Jobbdagen

Jobbat från 10 - 20 idag så jag har inte så mkt att berätta. Ska nog sola imorgon, ska ut och gå på morgonen tänkte jag. Orkade inte gå ut och festa idag, är helt slut. Blir ändån lite fest nu resten av veckan, lite varje dag ;) Har lite pics och visa. Snackade med min älskade E innan när jag kom hem, nu blev saknaden plötslikt DUBBELT så stor när jag hör henne... Usch vad jobbigt, en hel månad kvar!! :(

Vill ni se båten jag snackat om?


Här är den. Söt va? Perfekt för sol och bad nu på sommaren, tror andy kommer sakna den.





Bilder från i Söndags när vi var ute hela dagen med Michaela och Björn på havet :) I WANT MORE DAYS LIKE THAT!

XOXO

Hittade lite pics på Facebook från i Torsdags


Jag och fina My


Caroline och Talisa på Helsing


Och min festgalne kusin Emelie :)

Så där hittade jag ju lite pics. Ska fortsätta jakten på sommarbilder, Nu vaknade A och han håller på att dra ut löpbandet och ska springa en timme, jag lägger mig bredvid och röker en cigg och solar, så hälsosam är jag these days. Tror A har lite panik då han börjar träna stenhårt på Onsdag! Haha, jag ska njuta av att titta på honom svettas, hörs sen sötisar!

XOXO

Havet och solen lockar mer ;)

Har fått lite klagomål från olika håll i stan och från andra länder angående min blogguppdatering. Min man åker på Tisdag så jag spenderar en massa tid med honom då jag tror jag kommer sakna ihjäl mig i en månad.... Lite sorgligt är det faktiskt. Idag har vi varit ute på båten hela dagen med ett annat par och bara solat och badat och käkat picknick, helt underbart så det finns inte. Efter båtturen åkte vi hem till A dit mina päron kom och A:s farmor, farfar och mormor så hade vi en mega söndagsmiddag, så sjukt gott.

Har precis bubblat lite i spaet med A och nu ska vi snart krypa ner i sängen och blunda lite :) Önskar att jag kunde följt med A till Holland på Tisdag och stannat några dagar och pussat på min fina E och träffat alla sötnosar där nere men jag jobbar massa denna vecka... Jag får väl hålla ut. Funderar på att ta en tripp till en annan del av Köping när E befinner sig där, vad tycks E? ;)

Nej jag har inga bilder och visa. Illa va? Har massor i min kamera och mobil men har inte varit hemma. Ska fixas snarast i promise!!!

Detta är väl också det mesta som händer; (sommardrinkar och uteserveringsmys)


XOXO

I KNOW

dålig uppdatering! SORRY!

Har umgåtts med vänner, familj och pojkvän samt jobbat, firat midsommar och festat. ;P Livet leker. Fint väder är här också. Ska lägga mig och sola nu sen ska vi ut med båten och mysa hela dagen. Låter inte helt fel va? Börjar sakna mitt hus och mina fina vänner i Groningen nu. Elena och Fredda är tillbaka där och A drar om en vecka, men jag ska ju stanna här hela Juli också. Men men, vart jag än är så saknar jag alltid någon, trist! Jenna kanske kommer över i Juli, hade varit så sjukt skoj! Hoppas hoppas hoppas!

Förlåt om min blogg är tråkig men vem sitter mkt framför datan när solen skiner? inte jag iallafall. :)

XOXO

Läste precis...


.. att Jimmy Choo är H&M:s nästa gästdesigner. Då jävlar ska jag köa kan jag tala om!

XOXO

Hittade lite bilder

Haha, kom över "byxdress"-bilderna på Emma precis. Hon ville se hur ful hon var i en byxdress, här är resultatet;




HAHAHA, förlåt men jag DISSAR!


Salta pinnar och cola ;)

Har legat på balkongen och stekt idag. Ska hem till min moster en sväng och hjälpa henne måla sen träffa Issa så fort hon anländer i HBG. :) Hittade mina skor på internet också, eller ja, i min dröm är de mina;


Heta eller vad?

Ha en bra dag.
XOXO


Myspys

Hej hej!

Igår var jag och Lillan på Väla och kolla lite affärer och mobbade LL (lant lelle) för att hon knappt klarar sig i storstan! ;) Sen hämtade min man mig så mös vi hela kvällen så sov jag där. Idag har jag lunchat med en gammal vän och snackat massa skit och gamla minnen, mötte även upp Emelie och tog en snabbfika. Nu sitter jag hemma i myskläder och gossar med mig själv. Beställde The Sims 3 igår så jag bara hoppas på att det kommer imorgon, jag kommer älska det! ;) Haha, ja jag är en Simsnörd, deal with it.

Midsommar känns lite oplanerad men det blir förmodligen ett litet gäng hemma hos min man. Alla mina vänner (förutom Issa som ska vara med mig) har planer eller är bortresta så det är lite trist. Men jag och Issa ska nog ha skoj, ge oss bara en shot eller två så kan vi sitta och skvallra oss igenom natten . :)



XOXO

You know that I can be somebody

Hej gossisar.

Jag sitter här och väntar på att Alexandra ska sluta jobb. Är mega rastlös och har sjukt tråkigt. Snackade med min kära pv och tvingade han att ta med mig och Alex ut på båten imorgon om det är fint väder :) Hoppas hoppas hoppas!

Tänkte mest bara låta er veta att jag har tråkigt.
Jag vill köpa nya The Sims, då hade jag haft kul.
Och kanske haft detta störda leendet på läpparna;

XOXO

En rätt trött Sofie på en Lördag

Jahapp, igår började jag blanda drinkar med brudarna och jag hade jätte trevligt hemma hos Caroline (sakna dock Caroline). Sen när vi väl kom ner i stan så blev det Utposten och det första som händer är att världes största kille stampar på min fot så jag typ DÖR av smärta. Sen går jag fram i baren med My, då råkar en kille smidigt hälla halva sin öl över mig och över samt i min väska. Fan vad sur jag blev. Efter det var mitt humör mer eller mindre förstört! Provade lyckan på ZooBar med My och Tove men jag bara kände mig helt död så jag tog en taxi hem och sov. Idag mår jag prima men har lite ångest över att alla andra är bakis och att det inte finns någonting att göra. Får inte tag på Alex heller....

Hann inte heller träffa min man ute, eller min kusin, eller min Lelle... Tråkigt men sant.

Lite pics;








Härliga brudar. Hoppas ni hade skoj ute igår.
XOXO

SÅHÄR ROLIGT HADE VI IGÅR



... och denna kvällen bjuder på nya bravader!

Ses i dimman.
XOXO

Det är mkt nu


Gårdagens stjärna, Steffi.

Hej mina söta.

Ja vad ska man säga? Var hemma halv sex imorse, vad mer behöver jag säga? Haha.

Hade en mega rolig kväll som började på Steffis studentfest, sen mötte jag upp Donna och Michaela på Helsing och satt där tills de stängde. Sen Harrys där A satt med sina kusiner och massa annat folk, dit kom sen även min broschaaaaa och vid fyra drog vi in på Cardan men passade inte riktigt in då alla hade en vit hatt på huvudet utom vi ;) Så vi avslutade det hela där det brukar avslutas, på KebabKing... Haha. Jag är fortfarande så sjukt trött. Ska nog sova en timme sen måste jag hem och fixa mig, ska ockupera Carolines lägenhet ikväll (tråkigt bara att hon är på Kreta) men Caroline, du vet att vi tar hand om din fina lägenhet! ;) 
Så ikväll blir det lite drinkar + tjejsnack. Ska försöka få med Donna också men hon verkade vara mer död än vad jag är, haha. Usch tredje kvällen i rad, sen får det vara nog. Kollar på lite resor typ måndag till torsdag nu i veckan, hade varit så sjukt nice. Min övertalning hos A pågår....


Ska bland annat gossa med Myran ikväll och Issa kommer snart hem, det blir iallafall hon och jag på Midsommar ;)

XOXO

Busy busy!

Hej kära läsare.

Just nu är jag en kass bloggare. Sorry! A är hemma och igår hade vi en shoppingdag tillsammans sen hängde vi med Michaela och Björn på kvällen och vips så stod jag och A på Cardinal till tre tiden. Det var mkt trevligt. Vi har precis masat upp oss ur sängen och ska på studentfest lite senare till A:s söta kusin Steffi. Jag ska väl dra mig hemmåt och hämta saker och duscha tänkte jag så jag är redo! Stackars studenter idag, det pissösregnar verkligen ner ute.... Hoppas de har en underbar dag ändån och skiter fullständigt i regnet! "Efter regn kommer solsken".

Så GRATTIS till alla söta studenter, ni har livet framför er. Själv har jag studenten 3 år bakom mig, helt sjukt.
SO MUCH MEMORYS
XOXO

Jobb hela helgen

Heej.

Sorry för dålig uppdatering. Har jobbat. Idag tog vi massa tjuvar, vi är grymma på IS att hitta dom jävlarna! Mohahaha. Så det har varit en spännande dag som gått snabbt. Kollade på Filip och Fredrik precis med Emma och Carro så ploppar Fredda och Elena upp i rutan, så orättvist. Jag vill också vara där, jag vill också vara i NY. Men men man kan inte få allt. Jag har det bra här hemma med mina gossisar. Imorgon ska jag passa Nellevelle (the dog) samt fika med en gammal vän och hänga med Carro. Kan bli lite ostbricka och vin på kvällen. Gotte.

Är hemma hos Emma nu, jag hänger här när hennes man är iväg (gossigt värre).
Saknar dock min man rätt mkt nu... Men vi ses på Onsdag efter Göteborgsmatchen.
XOXO

Saturday

Pictures from thursday.
Enjoy.












Fram hit (Helsing) så gick allt bra, det såg ändån ut till att bli en lyckad och rolig kväll (som det självklart var ändån då jag var med världens bästa vänner) men sen gick vi till LC (Lauren Conrad?.... Nej till Le Cardinal Alexandra!) och där var det vi och de som jobbade där, ÅNGEST! Så ja.... Detta hände:

Alexandra tog över DJ:båset och rockade fram en playlist

Sen dansade hon och Lelle i ca 30 minuter på full speed




Jag och Caroline kände oss lite som deras mammor så vi satt och väntade på att de skulle leka av sig, haha. Sen blev det KebabKing och rätt ner i sängen. Lite misslyckad kväll med tanke på att det bara var vi ute men rätt roligt ändån. Känner att denna sommaren kommer bjuda på massor med roliga danskvällar och mkt mer! Mådde iallafall tipptopp igår. Sov hos Carro och idag har jag jobbat med mina favoriter. Nu är min kära buddy Elena i New York, ja Fieke med för den delen och jag AVUNDAS dom något fruktansvärt. Här sitter liksom jag i en Sverigetröja (som vi var tvingade att jobba i idag) och ska kolla fotboll med min mamma medans dom shoppar loss på 5th.... Men men, min tid i NY kommer hoppas jag. Ska övertala A att shopping ÄR ROLIGT... Kommer nog ta några år....

Nej, hoppas nu att Swe vinner. Pappa står förmodligen redan i klacken och skriker "Alla vi som älskar Sverige klappar nu" om jag känner han rätt. Samt att jag trashade Danmark rätt fett när en dansk kund kom och bad mig att ta på mig en dansk tröja istället för att han var säker på att dom skulle vinna. Vad tror ni?

XOXO

It's Friday

Hejhopppillesnopp.

Läget idag? Här är allt fint. Trots roligt sällskap och gott vin igår så hade tydligen hela Helsingborg bestämt sig för att stanna hemma och låta oss få alla uteställen för oss själva igår, rättjävla ångestdrabbat måste jag säga. Men vi hade iallafall roligt och fick en tidig hemgång vid 02:00 - tiden.

Käkade frukost med min fantastic 4 sen mötte jag upp Carolina och sis Em i stan för en fika bestående av skvaller ;) Nu har jag och Caroline käkat frukt och gett varann varsin massage och ska gå och lägga oss. Ni vet, jobb imorgon! Ska bli skoj och komma tillbaka. Imorgon är det även Swe vs. DK fotbollsmatch som jag ska se på tillsammans med min nervösa mamma, gossigt va?

Har massor med ångestdrabbade bilder som kommer att dyka upp inom kort.
Nu ska jag spooooona med Caroline. A är ju iväääg! Trååååkigt.
XOXO

Tjenis bloggen


Idag drog vi till Malmö och shoppade, jag, lelle och Carro. Mötte upp Hedvig också vid lunchtid och lullade runder. Hittade fina grejer. Två linnen och en tröja från Monki. Ett par jeansshorts + tisha från Zara och så lite grejer till håret inne på H&M. Mkt nöjd med min shopping vettu!


Detta köpte jag från Monki minus skärpet.

Caroline somnade på vägen hem på tåget. Då fotade jag och Emma hejvilt och skickade roliga mms.
Elaaaaakt va? ;)


Imorgon är det fest, det kliar i mina fingrar.

XOXO

HOW WONDERFUL LIFE IS

Idag har det varit poolhäng på hög nivå med mina girls. Dagen har bestått av solning, badning, lek med hundar, lunch i solen samt massa tjejsnack! Det var jag, Lelle, Caroline, Ia, Daniella och Hedvig och så två vovvsingar som bara bråkade! Mysigt ;)

Ska ses på kvällsmys snart igen hemma hos Carro. Är bara hemma hos mina päron och snackar lite skit och ska käka pappas goda köttfärssås som jag saknat, sen ska jag hoppa på min cykel och cykla till Lelle och Nelson (hunden) och imorgon drar vi till Malmö på shopping/mys dag!






Jag köpte även en badleksak idag som inte var så uppskattad.
Nelson blev även väldigt rädd för den och vågade inte gå på vatten mera!
Misslyckat försök till glädje. Haha.

Nej duschen och mat kallar.
XOXO

Home sweet home!

Nu är jag hemma och jag är väldigt upptagen. Halva dagen har spenderats på flyg/tåg och halva vid poolen i solen hemma hos Caroline den fine! Ska hem till Lill-Emma snart och gossa en massa. Mysigt!

Sov på hotell inatt med min man, gossade en massa och lyxade till det igår med hamburgare och vin på hotellet med de andra svenskarna (utom ida och petter). Kommer sakna mina fina flickor... <3

Ska sola hela dagen imorgon också med carro och lelle om det är fint väder så det kommer tyvärr inte bli mkt uppdatering tyvärr. Hoppas ni har överseende ;)

XOXO

RSS 2.0