DO YOU WANNA MARRY ME?

DO YOU WANNA MARRY ME?

Vill du gifta dig med mig älskling?

Ja, jag jobbade lite igår, idag vaknade jag upp och blev VÄLDIGT sur, pojkarna ska spela
match mot gais samma jävla dag som festen, kan någon SNÄLLA döda mig.
Blir väl att tjejerna får klara sig själva och killarna får komma sen eller nåt, sur är jag iallafall.


Saknar Andy också. Kom hem cpunge!

Ska ner och sola sen luncha med Carro, sen körlektion.

Puss



I WALK THIS EMPTY STREET

I WALK THIS EMPTY STREET

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams
Where the city sleeps
and I'm the only one and I walk alone





Ännu en dag när man vaknar sent, tvingar i sig frukost, tar en cigg och känner sig... rastlös..

Vaknade tolv idag igen, käka frulle, tog en cigg och la mig i ett ångande bad. Har inte så mkt och göra idag, städa, träffa mike och jobba lite ikväll. Städa ja, palla börja, får väl dra fram RÖV damsugaren.. Tänk så mkt tråkigt man gör i livet.. Städar, handlar, lagar mat.. Tid som hade kunnat gå till något mkt mer roligare... Iallafall, nu pallar jag inte skriva mer.

"Ingen kan älska dig
Ingen kan älska dig, som jag gör
Ingen kan älska dig
ingen kan älska dig, du vet varför
Du är min, det står skrivet
i stjärnorna ovanför"


Nu åker han igen..



Nu åker andy med landslaget igen.. u21.. så fort hif har lite ledigt och matchvila så åker han.. jag får väl klara mig själv, får fullspäcka mina dagar och njuta av mina underbara vänner. förlåt fanny att jag inte orkade hänga med ut ikväll, jag är så trött och seg! det är hårt och vara arbetslös vettu ;) vi får ses i veckan och i helgen okej? och jag tycker synd om carrie, issa, nessa och my.. kul att de bombar ert semesterparadis en vecka innan ni ska dit.. men mina nerver klarar inte att ni drar dit, carro, jag har varit med om en katastrof + dig en gång och det räcker! promise me..

imorgon får jag hoppas att mike väcker mig så vi kan spendera dagen tillsammans, ska fika med bonnie, sandra och anna på kvällen om allt går som det ska. kommer bli en underbar dag känner jag.

nu ska jag sova lite.. så sov så gott. (kisses)


Intervju & Väla

Intervju & Väla
Shoppade lite smått och gott på väla. hittade ett assnyggt skärp iallafall, inte svart men beiget som sagt. Passar asbra till mina stövlar. Intervjun gick bra och jag ska provjobba nästa vecka, ska bli skoj, hoppas jag får det!!!

Ikväll ska jag mest dö. Glo film och mysa, nu ska jag till maxi med pappa, måste köra så mkt jag kan nu innan uppkörningen som kommer snart, men ni får inte veta näääär. PUSS

Jag saknar er

Jag saknar er
Faaan tjejer, mina allra bästa bästa vänner, jag saknar er!

Mike, måste du bo i Malmö? Jag har kommit på att jag ska dit i dagarna och leka med dig, vare sig du vill eller inte! + att klänningen du har på bilden måste jag nog ha på henke festen för den är så sjukt snygg

Donna! Hallåå, sluta sitt i Rydebäck, vi måste ta tag i oss och leka lite! MISS YOU BABY!

Carriieee, du finns ju klart alltid här men det känns som om jag kan inte hänga med på hälften av ditt liv.. Jag vill, men jag kan inte.. Men du finns ändån alltid där som sagt, snart får vi leka bara du och jag :)

Idag ska jag på intervju på Intersport, får se hur det går. Får väl visa upp mitt otroligt sportiga jag :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ring mig brudar om ni har händelsetorka, för det har jag. Puss på er.

MpMeGra3

MpMeGra3

Måste bara tacka min cpklass som alltid är cp, att ni var cp tillsammans med mig på fotot... NOT.. Jag är den enda som gastar, jag är så himla besviken på er alla! ;P

Idag spelar hif och jag och Ida ska sätta oss på Telegrafen med massa svettiga män som skriker och dricker öl.. Vi får väl dricka lite vin för att smälta in lite fint. Nu känner jag mig som en tjockis eftersom jag krängt massa godis, inte bra! Nej om man skulle duscha lite, köpa light light light cigg eftersom man "slutat" och dra till Ida.

Och Caroline, du är dum som inte svarade på mitt sms igår.. *slå på*

Imorgon är det körlektion 7 på morgonen, sen shopping, sen intervju på InterSport 14.00.

So long suckers.

VILL INTE TÄNKA

Igår lämnade Hedvig Helsingborg för att spendera 10 månader i San Fransisco och ha "the time of her life"

VILL INTE TÄNKASjälv sitter man kvar här och bara ser på när alla andra sticker och lever sitt liv. Känns som om man har fastnat i kvicksand och inte kommer upp. Jag fasar för den dagen min älskade Carro åker iväg, jag vill så gärna hänga på, men var fan ska jag få pengar ifrån? Det är ju inte lite pengar om man säger så. Varför kunde jag inte skaffat ett riktigt jobb över sommaren? Jävla piss. Usch vad jag är sur idag. BLÖ!


"I can hear my heart breaking"

The sweet words does not exist
to me
The words you spoke once
are gone
The gentle tuch you had once
is cold
But I will try, to fix you

Är det såhär när man är kär när man är stor?

Är det såhär när man är kär när man är stor?

"Är det såhär när man är kär när man är liten, hur är det då när man är kär när man är stor?"

Tänk så mycket enklare livet var när man var liten. Söt jag var va? Men nu är det så mkt man måste tänka på, bestämma själv och bli vuxen. Innan gjorde alla andra besluten till en, gud vad skööönt. Men nej, inte längre. Nu är lilla Fia stor och ska klara allt själv.. Själv... Jag hatar och vara själv.. På tal om hatar så hatar jag mina vänner som åker till Turkiet... HATAR! Just det era jävlar! I am going to kill you! Jag ska dock steka i solarie när ni är borta och jag hoppas på tröstpresent till soppan när ni kommer hem! :) Då kanske jag slutar hata er. ÄLSKLINGAR!

Snart kommer Phelen och hämtar mig sen drar vi till Bagatelle där jag ska ÄTA! ;)
PUSS

MILK

MILK
Ja vad ska man säga.. Jag gillar Photoshop.
Iallafall så var jag upp innan sju idag då jag mötte
Bosse här nedanför så hade vi körlektion, förutom
att jag nästan krockade var det ok. Haha det körkortet,
om jag får det på denna uppkörningen så är det helt
otroligt ;) Igår hyrde jag och Andy, utan att överdriva, 4
filmer. Ja vi älskar film. Björn Bröder 2 var bäst av alla,
Carro du måste se älgarna, de hittar tjejer!!! Så jävla bra.
Man ser mest den för älgarna är så jävla gjutna!
Idag köpte jag bullar efter körningen, väckte andy och käka
frulle med mamma. Sen körde jag han till träningen, sen stack
jag och pappi och handlade.

Ikväll är det "hejdå"-fika för Heddan min älskade. Ska hem till Issa
innan och se om jag kommer i hennes klänning så jag inte ska
behöva GÅ NAKEN (carros förslag) på festen.

Ses på Bagatelle ikväll. PUSS

MAKE MY DREAMS COME TRUE

MAKE MY DREAMS COME TRUE
Nu har jag hittat vad jag vill. Mediaskolan - Grafisk kommunikation. ENDAST 81.000 kr för ett år.. Ge mig dem pengarna. Jag vill jag vill jag vill. Jobbigt att det är i Stockholm bara. Jag har sån ångest över min framtid, jag vill bli någonting. Tjäna bra med pengar och kunna klara mig själv. Jag vill verkligen det. Varför ska det vara så svårt. Varför måste jag antingen ge upp det ena eller det andra. VARFÖR?!

Och ibland förstår jag mig inte på dig, hur du tänker, jag hade gett miljoner för att veta vad du tänker och känner.. Miljoner..





how can you see into my eyes like open doors
leading you down into my core
where I’ve become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home
save me from the nothing I’ve become
I’ve been living a lie, there’s nothing inside



Livsgnista

Livsgnista
Blää. Jag vill också utomlands, komma ifrån allting. Så har Andy sin fotboll... Tänk och åka till värmen och bara släppa helsingborg, sola och bada, och dricka piná colada.. Åhhh... Snart åker Hedvig till San Fransisco och jag avundas henne till tusen. Men jag har inget jobb, inga pengar och knappt nåt liv förutom tjejerna och andy. Så kommer hösten också, det gör ju inte saken bättre, mörka regniga dagar och depp och ångest... Jag pallar inte hamna i en depp - period igen.. Jag gör det varje höst/vinter. Help me...

Och nu ska jag iväg och jobba som jag verkligen inte orkar. Vill bara sova bort allt..

SO MUCH MEMORYS

SO MUCH MEMORYS

Jag saknar så mycket, jag tänker för mycket och jag älskar för mycket.

Jag saknar alla mina vänner som man inte alls ser ofta, vissa inte alls. Jag saknar vår klass som alltid dog av skratt varje dag hur tråkig vardagen än var. Jag saknar att ha någonstans att gå och tillhöra. Jag saknar allt som hade med den tiden att göra.

Jag tänker på för mycket. Jag tänker för mycket på min framtid och på hur allt kommer bli. Allting kan förändras så snabbt samtidigt som man kan fastna på samma ställe ett bra tag. Allt är så oplanerat. Och ni som känner mig vet att jag brukar planera. Jag tänker på gamla stunder och att jag börjar bli vuxen. JAG VILL INTE BLI VUXEN.

Jag älskar för mycket. Jag blir ibland rädd för mig själv då jag känner mig som besatt av min älskade pojkvän. Jag kan ligga och titta på honom i flera timmar, jag kan inte tänka mig att leva utan honom. Jag kan vara ledsen flera dagar om han inte ville hålla min hand... Osv. Jag älskar honom helt enkelt för mycket. Det kan jag nog aldrig sluta med, men jag måste sluta med min besatthet av min älskade. Jag är för känslig helt enkelt. Tar åt mig för mycket. Analyserar för mycket.

Och idag ska jag bara ligga hemma och dö, sen ikväll jobba lite. Orkar egentligen inte. Men men..

Puss

Never ever


Never ever
Körningen gick inte så bra idag, för många småfel. Men någon gång i livet borde jag väl få mitt körkort, don't you think? OKEJ det bokstavligt talat ÖSER ner utanför mitt fönster och regnet har en halvtimme på sig att sluta, för sen ska jag gå till Olympia för att se Andy och hif krossa (?) Hammarby. Håll tummarna.


En dag i mitt nya liv

En dag i mitt nya liv
Hej mina kära bloggläsare! Här kommer ännu en dag ur mitt liv, nu ett liv som arbetslös. SÖKANDE arbetslös vill säga. Var hemma hos Andy hela dagen igår och var snäll mot honom innan matchen idag, fick dock ta hand om min skadade mamma som har fått nackspärr, bra att Andy har kontakter som kan knäcka rätt henne. AWE. Iallafall så ska jag snart GÅ ner i stan och köra en timme med Bosse the one and only. Jag måste köra mer hemma också.. Jag vill ju ha det dära kortet nu. Så jag får väl dra mig neråt stan sen är det HIF ikväll, VI MÅSTE VINNA. Ska ha med mig Issa tror jag, det ska bli skoj. Skrika ska vi må ni tro! Men jag är lite besviken på er bloggläsare, skriv lite kommentarer om vad jag kan ha på mig på Henkes fest, jag är livrädd. Det får ju inte vara något för fint, men ändån inte för fult, utan lite fräckt mittemellan. Sen kommer ju den stora frågan vad man ska ge till han och hans fru? De har ju allt de vill ha redan kan jag tänka mig. Ja det är något att tänka på...

Nu ska jag pussa min mamma sen går jag ner i stan. AKTA ER I TRAFIKEN, soppan är PÅ G! PUSS


I FEEL EMPTY

I FEEL EMPTY

Nu har jag inget jobb längre, sa upp mig idag. Har ingen lust längre, men kommer sakna alla! Tråkigt men sant. Så nu sitter jag här och hoppas på att någon ringer och säger att de har ett underbart jobb till mig. :) Nej men hör av er om ni vet nåt folk. Idag vet jag inte om jag ska stå modell, de har inte ringt ännu. Jag hoppas på att Prison Break kommer idag så jag har ngt att göra. Iallafall så har jag massor med körning nu i veckan, måste skärpa mig så jag får mitt körkort snart... JAG VILL HA DET!

Nej... Lite mat i magen.. ;P

PUSS!

SPÄNNANDE FOTBOLL & HEARTBREAK HOTELL

SPÄNNANDE FOTBOLL & HEARTBREAK HOTELL

Vilken match HIF och Elfsborg bjöd på. SÅ GOTT att vi knäckte dem tillslut, Anders Svensson missar också:
 
"Den mycket händelserika matchen slutade med att Helsingborg gick vidare efter 3–3 vid full tid, 4–4 efter förlängning och en Daniel Andersson-räddning på en Anders Svensson-straff."

Var uppe och mötte Andy i restaurangen, fick reda på att man är bjuden till fest hos Henke, vadå ångest vad man ska ha på sig, FÖRSLAG NÅGON!? Sen käkade vi inte där utan åkte till vårt hemsökta Drive In på McDonalds. Haha, riktig bakismat. Just det ja, var ute igår med brudarna, hade riktigt skoj, hamnade hemma hos en gammal klasskompis och när jag vaknade kändes mitt huvud mest som en stor jävla STEN! Men nu mår jag bra och ska se Heartbreak Hotel med mamma och pappa och bara mysa, andy skulle ju ha grabbkväll. Men vi får hänga imorgon!

Nej nu babblar jag på för mycket. Men om någon har något förslag på klädsel på denna stora tillställning, så TELL ME okej? Jag börjar redan bli nervös!! Usch ja. Nej det blir NICE. Och GRATTIS andy älskling för du satte straffen perfekt! ;) Love you!.

Snacka om att jag har tråkigt

Snacka om att jag har tråkigt

Ja, jag har fruktansvärt tråkigt... Inget besked ännu, blir väl inget... Blöö... Om en timme kommer Carro och hämtar mig, då blir allt roligt igen. Tro det eller ej!

Älsklingen, kommer sakna dig i helgen, vi fick bara denna natten tillsammans.. Dumma dumma fotboll..

Just det ja, fotboll imorgon, klockan fyra tror jag, olympia. Vi ses.
PLUS att jag köpte en skjorta (brunbegie) och en svart lång tröja på HM idag.!

Varsågod FANNZAN

Varsågod FANNZANVarsågod fanny, ännu en bild. Haha, fast man ser ut som en tjockis, but what a hell. Hela HBG har blivit tjockisar tycker jag, mer eller mindre. Usch, träningskort på Friskis, NÅGON?

Och Fanny, vi får FAN ta oss i kragen och ses, festa med oss ikväll? JAAA! Kom till hbg nu annars... Annars tar vi det en annan dag :)

Usch, 3½ timme... ? Sen kommer Carro och hämtar mig, sen är det party!




HARD WORK WORK

HARD WORK WORK
I två dagar nu har jag jobbat på MultiNet 8 - 17 sen hem och fixat mig och börjar 18.30 hos balnissarna. Men det är gott med lite pengar i plånboken. Jag säger bara HEJ HM på lunchen. Ska köpa något fint till ikväll! Ahh. ;) Ikväll ska vi ha skoj tjejer. Känns som hundra år sen jag var ute och festa. But tonight is the night, ska dansa bort lite fett och dricka goda drinkar :)

Carro älskling, jag råkade glömma biljetterna, vi får köra en extra runda! ;P sorry!

Andy sov i min säng inatt, skönt och ha honom hemma och känna din närhet mitt i natten. Hatar dock och lämna dig på morgonen när du ligger där så söt och pratar om dina drömmar om din kära bil (som jag tror du älskar lite mer än mig). :P But i hope not..

Nej lite jobb nu, snart är klockan 12, SHOPPINGTIME!

p.s bilden är resultatet av mitt kvällsjobb d.s

Yes sir, I can boogie, ALL NIGHT LOOONG!
                                                                                                              

Jag vill ha ny jacka kom jag på

Jag vill ha ny jacka kom jag på
Fina Jackor va? Me want..

Guud vad jag är sugen på att bara shoppa upp alla mina pengar, men jag håller mig tills imorgon. HAHA. Nej men något sött ska jag köpa, som jag kan ha på mig imorgon kväll helt enkelt. Jag är sur för att mitt skärp som jag hittade på HM var slut när jag skulle köpa det, det bara stod SOFIE över det juu. Sjukt trist, letat i 100 år ju. Men iallafall, om inte andy sover hos mig ikväll blir jag sur, så du vet älskling ;)

Pussar

Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ta mig till något som leder någonstans!!

  

I YOU BABY :)

Nu är Andy i närheten igen, trots att han väckte mig ca 03:07 inatt, så älskar jag honom. Idag är det mycket på G. Mycket som jag ännu inte kan säga någonting om. Men det blir säkert bra. Em, modellade igår, håll i hattarna. Men pengar är bra. Har jag då kommit fram till. På fredag är det tjejfest + cardinal som gäller.. Ska bli mycket skoj, kommer dock sakna Andy under hela helgen.. :( 

Jag blir på sånt myshumör när jag lyssnar på Håkan Hellström på vägen till jobb.

Kisses to you my darlings... ♥

 

Less is more

Less is more
Jag vill köpa mig en ny stil och jag vill ha Lindsay Lohans frisyr.. Och vet ni en sak? Allt är möjligt med pengar.. Tänk så mycket pengar kan göra.. Give me some.. :P

Idag är det foto dags. Palla egentligen.. Utan mina cigg är jag tjock. Blöö. På tal om, måste jag köpa.. Hej Statoil. Hem och fixa sen iväg igen, men som sagt, vad gör man inte för pengar.

Andreas din tjocka apa, jag saknar dig.. Kom hem.


Jag vill ha en ny frill

Jag vill ha en ny frillJag vill ha hennes lugg :)

Funderar på att ändra min frilla lite. Är trött på långt rakt hår. BORING!

Idag ska jag fotas i balklänningar igen, att jag bara orkar stå ut med det igen, men jag får pengar. Och det är dom som lockar sååå mycket.

Tack vare det missar jag min älsklings match. ILLA. Men sånt är livet, jag kanske hinner hem till andra halvlek.

Nej nu är det jobba jobba jobba som gäller.

Pussar&Kramar


I MISS EVERYTHING

I MISS EVERYTHING
Faaaaaan vad jag saknar er tjejer, det var vi, mot världen.

Jag håller med Danjella. FAN vilken ångest man får när man ser studentbilderna. Jag saknar ALLT som har med skolan och göra, ÄVEN skolmaten. Haha. Jag vill så gärna bara vrida tillbaka tiden.. Då allt var så mysigt, lätt och skönt. Nu ska man ut och slåss i arbetslivet, så fort nåt jobb är ledigt är minst 100 pers på det. Jag jobbar med saker jag inte vill jobba med egentligen, jag borde resa, plugga, flytta men allt är bara FAST i hbg. Jag tänker inte fasta här, no way. "Älskling, kom låt oss gåå härifrååån, låt oss resa nånstans, resa lååångt härifrån, låt oss bli dem som försvann.."

Sjung om studentens lyckliga dar
jag önskar ju så att jag hade dem kvar


Vi hade visioner, drömmar av glas
Nu är det slut, och allt är i kras
Vi skulle hålla kontakten
och aldrig bryta vårt band
Men tiden försvann
och rann iväg som sand..


Just another manic monday

Just another manic monday
En hel ny vecka.. Vem orkar sånt? Andy åkte imorse, saknar redan.. :(

Nu ska man väl "jobba på". Måste sola idag. Puss

IRONIC

IRONICIt's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's a traffic jam when you're already late
It's a no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic...










Jag hatar Söndagar. Började med att man vaknar upp och är bakis, jag som inte ens drack så mycket igår. Sen regnar det ute, då blir man ju pigg. Sen fick jag fel biljetter + ingen skjuts till matchen idag. Sen är jag alltid så gnällig tydligen. Så jag vill mest bara börja gråta så irriterande allt är idag. Ovanpå allt det åker Andreas imorgon och jag ska jobba och jag vill inte, pallar inte, orkar inte...

Mitt liv är så trååååååkigt, kan inget nytt/skoj hända?

Igår hade jag iof skoj hemma hos Carro. Mysigt och träffa alla och flabba ihjäl sig lite. Alltid lika skoj. TACK MINA ÄNGLAR!


I WANNA BE HER

I WANNA BE HER
Hur kan man vara så vacker?

Man gör verkligen allt i livet för att se bra ut. Man fixar frillan, bantar, tränar, köper fina kläder, sminkar sig och fixar sig i timmar. Är det då inte orättvist att vissa bara.. har det? Tänk och passa i vilken frisyr som helst, tänk och äta vad man vill utan att gå upp i vikt, tänk att ha råd att köpa alla kläder man vill och alltid vara snygg, tänk och ha folk som sminkar en varje dag, tänk och aldrig behöva oroa sig för hur man ser ut för vad man än gör, så är man vacker? Vissa har det, vissa har det inte. Själv har jag, eller ida, färgat mitt hår. Det skulle bli mörkbrunt men blev mer svart, och Andy kommer döda mig. Men jag hoppas det blir bättre efter några tvättar, annars dör jag. Jag ska alltid ha sån otur. Typiskt. Efter sex kommer Daniella hem till mig för att fixa oss, hon har jag inte sett på 700 år känns det som. Sen ska vi till Carro och dricka lite vin och käka lite gott. Ska bli mysigt. Imorgon är det HIF och jag tänkte gå med Emelie, men hon har blivit bestulen på sin mobil och har inget hemnummer.. BRA!

Jag vet inte vad jag ska göra nu på dagen. Pyssla lite och slappa tänkte jag mest. Låter det bra? Mmm.


Problem är lösta



Mycket skitsnack. Som Andreas säger, är det verkligen mig de menar? Det förflutna är det förflutna.. Och det som är nu är jag och ingen annan, sådetså! Bitches and hoes..

Idag är det fredag, mys med andy + räkor. GOTT. puss

Som ett barn på julafton

Som ett barn på julafton
Nu har andy äntligen fått sin bil..

Igår hämtade Andy sin nya bil och jag har nog aldrig sett honom så lycklig. Den är mkt fin och går alldeles för fort, men det är ju sånt killar gillar :) Igårkväll mådde jag mest skit och hade lite feber, imorse var jag inte helt hundra så jag sjukanmälde mig på jobbet. Mår lite bättre nu, ingen feber, bara allmänt dåsig.. Men jag proppar ipren och vitaminer så jag ska nog kunna jobba imorgon. Imorgon ska jag och Andy + familj hem till några släktingar till honom och kränga räkor tills vi döör. Sen på Lördag är det lite party som gäller. Och Söndag är det en viktig match på Olympia HIF - DIF. GUD LÅT OSS VINNA.

Älskar dig Andreas. Det vet du iof. :)
Pussar och kramar.

AUGUSTI - kräftornas tid

AUGUSTI - kräftornas tid

Idag har jag tagit ledigt. För Andy ska hämta sin nya bil, han är helstissig för den inte är klar för avhämtning ännu. Haha, så söt. Sen ska vi typ bara köra runder hela dagen kan jag tänka mig. Jag ska tvinga han och käka nån god lunch också. :)

Mer hade jag faktiskt inte att tillägga.. Mer än att tiden går så snabbt och jag saknar alla "old friends"..

NYCKELPIGE INVASION!

NYCKELPIGE INVASION!Nyckelpigorna invaderar!

Idag på lunchen skulle jag och Carrsan sätta oss ner för att äta vår underbara ChilliWok, MEN hela muren var full av tusentals nyckelpigor, har aldrig sett så många. Helt sjukt, så vi fick sätta oss på en bänk där det fanns hundra nyckelpigor istället. Sen hittade jag en fin ring till mig själv. Jag har en liten aning vad jag ska göra i helgen, party party. Jag fick ledigt imorgon så jag och Andy kan cruisa hela dagen med hans nya coola bil + lyssna på skivan vi (han) brände igår. Så allting är väl helt okej här. Stör mig fortfarande på gårdagens incident men den börjar försvinna. Jag börjar känna mig lite dålig och Andy har feber.. Pallar inte bli sjuk.. Blöö. Men man får dock ligga i sängen hela dagen då... :P

Nej körlektion snart, fick reda på min uppkörning igår, I TELL NOBODY!
Ska sova hos Andy inatt, sådeså! Puss!


BULLSHIT

BULLSHITHelsingborg i ett jävla nötskal. Så himla mycket skitsnack och lögner. Den personen som spottar ur sig lögner om mig kan komma och säga det till mig direkt istället för och gömma sig. Vänta tills jag får tag på den jävla tönten.. Blir så förbannad att andra verkligen hittar på massa skitsaker för att förstöra för andra. Sen inte våga stå för den man är. Jag är så förbannad så jag kokar. Men men, du lyckades inte förstöra ett skit.

Jobb jobb jobb, sen hem och springa i skogen.
Puss på alla ärliga människor..

Writing just to let you know

Writing just to let you knowSöndag, dagen jag hatar mest, för det är dagen innan Måndagen, då en ny äcklig vecka börjar med bara vanliga saker inblandade. Usch vad jag hoppas på en förändring, man kan ju hoppas på ett samtal i veckan. Igår var jag hemma hos Sara med Ida, Lina och tre kompisar till Sara. Kollade matchen som slutade helt fel, drack lite vin och snacka hela kvällen, och såklart; Singstar! Haha, mycket trevligt hade jag iallafall. Andy kom och hämtade mig så vi fick mysa lite iallafall på vår 2års dag. Tackar man för. :) Sen idag har jag och Andy bara slappat som vanligt, han var prisutdelare på Harlyckan innan också, då jag fick sitta i gräset i en timme och dö av värmen, men skit i det. Nu har jag precis sett  "The Break up" med Jennifer Aniston som jag älskar. Helt underbar. Nu vet jag inte vad jag ska göra, får väl gå och lägga mig. Jobb imorgon ju, PISS. Nej nu ska jag smsa min pojkvän som tycker att jag är mongolid för jag slog mig i skrivbordet under vårt samtal. Haha. But I love you baby.

"if you really want something, close your eyes, and wish"


TVÅ UNDERBARA ÅR

TVÅ UNDERBARA ÅR
I två hela år har du varit min, jag är den lyckligaste i hela världen älskling..

Idag är det den 5 augusti och jag och min älskling har varit tillsammans i två år. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som du, som älskade mig så som du andy. Du har verkligen visat mig vad kärlek är. Även nu efter två år får jag fjärilar i magen när jag vaknar upp bredvid dig, det är det absolut bästa som finns i denna värld. Jag hoppas du vet att mitt hjärta alltid kommer att älska dig och bara dig. Det finns ingen annan. Du och jag i en hel evighet till baby...

Jag glömmer aldrig älsklingen min
jag glömmer aldrig den dagen jag blev din
jag glömmer aldrig ditt ansikte mitt bland alla andra
jag glömmer aldrig, jag kommer alltid att stanna..



Idag är tyvärr inte Andy här hos mig, han är i Stockholm för att spela match mot Djurgården. Jag och fotbollstjejerna ska ses hos Sara vid fyra för att kolla på matchen, och vi hoppas på vinst för då blir det utgång med våra pojkar. Så heja HIF nu. :) Såg precis Walk the Line. Så himla bra. Nu måste jag in i duschen.

Andreas, i en evighet till är du MIN!


Pengar och skor

Pengar och skor

För det första så sålde jag precis på mitt jobb! Tack för lite tusingar :) Så jag är glad som en gnu. Finally Friday som man säger. Sen igår köpte jag två stövlar. Söta va? Nästan så man längtar LITE till hösten. När den kommer så GLÖM att jag sa det. Haha. Men pengar och skor, kan det bli bättre? Nej tänkte väl. Ikväll ska jag iallafall träffa Mike, ska kanske hänga med fotbollschicksen också. Så det blir säkert nice.

STOCKHOLM TAR MINA ÄLSKLINGAR I HELGEN, Andy och Carro. I miss you already.

pirates of the caribbean

pirates of the caribbean
pirates of the caribbean - dead man´s chest

Igår genomsökte jag och andreas hela gröningen efter min kusin som fyllde år igår. Men hittade vi henne? Neeej. Så vi gick hem till henne och plingade i hundra år och tillsist öppnade en yrvaken Emelie. Haha. Hon fick sin present sen stack jag och andy på bio som varade i hundra år, men den var rolig. :) Sen stack vi hem till mig och mös ihjäl oss eftersom han åker idag till Stockholm och kommer inte hem förrens Lördag kväll/natt då vi firar 2 hela år.

Have it.


GRATTIS EMELIE

Idag fyller min söta systerkusin år och jag och Andy ska ner på Gröningen och fira henne lite, sen ska vi på Bio och se Pirets med Johnny Depp. Mycket mysigt. Så nu har jag inte tid med bloggen mer, men ville ändån skriva en notis. + att jag är avis på Carro & Vanessa som ska till Stockholm utan Soppan. Men jag och fotbollsfruarna skulle nog hitta på något imorgon kanske. Så det blir nice det med. Kanske inte lika nice som Café Opera (äckel ungar) men jag älskar er ändån! ;)

Pussar & Kramar


MY WAY ON THE HIGHWAY

MY WAY ON THE HIGHWAY
Bosse my love (körlärare) var idag mycket impad av min underbara körning och berättade för mig att han direkt skulle dra till Lantz och boka uppkörning, jag kommer inte klara den ändån för jag kommer vara så himla nervös men jag är glad att jag äntligen är redo! Så himla skönt! Snart ska jag köpa mig en söt liten bil som bara är MIN. Som vi sa idag på tjejfikan, vi måste döpa den då ;)

Var på det nya caféet i stan, Mezo. Gamla Mums. Fy fan vad nice där har blivit, mums är bortglömt så som det såg ut! Så vi fikade och krängde där idag, jag, carro, heddan, tilda, tove, vanessa och tara. Mycket mysigt, saknar mina tjejer så mycket. Allt är så annorlunda nu, vi är liksom "vuxna". Som Bonnie sa idag; "Jag vill döda mig själv för att jag överhuvudtaget gnällde på skolan". Skolan var så mycket bättre och enklare.. I miss the old days.. SOM FAN. Kan inte tänka på det för då börjar jag gråta, så nu ska jag lägga mig istället.

Puss på er.


MAKE ALL MY WISHES COME TRUE

MAKE ALL MY WISHES COME TRUE
Fill my dreams baby...

Det jag hade velat just nu i mitt liv är att flytta bort med min älskling.. Hitta en underbar lägenhet, inreda, hitta nåt trevligt jobb, skaffa en liten hundvalp och leva lycklig i alla mina dagar. Just nu är jag så trött på vardagen så jag håller på och spy! BLÖ! Åh jag är så himla sugen att hänga på Carro till Stockholm i helgen men jag är så HYVENS fattig... Ikväll blir det förmodligen tjejfika på nya Caféet i stan där man kan röka vattenpipa och grejer. Trevligt. Igårkväll var jag med Issa och My hemma hos My och bara mös.!

Sitter som vanligt på jobb och vill mest dö, min säng var EXTRA skön i morse..
Have it.

STARS ARE BLIND

STARS ARE BLIND

if you show yours, i'll show you mine

halka idag med plumsan, haha skit skoj. fan vad nice det är att köra själv, ge mig mitt körkort NU. och en söt liten bil. jag ska hitta min bil så ni kan få se sen! give it to me baby, uha uha. ;P

nej, jag vill bara utomlands just nu, så give that to me baby as well. igår vann hif och min pojk var än en gång bäst ;)
Pussar och Kramar

RSS 2.0