SORRY

Jag har varit och flängt i Holland igen, Andy spelade sin första match med FC Groningen och han gjorde det mkt bra och de vann med fyra noll. Suttit mest i en bil hela helgen (fram och tillbaka mellan swe - holland) och så har vi hunnit kolla lite möbler och varit i huset en gång till för en sista titt. Är hemma ca två veckor till, A ska med landslaget. Sen flyttar vi in! Ska jobba hela veckan på mitt älskade IS med mina älskade vänner.

Jenna, this is for you and it's all on english. Just wrote to you on facebook tho, i wrote the same here in swedish! Haha so reed your facebook bitaaaatch ;) love you!

Nej, sängen väntar snart.
xoxo

They can't live without me

Idag vaknade man av Carros ljuva stämma, "kaaaan inte du jobbaaa, vi behöver dig meeega mkt idag?" TYP!  Än en gång hoppar man in och räddar en dag på Intersport. :) Stått själv som en slav i kassan idag, SLUTA shoppa så mkt, vad ska ni med allt till? Men jag tvingade Alex och slava under mig idag när det var som värst, stackare, haha. Ska jobba imorgon också, men då är Lelle där, då blir jag glad :) Sen på Fredag drar jag till Groningen men min mans päron samt päronen waldh. Får ju inte missa den holländska premiär matchen ;P Ska passa på och tvinga A att gilla min smak i inredning också, känner redan nu att jag kommer misslyckas och lämnar vårt lilla radhus åt ödet. OM man skulle kasta sig i sängen, men jag funderar seriöst på och ta en liten runda av jogging för att sen duscha och stupa i bädd... Jag måste bli av med mina sommarkilon...

Tildis, kan vi inte ses snart?
Alex, i am thinking of you...

Samt, jag saknar skolan lite och framförallt den eviga väntan på studentdagen, som kom och gick lika snabbt. Här har ni en bild på mig och Donna på vår heliga dag:

SO MUCH MEMORYS

xoxo


What would u do?

En seg tisdag minst sagt. Sovit och glott tv. Varit ute och gått/joggat en timme, varit och kollat lite bärbara datorer med pappa, vill verkligen ha en liten söt laptop som bara är min, hänger alltid på alla andras. Ska kolla lite film strax efter en dusch. Igår var vi ute och käkade god kinamat och drack vin, sen var vi på Swea i kanske en timme, där var mest lillisar. Börjar man bli gammal vid 21? Vi kände oss gamla och tråkiga, så vi gick hem. Haha.

Undrar också ibland vart man skulle varit utan sina vänner? Vem man skulle varit? De är bäst och finns alltid runt hörnet, gud vad jag är lyckligt lottad. Tack.

xoxo

Pannkakor och städning

Städat i hela emelies lägenhet idag, puh! Det var jobbigt men skönt att det är klart nu. Sitter hemma hos Carro och hon steker pannkakor till mig :) Ikväll ska hela gänget ut och käka kinamat, Alexandras dag (en dag försent) till ära. Sen blir det väl lite drinkar och lite bootyshake på S/S SWEA. :) Låter inte helt fel va?



xoxo

It better last

This years love had better last
Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right, oh now
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.

Turnin' circles time again
Cut like a knife, oh now
If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies, oh now
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet?
This years love had better last

Myser till David Grey - This years love


Igår drack jag och Carro vin och drinkar och hade mega trevligt. Lagade pasta och vårrullar när vi kom hem och somnade sent. Är trött idag, stackars C som jobbar. Saknar redan min A. Bara för jag vet att jag inte kan se han när jag vill. Sitter hemma hos Carro själv nu, pappa kommer snart och hämtar mig. :)

VILL IDAG HÄLSA ETT STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE GOSS ALEXANDRA (alexandraliving.blogg.se) SOM IDAG FYLLER 21 ÅR OCH IMORGON SKA VI FIRA HENNE MED LITE GOD MAT OCH GODA DRINKAR :) LOVE YOU!

Elena, jag kommer fredag (åker förmodligen direkt till matchen) sen är jag där tills söndag, sen ska A med svenska landslaget på måndagen... Sen borde vi vara tillbaka den 11.. Tråkigt att det skulle komma så snart. Men vi kan väl ses på antingen fredagen eller lördag??? Puss :)

Hittade en söt bild på mig och A från nyårsafton från X antal år sen! :)

xoxo

I kissed a girl and i liked it

Hey.

Är hemma hos min favvis Caroline nu. Ska ut en sväng och ta nåt glas vin på stan. :) Sitter och pimplar lite och lyssnar på musik. Andy är på väg till Holland igen. Jag kommer bara spendera nästa helg i Groningen sen kommer jag hem igen då A förmodligen ska med landslaget igen, SORRY Elena. Men jag vägrar bo på hotell själv i en vecka. Sen får vi vårt lilla radhus och då blir allt bra. Hittade en sjukt gammal bild på mig från 05 Båstad som kommer här:


Att man har varit så blond och så bakis på samma gång ;)

Nej city väntar.
xoxo

I wanna be hot like the supermodels


Miranda Kerr
I'll need a.. a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet



Nu har jag varit iväg en sväng och fixat lite saker. Nu vet jag inte vad jag ska göra? Laga en omelett och börja kolla på Dexter? Alla säger att den ska vara jätte bra, vad tycker ni? Och så till dagens fråga; varför är jag inte lika het som en victoria secret modell?
xoxo



Goodmorning sunshine

Hej och godmorgon.
Sovit sådär då jag blivit smsbombad av min söta kusse hela natten. Ibland är det skönt och sova själv, man stör inte andra iallafall..... Ibland tycker jag att killar fungerar så sjukt konstigt. Vad är så himla svårt med att visa känslor och säga saker rakt ut istället för att pika, vela, fundera och gnälla? Blir så trött ibland, speciellt när man själv försöker från tårna att allt ska bli bra, mysigt och perfekt. Killar är verkligen en ras för sig som jag nog aldrig kommer förstå mig på..

Ska käka nåt sen ska jag ner i Em:s lägenhet och fixa lite. Längtar tills hon kommer hem.. Vill träffa henne so bad... Ikväll blir det multimys med mina girls, ska hyra notebook och gossa med godis och glass :) Nej, see ya later.

I feel like shopping:

Bild tagen i New York 2007, one of the best times of my life
xoxo

Hola babes


We're hot.

Är hemma hos söta emma med alex och carro och har precis käkat tacos och snackat skit. Kollade även på en dokumentär om människor som fiser okontrollerat. Haha, sjukt. Imorgon skulle jag egentligen till Göteborg och kolla landslaget och fika med några söta flicks men tyvärr blev det inställt pga hemkomst. Iallafall så ska jag hänga med Emma och gossa lite..

Nej nu ska jag vaa social, sen ska jag och Alex sova ihop och gossa. :)
xoxo

OJ OJ OJ

Gud vilket samtalsämne mina putvanor har blivit. Haha, finns en som stör sig verkar det som. Om du nu stör dig så mkt så kolla inte in på min underbara blogg? För jag kommer aldrig sluta gasta och fjanta mig på foton, jag tycker det är skoj och det är mest en intern grej mellan mig och mina fantastiska vänner. Dagen till ära så bjuder jag på lite bilder från helgens bravader, då jag hade sjukt sinnessjukt skoj med mina underbara babes. Blev Hampan och Cardan... Många glas vin och många goda drinkar. Me like. :)




Nu ska jag och Carro ner i stan och dricka latte sen ska vi hem till LillEmma ikväll och hälsa på henes lilla vovve. Elena, hoppas du har det bra i das groningen utan mig. :) Längtar tills jag kommer tillbaka och vi ska börja träna och greja. :)
xoxo


Yes!

Jag har äntligen fått en elak kommentar, det brukar betyda bra saker. Hittade ett rätt bra ordspråk; "Avundsjuka är ett slags beröm".. Och vill jag puta med mina läppar så gör jag det, för det är mina läppar. Biaaaatch.

Haha skämtåsido. Jag och Elena har precis varit på bio och kollat en mega tjejfilm, vi och alla 11-åringar. I pausen (ja här i holland har de paus mitt i filmjävlen, mega drygt) så började alla tjejer leka häst och grejer medans jag och Elena skämdes för att vara äldre än 12. Haha. Men filmen var iallafall mysig, Wild Child.


Jaha, vad ska jag sysselsätta mig med nu innan A kommer hem från match? Kolla klart Step Up 2 kanske? Oh fick precis höra vad det blev i Andys match. De vann med 9 - 1. Helt okej.


This is me, happy.

xoxo

I said no, you wanna take it slow

Jahapp sista dagen i Groningen för denna gången. Imorgon lämnar vi för kära Helsingborg igen. Jag o A gick upp o käka frulle vid lite över tio sen har vi brottats och sparkat på varann till typ två samtidigt som vi kollade dubbeltennis, som fortfarande inte är slut än. Måste också hylla svenskarnas ena motståndare som verkade ha stannat på 1900-talet när bandanas var modernt, sjukt snygg faktiskt. Sen sprang vi ner på en söt liten uteservering och käka lunch och satt och skällde på två zigenare på svenska för dom är så fruktansvärt jobbiga. Varenda gång man sitter där och försöker äta så kommer dom jävlarna och spelar dragspel och går runt om en och tigger pengar, så vi var sura på dom. Sen efter lunch, kaffe och cigg (notis! endast jag rökte) så stack han på samling och jag stack tillbaka på hotellet. Och här sitter jag nu. Elena kommer snart och räddar mig från hotelldödaren. Ska på bio ikväll och kolla på Wild Child tror jag den hette.

Nej nu ska jag inte skriva ihjäl min blogg här.
En bild på mig som Elena sötisen tog:


xoxo

Två babes i en bil

Hey.
Idag ringde Elena redan när hon stod nedanför dörren. Själv sprang man fortfarande runder och fixade sig men jag fixade mig snabbt och hann nog ner på mindre än 10 minuter. Drog till ett mysigt lunchställe där jag äntligen fick äta pasta som jag har haft cravings för ett tag nu. :) Tog lite bilder där sen åkte vi till vårt nya hus så jag fick visa det för henne. Där är så mysigt. Tennisbanorna bredvid får mig att vilja börja spela tennis, don't ask me why. Vi var vilse några gånger också, Elena skrek och förbannade all trafik medans jag satt och snackade på som vanligt och sjöng med i alla låtar på CD skivan. Haha två brudar i en bil. Inte lätt. :) Blev en glass på McDonalds också, mumsigt. Men snart får det vara slut på sånt, är riktigt sugen på att joina Elena på gymmet när jag kommer tillbaka. Ska nog köpa lite träningskläder hemma så blir man mer peppad.

Åter till bilderna jag tog idag:




Nu har A somnat i sängen. What to do in this little room? Gå ner och ta en cigg sen en film till antar jag.
xoxo

It's a thief in the night To come and grab you

Guuud vad jag är hungrig. A skulle inte käka frulle idag så jag sket i det med, ville inte sitta där själv. Nu är jag mega hungrig. Ska dock käka med Elena om en dryga timme. Jag får hålla ut. Lyssnar på Rihanna - Disturbia at the moment. Den är helt okej men jag älskar Take a Bow mer.


Rihanna

Nej jag måste fixa mig nu, sitter i hotellets kritvita handdukar efter en dusch som innehöll dödande av spindlar... Öhrk, vill bara härifrån. Till mitt home sweet home. Jag och A har countdown till Lördag :)
xoxo

Got milk?

Heeey

På Lördag kväll kommer jag förhoppningsvis hem. Jag skiter i KLM och kör, eller ja, Andy kör. Han ska ju till GBG. Idag har jag hängt med Elena och kollat massvis med Vänner avsnitt och käkat svenska ostbågar :) Sen har vi varit på grillfest med hela laget. Var trevligt och träffa alla. Längtar tills säsongen börjar så man kan gå på matcher och grejer. Inte bara massa träningar. Vi får huset om kanske en månad verkar det som. Känns ändån bra att vi har det fixat dock är det tråkigt att vi får vänta en månad till... Men men, det kommer bli bra. Körde förbi där innan vi körde hem nu precis och allt omkring är så vackert i området. Känns som "hemma". :) Neeej mamma och pappa, inte som mitt hem hos er, men det känns bra :)


Sååå snygg.

Filmdags och cola light. :D
xoxo

I wanna make love in this club


Räk och kräft frossa i Holland, Lördags kväll.

Min super söta vän Elena

Bubbel och jordgubbar, fint ska det va ;)


Ja lite bilder från kvällen, de flesta har blivit censurerade tyvärr... :P
xoxo

Heey

Idag är man lite mer människa än vad man var igår. Låg typ i sängen och åt choklad och kollade film efter film med min man. Mkt mysigt faktiskt. Har redan varit ute på stan och shoppat två toppar, kläderna börjar ta slut. Måste dra ner dom till tvätten. Orka.. Ska möta Elena snart för lunch, har inte ätit nåt idag, mega hungrig. Städerskan har inte varit här än, dom är mega sega. Satte klockan och gick upp och ner på stan så de skulle städa, nu när jag är tillbaka har de inte ens varit här. Pappa om du läser, kan du maila mig en gång till please. Måste fixa med min förbannade biljett annars kommer jag inte hem. A har två träningar idag så han kommer hem sent. Imorgon kanske jag kan få iväg honom att kolla lite möbler med mig, vi måste börja beställa säng, soffa och alla stora saker. IKEA har dock det mesta men det är inte alltid de har allting inne. Vill flytta nuuu.

Jaha, allt bra med er där hemma?
Min älsklings Carro har joinat mig i the brunette team and i like it alot.
Min blonda söta Alex är i Uppsala och gossar med sin man.
Min gossiga Lelle har skaffat hund? Jag är fortfarande överraskad av den nyheten.
Min Donna har jag inte hört nåt av sen jag åkte, får ta och ringa henne.
Gossar vad jag saknar er, och alla på jobb. Blir massa mys när jag kommer hem, om KLM nu flyger hem mig vill säga.

Jag hör städerskorna nedanför, de röker och snackar skit istället för att städa mitt rum. Jävla idioter.
Ha en bra dag.
xoxo

Hahaha

Ja, vad kan jag säga. Det jag minns från igår var skoj iallafall. Bilder kommer efter godkännanden...

<3

Ska nog sova lite till innan vi ska gå och äta.
xoxo

Groningen



JA VI ÄR FULLA. MORE TO COME. NU SKA VI DANSA SÖNDER GROOOONINGEN.
MORE TO COME....

xoxo


Godmorgon

Ska snart springa ner till frukost buffén. Igår bestämde jag och A oss för det huset vi blev kära i, det jag beskrev i ett tidigare inlägg. :) Vi kollade på ett till igår som också var fint men det kändes inte lika bra. Så om ca en månad flyttar vi in. Ska bli skit roligt. Nej jag måste väcka min man nu som vägrar lämna sängen verkar det som, jag är hungrig! Ska träffa Elena vid två så ska vi luncha lite sen blir lulla stan för att sedan åka hem till henne och förbreda middag och bubbel till ikväll, vi ska prova på Groningen by night. :) Ska se om jag hittar nåt och ha på mig på stan idag. Finns kanske inte världens största utbud men man ska inte klaga.

Hörs.
xoxo

I wanna kill

Fy vad jag är förbannad. Jävla KLM. Skulle ändra min flygbiljett för 375 danska så har de dratt 1500 svenska från mitt konto i två olika transaktioner och nu säger dom att de inte kan ha gjort det för att mitt kort är tydligen ogiltligt TROTS det går ut 2010!!!! Åh jag hatar sånt här. Så måste jag snacka engelska när jag skäller och det är inte lätt alls. Nu känner jag för att döda... Jag orkar inte med sånt här... Hjälp mig?!

Ska ta en lång dusch nu och gå ner och käka lite i lobbyn, det åskar och regnar ute, det gör inte saken bättre. Men vi ska kolla på vårt sista hus idag iallafall men både jag och A är rätt fästa vid det första radhuset.

Undertiden om någon känner sig manad så kan ni ringa och bombhota KLM? Snacka om att jag hädanefter ska åka med SAS.



xoxo

I've got soul but I am not a soldier

Regn idag, Stoppade dock inte mig oh Elena från att springa runt i lite affärer i stan, vi hittade tillochmed Sephora! Lyckliga blev vi och sprang där ett tag. Sen IKEA och ett annat möbelvaruhus. Jag vill bara inreda och fixa. Tror dock inte det kommer bli lätt med två viljor under samma tak. Imorgon är det sista huset vi ska kolla sen ska vi bestämma oss. Lördag är det en liten utgång i härliga Groningen med Elena. Vi råkade halka in på hor-gatan innan idag, fyyy faaan vad skabbigt. Typ gamla brudar i 40års ålder satt i fönsterna och såg allmänt äckliga ut, sen nån liten tjej som blivit lurad dit satt och rökte och såg allmänt olycklig ut. Tycker verkligen att det är helt sjukt att det är lagligt här, såsom knarket också är. Det kommer jag aldrig förstå.


Öhrk...


Blö vad det regnar och jag vill bara sova bort dagen.... Vill krama mina vänner och visa för dom hur mkt jag älskar dom. Ni är så jävla bäst. Jag kommer snart babes.

xoxo

House haunting

Tittade på en lägenhet och ett radhus idag. Lägenheten låg i lite fel område enligt mitt o A:s tycke men annars var den super nice, men den var dock möblerad. Vi hade ju tänkt att inreda själva. Utan förhoppningar av radhuset åkte vi dit och båda två blev blixtförälskade. Trevåningshus med stor terass ut mot en stor kanal. En gata där bilar var förbjudna, båtar som flöt förbi och en skogsdunge på ena sidan av huset. Huset låg sist i raden av många. Området stod i grönska och hela stämningen var lugn och mysig runtomkring. I hallen längst ner fanns en gäst-toalett och en ingång till garaget, det var nog det som A gillade mkt då det fanns en slags hemlig gång ner från garaget till ett stort biljardrum, och biljardbordet var inräknat i hyran, då sken A upp. Från vardagsrummet kunde man gå ut på altanen som låg mot kanalen som jag sa. En eller tå trappsteg upp låg ett asballt kök med plats för stort matbord och från köket såg man ut över vardagsrummet. Våningen upp fanns vårt sovrum med fransk balkong samt badrum med badkar och dusch och två mindre rum (ett gästrum och en mega gardrob). :) Sen högst upp var typ ett rum till samt luftrenare och sånt som man inte brydde sig om. Svårt att förklara, det ska ses. Men iallafall så ska vi se ett till på Fredag sen bestämmer vi oss.

Ska ner och käka lite nu på den kina - restaurangen, eller ja om kanske en timme.
Hoppas allt är bra med er där hemma, saknar er!?
xoxo


Wednesday

Hello

Sov till elva idag, nu sitter jag bara och glor, ska ner på stan och köpa lite dricka och grejer, vi har nada här på rummet, inte ens en jävla mini-bar. Sen kanske lunch med andy sen ska vi kolla lägenheter och hus och grejer. Nu börjar det hända lite. Och lilla Tildisen är i Paris när jag kommer hem hörde jag! Tråkigt för mig men underbart för henne, i love pariii. Nej jag ska strolla förbi alla koffie shopsen som stinker droger och köpa mig lite gott.

Ha en underbar dag.
xoxo

Tuesday

Börjar redan få panik på hotell - livet. Öhrk vad tråkigt det är. Måste köpa och gå ut så fort man är törstig eller hungrig. Ingen kyl, inget utrymme för någonting! Har varit hemma hos Elena hela kvällen i deras fina hus och lagat tacos, druckit lite bubbel och kollat film. Mega mysigt. Imorgon ska jag och A kolla lite lägenheter. Just give us one... Ligger och läser min bok "Mias hemlighet" och A kollar nån kass actionrulle...

Två dagar har gått men jag saknar redan min familj och mina underbara vänner där hemma... ♥


Don't eat me after u taste me, don't use me after u know me
don't take me for granted after i said the words

Some sleep thank u.
xoxo


Monday

Heej.
Nu är jag tillbaka på hotellet efter lite lunch, shopping, sightseeing och fika på stan med söta Elena. Tror verkligen att vi kommer passa bra ihop här i Groningen. :) Känns så skönt att ha en svensk vän som hjälper en och bara finns där under alla tråkiga träningar och bortamatcher. Vi har bestämt middag imorgon (då killarna har borta match), samt att vi ska börja träna på gym, nu jävlar (undrar hur många gånger jag sagt det). Men Elena får peppa mig så vi båda blir skinny and hot. Inte för att vi inte är heta nu men man kan alltid bli snyggare. :)

Shoppade bara nödvändiga saker som jag inte tog med mig från Sverige.


Söta Elena (inte Helena som jag trott hela tiden, haha)

Vi har en Koffe shop utanför hotellet & på den andra bilden ser ni lite av Groningen

Nu ska jag kolla på Step Up 2 - The streets innan min man kommer hem.
Håll tummarna på att vi får kolla på huset idag :)
xoxo

It's just me, live from groningen

Jahapp, vill ni hitta mig så sitter jag på city hotellet mitt i groningen, holland och lullar. Andy har två träningar idag så han är tillbaka halv fem. Ska förmodligen träffa Stenmans tjej om nån timme och luncha och shoppa lite, få en upfattning om stan. Igår var vi i Amterdam och lullade runder, mega mysig stad med massor av shopping. Elena berättade att hon åker dit var varannan vecka för shopping och jag blev glad att vi gillar samma saker :) Hotellrummet är minimalt, här får verkligen bara plats en säng (som jag sovit gott i) och typ ett litet skrivbord som är fyllt med xBox och datorer och tv apparater och filmer och mög. Så här ska vi bo... Yei. Nej, vi ska nog kolla på ett hus idag eller imorgon. Kommer nog hem igen den 17. Ska försöka ringa och boka det snart också. Usch jag och Andy skippade frullen och låg och gossa istället men nu är jag hungrig... Här ligger några bananer.. Får väl käka dom.

Käkade på en jätte god och cool restaurang igår där man fick allt rått, sen wookade dem de till dig. Mega gott, hittade till och med lite sushi. Nej, groningen väntar!

Nu har jag bokat om min biljett, kommer hem den 17onde för er som undrar :) Pratade med en holländare på engelska så hoppas vi förstod varandra rätt, annars blev det en jädrans dyr historia.

Nej duschen väntar.
Don't miss me to much, I am soon home again ;)
xoxo

Tonight is my last night


This partyprincess leaves for Holland tomorrow, would it be one last night out tonight?

Hej alla sötisar.
Nu saknar jag min goss väldans. Vi ska house hunta nere i nederländerna. Ska bli skoj, hoppas vi hittar nåt snabbt. Idag har jag flängt runder som en galen kossa, inhandlat en skitsnygg resväska också från Vezzano, mina är rätt kaputt efter allt mitt resande. Ska käka middag med Alexandra ikväll sen tror jag att jag ska ner och möta upp några vänner i stan på lite vin möjligtvis. :)

Nästa gång bloggar jag från hotellet i Groningen, hörs då!
xoxo

Snart lämnar jag er igen

Hej alla söta.

Legat på stranden hela dagen efter att ha fixat mina naglar hos duktiga Mia. Nu har jag mina egna naglar med gelé på. Nöjd att de växt så mkt faktiskt. :) Blev då en dag på playan med Lillan (alexandra), Lelle  (emma) och Hanna Kååå. Badat som småbarn och lekt i vattnet sen har jag packat och flyttat och rensat och donat. Åkte in om A:s päron och hämtade mitt skit där och nu har jag avnjutit en mega god middag hos mina söta päron. Imorgon blir det ännu fler ärenden och packning och på kvällen ska jag gossa med Alexandra. Ska nog träffa Carro ikväll tror jag. Det är mkt nu när man lämnar landet för sin ensamma man på söndag. Kommer förmodligen hem igen om ca 2 veckor när A skulle på träningsläger and stuff. Nu ringde Carro så hon kommer hit snart. :) Mys.

Bild från mitt nya hem:


Hoppas vi hittar boende snart, kommer storkna av tråkhet på ett hotellrum.
Have it.
xoxo


RSS 2.0