käka frukost någonstans och snacka skit. Sen när A kommer hem ska jag träna iallafall!
Hoppas ni får en bra dag.
XOXO

YOU GOT TO SHOW ME LOVE

Tack för alla fina kommentarer! Var inne på facebook precis och någon jävel har skapat ett konto i Andreas namn och har bild på honom, men det är INTE han så ni vet, orka liksom? Patetiska människa.

A sitter och spelar lite Xbox och jag har precis kollat GG. Ska kolla ett avsnitt till tänkte jag, sen börja med maten. Det blir min goda kycklinggryta idag igen med baguette och sallad till! Mumma. Tränade innan också, brände 500 kalorier + styrka så jag ska nog unna mig en magnum-mini efter maten idag! :)



Saknar er därhemma så det gör ONT.

XOXO

It's a new day

Godförmiddag kära läsare!

Jag började min dag med bacon scrambled eggs och ett The Hills avsnitt. Sitter i träningskläder och väntar på att min man ska komma hem från träningen så jag kan dra och träna. Har sprungit runt i huset och plockat och städat undan, fy vad här såg ut. Nu kommer A hör jag. Vi hörs sen!

XOXO

ON THE CATWALK


On the catwalk yeah, on the catwalk....
Fattar ni att jag var nervös eller? Inte lite folk!



Varit på stan med Elena och käkat pizza sen mötte vi upp killarna och tog en cola, cola i mängder idag! Hittade ett asfint nattlinne på H&M och en mörkblå enkel klänning. Nu är det The Hills, spännande.
XOXO

JAG RAMLADE INTE IALLAFALL

PUH jag är så glad att detta är ööööver nuuuu. Det har varit skoj och det blev jätte bra igår. Jag tabbade dock mig i poserna längst fram (där typ våra män satt och distraherade) men det var ingen som märkte det (förutom Elena). Innan vi skulle ut på scenen trodde jag att jag skulle spy och efteråt skakade mina ben så mycket att jag var tvungen att sitta. När allt var klart kom Idolvinnaren och sjöng som faaan, sjukt cool tjej. Sen var det champange och öppen bar hela kvällen, drog ner på stan vid tolv och dansade och drack teuqilashots all night long. Mår lite sämre idag faktiskt. Jag har tyvärr inga bilder när vi är på själva catwalken men de ska mejlas till mig (host host elena).

This is what i got.



More to come...
XOXO

NU ORKAR JAG INTE MER



Nu orkar jag inte fixa och trixa med hår och make up längre. Det får bära eller brista. Nu ska jag kasta i mig lite mat sen drar jag. PUH.... Mina ben skakar typ.

XOXO

SNEAKPEAK



Detta är min snygga vän Fieke som gjorde modellbilden till just vår väska. Hon var med i tidningen idag med samma bild så jag tror det är ok att jag publierar det hela i min lilla blogg. Visst är hon snygg, och vad tycker ni om vår väska?

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, vi ska samlas klockan fem och repetera.
Sen kommer killarna och alla andra 300 gäster vid sju, och ja, jag har ångest.
XOXO

En boll och 22 män

Aa fotbollsmatch idag. Den sista i ligan faktiskt. Då gör min man ett fantastiskt fint mål ovanpå det och Groningen avslutar ligan med en vinst med 1 - 0. Så det var lyckat idag kan man säga. Shit det känns helt sjukt att det var sista matchen idag. De ska dock spela playoff nu men det närmar sig mot sitt slut. Jag ska mer eller mindre packa ihop mitt liv här och åka hem till HBG snart och vara hemma lääänge läänge!

Jag kan bara hoppas på att allt är likadant efter sommaren och att alla svenskar är kvar här, men det är osannolikt i denna världen känns det som. Men jag hoppas hoppas hoppas på ett likadant år med massor med svenskar och fina vänner. Det är fan ett hårt liv ibland, man skaffar vänner överallt och rätt som det är så tvingas man lämna varann för olika länder samtidigt som ens nära och kära hemifrån alltid är långt borta.

Men nej, jag får bara tänka positivt eller inte tänka alls och ta dagen som den kommer.
Morgondagen är jag dock jävligt nervös för.


Jag hoppas inte på detta fall iallafall.
Wish me luck.
XOXO

GRILL IT LIKE IT'S HOT

Heey.

Idag har jag varit på stan en runda med Andys mamma och päronen Waldh och lunchat och lullat runder. Hann inte med gymmet idag men jag var precis ute och gick en 30minutare så nu sitter jag här nyduschad och njuter av grilldoften utanför, det ska bli gott gott gott. Imorgon är det match så man är mer eller mindre iväg hela dagen. Och jag har konstant magont pga av nervositet inför Måndag... Ni får typ börja hålla tummarna för min skull redan nu.!



XOXO


EFTER MATEN...

gick vi förbi ett TIVOLI...



P.S Vi åkte även bergochdalbana...

Natti natti.
XOXO

I AM TIERD

Guud, igår blev jag och Elena pushade in till att vara med i catwalken för vår egendesignade väska. Jag har redan ont i magen och kommer antagligen ha det fram tills den dagen. Ska lätt köpa med en flarre stark alkohol och ha backstage! Det ska komma hundratals folk och typ alla tidningar i Holland och jag VILL INTE. Buhu... Tur som FAN är att jag går tillsammans med Elena, det var vårt krav, att vi skulle få gå två och två, men jag lovar er, jag kommer göra bort mig, ramla snubbla eller gå rakt in i något... Jag ska be Andy fota så kan vi ju hoppas att han fångar mitt pinsamma ögonblick så ska ni få se. Hon som vann Hollands next top model var där igår och skulle visa oss hur vi skulle gå och grejer... Jag ska dock inte gå som hon, då ser jag nog ut som världens största tönt! Jag ska visa lite bilder och så sen, men först, en asbra låt.



Vi fick lite besök igår också. Andys päron och deras vänner JanInge och Eva som jag inte ens visste skulle komma, haha. Men nu är här liv och rörelse iallafall. Eller ja kanske inte nu, de är och kollar Andys träning. Jag har precis käkat frulle, ska ta en cigg på altanen sen ska jag dra och träna med E när A kommer tillbaka.

Ha en bra dag.
XOXO

JAG ÄLSKAR LUKTEN AV NYKLIPPT GRÄS

Hey.

Varit på stan och lullat med brudarna. Tog bussen dit och hem, och på vägen hem hade de klippt gräset, det luktar så sjukt gott. Massa minnen från vår gamla sommarstuga dyker direkt upp i mitt huvud när jag känner den doften, det är så gott! Hittade en badrumsmatta och en kavaj som jag ska ha på Måndag på relesefesten. Done and done. Nu väntar jag på att A ska komma hem så får vi ta och käka nåt sen ska jag iväg på fotbollsfrumöte sen blir det nog bio (he is just not that in to you).


Här är förresten mina fina blommor som står så stolt i vardagsrummet.

Ha en bra Torsdag!
XOXO

IF I COULD CHOOSE

Om jag fick välja de 3 vackraste hade jag valt dessa, Megan Fox, Angelina Jolie & Adriana Lima;





Om ni hade fått välja EN, vem hade ni valt då?
Sleep tight.
XOXO

Tur man gjort nåt idag

Jag säger som Elena att detta varit en rätt tråkig dag. Städat lite och tränat. Har dock avnjutit en sjukt god middag så jag är mätt och belåten. Tänkte titta på lite avsnitt av 90210 nu, A har ju sitt dagliga schema inplanerat; Xbox och fotboll, blä! Hoppas på icke regn imorgon så blir det lunch på stan med brudarna! Här är dom förresten, mina svenska flickor;



Elena och Ida i hjärtat av Amsterdam igår! Fiiinfina!

Saknar er därhemma, och mamma och pappa, lycka till med dieten :)
XOXO


KAN EJ HITTA PÅ RUBRIK

Tjenis.

Varit och tränat med E precis, blev 30min på bandet, 20 på crossen och lite styrka. Har inte så mkt energi idag då jag dammsugade hela huset innan träning! Imorgonkväll kommer A:s päron igen och jag ska även på tjejträff med alla fruar och kolla läget inför vår relesefest på Måndag, ni vet vi designade en väska? Den släpps på Måndag så där kommer vara catwalk, idolvinnaren ska komma och sjunga och det blir mat och dryck och vi har tvingat med våra män också, så det kan bli skoj! Ska kolla ett avsnitt 24 nu med andybandy sen ska jag laga kotletter, potatisgratäng och en god sås till det! Mummaaaa. Har köpt hem keks och brie som snacks ikväll, inget sockersött godis här inte! :)

Var ute och plockade fina blåa blommor i vår rabatt innan och så köpta jag lite vita tulpaner också, så nu står mitt fina blomsterarrengemang i vardagsrummet och ser fint ut. När A kom hem blev han helt ställd "Vart har du fått blommor ifrån? Guuud vad det luktar fräääscht!" Haha, jag har altså aldrig blommor hemma, men min kära E:s huslighet börjar smitta av sig, hon har alltid färska blommor hemma, me like.

Nej vad jag babblar. 
Hörs senare.
XOXO

Good Morning

"Don't be reckless with other peoples hearts,
don't put up with people who are reckless with yours"

XOXO

Underbar dag

Haft en underbar tjejdag i Amsterdam! Så sjukt skönt att gå bara tjejer! På älskade Zara hittades en finfin gammelrosa tunika/klänning/långt linne med siden på framsidan och vanligt tyg på baksidan och så en fin skogsgrön t-shirt i underbart material. Bäst av allt var att jag äntligen hittade ett par fina exklusiva solglasögon som jag ömt ska ta hand om från Karen Millen. Jag har bara massa H&M solisar som ofta går sönder så fort man tittar på dom! ;)

Shopping;


Tack Elena, Ida och Josefin för en mysig dag!
XOXO

Ready for Amsterdam

Sitter här helt redo att dra iväg på en liten Amsterdam tripp, skönt och komma iväg lite ibland och se lite annat. Amsterdam är en fantastisk stad med massor av mysiga gator och rolig shopping. Ska dock försöka att inte shoppa så mycket. Titta men inte röra? Fast hur kul är det? Fick igår höra glada nyheter som gjorde mig på mycket bättre humör än vad jag var på igårkväll, är så glad för min väns skull så att jag nästan får tårar i ögonen.





How can people be so heartless
How can people be so cruel
Easy to be hard
Easy to be cold

How can people be so heartless
You know I'm hung up on you
Easy to give in
Easy to help out



Ha en bra dag, det ska jag fan ha!
XOXO

Kycklinggryta och flygande bilar

Gokväll!

Har precis avnjutit en sjukt god kycklinggryta, jag är lite stolt över mig själv att den blev så god idag, mumma. Efter jag hade avnjutit min egenlagade måltid framför HIF - Malmö så gick jag ut och tog en "eftermatencigg" och såg en flygande bil, men när jag tittade noga så var det bara en båt som lyfte över sin bil till land med hjälp av en lyftkran, men ändån, en flygande bil var min första tanke.. Haha.



Nu är det också helt bestämt att vi ska bege oss till Hollands huvudstad Amsterdam imorgonbitti och spendera dagen där med mysig lunch och spatserande på alla små mysiga gator. Nu kan vi också sega oss rejält i alla affärer då killarna stannar hemma! :) Annars pustas det och stönas så fort man vill gå in i en affär och titta lite! Hoppas på bra väder imorgon också! (fan, enligt dmi ska det bli regn i amsterdam imogon) Booooring. Aja. Lite regn har ingen dött av.

Puss på er.
XOXO


WORKING OUT IN THREES

Hey bloggen.

Varit och tränat med mina svenska flickor idag, Elena och Ida. Blev ett ganska hårt pass med 40min kondis och massa styrka, känns så skönt. Belönade mig själv med en stor fruktsalland med vaniljyoghurt på, mumma! Ska laga kycklinggryta till mat idag också, ska bli så gott. Inget sött för mig i veckan!



Ska till Amsterdam imorgon med brudarna, bara möta upp en annan svensk "fotbollsfru" och fika och lulla runt lite i affärer, tror kanske att mitt konto kommer tömmas lite.. ;) Fick ju en liten liten lön från IS sen sist jag var hemma, aldrig fel!

Hoppas ni har en bra dag!
XOXO

Trött idag

Heey.

Jag känner mig trött idag, vet inte varför. Har sovit gott men drömt ganska mkt, kanske var det vattenpipans fel igår?

Snodde bilden av Elena

Har övertalat (eller övertalat och övertalat) Ida att hänga med till gymmet och fixa medlemskap. Menar, det är typ där jag och E hänger mest! ;) Ska bara vänta lite på att E:s man ska komma och lämna bilen, jag ska byta om till träningskläder så att jag är klar. Sen måste jag komma på något gott att käka ikväll....

Hoppas ni har en bra dag.
XOXO

Ingen fotboll och vattenpipa!

Heey.

Blev ingen fotboll då den inte visades på tv alls tydligen, boring! Så vi hittade Fiekes killes vattenpipa och satt och rökte och käka jordgubbar typ, tog ett glas vin till det och sen beställde vi hem sushi och satt och snackade om livets alla frågor! Groningen vann iallafall matchen i sista sekunden med ett noll. Lucky lucky!

Pics?


Just det, jag har bestämt mig för att inte gå utrensningsdieten. Jag är inne i ett rus av träningslycka och vill inte sluta när jag mår så bra av det (man kan inte träna när man går dieten). Så sorry, ni kommer inte få se mig plågas av matlängtan MEN jag ska däremot hålla mig borta från godsaker och äta mycket frukt och grönt! I längden är det nog bättre.

Nu sitter jag och A här i soffan och ska mysa lite framför teven. Ha det bra.!
XOXO

PURPLE RAIN


Todays me,
Jeans River Island
Topp Topshop
Kofta Zara
Kilklackarna hittade jag i en affär här i Groningen


Varit och tränat med E och nu sitter jag här nyduschad och äter en banan och dricker redbull. Tänker bara på den reklamen då "don't eat bananas after working out, bananas are for monkeys". Ska hem till Fieke och ska köra om ca 15 minuter, ska leta parkering och grejer. Efter matchen blir det sushi, gottis.

Jag saknar er där hemma en massa nu, har gått allt för lång tid.
Försöker övertala A att fixa en lägenhet i HBG också, hade varit perfekt!
Ha en bra Söndag!
XOXO

Stor frukost!

Sitter och mumsar i mig en stor frukost, två mackor och en skål med flingor och bär! Mumma. Ska iväg och träna med E sen till Fieke för matchtittning och skvaller ;) 

Ha en bra dag.
XOXO

My legs are more or less dead

Tjeenare.

Sitter och kollar lite DH, mysigt. Var på gymmet innan och tvingade mig själv att träna fast mina ben hade så sjukt ont sen styrkan i innerlåren igår. Jag orkade ändån en timme på löpbandet och ca 20 minuters styrka men nu är jag DÖD. Heelt slut. Ska laga lite mat om nån timme. Blir strimlad fläskfilé med wokade grönsaker och ris, gottis. Käkade faktiskt sushi efter träningen, det blir det nog imorgon också hemma hos Fieke. I love it. Vaknade förresten lite i fyra inatt och kunde inte somna om på flera timmar, jätte jobbigt, sen var jag vaken från det att A gick vid nio! Får nog lägga mig tidigt idag!


Egopics we love.

XOXO


I WANT IT ALL

Jag vill ha en liten hund. Jag vet att A också vill men pga vår levnadssituation så går det inte. Men man kan alltid drömma.

Långhårig schäfer.

Igår hade vi jätte mysigt. Grillade, drack vin och snacka skit. Vi är ett glatt gäng och det är jag så tacksam för. Har en sjuk träningsvärk idag då jag körde rätt mycket styrka igår, fyfan! Sitter snällt och väntar på att sopbilen kan komma så jag kan springa ut och be honom ta 2 lass då vi har oändligt mkt sopor, blir så när man har mkt gäster.

Tror jag ska träna sen eller bara ha en slappdag, ska se vad Elena är sugen på.
Imorgon är det bortamatch aka tjejträff! Mys.
XOXO

Grill me!

Ska grilla lite nu vettni! ;) Ska bli så gott. Sitter och sippar lite rosé också, kan inte bli bättre.. Eller jo. Svenskgänget kommer om ca 10 minuter! Heeela tjocka släkten! Hoppas ni har en bra dag!


This is me today.

XOXO

IT'S A NEW DAY

Tjeena. Sitter och käkar bacon scrambled eggs på toast och så lite färska jordgubbar och ett glas vitaminer till det, hälsosamt va? :) Måste käka mycket nu så jag orkar med ett jobbigt pass på gymmet, har längtat. Funderar på hur jag ska orka att inte gå på gymmet nästa vecka om jag ska göra denna dieten. Mamma tyckte att jag skulle göra den dieten hon och pappa gör när jag kom hem istället.. Hmm jag får se hur jag gör. Om jag inte gör den ska jag iallafall inte käka något onyttigt nästa vecka och träna som en gnu! 

Nej nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sånt.
Ha en bra dag!
XOXO

RSS 2.0