MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

Hey alla glada!!!

Varit och tränat med Elena och nu har jag dammat och damsugat huset. Puh, det är typ ett träningspass i sig! Vid sex tiden ska jag dra till Elena så kommer Pillan också över så kollar vi nog lite på matchen sen ska vi på bio och se YES MAN, någon som sett den?



Iallafall så ska jag softa och njuta lite av ensamheten, som faktiskt kan vara skönt ibland, och kolla lite.... Lipstick såklart! Ni måste kolla det. Det är faktiskt bra. Lite svårt och komma in i det men nu är det super. Just want u to know!

Jaha... Vet inte vad mer jag ska skriva.... Inte så mkt mer helt enkelt.
Hoppas ni har en bra Lördag, för en gång skull blir min Lördag lugn! ;)
XOXO

Veckans låt

Cidinoh & Doca - Rap das armas LADDA HEM DEN!

Varit på gymmet med E och kört som faaaan. Hon drog hem till sin man lite tidigare då de firar 10 år (!) idag!!! Jag stannade lite längre för jag har ju fått en fixidé att jag måste gå/crosstraina/springa minst en halv mil varje gång jag är på gymmet, så det fixade jag. Och armar, rygg och mage också... Man känner sig såå duktig! Nu sitter jag och lyssnar på rapapapapapa... Aaa ni fattar om ni laddar hem låten. Nu ska jag se ännu mer lipstick ;)


XOXO

I WANNA GO

Jag är mega sugen på en mini-tripp. Paris, London, Rom eller Barcelona. Bara för några dagar... Bara för att göra ngr annorlunda... Hör av er om ni är sugna... Elena kanske är sugen... Ska tjata sönder henne idag :) Haha, nu vet du vad du har och se fram emot på gymmet darling ;)

Nej fy jag har drömt massa konstigt inatt som jag inte ens kommer ihåg men jag har fortfarande kvar denhära konstiga känslan i magen... Konstigt.... A har lektion idag så jag ska träna lite senare, vid halv tre borde han vara hemma. Så jag tänkte glo på lite Lipstick Jungle! I love. Nej nu har jag inte tid med bloggen... :)

Saknar er därhemma en massa... Funderar på om jag ska åka hem nån dag då vid den elfte för ingen verkar vilja/kunna komma hit... Får kolla upp det, A ska ju bli uttagen först.


I want that body, need that body... lalalala...
XOXO

JAG HAR EN FÖRFRÅGAN!

Kan någon av mina vänner komma och hälsa på eller!? Faaan ingen har varit här än, nu får ni ta er i kragen och komma ner!!!! Jag vill vill vill vill!!!! (låter som en liten bebis som inte får som hon vill).

Idag har jag varit på stan med Elena och Pillan och jag hittade en fin BH, tunika och nattlinne på älskade H&M. Vad hade man gjort utan H&M liksom? Det är bäst.

Sen drog jag och E och tränade satan, höll seriöst på och svimma på gymmet så trött jag var, sen har jag dock lätt för att svimma men ändån. Nu har jag duschat och luktar gott igen, sitter i mitt nya nattlinne och ska laga lite mat. Fisk och grönsaker blir det idag. Nyttigt är gott (intalar mig själv).



Beställde denna jacka från H&M precis, lånade Alexandras hela sommaren, kanske ska ha en egen denna sommaren? ;)

Hoppas allt är bra med er! Boka en resa hit nu!!!
XOXO

Träning och räkfrossa!

Jag och A sitter i varsin soffa och kan knappt röra oss. Har käkat massor med räkor, sallad, ägg, mackor och majonäs... Illa!!! Haha, det är så gott. RÄKFROSSA!



Har tränat idag. Jag har som mål att alltid gå/springa/crosstraina en halv mil och det gjorde jag idag, samt styrka ben och armar och lite situps. Imorgon kör vi igen! Nu jäääävlar.

Vad roligt att ni gillade min väska btw. Jag älskar den så! Saknar även er mina finaste!!!!
Ni kanske vill se koftan jag köpte också?

XOXO

DO YOU WANNA KNOW?

Min försenade julklapp hittade jag igår och har nog inte varit såhär lycklig på länge. Som många vet så älskar jag Mulberry och bara genom att titta in genom fönstret så såg jag min älskling, den är så fin att jag dör. En så typisk Sofie-väska så det finns inte. Jag rusade in med E och P bakom (som också tyckte den var mega fin) och slet typ väskan ur hon som jobbade där, hon hade just fått in den, JUST MY LUCK tänkte jag och slog till ;)

Den är så praktisk, man kan ha den såhär som en vanlig sidoväska:



Eller så kan du "vika" upp själva insidan där två handtag finns, såhär;



Okej, nu vill jag veta vad ni tycker...?
Jag svävar på moln! Det är väl iof bara det som räknas :)
XOXO


MULBERRY I LOOOVE



Vad kan dölja sig i min Mulberry påse!?

JAG ÄR SÅ GLAD! Heldag i Amsterdam med massor med shopping, lunch, fika och långa promenader. Hittade även en kofta från Faith som är mega snygg. Imorgon kommer mer pics. Nu, Lipstick Jungle och sen sängen!

XOXO

Vilken mysig dag

Blev en dag på stan med Elena. Massa god fika och spring i affärer. Innan vi visste ordet av så hade typ 4h gått. Åkte till jumbo och köpte lite mat. Igår vann ju Groningen mot svårslagna Ajax så vi firade med att dra ihop vårt lilla gäng och spela "Med Andra Ord" och dricka gott. Blev en mini-sväng på stan sen hem i sängen för en god natts sömn. :) Jag ska käka fisk och grönsaker ikväll och A ska få flygande jakob, hans älsklingsrätt :) Men först ska jag kolla ett avsnitt av Lipstick Jungle, har börjat gilla det mer och mer. Inte lika bra som SATC såklart men det är rättså jävla svårslått, visst?


Glömt visa mina stövlar från Topshop, mina fötters nya favoriter!

Imorgon hoppas jag på Amsterdam... Men våra män verkar vara lite off. Då blir det träning istället... :P

Update; Amsterdam imorgon it is, nu ska jag fan hitta en väska och sluta vela som en gris!
XOXO

WHY DO U WANT WHAT U CAN'T HAVE?

Ringde precis min älskade bästis Caroline och hon och tjejerna höll på och fixa sig för en girls night out... ÅNGEST! Jag vill också vara med dom istället för att sitta och kolla på fotboll här hemma... Har dock haft en mysig dag med träning och en sjukt god middag (made by me såklart) men idag föredrar jag mina girls och massor med vin... Blev lite deppo nu så jag tror jag måste unna mig en chokladbit. DET ÄR JAG VÄRD!

Oh and Jenna hunny ur so sweet I could die. :) MISS YOU


I LOVE IT. DON'T YOU?

XOXO

TRAIN TIL U DROP

Heeey.

Nu har jag varit iväg och tränat i närmare en och en halv timme sen käkade jag lite sushi när jag kom hem, mumsigt. Sitter här i soffan med min man och tvingas tydligen kolla hockey... Boring. Iallafall så ska jag göra god mat ikväll med, det är ju Lördag! :) Kycklingfileér stoppade med mozarella i ugn samt potatisklyftor och grönsaker. Muuums. :) Men det blir inte förrens några timmar. Ska pilla och pråla lite här i hemmet. Önskar också mamma och pappa en trevlig kväll, de ska på 50-års fest, håll i hatten!! ;)


Denna coola tishan provade jag på Topshop i Manchester, ångrar lite att jag inte köpte den...

Saknar mina flicks.... Ska nog ringa Carro efter sex... I wanna talk!!! ;)
XOXO

SATURDAY

Frukost nu... Städat lite däruppe, ska fortsätta snart men jag var tvungen att käka. Sen är det träning om ca två timmar. PEPP. Nu jävlar ska jag köra järnet!!!


XOXO

FAB FRIDAY

Efter två glas vitt och skitsnack på stan så drog jag och A hem och lagade en mega god middag. Fläskfilé med kokta grönsaker och en god sallad... MUMS. Mätt är jag nu. Småkollar på Let's Dance samtidigt som jag surfar lite oskyldigt på ASOS.COM... Hittade lite fint...

ASOS Smocked Front DressASOS Bow Tee
Tror jag ska beställa dom.... Vad tycks?

XOXO

I love it

Gick upp vid halv tolv och fixade lite frukost sen åkte jag och träna. 45 min kondition och 20 styrka... Guuud vad skönt det är efteråt!!! Pillan och Elena kämpade också med mig på gymmet. Storhandlade lite efteråt så nu är kylen full med gott igen. Massor med grönsaker och frukt och bär, mmmums. Gjorde en grönsakswook med lite räkor i när jag kom hem. Ikväll ska jag steka lite fläskfilé och tillaga lite grönsaker i ugnen samt göra en god sallad :)

Imorgon ska jag nog träna igen och sen på Söndag är det Matchdag. :)



Train on.
XOXO

Curious Case....

Hmmm vad hände igår liksom? Vi skulle ha en myskväll med mat och lite vin, man borde kanske förutspått att efter några glas så blev vi sugna på att svänga på rumpan.. Och det gjorde vi, drog till Rumba och tog mer eller mindre över dansgolvet och så hetsdrack vi som fan, varför vet jag inte... Men idag ångrar jag det litta....

Aja, det roligaste igår var iallafall (sorry E men jag måste berätta) när E satt med huvudet öven en flaska (bubbel) och snackade och lirkade lite lekfullt med korken när den BOOOM skjuts upp i luften med en jävla smäll och E skriiiker:

- AAAAAAAAAJ MIN NÄSVINGE!!!!!
Jag dör mer eller mindre av skratt och P springer in;
- Vad har häääänt?!
Då gnäller E;
- Såååååg ni hur min näsvinge bara fladdrade!?!?!??!?! JAG KUNDE HA BRUTIT NÄSAN!!!

Hahaha jag skrattar fortfarande åt det. Det var så roligt, kanske inte för stackars E...

Pernilla har lite bilder på finest.se sen igår. Vi hamnade på ett ställe där man hängde upp sina jackor i taket där man dansade, haha kommer inte ihåg sååå mkt därifrån dock. Hem kom jag iallafall till min nudelkokande man som just hade kommit hem. Sjukt spännande match igår de spelade, det avgjordes i straffar tack vare Andys mål (som självklart var super snyggt) och sen satt han sin straff också men det räckte tyvärr inte till... De andra jävlarna vann ändån! Men men, man kan inte vinna allt. Längtar tills Ajax matchen på Söndag, ska bli jätte skoj.



Vin. sminkning. fixing.

Nej nu ska jag se The Curious Case of Benjamin Button, känner dock att jag kanske kommer somna...
So loooong.
XOXO

Brittan på volym 100 så går det

Nu har jag ägnat 40 minuter åt att göra situps, rumpövningar, ryggövningar och sprungit upp och ner i trapporna som en idiot, vad gör man inte när man inte har ett gym liksom? Haha. E och P var på det riktiga gymmet men jag är billös. Så nu ska jag iallafall duscha sen ska jag sörpla i mig lite soppa sen kommer E vid 18:00 och hämtar mig. Har hunnit kolla på det senaste avsnittet av Gossip också, jag älskar Chuck.... Han är så bra. Gråter i varje avsnitt, mes jag är. Åh vad gott det hade varit med YoSushi nu.... Vi var där 2 ggr i Manchester;


Trogen YoSushisare ;)




Mmm me love..

XOXO

Hittade även en väska jag vill ha

A är skyldig mig en julklapp, hur snygg är inte denna Miu Miu väska?

XOXO

SUNNY DAY

Vaknade av att solen strålade in och att A petade mig i huvudet och retades som vanligt. Legat och gossat lite och nu har jag precis käkat en omelett med lite fetaost i och ska dricka en vitamin C dricka. Som jag sa igår så börjar mitt "nya liv" idag men E och P gör det lite svårt då de bjuder på vin ikväll.... Men jag kan ju äta nyttigt iallafall. Tänkte gå ut och gå en runda så fort A drar sen göra lite situps och övningar här hemma. Jag ska se om jag kan hitta någon yoga video, hade varit perfekt dessa dagar när jag inte har bil. Ska nog köpa Wii Fitness, är den bra? Någon som provat?

Håller på att packa upp min 17 kilos väska så smått... Ett av mina bästa kap var nog ändån dessa skyhöga gladiator inspererade highheels;



Vad tycks!?

XOXO

I AM HOME

Nu är jag hemma igen i Groningen, ett av mina många hem. :) Här har jag dock min underbara man som jag saknat väldigt mycket. Imorgon drar han dock iväg för dagen och jag funderar på att ringa E som jag saknat väldigt mycket!! :)

Har en massa bilder men här är några från första dagen då det blev Starbucks, shopping och vin;

Jag på flyget till Manchester, lite uttråkad....


SÅKLART!!


Min fina Jenna.


Jenna ger mig fingret på HA!HA :)


Massor med vin och cigaretter...

Usch ja, jag har haft det fööör bra. Imorgon börjar mitt hälsosamma liv :) Hinner inte träna imorgon då A snor bil och allt men på Torsdag kör jag igång med det. Och imorgon blir det hälsomaaat. Inget mer skit....

Saknar mina fina i Swedeen och jag längtar efter att träffa E.
XOXO

JUST LIKE OLD TIMES

Hade saaa roligt igar. Tre engelska tjejer (jenna, lucy och becky) och en dansk (stine) och en svensk (jag). Vilken mix. Roligt hade vi. Var pa HA!HA och Birdcage saklart. De hade en mega rolig Spice Girls show och en ABBA show saklart. Nu har vi shapat up oss lite (legat bakis halva dagen) och nu ska vi pa bio och se Australia! Alskar bio i england. Sa stort och nice... Sen blir det nog ata ute... Kanske lite skridskoakning, de har en rink utanfor. Bilder fran igar kommer... Kanske too many.....

Nej gotta go. Hoppas allt ar bra med er. Saknar redan my lovley sweden samt holland samtidigt... Nu har jag 3 hem.... Illa.... PUSS

XOXO

SHOPPING AND SUSHI ON THE MENU!

Heeej. Lyckliga jag e i Manchester med min fina Jenna. Ska ner och luncha nu sen shoppa en massa. Hihi. Har redan hittat skor och lite smatt fran Primme. :)

Carro, jag ska halsa Birdcage fran dig. Hittade en bild pa nar danni gastade, sa denna ar tillagnad dig:

HAHAHAHA, bara titta sa arg hon ser ut.

Nej Primme och Topshop vantar.
XOXO

IT'S BEEN A LONG LONG TIME


THIS IS ME TODAY

Varit i stan med Daniella och fikat och lullat runder. Mys. Träffade lite old friends som vi fikade med, så skoj och snacka minnen och grejer. Hittade en fin tunika på H&M som jag tycker är jätte fin. Den ska jag ha på mig imorgonbitti när jag flyger tänkte jag.

Denna tunikan fast i andra färger, typ röd, blå, lila och vitt.

Aja, hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag köra hem till Carro och pussa hejdå en massa! Kommer sakna er mina fina!!!
XOXO

Don't say it

Don't say you love me,
I don't believe it!
Don't say the words,
If you don't mean it.
Don't want to hear it
Out in the open
Keep it inside
If you don't mean it



Jag drömmer så konstigt varje natt och på något sätt så följer det med mig på dagen. Undrar om det bara är jag? Jag orkar inte analysera och fundera iallafall. Imorgon åker jag till Manchester och ska ha så roligt det bara går. Massa shopping, god mat och vin :) Ringde Danni när jag vaknade (runt tolv) och bestämde en mysig fika i stan. Funderar på att gå ner i stan, jag måste få lite motion! Inatt, eller imorgonbitti drar jag från er.... Åh jag vill inte lämna igen... Nu har jag varit hemma så länge så nu får jag ångest när jag åker.... Blö...

Var och käkade på Bonasera igår med mina favoriter (carro, alex, lelle och daniella). Så mysigt. Er kommer jag sakna såå mkt... Kommer sakna hela jobbet och min underbara familj...

Efter England är det tillbaka till fotboll och träning. Jag vänjer mig snabbt.

Ha en bra dag.
XOXO

Nails is girlie

Nu har jag provat på akrylnaglar. Ska se om det håller bättre på mina fula egna slitna naglar ;)

Såhär blev det (blev jätte nöjd)



Nice huh?

Nu ska jag hämta Carro och Emma från jobb så ska vi ha en myskväll :)
XOXO

BREAK MY HEART, I EXPECT YOU TO

Igår hände min mardröm på en rätt låg nivå men ändån, blev sjukt rädd. Min mardröm är att hissen ska "släppa" och att jag flyger ner med den i ett mörkt hål, eller att den ska fortsätta uppåt mot något sjukt och otäckt. Igår steg jag in i hissen som vanligt och tryckte på knappen "Våning 3" och så stannar den på "Våning 2". Jaha tänkte jag och skulle öppna dörren och gå ut, men den var verkligen låst! Skit rädd blev jag och ryckte och tryckte på trean igen, då startar hissen av sig själv och åker ner igen, till våning ett. Då tänkte jag att någon måste ha tryckt på hissen där nere men när jag väl kom ner så var ingen där. Livrädd sprang jag upp för trapporna, nu kommer jag aldrig använda hissen igen iallafall!

Vad är er värsta mardröm?

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag cykla till mormor och morfar och fika, sen ska jag fixa mina naglar. Sov verkligen till halv tolv idag, sjukt skönt. Det var länge sen jag fick sova ut ordentligt! Håll nu tummarna för att naglarna blir tipptopp :)


Min favvis är Blair.

XOXO

Sweet dreams

Nu har min grubblartid börjat känns det som. Jag grubblar och tänker för mkt på allt. Analyserar även mitt liv väldigt noga, saken är den att jag aldrig kommer fram till något vettigt...

"Oroa dig inte, hälften av det du oroar dig för händer inte,
och den andra hälften händer ändån, så varför oroa dig?"

Mmm om det ändån vore så lätt... Önskar att England tar bort mina bekymmer och besvär ;)




I CAN'T WAIT!!!

Sov gott.
XOXO

När det är som bäst

Kollade precis på det nya avsnittet av Gossip. Det är fortfarande så sjukt bra. Gråter som ett barn varje gång. Ska in och sova nu och drömma mig bort till New York och allt därtill. :) I just love it.



Sov gott!
XOXO

Hello my loves

Det låter kanske töntigt men jag älskar Brittans nya album, sjukt bra är det. Hon är fan grymme.

Baby you´re so unusual
didn´t anyone tell you, you´re supposed to, break my heart?
I expect you to, so why haven´t you?
Maybe you´re not even human cause
Only an angel can be so unusual
Sweet surprise, I could get used to
Unusual you.




Saknar min man lite... Därför jag gossar ihjäl mina vänner och sover under samma täcke som dom varje natt typ ;) Men idag ska jag sova själv. Ska typ in och duscha sen bara ta det lugnt ikväll med min familj. Imorgon skulle jag visst jobba igen och sen på Tisdag ska jag hem till mormor och morfar tror jag på fika sen fixa mina naglar, akryl ska jag prova på nu då jag har hört att det ska sitta bättre + att mammas är superfina. Köpte blommor till min mamma idag för jag inte kom hem igår, hon som hade gjort mat och allt. Man är ju inte van vid att anpassa sig så till andra nu när man bott själv så länge. Men hon blev glad iallafall :) Jag älskar att göra andra glada.

Jaha vad har mer hänt? Inte mkt. Mkt jobb och mkt tid med mina underbara tjejer som jag verkligen inte hade kunnat leva utan, hur ska jag kunna lämna er igen!?!

Men nu ska jag iallafall till England på Fredag och shoppa, umgås med min fina Jenna, ut och käka varje kväll, dricka massor med vin och bara njuta av mitt älskade Manchester! Sen efter det ska jag åka hem till min man i Holland. Man kan säga att jag lever på resande fot. Saknar E också, vi har inte setts på jätte länge ju!

Nej nu skriver jag för mycket. Hoppas allt är bra med eralla :)
XOXO

Massage och sol, ett steg närmare

Åkte till min kära moster ute på Råå och fick en underbar 60minuters massage, finns det ngt bättre? Så skönt, tack så mkt min fina moster. Sen åkte jag och solade så jag fick lite sol (trots den är fejk så hjälper det). Ikväll ska jag Danni och Alexius ut till Dahlbergs och dricka vin/drinkar och imorgon är det jobb som gäller. Imorgonkväll är det tjejmys och jag förmodar att vi kommer börja leta lite resor och så då. En mega tjejtrip i sommar är planerad kan jag meddela :) Bara sol och bad och mysiga kvällar och goda drinkar med ens bästa vänner är verkligen något som jag ser fram emot! Spara spara pengar... :)

Nej nu ska jag ta mig en macka och kasta mig i soffan ett tag, sen kommer mamma hem så ska vi laga mat! Pasta och kräftstjärtar i sås står på menyn, låter nice va? Det är det :)


En avslappnad Miranda Kerr.

XOXO

Jag vill till värme och sol


Visst är jag snygg? Haha.
Förrförra sommaren var jag och min familj i Salou, världens mysigaste semester. Bara massa sol, bad, god mat och massa skratt. Nu vill jag bara känna värme!!! Trött på vinter och slask och skit nu! VÄRME VILL JAG HA! Förstått!?

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint. Ska på massage imorgon hos min moster som har spa i råå. Ska bli mega skönt. Sen ska jag sola massa, ut och gå en sväng och sen drinkar med Daniella och förhoppningsvis Alexandra på kvällen! :) MYS! Ha det så bra!

XOXO

Jobb och ANTM

(ANTM=Americas Next Top Model)

Tjena mina underbaringar!

Hoppas  ni haft en bra dag. Jag har softat på jobbet idag. Inte så jätte mkt folk och bara stått och gossat med Lelle i kassan, aldrig fel! Skulle egentligen varit ledig tre dagar i rad nu men man säger ju inte nej till pengar så jag jobbar imorgon också, och förmodligen torsdag. Sen planerade jag och Lelle en utgång på Torsdag då vi bara snackade drinkar hela dagen, så det kan bli bra! Eller vad sägs? Någon som ska ut på Torsdag kanske?

Klockan åtta är det Top Model, det är faktiskt lika roligt varje gång det börjar. Riktigt tjejprogram and I like it alot ;)
'
Wanna be on top?


Bild från Nyårsafton, då var jag på topp ;)

Min goss är i Spanien nu den lille grisen, och här sitter vi i typ 10 minus. Men men. Man kan inte få allt :) Längtar till England. (Jenna, I can't wait to come to yoooou)

XOXO

Nu får ni lite pics

Kära vänner, här kommer lite nyårsbilder;





En mkt rolig kväll med mkt bubbel, spel, god mat, vänner och skratt! :)

Och så råkade vi gå ut en liten sväng i Lördags;




Sååå nu finns det inte så många fler bilder (i hope).
Ska nog sova hos Carro ikväll, imorgon är det jobb.
XOXO

Bakisdag igår trots jobb

Ja ni... Lite vin på stan resultrerade i hemgång halv fyra och sen skulle ju jag jobba klockan tio dagen efter... Jotack... Hade iallafall jätte skoj ute så det var värt det. Träffade många roliga, söta människor ute och Bakom bjöd på dans! Då är det svårt att masa sig hem.... Haha. Alltid lika skoj med mina ladies... Tänkte köra Lördag också tror jag, eller kanske Torsdag, jag vet inte ännu. Har gossat med min A nu och om en timme drar han iväg igen och vi måste vara ifrån varann i 2 veckor igen.... Ångest.

Aja, det blir bra. Hoppas ni har det bra...
XOXO

HEY 2009

Mitt 2009 började hur bra som helst. Hade mega skoj hemma hos Emma.H och bilder kommer. Har inte sladdar och så här hos Carro!! Igår hade vi myskväll med tacos och Issa och Emma. :) Idag har vi jobbat i 6 timmar, så det var inte så farligt. Sen så nu lagar vi mat igen och ska ut och dricka lite vin och mysa. Saknar E lite, men vi ses ju i Holland den 20onde typ. :) Hoppas du har det bra darling.

Bjuder på två bilder från Juldagen istället;

Radarparet nummer ett :)

Jag och Myran :)

Nej jag har inte så mkt mer att säga. Hade ni en bra nyårsafton?!
Hoppas ni inte sprängde fingrarna av er eller söp skallarna tomma :)
XOXO

RSS 2.0