På kommand av Caroline

En uppdatering är påväg! ;)

Sista dagen i HBG... Själva hjärtat i Sverige, ja inte är det hjärnan iallafall! ;) "I huvudet på en brat" har gått het i sommar, iallafall mellan mig alex och mallan på jobbet. Jag har ändån hunnit med mycket, Liseberg med Carro, Andy och Jonne. Bakken med Intersport!! Segling & Båstad med brudarna, en dag i Helsingör med Emma och massa roliga vinkvällar och utgångar i min favvostad HBG ;) Som jag kommer sakna er alla... Det vet ni om...

Minnen från sommaren 2007;
image479
Fluuuumride på Liseberg, Jag Caroline Jonas och Andy
image396
Segling med Emma och Caroline + familj.
image405
Bakken med Intersport!!!
image408
image410
Helsingör dagen, här med mina 2 favvisar!
image418
Andys slut på sin semester...
image426
Jag och Alex hos Caroline en mysig sommarkväll!
image432
image439
image434
image437
image440
BÅSTAD 2007!!!
image447
Caroline 20!!!
image458
Bara Vara kväll... En av många!!!
image464
Carolines present firades också på Bara Vara.. :)
image478
Emma fyller 19!

Nu tror jag nog jag fått med allt. Jag har ändån hunnit med mycket... Nu har jag hämtat mitt pass (som jag ser förjävlig ut på), jag har växlat pengar till taxi, jag har packat min leopard väska och jag har tillochmed börjat bli lite pirrig i magen... Jag ska lämna mina älskade här hemma och åka till min kärlek, ska ut och äta imorgon kväll med min baby... Åh, jag längtar. Men tjejer, det dröjer inte länge förrens jag kommer börja få abstines besvär utan er, ni är allt och lite till!

Men sommar 2007 har varit mega bra. Kan inte bärga mig tills nästa!!!!

Kom och hälsa på oss nu era bitches.!
Love you all.
KISSES

over and out from sweden.

En lugn Lördag

image475
Moi hos Plumsan.
image476
Carro och Emma, snygga är dem! ;)
image477
Daniella och Carro ute på trädäcket.
image478
De heta brudarna Caroline, Emma och Carolina :)

Min bärbara dator pajade precis, går inte att starta den!!!! Sitter vid pappas data nu.. FAAAN. Alla bilder och allting är ju där... Pallar inte datorer asså, man kan inte lita på dem!!! Får spara ihop till en ny.. Boring.. Men men, ska iväg och tvätta svärmors bil sen hem till påarp och lämna den. Imorgon är det jobb som gäller, sista dagen!!! Wiihoo!

Var trevligt igår förresten hos Emma, ostbricka och massa gott. Sen Bara vara och 5 min på Cardan, sen pallade jag inte mer, mega mkt folk, och inte roligt folk alls!!! Nej, nattbussen hem, sen rätt ner i min tomma säng där jag hade önskat att andy låg... Snart nock.. ;P

Iallafall, hbg festivalen är över, känns som om sommaren också är över, så på Onsdag drar jag, ni får helt enkelt klara er utan mig i hbg, men på bloggen finns jag alltid ;) Och i era hjärtan!!!

Puss på er babys.
KISSES

GRATTIS PLUMSAN

image474
Ikväll ska vi hem till Plumsan och ha party! Grattis baby.

KISSES

Festivalen som vi gömde oss för..

Festivalen...

Minnena kommer tillbaka, för tre år sen träffade jag ju min älskade prins där, i Wallmanstälten. Det är minnen det, så mycket som har hänt sen dess, så ung man var då, så förskräckligt kär jag blev i Andreas och allt började där, på Helsingborgsfestivalen 2004.. I tre underbara år har vi hängt ihop, helt sjukt.. Äkta kärlek :)
image472
Jag hoppas att det kommer hålla föralltid...

Igår fyllde Carolina 24 år och vi firade det med fest, hade mega skoj med brudarna! Dansade på Cardan tills mina fötter inte klarade av trycket, då tog jag en taxi hem av en som kunde räkna till tio :) Sen har jag sovit gott i min säng, ska iväg och jobba klockan tre, tänkte gå på väla lite innan, skulle köpa skivor med mig till england, lite gyllene tider och så :) Som jag och andy kan ha i bilen när vi cruisar runder i Manchester ;) haha. Just de, Carolina fick en resa till Manchester av sin pojke!!! MEGA SKOJ!!! Ahh, det kommer bli bra... I know it.

NU ska jag äta pizza, sen duscha, ja tack!
KISSES

image473
I miss the good old days, och jag älskar min bästis Caroline ;)

En natt med Alex...

andra...

:)

Vi ska gossa hela natten , gossa hela dan. Nej just det, jag jobbar!!! Men imorgon kväll är det ferre, då drar min dissande alex till sin golf-pv i uppsala.... men men... :P om en vecka är jag hos andybandy. Han fick spela från start idag och det hade gått jätte bra. I love it. Han är så söööt. Nej nu ska vi smyga oss genom min lillebrors fest, och ta bort vårt smink så vi kan sova, vi har glott youtube i flera timmar nu!! så jävla bra.

Nej godnatt babes.
KISSES

Fartfylld dag, blir läggdax snart..

Man tänker alltid att man ska vara duktig, gå och lägga sig tidigare, men sen fastnar man här. Blogg.se och Facebook.com är där jag hänger ;)

image470
Photoshop är också poppis ;)

Ringde min man innan och sa godnatt, han lät mega trött. Låg och kollade på Animal Planet. Haha, han är så söt. Nej, lite photoshop till, sen sängen! Jobb imorgon, 10 - 20.

KISSES

Shopping-glad idag!

Kom precis på att jag idag har gjort av med 1500:-.... Ooops! Fixade pass för 400, naglar för 350, jeansshorts för 100 och mega fina skor för 600 kr! Men glad är jag! Passet för mig till min pojvkän, naglarna shortsen och skorna gör mig snyggare och gladare... Så det är det väl värt?? :)

image465
Fina naglar va?
image467image468
Och mina Novita skor... Mega sköna! I love them... Mitt skoberoende som har hållt sig relativt lugnt på det senare har idag väckts till liv ;) haha. Nej, ikväll ska jag hjälpa jobbEmma flytta sen skulle vi nog laga lite mat och så :) Mys. Min Alex är sjuk, snuffe då, bli bra!!!

Puss på er
KISSES

Mega mysig/rolig kväll igår!

Lördagar i all sin ära! Bara Vara var mega mys, firade Carolines födelsedag genom att bjuda henne på middag och vin där, blev drinkar, jätte god mat och massor med vin. Hade jätte trevligt. Sen stack vi en sväng till Cardan och dansade och svängde på de lurviga! Jag, Carro, Emma och Issa. Sen mötte jag upp med min älskade pojkvän som har varit hemma i helgen, så gick vi hem tillsammans, självklart skulle dock han in på Amadeus, tjockisen ;) Men jag har verkligen njutit av att sova i hans famn nu i två hela nätter, längtar tills han är min för en låååång tid om en och en halv vecka! Iallafall, jag har satt ihop ett litet kollage från igår, så njut;

image464

I love you girls, och Issa, jag hade bara EN psyko bild på dig, därför du inte är med! Din fotoskygga varelse! ;) Haha what??? Nej nu ska jag hitta på något att äta, pallar inte trycka pizza som mamma och pappa ska!

So long suckers, och Fanny, JA, det är alldeles för länge sen!
KISSES

Torsdagar is the shit

Slutade åtta igår, stack hem med Alex, fixade oss. Carro kom också. Satt och drack lite, fixade oss osv. Sen kom André så tog vi bussen ner i stan och in på Bara Vara där det blev massor med vin, och sen ut och dansa på Cardinal. Länge sen jag hade så skoj! Ett leende var fastklistrat på mina läppar hela kvällen! Mega mega mega skoj faktiskt. Ikväll kommer min älskade man hem till Helsingborg efter ett hårt träningsläger. Jag ska ta hand om honom :)

Och HAN som tydligen är viktexpert som fortsätter att ösa kommentarer, skriv inte igen om du inte vågar stå för vem du är, pallar inte fega människor på min blogg!

image457
Alex & André på Bara Vara
image459
Jag och Caroline har en kärleksfull stund på bara vara :)
image460
Alex & André, Cardinal
image461
Dansgolvet var hett! ;)
image462
Kusinen Emelie hittade man självklart ute också :)

Väldans trevlig utgång. Smsade precis med Andy, han sitter på flygplatsen redan, laddad att komma  hem till mig! Åh vad mysigt det ska bli! Wiii, snart ska mamma laga pannkakor till mig! Gottis, imorse bakade jag och Alex scones, MEGA gott;


Vi GICK också ner i stan och mötte Carro över en smoothie :) gottis. Nej, en go dusch nu kanske, mmm.. KISSES


Kalas hos Härle..

image456
Carolina, Steffi, Malin, Jossan & Födelsedagsbarnet Emma (InterSport gänget)

Mysig kväll hos Härle ikväll. Tårta och kaffe, aldrig fel. Ska lägga mig och somna till tven. Andy fick spela en halvlek idag och de vann med två noll. Är så stolt över min man :) Ska bli mysigt och ha honom hemma i helgen. Då är han MIN ;) Hihi. Nej godnatt alla söta själar.

Och sov gott.
KISSES

Hej alla glada

Gick upp med Alex imorse och stack till pålsjöskog och gick en lång runda, hälsade på farfars grav och sen gjorde jag 100 situps, jag känner mig mega duktig. Nåt måste man ju göra av sin lediga dag när alla andra jobbar liksom! Snackade med Andy igår, de har match idag, hoppas han får spela, träningsmatch då. Snart får jag hålla om honom, mys!!! Nu har jag verkligen ingenting att göra. Ska hem till JobbEmma vid nio eftersom hon fyller år, grattiiis! ;) Så det blir kaffe och tårta, ska försöka motstå tårtan dock! Imorgon börjar jag tolv. Sköönt. Sen på torsdag är det utgång!!!

Nej jag ska nog glo lite vänner nu i min gosiga säng. Ha det så bra!
Kramar från mig!
image455


Jag saknar puffe lite...

Saknar min man, speciellt om nätterna... Ingen håller om mig, ingen att gosa med under täcket...MEN I HELGEN KOMMER HAN :) Ska bli mega mys!!!! Fick lite bilder på vår lägenhet. Ska faktiskt bli skoj och flytta till något nytt och eget! Inget provisoriskt liksom. Här är en bild på vårt framtida sovrum;

image453
Och vårt ,matbord;
image454
Åh vad jag vill börja köpa massa saker till lägenheten. Bättre att köpa där! Men den är verkligen mega mega fin. Love it.

Imorgon ska jag och Alex ha en "gosse-dag". Laga mat och mysa. :) Har precis varit nere på The Tivoli och käkat mega god mat med Carro, Ia, Jonne och Bengan! Mycket mys! Nu ska jag sova, jobba 10 timmar imorgon. Inte skoooj.
KISSES


Döda mig..

Känslosvall...

Åh jag orkar verkligen inte mer.. Kan ingen bara slå mig hårt i huvudet och sen när jag vaknar minns jag ingenting, alla problem och petitesser är borta.. Alla tunga beslut, alla sura miner, alla oförstående tankar. Jag fattar inte att du inte förstår mig, jag fattar inte det, inte alls! Hur kan du, som står så nära mig, inte veta vad jag känner.. Det är otänkbart för mig, du beter dig som.... Ja jag vet inte vad, och jag hatar det. Det är nu jag behöver din andra sida. NU och inte sen..

 

Ska lägga mig, jag lovar...

image447
hedvig, jag, tilda, carro och donna
image448
Donna och heddan
image449
gooood tårta
image450
Issa, My, Donna och Hedvig
image451
Hedvig, Carro, Jag och Tilda..

Jag fick ett känslofall idag, jag vill inte lämna mina underbara tjejer!!! De är en så stor del av mitt liv!! Men sen ringde andy, skickade bilder på lägenheten och så saknar jag honom så mkt. Jag är så kluven, men den 1 aug åker jag och sen får vi ta det därifrån! Så är det bara. Nu ska jag gossa ner mig i sängen. Massa cosmopolitans och grejer gör en trött. :) PUSS BABES.

Carrsan fyller 20 idag!!!

image446
En gammal bild, men gud vad min söta unge är söt, och nu får hon också shoppa på systemet, precis som jag :) Och hennes födelsedagspresent var det BÄSTA JAG någonsin kunde önska mig, hon fick en tur/retur biljett till mig i Manchester!!!! I love her parents!! Så vi är ungefär lika glada :) Ska snart dra mig ditåt, väntar på issa. Ska finslipa Carros presenter också :)

Ylva, tack för kommentaren! Ha en underbar sommar du med, och lycka till med brölloppet och allt :)

Pussar och kramar från meeej!

Come closer...

I miss my male bitch..

Sitter här och lullar på facebook, har inget och göra. Helt ensam känner jag mig.. I miss my Andy.. Men men, 20 dagar kvar. Det går snabbt!!! I say to myself.. Imorgon fyller min älskade bästis Caroline 20 år och det ska vi fira!!! Ska bli mega skoj, jobbar dock men slutar sex, så det är skönt! Alex lämnar mig nu i tre dagar på jobbet, bitch är vad hon är ;)

Hittade lite mer bilder;
image443
My bitch + me
image444
The gang again!
image445
Jag och Vickan


Love love love it.
See ya bitches ;)
KISSES

Is'nt she lovley?

Tre veckor kvar... Ångesten börjar närma sig...

Jag vill dela på mig, och vara på två platser samtidigt!! Varför kan man inte det?! Jag vill inte lämna mina flickor, jag vill inte lämna min familj, jag vill alltid ha dem nära mig. Men jag KAN inte, jag VÄGRAR att leva utan min Andy. Och han finns inte här, då måste jag vara där han är helt enkelt. Tre veckor kvar, tre veckor för mycket? Tre veckor för lite? Jag vet inte, jag vet ingenting... Jag vet att jag saknar honom. Att jag hade velat flytta in i lägenheten idag med honom och inte bara höra en avlägsen röst via telefon, jag vet att jag hade velat somna i hans famn. Jag vet också att jag behöver mina vänner, mina bitches... Snälla gud, dela mig!!!



Jobbat hela dagen, gått rätt snabbt ändån, mkt folk på Väla må ni tro!
Såå imorgon börjar jag tolv, SOVMORGON!
Nej, nu ska jag sova ensam igen... HATE IT.
Och tack för alla de snälla kommentarerna, i love it.
KISSES

hittade denna bild på efterfesten.com

BÅSTAD SOMMARSTAD

Heliga underbara båstad! Vad jag älskar dig!

Varit i Båstad två nätter i rad nu, festat två dagar. Helt underbart har vi haft det. Dag ett börjar med att vi ska poppa popcorn då alex brister ut "asså faaaan tjejer, här är verkligen ingen micro!!" då microvågsugnen står framför näsan på henne! "meeeeh jag såååg inte den" BLONDIE varning nummer ett! Sen drack vi massor med gott, jag alex hanna emma vickan och millan. Sen blev det Madison för hela slanten! Dansade natten lång sen sussade vi gott i lillstugan. Här kommer lite pics från kväll ett;

image432
Emma och jag
image433
Hanna Vickan och Milla
image434
Hanna Emma Jag Alex och Vickan
image435
Hanna Alex och Emma (the blond bitches)
image436
Fråga, vem är killen bakom som vill vara med på foto???
image437
Jag och min kära kusin Emelie

Kväll ett var som sagt rolig. Kväll två var inte planerad, vi skulle egentligen hem då eftersom vi jobbar idag! Men så blev det dock ej. Vi låg och solade hela dagen, blev peppade av vädret, samlade ihop lite dricka som vi hade kvar sen dagen innan och började dricka igen. Efter en underbar middag dock som Emma stod för, credit till henne, mega gott!!! Sen bangade Emma ur när Carro kom och lekte chaffis ;) Tråkigt men sant. Stack till rix fm, jag hanna o alex då. Lyssnade på Olas NATHALIE!! Sjukt bra, sen drog vi till Madison!! Hade mega mega skoj!!! Ska snart till Najaden därför jag inte jobbar nu, ska försöka käka lite, men först, bilder från kväll två;

image438
Emma och Carro
image439
Alex och Hanna
image440
Rix FM
image441
Heta det är vi allihopa ;)

Så allt som allt så har det varit två UNDERBARA dagar, jag har dock varit den enda brunetten men the blond bitches har varit rätt så snälla ;) Haha. Nej nu måste jag iväg, sen är det jobb till åtta ikväll!!! Sååå sjuuuukt trist.

Och ni som inte tycker att jag är fet; I love you! ;) Haha.
KISSES

hahahaha

Jag vet att jag har bivit fet, men tack för INFON!

Båstad imorgon!!! Igår satt vi på Bara Vara och pimplade vin och Cosmopolitans! Jag, Alex, Carro, Emma, Lina och Daniella kom också förbi en sväng!! Mega trevligt. Idag har det varit segt på jobbet må jag säga.. Imorgon som sagt, BÅSTAD! Jag, Emma, Alex, Hanna, Carolina och några av Alex kompisar. HERE WE COME! Ska bli cepe skoj. Verkligen! Nej nu ska jag se film med mamma och pappa.

Saknar min baby.
Bye bitches /fatty sofie ;P

Hello my love ones.

Idag har det jobbats HELA dagen. Dock med lite mysiga tjejer :) Imorgon är det helg, liv i lokalen! Då går nog dagen snabbt. Hoppas jag inte snuvar lika mkt då som idag!!! Illa att vara förkyld på jobb! Iallafall... Imorgon ska jag emma carro och alex GOSSA ner oss själva. Vi ska också färga mitt hår mörkt igen, i miss it!

Så här vill jag att min frisyr ska se ut;


Mmm, me like.

Nej lite Vänner nu innan jag somnar. KISSES

miss my baby...

Jag har snickrat ihop ett kollage..

image431

Sweet, huh?

Carro ska färga mitt hår mörkt på Lördag, och på Söndag ska jag klippa lugg :) Luggsidan vann! Wiii!

Nu ska jag gossa med Carro och glo sexan! ;)
Andy har hittat en sida på vårt hus, MEGA fint. Love love love it.
KISSES

Notis

Det regnar...

Sjuka dumma drömmar

Vaknade skrikande av att min bästa vän och pojkvän hade hookat upp! Palla drömma det??!! Skickade ett argt sms till Carro som snällt svarade att det aldrig kommer hända. Tur hon är så förstående :) Hon och jag har förresten en dejt ikväll, en sex dejt. (Sex & the City) dejt... För er som inte förstod min förkortning! Vaknade sju idag, helt klarvaken och mega hungrig. Gick upp och tog en macka sen somnade jag gott igen :) Idag ska jag hem till Andy och fika med min svärmor ;) Ingen andy hemma dock!

Nu är förresten min biljett beställd, 1 augusti drar jag, alla snälla själar är välkomna att hälsa på när de behagar! Andy fixade lägenhet igår, är mega glad. Fick en av de två saker jag ville ha; badrum i sovrummet!!! Den andra saken, walk in closet, fanns tyvärr inte! Låg dock precis vid vattenkanalen, så vi har utsikt mot vattnet! Och den var stor, nyrenoverad och nice helt enkelt. Mitt inne i centrum. Går man utanför dörren så är man på shoppinggatan, ME LIKE! Han tänkte iallafall lite på mig där ;)

Så samtidigt som jag inte vill lämna hbg så jag kan knappt vänta till att få se mitt nya hem där min pv sitter så snällt och väntar! Nu ska jag käka lite frulle, sen kommer pappa hem med bilen, och då ska jag till Påarp och fika :)

Bor snett över detta hotellet där bla Kylie och Mr.Larsson har bott;


Nej, so long. Kisses

Skitsugen på lugg

18534-1798
Exakt den frisyren vill jag ha, är sjukt sugen. Ska nog ringa och beställa tid! Yeeeye!

Men då måste jag försöka få bort mina ljusa slingor. Snyggare med lugg och helmörk. :) me want! Vad tycker ni jag ska ha?? jag har aldrig haft lugg i mörkt hår innan, det är ju så himla snyggt! jag är sugen, verkligen. Nu har jag precis duschat och antar att febern är borta eftersom jag mår bättre än vad jag gjorde igår. Snuvar dock som en gris och har ont i halsen.. Men annars är det ok. Isabelle fyller år idag, så jag får nog tvinga ner mig till Bara Vara och ta en kaffe eller varm choklad :) Imorgon tänkte jag fixa pass och beställa tid till Najaden, mina piller börjar sina... Snackade precis med min snygga man över msn. Han ska iväg vid fem och kolla lägenheterna, i cant wait!

Jag tycker sånt är mega skoj.

Nej men seriöst, lugg or no lugg??
KISSES

Sjuk, sjuk och åter sjuk

Okej, jag orkar verkligen inte vara sjuk. Vaknade efter många sjuka drömmar vid sex på morgonen och var skåll het! Man hade seriöst kunnat steka ägg i min panna. Fick sjukanmäla mig, så jävla störigt, pengar går till spillo!!! Sovit hela dagen, knarkat ipren och nu har jag fått i mig lite mat och mår aningen bättre.. Hoppas febern är borta imorgon iallafall. Skönt att jag är ledig två dagar så jag bara kan kurera mig. Saknar min älskling.. Han bestämde sig för en bil idag, Audi Q7. Min pappas favvis! Haha. Imorgon ska han kolla på tre lägenheter och jag väntar spännt på fulla beskrivningar! ;) Ska bli skoj!

Nej jag ska surfa lite till, sen ska jag sova lite...

You give me fever...

Undrar vad framtiden har att ge mig?

Jag hade en mega konstig dröm inatt, och nu går jag runt med den dära konstiga känslan i magen. För att försöka skaka av mig den så gick jag ut och gick i en halvtimme, men känslan finns fortfarande kvar. Det finns så många frågor och för lite svar. Jag undrar om allting kommer att bli bra. Kommer jag verkligen klara mig utan mina änglar? Jag vill så gärna att det ska funka men just nu så känns det så långt ifrån! Jag vet så mycket, jag vet så lite. Jag vill lita på mig själv men innerst inne tvivlar jag. Det är så mycket som man ger upp. Och ändån så lite. Jag vet att allting kommer vara kvar. Men tänk om? Usch, nej... Jag ska åka och hämta upp Emma nu, sen ska vi till Carros jobb och fika lite. De kanske lyckas skaka bort mina dumma tankar, de brukar de göra, mina underbara vänner, vad skulle jag gjort utan er?

Förresten, idag börjar mitt nya, nyttigare liv. Jag ska försöka loosa lite vikt. Varit ute och gått imorse, käkat omelett till frukost. Ikväll ska jag ut och gå med Emma, vare sig hon vill eller inte! Så vi får se hur bra det går denna gången. Men jag är peppad till max. Inte alls nöjd med mig själv nu! Så nyttig mat och motion! Det är källan till en underbar kropp :) Haha. 5 kilo NER är mitt mål. Wish me luck!!!


My angels ;)

En fest hos Carrsan

Här kommer lite bilder;

image425
image426
image427
image428
image429

Vilka härliga bruttor! Vi stack hem efter bara vara, pallade inte när det var såå mkt folk ute. Tog en god kebab på vägen såklart! Vi har roligt ändån! Ska hem till Carros pool och sola och bada nu! So looong.

RSS 2.0