WALK THIS WAY

Hejsaaan.

Varit ute och gått idag, solat samt sagt hej till Issa och My hemma hos Issa idag. Ska käka mat här hemma med min familj sen ska jag hämta Carro på Väla och mysa hemma hos henne ikväll och kolla Rosing och DH.

Sen ser jag fram emot Wipeout på Söndag där Pillan är med! Ska bli så skoj och se!!!

Nej nu ska jag hjälpa mammis med maten. Det blir faaalukorv till mat, nåt annat vill jag iiiinte ha! ;)


Jag i Lördags.

Nu börjar  jag längta lite till Holland, Groningen faktiskt.
XOXO


Godmorgon!

Aaa jag vet inte vad som hände idag. Vaknade vid lite över tio men bestämde mig för att blunda lite till, lite ångest då och vakna halv ett! Ooops! Kanske behövde det, har flängt runder mkt på sistone och igår hade jag en jädrans huvudvärk och kände mig hängig så lite sömn kanske var bra för mig. Igår vaknade jag av att två män knackade på dörren, snabb som jag var sprang jag upp och öppnade (notera yrvaken) i min hello kitty pjamas och med världens fulaste frisyr som stod åt alla håll. Männen skrattade lite lätt och förklarade högljutt att de skulle spola våra avlopp, jag frågade snällt om de klarade sig själva sen låste jag in mig på mitt rum tills de var klara sen drog jag och solade.
 

Min hello kitty pjamas och en söt ekorre som jag fångade på bild på väg till solariet.

Senare mot halv ett snåret träffade jag Carro på lunch i stan, sen gick vi på Hanna.K på Gina som jag senare hängde med till Maxi/Skopunkten som jag gick hemmåt ifrån. När jag väl kommit innanför dörren så ringer Donna och tvingar ner mig i stan igen. Vi dricker kaffe på K&Co i sällskap med Charlotte och Mina och då ser vi min söta kusin och Sara utanför så det blir lite affärer med dom och sen drog jag och Emelie hem till henne och lagade och käkade tacos och vid åtta tiden kom pappa och hämtade mig. Puh vilken dag, med massor av vänner :)

Försöker hålla i shoppingpengarna men det blev ändån 3 trosor på Lindex och ett nagellack på HM, det var väl inte så farligt?

Nej om man ska dra och sola igen? Jag har ångest över att A möjligtvis är brunare än mig och det får inte hända. Snackade med E på msn precis och hon sa att det skulle bli upp mot 20grader i älskade Holland i helgen, yeeiiyy!
Ha en bra dag!
XOXO

Vilken underbar hemvisit <3

Har haft ett par mysiga och roliga dagar, här kommer lite bilder;










Hade jätte skoj i Lördags. Började dock med att vi inte kom in på Cardinal för vakten trodde att vi hade rökt hash! Hahaha! Vi vek oss rätt jävla mycket av skratt och drack drinkar på Dahlberg och sen vidare till Bakom där vi dansade så fult det bara går, fy fan vad kul det är. Alla runtomkring tror ju att man är heeelt knäpp i bollen, men det blir så mycket roligare! ;) Sen vinglade vi hem och hade ångest över att vi var tvugna att ställa fram klockan en timme... Usch usch usch. Hade släktmiddag i fredags, mega mys. Sen släktkalas igår här hemma, min älskade sis kom hem!!! Åh vad jag har saknat henne! Nu ska jag hoppa in i duschen, ska ner och luncha med Carro my love. :)

Saknar E som är back in Holland. <3
XOXO

Shoppingday with my mom!

Heeey.

Idag har jag och mamma varit på Väla. Åkte dit vid elva och käkade frukost sen har vi gått i affärer tills nu typ, mysigt! Träffade mina kära gamla vänner som är på besök i HBG precis som jag, så skoj och träffa gamla oldies (oldies but goldies). Hejjade på alla på jobb också idag, ska jobba imorgon ju!

Detta köpte jag idag:
♥ Fyra böcker på Bokshopen
♥ Ögonkräm från apoteket
♥ Tunika från Indiska, svart genomskinlig
♥ Ögonbindel från Accent (min börjar se rätt sliten ut)
♥ Svart klänning från Gina Tricot
♥ Jätte fin scarfs från Gina Tricot
♥ Solglasögon från Lindex (säsongens största!)
♥ Två flaskor vin från systembolaget (tills imorgon) ;)




Lite av dagens shopping.


Detta var dagens outfit;

Skjorta från Manchester (Marc's and Spencer tror jag)
Byxor/Jeans från Österrike
Skor/Stövlar från Topshop

Ikväll blir det god mat i gott sällskap på Bonasera Bonasera!
XOXO

FROM SUNNY TO GREY

Hej hopp!

Vaknade av solsken så jag drog på mig myskläder och gick ut och gick, stannade såklart till på solariet i 15 minuter, brännan here i come! Jag är lite rädd för att möta min man om en vecka då han antagligen har fått mer sol än mig! ;) Ska sola imorgon också tror jag! Varit på stan idag med Emma och fikat och snackat massa skit, så mysigt. Nu har jag precis städat och rensat klart det sista i mitt rum! Fan vad mkt skit man har, gammalt smink, gamla krämer och skit! Men nu är allt bortrensat och nice därinne. Halv nio har mina vänner bokat bord på Haket (den alkoholfria delen !?) så det ska bli mysigt, får dock vara nykter ikväll verkar det som! Haha. Illa! Imorgon kanske man kan ta ett glas på Bonasera med släkten! :)




Jag och Plumme kollar in alla människor på stan ;)

Ha en bra dag mina kära!
XOXO

On and on on the beat goes...

Hey hopp!

Nu är det kväll och min morgon/dag har spenderats på Intersport. Var så mysigt och träffa alla igen, jag hör hemma där. Haha. Har stått i kassan och druckit redbull och lett mot alla kunder hela dagen, aja, nästan alla iallafall. Har inte så mycket och berätta pågrund av det. A skickade ett sms om att han hade 30 graders värme... Han är en ond människa! Vi kom överens om att han inte skulle prata om vädret då jag lätt blir psykdeppad så mycket jag längtar efter värme och sol. Aja, för att tänka på annat så ska jag typ fika hela dagen imorgon med vänner och sen på kvällen ska vi brudar ut och käka. Fredag ska jag ut och käka med min mammas sida av släkten och Lördag är det party och Söndag är det släktkalas för mig och min bror. Mycket nuuu! ;) Jag har luskat lite och det verkar som om jag får se min älskade sis snarare än jag tror! JAG HOPPAS!



Nej om jag skulle tvätta av mig mitt smink, ringa danni, ringa A och sova....
XOXO

Home sweet home

Jahapp, hemma i hbg och det snöar... Tur att det inte lägger sig. Det är så kallt att jag vill stanna inne i en vecka, men det kan man ju inte göra. :) Var ute och gick en sväng imorse och så gick jag och sola på vägen, måste få upp brännan så inte A slår mig i brunhet, då blir han bara så kaxig! ;) Ska träffa Issa snart om hon inte segar som en stock som vanligt! Haha. Och ikväll ska jag nog träffa Emma och kolla DH. MYYYS.

Nice closet;


Har rensat min ena gardrob precis, faaan vad mkt skit jag har. Haha, hittade tröjan som jag hade på mig första gången jag och A träffades, den kan jag bara inte kasta, det är minne ;) En rosa t-shirt från typ JC i storlek XS... Gamla goda tider!

Ha en bra dag! Jag kan trösta mig med att solen iallafall skiner!
XOXO


Usch vilken tidig morgon!

Vaknade halv åtta av att A:s alarm ringer som faaasen. Vi tittar på varann och pustar... Masar oss upp ur sängen och A packar det sista sen kör vi till tågstationen. Det var PRECIS att både A och M hann med tåget, de hade sån jädrans tur! När jag släppt av han där så åkte jag och tränade, dock inte så mkt energi när man inte käkat frulle men det blev 5km på crossen och lite mage iallafall, alltid nåt! Kommer sakna träningen när jag är hemma. Iallafall så körde jag till IKEA och tog ut pengar ifall kortet inte funkar idag (you never know in this f****** land). Och nu är jag hemma, nyduschad, nysminkad och nyfriserad. :) Provade en frisyr som älskade Lauren i The Hills hade för ett tag sen, mittbena och flätor, i like;

Här har hon dock sidobena.. :)

Iallafall så pissregnar det här idag... Jag som tänkte ta bussen in till stan men det är en kvart och gå till busshållsplatsen så jag får nog ta taxi... Om det inte slutar regna förståss. Men vi ses snart i underbara HBG!


XOXO

SLEEPTIME

Sista natten med min älskling på lite mer än en och en halv vecka... Buhu... The good news is att jag ska hem till la familia och la friendos ;) Var ute och käkade romantisk middag med min snygging Elena innan, haha, vi blev tillsist lämnade ensamma på stället fnittrandes med varsitt (rättelse; tre) glas vin i ett hörn! Vi kom på att vi inte hade haft en utekväll bara hon och jag på ett bra tag och när vi försökte planera in en kväll så såg det ut som om det kommer ta ett tag innan vi hinner ha en kväll själva, men vi har ju planerat in så mycket annat. Mina engelska vänner är här om två veckor sen om tre veckor är hennes vänner här och sen är det London baby.

Var hemma hos Fieke innan och kollade på den fruktansvärt olyckliga matchen (min baby råkade få ett rött kort efter 12min) och hon visade oss vad hon hade shoppat i underbara Milano. Altså man blev ju liiiite avis när hon drog fram ett par christian louboutin skor som hon ska trippa runder i denna sommar;

Nej nu ska jag gå upp och ta bort mitt smink, ska leka taxi åt min man imorgonbitti sen träna... Alldeles för tidigt enligt mitt tycke.. Sen 16:04 går mitt tåg till das Airport, sen övertalade jag min Pappi att hämta mig i Kastrup, han är bäst!
Sov gott.
XOXO

THIS LOVE

Vaknade av att min söta man pussade mig hejdå och stack iväg. Han ska spela match idag, håll tummarna :) Gick upp lite över 10 och gick ut och gick, tog också ett foto av busstidstabellen då jag alltid glömmer när bussen går. Men 13:18 ska jag ta bussen hem till Fieke och kolla matchen med E. Sen bestämde jag och E oss för att gå ut och käka nåt på stan och kanske sörpla lite vin innan männen kommer hem :) Vi kommer ju inte ses på ett tag nu. Jag ska nästan var hemma i två veckor sen har vi gäster över och hon med. Crazy! Haha. Nej, nu ska jag käka upp min frulle och sen sminka mig lite. 

Förresten, i love Robinson, det kommer jag lätt följa i år.
Ha en bra dag.
OCH STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE LELLE! Hoppas du får en underbar dag goss! Jag ska krama dig sååå mycket när jag kommer hem! :)

XOXO

I LOVE TO TAKE CARE OF MYSELF

God eftermiddag kära läsare!

Var på gymmet och körde innan. 30 min på crossen, 20 min på löpbandet och sen mage, rumpa, rygg på det... 100 situps orkade jag också med, men kommer nog ha ont i magen imorgon, men skönt är det! Imorgon är det match så jag tror vår lilla tjejtrio ska samlas och kolla matchen, kaaaanske ska träna också men problemet är att det alltid är så himla mycket folk på gymmet på Söndagar, antar att alla har ångest då med tanke på vad de har proppat i sig under helgen ;)

Har tagit en lååång dusch och skrubbat hela kroppen och smort in mig i body butter samt kletat in lite BUS i fejjan, nu ska jag måla mina naglar och tånaglar, det är så mysigt och pyssla om sig själv ibland, man mår mycket bättre.


Har glömt och visa mitt fina smycke-"träd" som jag fick i födelsedagspresent av min familj, i love it! Samt en bild på vad jag har på mig idag, inget märkvärdigt, tröja från Gina och jeans från River Island (England).

Måla naglarna var det ja!
XOXO

DOES SHE WASH UP?


Hello!

Vaknade av ännu en dag av strålande solsken, man blir så glad. Öppnade alla fönsterna och började bädda rent till våra kommande gäster, Jenna och JP. Sen har jag verkligen skrubbat badrummet kliniskt rent, fy vad det kan vara smutsigt fast man inte ser! Nu har min man lagat lunch till oss som vi just avnjutit och jag tänkte gå och träna så fort maten lagt sig. Har lite ångest för jag käkade godis igår så idag får det bli ett hårt pass!

Imorgon ska jag och E kolla matchen och mysa. Och på måndag åker A till Portugal och jag till Sweeeden!
XOXO

HAREMBYXOR !?


Bild lånad av ginatricot.com

Så vad tycker ni? Harembyxor. Ett big YES YES or a big NO NO?
Jag kan inte bestämma mig riktigt...

XOXO

Buhu vilken boring dag...

Hey.

Har legat och kollat 7 hela avsnitt av The Hills nu och är helt slut i huvudet. Känner mig jätte rastlös fast jag har varit ute och gått och grejer. Min man är iväg också och jag vet inte när han kommer hem. Får väl börja göra lite mat till mig själv, tänker wok och nudlar, mumma!


XOXO

SUNSHINE YOU MAKE ME SMILE


Sexiga jag har varit ute och gått en 40 minutare (gick tillochmed vilse ett tag) och sen tog jag ett glas vitamin C på altanen och gassade lite i solen, det är så himla underbart att jag inte finner ord, våren är påväg!

XOXO

I WANNA GO TO LONDON NOW


Åh jag längtar tills vi ska shoppa loss på Topshop i London, ska spara alla mina pengar tills dess :) Hittade massa fint på hemsidan! Wiii! Nej snart börjar "Stockholm Arlanda".

XOXO

BRUN UTAN SOL

Heeey

Har precis kletat in mig i brun utan sol. Har också fotat väskan jag köpte på tradera för en tag sen, min gamla weekendbag gick sönder sist så nu har jag en sprillans ny :) Snart kommer jag ju hem!


Nu är det dags för Gossip Girl, gud vad seg jag är.
XOXO

LOVE CAN KILL US ALL

Heeej mina kära!!!

Hoppas allt är bra med er. Jag vaknade av ett sms av kära E och sprang därefter i mina träningskläder och ner till bilen, träning på gååång. Blev ett ganska lätt pass idag, känner mig trött i kroppen och har en fruktansvärd blåsa på min fot! Ska nog vila imorgon tror jag. Andy ska på möte snart och då ska jag se Gossip Girl, ska upp och ta en snabbdusch först bara. Käkade ägg och bacon på toast till frukost, så himla gott!


I denna hörna tänkte jag sitta och gossa i! :)
XOXO

Leaving to eat


Nu drar jag iväg och frossar i grekiska delikatesser :)
XOXO

Underbara sol

Vaknade av att solen sken, gud vad mysigt. Gick ut och gick en 40minutare sen gjorde jag situps och rumpövningar här hemma på golvet ;) Har ingen bil idag så gymmet får vänta. Har städat hall, kök och vardagsrum och är heeelt slut. Ska unna mig lite The Hills nu och sen klockan 18:00 ska jag, andy, elena, fredda, mackan och niklas (dansken) ut och äta grekisk mat, jag och E ska länsa stället på tzatsiki (hur man nu stavar det). :)

lauren-conrad-dg-satchel.png image by Obsessed-Hoopla
Lista:
Fyra tv-program jag brukar se: The Hills, Gossip Girl, Lipstick Jungle och Dirty Sexy Money
Fyra saker jag gjorde i går: Tränade, lagade mat, duschade, mös med min man :)
Fyra saker jag längtar till:  Tills vi får massa roliga gäster i April (Jenna, JP, Andys familj och min familj), tills shoppingdagen i London med E och F, tills Sommaren och tills en semester utomlands.
Fyra som står på min önskelista: En tjejsemester med mina darlings, en kärlekssemester med min man, sol varje dag i sommar och gå ner en massa kilon! ;)
Fyra saker jag avskyr: Otrohet, Falskhet, Lögner och russin
Fyra saker jag tycker om att göra: Dansa, skratta, shoppa och mysa
Fyra saker jag åt i går: Flingor, Kycklingsallad, Äggmackor och lite lite chips... ;P

Denna bilden tog jag när jag var ute och gick, fina husbåtar vi har här i Holland va, ser såå mysigt ut;

NIce huh?

XOXO



Bloggtorka

Heeey

Vet inte vad jag ska skriva om idag, har lite torka. Har varit och tränat idag med söta E. Imorgon ska vi alla svenskar ut och äta grekisk mat. Jag ska ringa och boka imorgon till oss, hoppas det finns bord, men det borde det finnas :) Och ni vet greker? Dom bjuder på en shot innan maten :) Har kollat massa tv med min man och nu visas Gordon Ramsy, altså har han PMS? Om ni tänker på det så kan han ALDRIG stå still! Eller så kanske han knarkar, vem vet?


Snart fyller lilla Emma år, det ska firas när jag kommer hem må ni tro! ♥

XOXO

SUNSHINE!

Altså vilket underbart väder det är idag, jag dör! Satt verkligen ute och käkade frulle och solade imorse! Nu kommer de.. Nu kommer de ljusa tiderna vettni, och ingen är gladare än jag! Ska iväg och träna med E snart och så ska vi försöka övertala våra män att bjuda ut oss på middag imorgon, på den goda grekiska restaurangen! Jag håller på och tvättar för fullt här hemma. Tvättkorgarna är överfyllda, men tack vare solen är jag lika glad för det :)

Hoppas ni har fint väder hemma i sverige också!

XOXO

STANDING IN THE LIGHT

Heeeej igen!

Varit och gymmat och solat idag, skööönt. Måste börja jobba på brännan nu också liksom! Man vill ju inte lysa vitt när man sätter på sig bikinin i sommar :) Carro påpekade också det i helgen att man måste börja "träna" sitt pigment, I AM ON! Lagade en god kyckling gryta som fick 4 av 5 i betyg av kära A. ;) Nu ligger jag och försöker att INTE ta en magnum-mini glass från kylskåpet... Har god vanilj yoghurt i kylen, den kanske plockas fram....


DONT EAT CANDY ON A MONDAY

UPDATE: "Ballar av stål" är asroligt + att jag äter nötter och är nyttig....
Hoppas att ni har haft en bra dag mina fina.
XOXO

Snacka om ROADTRIP

Hola my friends!

Altså snacka om oväntad helg. Lite efter 11 snåret i fredagskväll efter matchen rusade min man ut ur duscharna och sprang ut till mig.

- Älskling, vi har fått två dagar ledigt, kan vi inte köra hem över helgen?

Hmm, trött som jag var så vet jag att min man inte får ledigt alls ofta och att han verkligen ville hem. Så även fast det innebar två bilresor (vardera på ca 7h - 8h) och ca 24h i själva HBG så sa jag ja. Vi packade bilen med redbull och lämnade Groningen 23:45. Efter en sjukt lång bilresa så var vi hemma halv åtta i Helsingborg. Trötta som få somnade vi och vaknade lite innan tolv. Hann med lunch på stan med min älskade Caroline samt hennes syster och mamma, sen på kvällen lagade vi brudar mat hemma hos Carro och kollade Melodifestivalen (mot min vilja). 

Igår hängde jag med min familj, vi drog hem till Andys familj och fikade och jag och brossan badade i SPA:et och snackade livet. Haha. Sen vid fem satte vi oss i bilen igen och var hemma här halv ett på natten. PUH!

Så ni kanske förstår att jag inte uppdaterat, har inte funnits tid till det! SORRY!

Bjuder på en sjukt ful bild på mig som förlåt. Haha.


Idag ska jag sola och träna med kära E som jag lämnade ensam över helgen ;) Vi som hade planerat en vindrickarkväll. Åja, nästa helg är inte långt borta! Jag åker också tillbaka till HBG nästa Måndag. Snacka om att jag far och flänger!

Nej, nu ska jag käka mitt uppkokta ägg och kolla lite The Hills. 
XOXO

IT'S FRIDAY, I'M INLOVE

Hey snyggingar!



Mötte upp kära E vid tolvtiden på gymmet och körde en timme där. Känns så skönt! Är helt beroende av träning nu. Har lite ångest att jag inte kan gymma hemma då det är ceeepedyrt. Får gå ut och gå istället, hoppas det är ok väder, här är det typ början till vår! I loooove that! Igår kom E på en mega bra idé. Innan matchen ska vi gå och se "Confessions of a Shopaholic" och jag kan knappt vänta, hoppas den är bra! Efter bio blir det match och faaan nu måste vi verkligen vinna!

Käkade precis sushi och en god japansk sallad till, mumma!
XOXO

SPRING IS A WAY OF HAPPYNESS


Duktiga jag har varit ute och gått en promenad och jag LOVAR att det luktar vår i luften, en familj stod tillochmed och grilla! Altså det är en sån lyckokänsla att jag dör! Våren.... Den betyder så mycket. Den betyder sommar, den betyder sol, den betyder lata dagar på stranden, den betyder utefester med sina vänner, den betyder segeldagar, den betyder grillkvällar, den betyder en snygg bränna och den betyder lycka! På våren är då man är så himla förväntansfull och bara längtar efter långa dagar i solen och ljumma nätter! Åh håller ni inte med? Det är så underbart!

Varit på stan med söööta E idag, lunchat, fikat och kollat affärer. Köpte en ny mascara från Sephora, hoppas den är bra, köpte även Loreals Bronzing Minerals, fresch! Och en söööt Hello Kitty nessesär.
XOXO

WHY

Ibland så förstår jag mig inte på vissa människor. Ibland vill jag bara stänga av och inte låta någonting beröra mig. Tänk så lätt livet hade varit om man hade kunnat göra det. Tyvärr måste man stå ut med det hela.


Incompatible, it don't matter though
'cause someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible, Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone


Stan nu med söta E...
XOXO

En nyttig dag

Heeej.

Tränat hårt idag och till middag käkade jag en god Ceasar sallad, nyttigt och gott. Köpte min favorit yoghurt som jag ska käka om jag blir sugen på nåt godisaktigt.. ;P A sitter och käkar hemmagjorda hamburgare men jag avstod.... I AM TRYING ;)

Börjar längta hemmåt. Saknar min fina familj så mycket, dom är verkligen det bästa som finns. Min mammi, min pappi och min lillebrossa som inte är så liten längre. Drömde inatt att han och jag gick ut och festa här i Groningen och nu (eftersom han blivit 18) så finns det ju tillochmed en möjlighet! Haha, han har blivit så stor. Kommer ihåg när han var mindre än mig och allt vi gjorde var att retas med varann eller lekte med lego och bilar :) Om två veckor kommer jag! ;)

Carro älskling, du får jätte gärna notera för vår chef att jag kan jobba mellan den 24mars och 1april, kanske lägga en lapp på hans office? Snyggt att jag kommunicerar med dig genom min blogg, haha! <3

Nej nu ska jag sluta babbla.
Snart börjar mitt och A:s favoritprogram (eller ett av dom), "Arga Snickaren"
Hittade lite gamla bilder på oss från den gamla goda Wigan tiden;

XOXO

It's a new day

Vaknade av solen idag, mysigt. Har dock inte sovit så jätte bra då min man har sjuka drömmar och står och gastar om kycklingar och parningsprocesser mitt i natten, han är inte normal! Hahahaha! Jag har nog aldrig vaknat så snabbt och börjat asgarva, det roliga är att efter ett tag fattar han själv att han snackar i sömnen och försöker snacka bort det! Jag dör så rolig han är ibland! Ska iväg och träna med E vid tresnåret. Hennes man skulle iväg på nåt grejs så we are waiting, roligare och träna två!

This was my morning

Min frulle var mega god. Kellogs Special K med banan och hallon och mjölk, samt två små mackor med kycklingskivor, gurka och aromat och ett glas Vitamin C. Mumma!!!

XOXO

Godnatt mina kära

Nej nu har jag kollar på alldeles för många Hills avsnitt samt Victoria Silvstedt på tv, haha. Nu ska jag krypa ner i sängen med min man. Sweet dreams!!!


this was me today, now i am out of makeup ;)
XOXO

YOU DON'T HAVE TO BE RICH TO BE MY GIRL

Heej alla glada.

Bokade precis en resa hem, om mindre än två veckor är jag i Helsingborg. Ska bli så skönt. Kommer hem sent den 23 och lämnar igen den 2 April då jag förhoppningsvis möter upp Jenna och JP i Amsterdam och drar hemmåt till Groningen :) Tänkte bättre och skriva det här än och skicka 100 sms till alla där hemma! Hoppas jag kan jobba lite när jag är hemma, hade behövts i min kassa!! Hoppas på ett släktkalas också när jag är hemma! Jag kommer vara tråkig och bara önska mig pengar till shoppingdagen i London, så ni vet!


Jag i Helsingborgälskade Fria Bad.

XOXO

DON'T TELL ME I AM BEAUTIFUL

Hey.

Här ligger jag redo för träning i onödan. A skulle iväg och äta och grejer. Jag hatar och vänta! Grr.... Ligger i soffan och kollar The Hills och surfar. Jag vill iväg och träna NUUUU! Vi borde ha två bilar....

Här är en bild på mig när jag kör (på fel sida I KNOW, england baby) och emma.h

XOXO

En mysdag.

Hej allihopa.

Idag är A ledig och vi har bara gossat hela dagen. Vaknade sent och sen drog vi och storhandlade till vårt lilla hem. Sen gjorde A lunch till oss (korv med bröd), hihi. Vi har kollat båda Arn filmerna nu och bara tagit det piano! Jag har vilat från träningen idag men hurtiga E såg man springandes ifrån gymmet idag ;)


Min favorit, Lindsay Lohan.

Nej nu ska jag glo lite The Hills, me like :)
XOXO

I AM BORED

Altså Söndagar är så tråkiga! Har typ kollat avsnitt av The Hills och lockat håret, håller på och tvättar också. Provade mittbena i håret nu när det var lockat, vad tycks? HISS ELLER DISS? ;)


Jaa man är uttråkad när man börjar webbcamma bilder på sig själv. Haha.
XOXO

Min offentliga skräck

Heey.

Varit och tränat nu, det blev en snabbis idag, var så mkt folk på gymmet att det kändes panikartat. Igår duschade jag ju där och jag hade tur! Det var jätte lite folk där igår så jag fick faktiskt duscha HELT SJÄLV, så skönt! Jag var rädd att jag skulle bli omringad av nakna tanter typ! Haha. Jag vet inte varför men jag tycker det är så läskigt... Idag när jag gick in i omklädningsrummet så möttes jag av kanske 6 nakna människor som typ stod och snackade och smorde in sig i lotion... Altså mitt huvud bara skrek "SKYL ER KVINNOOOOOR"... Man kan väl iallafall ta på sig trosor? Jag tror det är snäppet värre här i Holland också. De har tillexempel en pool där alla (män och kvinnor) badar nakna och en gemensam bastu!? Varför liksom!? Man blir ju mörkrädd... Är det bara jag som tycker såhär?!


bild lånad av pro.corbis.com

XOXO

LONDON BABY



SUPRISE SUPRISE! Den 22:a April flyger jag, Elena och Fieke till LONDON BABY! Bara över dagen för en TOTAL shoppingtrip! I CAN'T WAIT!!!!

Igår förlorade Groningen så himla orättvist att jag dör. TVÅ utvisningar, domaren måste fan varit mutad eller något! Helt sjukt. Gubben som stod framför oss bara skrattade oss i huvudet, sura som ägg blev vi och åkte hem och käkade middag på Donken! Nu ska jag iväg och träna med söta E!

Håller på och laddar ner säsong ett av The Hills. Äntligen huh? ;)
Nu kommer min maaaan. Ha en bra dag.
XOXO

BORTAMATCH!

Hellooo!

Igår hade vi photoshoot med alla babes och våra väskor. Det gick bra och efteråt gick alla ut och åt massa god mat :) Idag ska jag och E köra roadtrip till Herenveen! MEGA viktig match idag så snälla be för vårt lag, haha. Ska träna när jag lämnat A och för första gången ska jag (hör och häpna) duscha där. Jag tror inte jag uttryckt min rädsla för offentliga duschar här innan men jag hatar det! Hatar massa nakna damer runt om mig och jag hatar att stå och duscha så alla ser, jag HATAR verkligen det. Men idag ska jag titta min rädsla i vitögat (kanske tillochmed brunögat) och duscha! Haha. Sen ska jag köra hem till E och vidare till bortamatchen.

Såhär såg jag ut igår;

Försökte få en bra bild av min sminkning därför jag ser så allvarlig ut. Haha, men men. EGOPICS.
XOXO


Morsning korsning

Busy dag idag för en gång skull. Fieke ska fotas idag till väsk-kampanjen och jag och E ska vara med som moraliskt stöd, sen kanske hinner jag träna, sen hem och fixa mig igen och då vid sex-snåret är det vår tur att fotas. Vi ska tydligen ha ett gruppfoto och jag har inget och ha på mig, ILLA!

Aja, snart kommer E i sin rääääser bil så jag tänkte ställa mig utanför med en cigg eller två. ;P

Carro väckte mig halv nio med ett mms som jag inte ens kunde öppna, vad var det carro!? ;)
XOXO

Goooood kväll

Idag hann jag med träning, shopping (mat), matlagning, film (Valkyria, den med Tom Cruise och Hitler), kollade även Stockholm Arlanda och nu Criminal Minds! MYS. Nu har min man poppat popcorn! Back to CM.


This is me today.
XOXO


Vilken goood morgon!

Vaknade av att A klappade mig på kinden, mysigt. Massa goss och sen en mysig dusch, sen fixade jag bacon scrambled eggs med toast till oss. Snart ska vi dra till Euroborg och träna båda två. Jag har dock råkat stuka min handled, A rullade på den så det hördes ett jävla knak, inte skoj! Haha. Jahapp, vad ska ni hitta på idag då?


XOXO

I WANT BRITNEY BITCH

BRITNEY-SPEARS-FLYER-TRIBE.jpg

Faaan vad jag vill se Brittan live altså, såg precis ett klipp från hennes show, jag rös! Hon kommer tydligen till Manchester! I WANNA GO! På tal om Manchester så får vi förhoppningsvis besök därifrån om ca 4 veckor av Jenna och JP. Kommer bli så mysigt :)

Nej om man skulle...
XOXO

Idag är det en ledig dag.

Idag är A ledig och jag och E tog ledigt från vårt fettbrännande :) Ska ner på stan strax och möta upp våra vänner och luncha på News Coffee.. :) Mysigt, jag är hungrig som faaan. Jag och A har börjat kolla på serien 24, sista säsongen. Vi är helt besatta, haha, illa.

Jahapp har inte så mkt mer att berätta. Ha en underbar dag, men inte lika underbar som DONNA ska ha för hon fyller år idag! Grattis min fining! ;)

XOXO

Träning och tonfisk!

Gokväll!
Jag och E snackade innan om att fisk är bra för en så jag käkade tonfisk till middag, dock med snabbmakaroner men ändån :) Snabbt och lätt. Tränade idag också, såå skönt. 5km på crossen och 1km på löpband samt styrka ben/rygg/mage. Imorgon ska vi förmodligen pausa för våra män är lediga, ska luncha på stan och mysa till det lite :)

Nu ska jag kolla lite 90210 ;)

Varför bor man inte i Beverly Hills liksom?
XOXO

HAHAHA!

Har ju glömt och visa er kortet jag fick av E. Hon är så sjuk! Hahahaha!


XOXO

Jag är lat idag

Mysig morgon. Vaknade av att A uttryckte sin avundsjuka över att jag fick ligga kvar i sängen och inte han imorse. Hihi. Sen vaknade jag lite över tio, gick ner och gjorde frukost och hämtade datan, och käkade frulle i sängen och såg på en mysig film. Ibland får man väl lata sig lite? Ska dock gå upp nu och fixa och dona lite i huset. Här kan man inte ligga i all evighet. :)

Här är så tyst i huset utan min fantastiska trio.... saknar er redan.....

we are the fantastic four ;)

I helgen har jag och E bestämt oss för att åka på borta match, roadtrip ;) etta inte köra E!!!!! 

Ska träna lite senare ikväll när A behagar att komma hem. ;) work it...

XOXO


THE AILIEN

 

Ignorera mitt skratt. Den är roligare utan ljud. Och ja, detta är vår humor, och den är jävligt rolig ;)
XOXO

Now they are gone...

Åh vad snabbt det har gått! Nu är min trio liksom borta igen, släppte precis av dom vid tåget... Ville haft dom här mkt längre... Men vi har haft skoj och väldigt mysigt iallafall. Igårkväll gick vi ut och åt, maten vad dock ingen hit men vi hade mys. Hade en riktig bakisdag igår, det behövdes. Kollade på Beck på kvällen också och käkade chips och drack cola :) Ska iväg och träna vid halv ett tänkte jag, A har lektion till två så då får jag vara klar! Ska bli skönt och träna, svetta bort all alkohol som konsumerades under Lördagsnatten. :) Åh varför går tiden så fort?

XOXO


MY PINK CAM


Jag säger ingenting, jag låter bilderna tala ;)
XOXO

RSS 2.0