Gaaaasch!!!

Jag hoppade upp ur sängen och sprang till datan för jag trodde jag hade vunnit Marc Jacobs väskan på Tradera men ICKE! Jag var tydligen långt ifrån! Det var tydligen en lång budgivning inatt så jag förlorade med hästlängder... Aja, får använda pengarna till något bättre.! Nu ska jag packa det sista sen ska jag väcka min man som ska agera chaufför till tåget! jag har en underbar 9h resa framför mig (inräknat tåg, flyg, tåg och båt). Wish me good luck!

Ha en bra dag!
XOXO

I RUN TO EAT

Idag tränade jag faktiskt så jag kunde trycka i mig godis med gott samvete. Har köpt hem mina favorit chokladbollar och vitt choklad med crisp i! Åh vad det ska bli gott. Ikväll ska jag och A ha räkfrossa och jag tänkte faktiskt dricka lite vin till det. Är ju ändån Lördag och vår sista kväll tillsammans på ett bra tag.


Jag körde på som fasen på gymmet idag utan E också för den delen. 30 minuter på löpbander, 15 minuter på crosstrainern, sen styrka (armar, ben och mage). Jag är väldans nöjd och känner mig beviljad en massa choklad! :)

Nu tänkte jag gå upp och packa lite, kanske tar med mig lite choklad, haha. Vet inte om jag klarar pressa ner allt i två små väskor, det är ju lättare att kånka runt med. Annars får jag ta min stora. Vi får välla seee.

Jaha vad ska ni göra ikväll då? Fest eller mys? Nu har ni ju pengar efter lön och allt. I wanna knoooow. ;)

Nej. Ha en underbar Lördag!
XOXO

HEY YOU YOU YOU


Jag skriiiiker så lycklig jag är!!!

JAG KOMMER HEM IMORGON!
KLART
att jag kommer sakna mina älsklingar här (Andy och Elena) men det ska bli sååå skönt och krama mina föräldrar imorgon, ska bli såå skönt och retas med min lillebror, sova i min lilla säng i mitt lilla rum och krama sönder alla mina älskade vänner därhemma. Usch jag har nog haft mer hemlängtan än vad jag tror. Känns som det var MEGA länge sen jag var hemma men det är tydligen bara en och en halv månad... TO MUCH helt enkelt! Nu ska jag njuta i 2 veckor iallafall, men då kommer det bli på andra hållet. Att jag saknar mitt hus här och min långe man... Men men man kan tydligen inte ha allt här i livet! Jag är nöjd ändån!

Hur är det med alla idag? Igår var jag på match med E och F och frös och var mest förbannad då Groningen förlorade trots tappra försök att göra mål. AZ är fan asbra... Sen kunde jag och A inte sova när vi kom hem så vi kollade Boston Tea Party. :) Dom är sjuka domdära.

Nej nu ska min man laga lite lunch till oss och jag tänkte kolla över mina bud på Tradera. Jag är galen, men jag har budat lite mkt pengar på en viss väska... I WANT IT. Ibland får man väl unna sig? Har dock inte vunnit än.

Imorgon blir det kramkalas!
XOXO

I WANNA LOOK NICE

När jag kommer hem ska jag sola en massa och fixa mina naglar. Hemma vet man liksom var allt är och hur allt går till och vad allt kostar. Här måste man ta reda på och leta upp allt. Så därför gör jag det mesta hemma. Tänkte kanske ringa min kära moster och få en bodyscrub och ansiktsbehandling och bara unna mig. Kanske en massage också?  Får se om jag hinner allt men det hade varit nice. Man vill såå mkt. Man hinner kanske bara med hälften...


XOXO

Äggknäckebröd och träning!

Sitter och käkar en äggknäckemacka och ska iväg och träna. A ligger fortfarande i sängen och kollar film. Själv ska jag vara duktig. Ikväll är det match, kvart i nio, seeent och kallt. Men men, man ställer ju upp :)

Hörs sen!
XOXO

Hej mina babes

Har ont i halsen and it wont go away! Andy hade sovmorgon idag så vi sov till elva sen började jag min dag med att tappa ut ALLA flingor på köksgolvet (=ingen bra start på min dag). Andy som tydligen såg min frustration dammsugade upp det till mig och kallade mig klant ;P Jag är så sjukt klumpig ibland!!!! Nu har jag lugnat mig genom att titta på 27 dresses, den är så bra! Samt lite DH. Nu tappar jag upp ett bad till mig själv i höstmörkret och tänkte lägga mig i det med levande ljus och lite mysig musik, låter inte helt fel va? Sen längtar jag sjuuukt mkt till mitt andra hem, Helsingborg. Två av mina älsklingar saknar tydligen också mig väldans mkt, så mkt att båda väckte mig lite över åtta imorse, MEN jag älskar er ändån! Mina flickor är verkligen de bästa, man kan inte önska sig några bättre. Även fast jag reser och bor överallt så vet jag att de finns alltid och väntar på mig, de kommer alltid och hälsar på om jag ber dom och viktigast av allt, de älskar mig lika mkt som jag älskar dom (hoppas jag iallafall). :) 




Nej nu väntar mitt ljuva bad. Ikväll blir det nog chicken nuggets. Jag ska försöka hoppa över ris och göra en god sallad till istället till mig själv. Jag måste loosa lite vikt nu innan jul, för då kommer jag väl äta som en galning! Haha.

Love and kisses from me.
XOXO

A NICE DAY

Hej sötnosar.

Idag har jag varit och tränat, handlat lite mat och nu glor jag på DH, det är så bra för tillfället. Efter träningen tog jag en lång varm dusch och provade Niveas ansiktsmask, väldans skön, kanske inte lika snygg?

XOXO

GOODNIGHT!


Från i Lördags. Haha. Söta E finns bakom rosen :)
XOXO


LITE FLER GODINGAR?

Marc by Marc Jacobs (denna klocka är så cool att jag kanske köper den till mig själv i julklapp)
Marc by Marc Jacobs Buckle digital watch Marc by Marc Jacobs Buckle digital watch
armband;
Marc by Marc Jacobs Medium hinged bangle Marc by Marc Jacobs Medium hinged bangle
Marc by Marc Jacobs Lil' Riz hobo bagMarc by Marc Jacobs Lil' Riz hobo bag
Usch, net-a-porter.com is bad for you...

XOXO


Hello my darlings

Idag sken solen när vi vaknade och resten av vår svenska maffia drog till Amsterdam men vi orkade inte 4h i en bil idag så vi gossade vidare sen åkte vi in till stan och brunchade sen gick vi runt och lullade i affärer och köpte lite grejer på Mac. Mysigt och bara glida runder. Köpte hem grejer till flygande Jakob ikväll, A:s favvisrätt. Ska kolla lite PB och Heros med varm choklad! Kan det bli bättre? Måste umgås massa med A nu innan jag åker hem och blir borta i 2 veckor! Tack för alla tips på väskorna jag väljer mellan, jag har fortfarande inte bestämt mig.  DOM ÄR ALLA SÅ SNYGGA!!

Nej nu ska vi kolla serier och gossa.
XOXO

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

is either one of you;

Mulberry Maxi Mabel shoulder bag Mulberry Maxi Mabel shoulder bag
Mulberry
Miu Miu Wooden handle tote Miu Miu Wooden handle tote
Miu Miu
Stella McCartney Textured tote Stella McCartney Textured tote
Stella McCartney

I am inlove.... vilken tycker ni är finast?
XOXO

En mysdag

Städat, tvättat och myst framför  teven idag. Kollat film med min älskling och nu kollar vi på Färjan!! So long suckers ;)

XOXO

And outside, it's white

Det snöar i lilla Groningen och jag sitter framför brasan och gottar mig. Ibland är det mysigt med snö, om man är innomhus och varm förståss. Ska hämta min man snart, eller ja om nån timme. Då ska jag ge mig ut i kylan, och nu är det halt (det märkte vi bla inatt på höga klackar). Men i Holland är det förbjudet med vinterdäck så jag får väl köra i 30 och glida runder, oroa dig inte mamma, jag tar det försiktigt :)

Glömde och berätta om en sjuk grej igår. Vi stor utanför en stor buss som gungade och jag ställde frågan om nån juckar därinne eller vad grejen var med den gungande bussen? Det är inte så ofta man ser en gungande buss mitt i stan. Vi undersökte detta vidare och läste på en skylt "The silent disco bus" och vi var så nyfikna att vi gick in i den gungande bussen. Inne i bussen fanns ett DJ bås och alla fick varsitt par hörlurar där det var musik i och så stod man där och dansade med sina lurar. Istället för säten var det liksom ett dansgolv. Vi hann bara med en låt sen "stängde" det men då fick vi igång heeela bussen med att sjunga för fulla muggar OCH hoppa så hela bussen gungade mega mkt. Haha. DJ:n bara "Shyyyy it's a silent bus" Haha. Kommer dock inte ihåg vilken låt vi sjöng nu men det var skoj iallafall. En bild?


Yeeeah baby!
XOXO

A NIGHT OUT IN GRONINGEN

Oj oj oj, jag slog klackarna i taket iallafall. Dom åkte av vid många tillfällen då mina fötter led av smärta. Vill man vara fin får man lida pin right? Jag har fortfarande inte tagit mig ur sängen, är rättså jävla död om man säger så, och SATC är på TV, snart sett en hel skiva. Ibland är det skönt och vara själv och göra vad man själv vill, fast jag tycker inte om att vara själv för länge dock, så om du läser kära A, kom hem ikväll ;) Ligger med laptopen i sängen och känner mig lite som Carrie. Bara det att jag är inte i underbara NY, jag är i lilla Groningen. Bara det att jag inte är i en lägenhet, jag är i ett hus. Bara det att jag inte är snygg, jag ser ut som en lastbil kört över mig. Bara det att jag inte mår bra, jag mår rätt illa faktiskt. 

Även efter två kalla colaburkar så mår jag lite illa. Jag funderar på om mat kommer att vara bra för mig, eller dåligt? Vågar man chansa? Haha. Don't drink to much! Hade jätte skoj igår. Var hemma hos Fieke, sen Bubbels, sen nån pub sen Rumba (där vi hade ett jackproblem och ont i fötterna problem) och så avslutades kvällen på Enzo (hur det nu stavas). Jag och E delade taxi hem TROTS att vi bor på varsin sida av stan, stabiiilt. 

Här är en klänning jag provade av E igår;

Fin va?

Men det blev denna glammiga outfiten istället;


Söta E står självklart för sminket.

Mer bilder kommer när min PC kommer hem med min man. Har tappat bort sladden till min kamera, hoppas jag fick med den hem förresten?

Köttbullar och makaroner väntar.
Jag är ju hungrig.
You know u love me
XOXO


MÖJLIG OUTFIT FÖR IKVÄLL



Ska dock ha mina SATC skor till!
XOXO

HITTADE DEN PERFEKTA HÅRFÄRGEN

Exakt såhär vill jag ha mitt hår;

 

Mischa Barton9.jpg

 

Nice va?

XOXO



SATURDAY


Det haglar och snöar och kallt är det, och förkyld är jag. Usch vad jag inte tycker om vintern! Jag tycker om de ljumma sommarkvällarna och de lätta kläderna. Jag tycker om doften av vår/sommar och själva känslan som cirkulerar när solen inte går ner förrens sent på kvällen. Nu är allt mörkt, grått och trist. Ovanpå allt så tog A med den datan som jag hade laddat ner 90210 på som jag hade tänkt se, så nu är jag sysslolös! Eller ja, jag surfar runder på nätet på denna söta mac data vi fick häromdagen. Ovanligt och sitta vid en Mac när man haft PC så länge.. Men jag är ju lite van då vi hade mac i skolan i 3 hela år, grafisk design! Åh vad jag saknar det. Alla roliga uppgifter och alla roliga människor. Då behövde man inte oroa sig om livet utan då var det bara skolan som gällde och man tänkte inte så långt som efter skolan då.. Nu får jag panik så fort jag ser en skola typ... 

Jahapp vad ska man hitta på nu då? E kommer och hämtar mig vid sex så ska hon sminka mig och så ska vi komma på vad vi ska ha på oss. Sen bär det av till Fieke för en glammig kväll! SATC tema!!!



FRÅGA; Hur tar man av keratinvax löshår? Börjar bli trött på det nu och vill ha mitt eget hår, tänkte gå och färga och klippa mig faktiskt. Men först måste jag få ut mitt löshår, så tips tack!!! ;) 

Är på väg att vinna pälsmössor på Tradera också!!! Hoppas verkligen jag vinner.!

XOXO

Mysiga Fredags rutiner

Käkat mat, kollat Färjan, CSI och Singing Bee. Våra rutiner på en Fredagskväll. Mysigt faktiskt. Nu fixar jag naglar tills imorgon. Lite halsont ska inte stoppa mig från att slå klackarna i taket! :) Nothing stops me! ;)

Katie har inte bara världens sötaste unge, hon har även signat ett kontrakt med Miu Miu
och kommer att stå modell för dom till våren! Spännande.


Nej nu är det nån film på TV som jag kan måla naglarna till! Hörs imorgon.
Hoppas ni har en mysig fredagskväll!!!
XOXO

EYE CANDY

For us who love SATC






XOXO


Tack mina älsklingar

Mina fina tjejer som kommenterar och grejar, jag saknar er så. Snart ses vi och då blir det kramkalas! :) Längtar redan. NI ÄR BÄST! Ovanpå allt mitt resande så har jag tyvärr gått och blivit lite sjuk. Mega ont i halsen har jag fått, ska dricka honungsvatten snart, mammas tips ;) Igår hittade jag inte mkt i Amsterdam. En tisha som var grå med mussepiggtryck på (väldans söt/cool) och ett diadem typ. Så är det alltid när man vill shoppa. Käkade pasta och drack vin på en mysig italiensk restaurang där inkastaren kunde ett svenskt ord; "knäckebröd". Haha. Sen såg vi matchen och än en gång blev man förbannad då min älsk endast fick spela 10 minuter! Men men, synd att man inte har mer makt ;)


Sen önskar jag mig en liknande kropp i julklapp, that's all I want for Christmas! ;)

XOXO

Fotbollsgala och en massa resande

Hej mina söta läsare.!

Har varit en sväng i Sthlm och träffat min älskade Issa och söta Carolina. Sen var jag på galan också efter en underbar middag på Grodan. Igår körde jag hem själv från Amsterdam, jag klarade det galant! Var lite nervös men det gick bra. Idag fyller A:s mamma 50 och vi ska strax köra till Amsterdam igen och shoppa sen ikväll kolla på Holland - Sverige. Nej nu hinner jag inte så mkt mer! Jo jag måste berätta att jag kommer hem snart, ska jobba de två första veckorna i december så då blir det mkt mys med mina älsklingar!! JAG LÄNGTAR!!!





Hörs imorgon.
XOXO

SLEEP IS THE KEY

Heeej 

Min älskling gjorde mål idag och Groningen vann med 3 - 0. Mkt bra mkt bra. Ska upp lite över sex imorgonbitti och sätta oss i en bil och hämta Petter och Ida sen vidare till Amsterdam och sen därifrån till Stockholm. Sen hoppas jag att jag hittar lite tid till att krama Issa sen blir det middag och sen galan. På Tisdag klockan tolv går planet tillbaka till Amsterdam igen och då ska jag lyckas köra hem till Groningen själv. Haha. Får se hur det går. Sen Onsdag blir det Amsterdam igen för lite shopping och sen match och sen tillbaka till Groningen igen. Sååå summan av det hela blir helt enkelt; EN JÄVLA MASSA RESANDE! Men jag ska försöka uppdatera lite på bloggen ändån. Hoppas ni har det bra sålänge.

Godnatt
XOXO

beckham-armani.jpg

SHE'S GOT HER OWN THING

Hey.

Idag är det matchdag och vi ska snart åka till kära Euroborg för att se Groningen vinna (förhoppningsvis). Sen blir det tidigt i säng då vi kör härifrån klockan 7 imorgonbitti, jag kommer vara mer än död då. Har inte gått upp så tidigt på mer än ett år. Haha, lat?? Jag??

Jaha vad har hänt i helgen då??
Ett viss lesbiskt par var iallafall ute och festade:


XOXO

Svenska Pojkar


Våra Svenska killar var i tidningen idag, de är ju så söta, speciellt min ;)

XOXO

I WANNA BE

Heeej..

Igår drog  vi iväg på fotbollsfruträff. Något som skulle ta ca 2½ timme tog 7 timmar. Vi fick lyssna på en presentation av företaget, rundtur på företaget, mat, design av väskan med en av deras designers, presentation av väskan och sedan röstning av vilka väskor som ska produceras; ALLA VANN. Så nu ska vår design säljas i flera länder och komma ut i affär, känns lite skoj. Vår design var ändån bäst och coolast ;) Haha. Vi fick också välja en väska från deras företag, ska ta en stor weekenbag-aktig väska tror jag.


Workshop


Our designergirl with our bag on the screen.

HAHA our "moodboard", like our brainstorming. SO UGLY!

Men men, nu är det klart! Kom inte hem förrens efter tolv igår och dog i sängen, har inte ens hört när A gick idag så hårt jag sovit. Nu är det tvätt och städdax, får gäster ikväll!

Ha en bra helg!
XOXO

JUST LIVE YOUR LIFE

Hey.

Nu är vi äntligen klara med väskan och alla detaljer. Imorgon ska vi dock presentera den inför en grupp och det ser jag mindre fram emot. Ska käka med alla fruar också samt kolla hur man gör en väska i fabrik tror jag A sa. Frågan är om jag hinner träna imorgon. Jag hann idag, var på gymmet vid elva och tränade, E jagade upp mig, hon är en väldigt bra coach! Man vill ju inte ligga hemma och dra när man vet att hon är duktig och nyttig på gymmet :) Frågan är om hon ska träna imorgon eller ha sin efterlängtade "candy day". :) A och jag kom precis hem från IKEA. Vi har köpt en bänk till datorn som ska stå i köket. Den var så stor så jag fick typ sittligga i baksätet hela vägen hem och A mobbade mig då jag såg ut som en sur hund! Haha. Nej om man skulle beställa hem lite god mat? A skruvar för fullt där uppe. :)

Hoppas ni har en bra dag!
XOXO

Designer bag

Jag tyckte vi hittade på massa bra grejer idag. Kom fram till 3 väskor och en namn och allting. Allting ska vara kopplat till fotbollen, mer eller mindre. E kom på att om alla vi i gruppen tog våra spelarkillars nummer som de har på tröjan och lägger ihop dom så blir det 49, så vår väska kommer att heta "forty-nine" i skrivstilstext. Massa bra idéer och massor med sushi! :) Nu sitter jag här själv i vårt hus och tänkte glo lite Gossip Girl, det är ju så bra!! Imorgon blir det träning och fortsättning på vår väsk-kampanj! Ska ut på stan och fixa massa. Pratade med Jenna precis över telefonen och är väldigt sugen på att flyga till Manchester om två veckor när hon har lite ledigt! Hade varit så himla underbart! Kollar lite flyg nu. Primaaark here i cooome! :) Men Jenna är ändån viktigast!!! Tänk cocktails på cloud 23, middag på Wings, bar-runda på stora gatan och Birdcage hela natten lång! Ahhh.

Här har ni Vickan, the wag of the wags;


Nej nu ska jag sluta dagdrömma!
Gossip it is.
XOXO

LET IT RIDE

Heeey alla söta.

Idag har jag tränat med Elena, visst är vi duktiga? Imorgon har killarna bortamatch och jag, E och F ska träffas, käka sushi och designa en väska!! Haha. Vi har en sånhär fotbollsfru - grej där alla ska designa en väska och den väska som vinner kommer att komma ut i affärerna + att varje tjej i laget får en. Vi har ju inte lagt ner så mkt tid på det hela men hoppas på att vi kan hitta på ngt snyggt. Sen på fredag ska vi göra en presentation av väskan som vi dessutom ska ge ett namn, typ som min Mulberry heter "Roxanne" så ska vår väska heta något... Kan ni inte hjälpa med några förslag!?

Nu ska jag göra lite korv och makaroner, orkar inget annat idag. Sen blir det lite PB och Heroes!
Sen har jag ångest för att jag inte vet vad jag ska ha på mig på galan på Måndag...

Har köpt denna fransklänning på H&M fast i svart;

Bild lånad av Tradera.
Kan man ha den och SATC-skorna?

XOXO

WE'RE UP AND RUNNING

Aah finns det något bättre än en timmes träning och sen en lång varm dusch? Jag tror inte det. Sen tänkte jag koka ihop en god pastasås med räkor, svamp, vitlök och sweet chilli sås samt koka lite tagiatelle till mig själv. A får två köttbitar och pommes. Snacka om att vi inte har cravings för samma saker!! Har iallafall tränat med duktiga E som jag tror tränar för maraton i smyg eller nåt, hon springer och springer och jag känner mig sååå kass om man jämför! Jag fixade ändån 4.5km och så lite armar och ben i styrka, samt djävulsmaskinen (magtränare). Ska börja jobba i köket snart ;) Hihi. Tänkte visa er några bilder.

Julen är faktiskt snart här, och jag har köpt en liten vit granliknande sak, fin va?


Testade en outfit häromdagen, vad tycker ni, är den ball?


Ha en mysig Måndagskväll.
XOXO

MATCH . DAY


Idag är det match på Groningen arena.

Sitter och sörplar kaffe och ska upp och duscha. Match halv tre. Efter matchen blir det tomt i huset... Våra gäster åker hem. Jag avundas inte dom, då de ska sitta i en bil i ca 8 timmar. Men det har varit skoj och haft lite liv i bygget.! Nej, dusch, hår och smink väntar.

XOXO

SORRY FÖR BAD UPPDATERING

Heej.

Har gäster över så det är full rulle här i vårt lilla radhus. :) Igår var vi på stan hela dagen, sen på kvällen drack vi vin och sen gick ut och åt. Köpte ett par fräcka boots igår, lite känga-aktiga. Fotar och visar sen i veckan! Nu ska jag och tjejerna gå ut och gå, killarna kollar på A:s träning. Imorgon är det match! Yeeeiiiy! Nej, nu ska vi ut i solskenet och gå en lång promenix. Ha det så bra sålänge!

XOXO

DAMN ALL THESE BEAUTIFUL GIRLS



Visst är vi söta? Jag saknar er mina älsklingar! Samt några till, ni vet vilka ni är. Ringde Alexandra innan, min lilla goss, saknar dig!!! Jag och A har städat och plockat i hela huset, dock efter en god frukost med ägg och bacon :) Är helt besatt av det nu. Illa... :) Ska iväg och handla lite grejer snart. Ikväll kommer gäster och då blir det huset fullt minst sagt. Det är jätte höstigt väder ute och jag känner för att dricka varm choklad hela dagen och bara glo tv.

Nej hoppas ni har en bra Torsdag!
XOXO

BEAUTIFUL MODELS...

Kate Moss... Sminkad:


Osminkad:



Det kanske låter hemskt, men jag blir ändån lite skadeglad av sådanahär bilder. Då vet man att allas skönhet har en "bad side" och att det inte bara gäller en själv utan världens hetaste fotomodeller också!
XOXO

SO, NOW WE'RE GONNA CHANGE THE WORLD?

Obama vann! Såg hans tacktal precis och blev faktiskt helt rörd, notera då att jag lätt bölar! Men ändån! Hoppas nu att han håller det han lovar och inte gör hela USA besvikna.


Jag tycker det är coolt att USA äntligen har en svart president, svarta har mer karaktär!

Donna älskling, jag vet inte när jag kommer hem men när jag vet så ringer jag gossis :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det IKEA med A när han kommer hem. Kanske träning med E sen också.

XOXO

WHO IS GONNA WIN?

Tro det eller ej men jag och A sitter och kollar på amerikanska politiker som snackar om valet i USA. Haha, vi har blivit lite insatta. Iallafall så har jag städat och skrubbat hela huset förutom toaletterna som står på tur imorgon, och mamma, jag städar bara mitt "eget" hus, möjligtvis mitt rum hemma :) Hihi. SAKNAR DIG! När jag var klar la jag mig i soffan och käkade två mackor samt kollade nya Gossip Girl, då kom A hemspringande och stönande. Han hade fått springa 1 mil idag efter ett 1h träningspass så han hoppade in i duschen direkt och jag åkte och tränade, jag orkade bara 3km idag och lite styrka, sen handlade jag hem lite mat till oss. A fick kött, pommes och sås och jag wookade räkor, nudlar och massa grönsaker med sweet and sour sås. Mycket gott. Nu har jag käkat popcorn också, det är så gott. Ont i huvudet har jag också... Tänkte gå och lägga mig men klockan är bara halv nio... Ska antagligen till IKEA imorgon med min man och shoppa loss lite. Kanske hinner träna också.

Aja nog om mina planer! Vad händer hemma? Mina vänner kan väl iallafall skriva en rad?
JAG SAKNAR JU ER. Saknar att bara hänga, ligga i någons säng och snacka massa skit & käka godis...

XOXO

CLEANING DAY

Hög musik, MTV.
En galen Sofie springer runt och skrubbar och skurar.
Dammsugare går på och av.
Tvättmaskinen är igång.
Organisation och massa plock.
Det är just detta som händer hemma hos mig nu.

Halva huset to go!
XOXO

TELL EVERYONE IT'S BROKEN

Hittade 2 tjejer som sjunger "If I were a boy", sjukt bra;





Jag har börjat min städdag, har en paus för tillfället med lite ägg och bacon :) Gott. A har två träningar idag vilket betyder att han inte är hemma förrens fem. Funderar på att dra och träna då. Får se vad jag gör. Nu ska jag iallafall fortsätta och städa! Hoppas ni har en bra Tisdag och så hoppas vi på att Obama vinner valet!

XOXO

IT'S JUST MATERIAL THINGS

Det är bara ägodelar, kläder för att hålla en varm, saker att ha i gardroben... Men OJ så glad man kan bli över dessa underbara ting! Varit i stan med Elena och har shoppat lite! Hittade en vinterjacka (äntligen) från G-star, ett par asheta skor från H&M samt en söt pyjaaaamas från H&M! Och nu är jag mega lycklig! Hur kan man bli så glad över shopping? Ett fenomen bara tjejer förstår tror jag! :) Vill ni se bilder?





Fint va?


En bild på Elena the rocker och på mig i hennes kaninpäls:

Från i Lördags.

A kommer hem vid halv sju - sju och jag ska göra mat snart, börjar bli lite hungrig. Jag ska tappa upp ett bad till honom när han kommer hem och fixa nån god mat till honom! :)
XOXO

VINTERJACKA


ellos.se

Vill typ ha en jacka som den fast lite kortare modell. Kollar runder lite på päljackor också då E har en mega fin kaninpäls som jag tyckte var såå fin. Andy är borta hela dagen idag på nåt jävla jippo och jag är mer eller mindre fast här. Aja, man kan ju ta bussen men den är långt borta! Lat? Jag? Neeeej. Ska ta bussen in till stan bannemig. Haha. Men hållplatsen är miles away och jag hoppas att jag kan tiderna i huvudet för den går bara 2 ggr i timmen.

Nej, jag ska käka nåt litet sen fixa mig.
Kanske dammsuga gästrummet?
XOXO

Bond eller Die Hard

... ja det är mina val ikväll.

Har varit och tränat och lagat Tacos till mig och A. Nu ska vi kolla film. Bättre än fotboll iallafall :)

Jenna, if you look a bit under my pic to the right you will find the google-translater, that thing translate my whole blog into english, I dit it just for you! It would be a few things who does'nt make sense but hopefully u will understand a bit of it all. Miss and love u.

Nej, tillbaka till filmen. De skjuter och jagar varann, verkligen en film som jag gillar.
XOXO

SUNDAY

Hello.

Igår hade vi det jätte mysigt hemma hos Fieke. Fick sjukt god mat, oxfilé och potatisklyftor samt massa vin och godis. Vid tolv åkte vi hem till E där killarna precis hade kommit hem. Varit på IKEA en sväng med A och fy fan vad mycket folk där var. Det är såkallad "köpesöndag" här i Groningen den första Söndagen in månaden, så hela stan är fylld med alla människor som har tråkigt. Vi kollade lite snabbt sen åkte vi hem, man får ju för fasen inte missa HIF!!! :) Det blev god frukost idag! Äggröra, bacon och toast, A var mycket nöjd. Funderade på att dra och träna men kan tänka mig att där är sjukt mkt folk där också och då får jag bara panik. E och F drog helt otippat till Amsterdam för en mysdag, så söta. Imorgon ska jag ha en städdag, inte lika glammigt kanske!!! Om man kanske ska kolla lite serier på datan då A är helt inne i matchen på TV.

Åh har massa heta grejer på Tradera som jag budar på, hoppas på vinst :)

XOXO

Middag och mys

Sitter hemma hos Elena och om två timmar ska vi hem till Fieke. Elena ska köra men jag är nog sugen på nåt glas vin. A och F stack precis till matchen fullutrustade med vantar, mössor och McDonalds :) Vad händer hos er ikväll? Fest eller mys? Har tränat en timme också idag. Mycket duktigt av oss tycker jag. Skönt när man börjar komma in i det hela. Ska försöka ta lite bilder ikväll också :)

XOXO

RSS 2.0