Jag ska köpa tält tror jag..



.. och flytta in på Intersport med Jessica, det kom vi på idag, det känns ju redan som om vi bor där, varför inte sova där då? På Måndag nästa vecka har jag klarat av mina 11 dagar i sträck! Jag kommer dö av utmattning!

Jag hittade också en underbar teori idag:


Man skulle levt livet baklänges!

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.
2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att
vara där, då får man gå ner och ta ut sin pension.
4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.
5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaks från arbetslivet.
6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser -
tills man är en baby igen..........
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är
centralvärme, roomservice m.m - och till sist lämnar man denna världen i en orgasm

SMART VA?

Nej om man skulle vara lite seriös och lägga sig i soffan och titta på dubbelavsnitt av desperata hemmafruar nu... Ahh då.


Beautiful..


Så vacker Sienna Miller är...                    Och Mischa...



Jobbat nästan hela dagen, jag har också varit nyttig, keso och tonfisksallad till mat, det blir det imorgon också. Sen bara kaffelatte till fika, och en snålfet joggy. Sen har jag och Jessica (+diana) fått ofantligt många skrattanfall, både av tennismannen-mogge, vår misshandlade pumpa arne (som det växer skägg på) och självklart svettmannen som var rädd för baciller!  ;P

Nej nu ska jag snart kolla på CSI-NY. Så puss på er.


Ja folk...

Nu ställer vi tillbaka klockan en timme. Tackar säger jag, en timmes mer sovtid, altså kan man säga att jag börjar tolv imorgon. :) Men jag missar älsklingens match, skit bajs tråkigt... Har precis varit på 60-års fest hos min faster, haha alltid lika sjukt  :) Kusinen markus är ju bäst. Lilla Andy var där nån timme också, men han var ju tvungen och ladda inför matchen sen :) Hoppas hoppas hoppas de vinner...

Andy, jag älskar dig så mycket att jag spricker...

Imorgon är det jobb... HARD work work. Sen mys med älsklingen.

Nej, en säng nu tack!

P,S köpte en jacka idag... me like. mysig i vinter. brun parkas.

BEST DAY EVER

FULLSMOCKAD DAG, med mycket shopping och mina bästa vänner.

Dagen började med ett sms från Carolina, en halvtimme tidigare skulle jag vara där och fixa naglarna. Så jag hoppar upp ur sängen, pigg och glad, inte ens höstovädret störde mig. Sen gick jag ut och gick en promenad och hämtade ut lite pengar. Sen gick jag hem, käkade frukost och fixade mig för en HEL shoppingdag. Sen åkte jag till Carolina och fixade mina naglar som, by the way, blev underbart snygga! Sen ner i stan med Donnatella Daniella, hittade en skit söt kofta på HM där i stan, sen käkade vi på Haket, Caroline kom också ner och joinade oss. Vidare till väla, shoppade mer, åt lite glass och sen hem igen. Sen vid sju kom Caroline så stack vi till Make Up Store (medlemskväll) fick se en sminklektion sen köpte vi massor med smink. SÅ JAG ÄR NÖJD, och lite fattigare ;) MEN sånt är livet.

Söt kofta va?

Resten av mina underbara shoppingfynd.


- Ett par lågklackade svarta stövlar
- En as snygg kofta, grå
- Linne + trosor (basic)
- En vanlig svart "hood" tröja
- En gråsvart-randig vanlig tröja
- En grå tröja (likadan modell som ovan)
- Sen köpte jag faktiskt 4 böcken
¤ "Ego girl" - Gynning
¤ "Gossip girl - Jag vet att ni älskar mig"
¤ "Gossip girl - Allt och lite till"
¤ och en Sidney Sheldon bok


Snart kommer andy hit och värmer mig under täcket, annars är det ju bara så mysigt och läsa en bra bok i höstmörkret. ;)





- Ni vet att ni älskar mig :)


I AM GOING TO SHOP MYSELF TO DEATH



Imorgon kommer bli den dagen då jag och min partner Daniella "Donna" Eriksson shoppar ihjäl oss själva och äter god mat på Haket, kommer också bli den dagen då jag och Caroline spenderar FÖR mycket pengar på smink på Make Up Store. Men skit i det! Att leva är roligt, och shopping gör livet ÄNNU bättre. Don't you think?

Imorgon kan ni läsa om mina nyinköpta KÖP. SO LONG, jag ska drömma skor, jackor, tröjor, byxor... Zzz...

Godmorgon världen

Vilken underbar dag..

Jo Fanny, det är såhär att HIF är sponsrade av Fritidsresor, och varje år får två killar i laget åka utomlands med betalning att spela fotboll med några knattar 2h om dagen. Och vi respektive får glida med som på ett bananskal. DÄRFÖR :) Och jag är så glad, men jag måste nog banta ner mig om jag ska bära bikini snart. Sen måste jag spara pengar så jag kan shoppa ihjäl mig :)

Nu ska jag snart vidare till mitt arbete på Väla Centrum, mitt andra hem om man säger så.
Imorgon är det SHOPPING!

Puss & Kram /

GRATIS ÄR GOTT

Bahía Feliz

OKEJ GRATIS ÄR BÄST.
Jag, Andy, Björck och Lina fick en gratis resa ner till Kanarieöarna och jag svävar på moln!
FAN VAD GOTT!!!
Bara sola, bada, äta, festa och sova tills man dör, och det kostar oss knappt ett öre.
Jag och Lina på playan, guud vad jag är glad. Det finns inte, jag som har tjatat om att
åka utomland ändan sen vi kom hem från Thailand för ett år sen snart.

Ingenting kan förstöra min totala lycka :)

Puss era grisar, nu är det min tur och vara glad.

GALEN OCH GLAD

Nu har jag precis kommit hem och rivit upp lönekuveret, det blev en överraskning om man säger så. Lite mer pengar än väntat och DET är ju aldrig fel. Så imorgon ska jag shoppa lite, sen på torsdag blir det den stora shopping dagen AB. Ska först fixa naglarna hemma hos Carolina, sen iväg och shoppa upp min förmögenhet med Danni tror jag. :)

Hängt med min pojkvän nu några dagar, och den enda vi gör är och brottas, haha. Ja vi är galna. Men det är så det ska vara. Men jag orkar faktiskt inte brottas idag, och imorgon har jag inte tid. But i love my bitch.

+ att jag lyckades övertala honom lite mer om en fin liten lya till oss :)

I dream of the perfect life.



The american dream?
Jag gillar iallafall Christinas nya stil, och jag saknar inte den slampiga.
Gwen är helt enkelt coolast och bäst när det gäller allt.
Och Paris är alltid den som skapar mest skandaler.

I like Gwen.

SLEEP IN

Sov till tolv idag. Sjukt skönt och sova ut och veta att man inte behövde göra ett piss idag, inte ens lyfta ett finger.

Imorgon ska jag dock ut och gå och sola måste jag också, känner mig som en fet blekfis, och det är inte bra. Sen på Onsdag får jag LÖN, thank u god.

Sen har jag hittat lite fina bilder på Adriana Lima.





bra exempel på snygg, don't you think?

JAG ÄR SHOPPINGSUGEN!

BARA TRE DAGAR KVAR, SEN KOMMER PENGARNA.

Och fy faaaan vad jag ska SHOPPA!



Nej jag har inget liv, satt just och skrev en inköpslista som blev LITE för lång, får nog korta ner på vissa saker, men shoppa ska jag. Det är min första "riktiga" lön och den är jag mer än värd! Så jag sitter här och surfar på nätet och väljer ut vad jag ska köpa på Onsdag när pengarna skramlar in på mitt konto. Sen övertalade jag Carolina att hon skulle fixa mina naglar på Torsdag, så det är skönt.

Snart ska jag hem till Andreas och lämna hans mammas bil och sova där, kolla film. Jag är ju ledig imorgon, tacka gud. Fast helgen har varit lugn och skön! Sen saknar jag Caroline.. Vi får ses på Tisdag. Och Emma lilla kommer snart hem. Och Issa har jag inte sett på år och dar. Och lilla Danni som inte gör något annat än slappar! Nej jobbet tar mitt liv, känns som om jag bor på väla centrum, intersport. Det är min nya adress om ni vill träffa mig.

Jag förväntar mig att Andy ringer om 6 minuter. Han är på bandy, och nej, det finns ingen mer sportgalen än han.





Jag vill ha denna skinnjackan. GIVE IT TO ME BABY.

Jag och mamma har varit ute och gått idag, det var mycket mysigt.


Nu ska jag fixa till mig, och Fanny, jag är ledsen att vi inte hann ses när du var hemma... Vet ju att du åker imorgon.. Skit trist. Jobbet tar ju upp min (din) tid.. Men vi får höras älskling, jag vill så gärna hälsa på dig!

Nej nu har jag skrivit en hel bok känns det som.


Vi ses i dimman, POSS HAAAJ.

IT'S COLD AROUND ME, THE NIGHT IS YOUNG

And my knees are shakin' and my bones are breaking, but i know i live, today... But i know we could live tomorrow.

Kom precis hem från Andys brors 25års fest. Mycket trevligt som vanligt, men också som vanligt har Andreas match imorgon så vi är hemma innan midnatt. Ska upp och lägga oss nu. Jobb hela dagen, och hela dagen imorgon också för den delen. Men det är bara skoj. Mina darlings på jobb. Tycker om er så.

But why can't you live with me?


DET BÖRJAR BLI KALLT, och jag har vinter-ångest. SOM VANLIGT.


DET ÄR HETT, ATT VARA BRUNETT




Jag vet inte ens om jag vågar lägga ut en bild på mig hur jag såg ut när jag var blond, men jag kan ju säga att jag trvis så mycket mer som brunett, man känner sig äldre och snyggare på ett helt annat sätt. Så jag ska faktiskt fortsätta och vara det, ska aldrig bli platina-blond igen iallafall.

Carolina Gynning är ett exempel:

Mycket snyggare i brunt hår.


Nog om hår.. Jag har kommit på vad min dröm just nu är. Hitta en het lägenhet och flytta ihop med Andreas, men det kommer ju typ aldrig inträffa. Men det hade varit så himla mysigt. Inreda tillsammans med honom, alltid sova med honom, ha något eget, som är vårt med honom osv. Nu när jag har pengar och allt hade det varit så perfekt. Känner mig redo att flytta nu, men man måste ju vara två om den saken..  Sen om vi hade skaffat lägenhet så hade jag kanske kunnat övertala honom att skaffa en söt lite hund.. Då hade mitt liv varit perfekt.. Men vem och vad är någonsin perfekt?

I am ready, are you?

Härligt härligt men farligt farligt



Okej. Ännu ett A -PASS, med det menas en dag på Intersport från 10.00-20.00. Långa dagar må ni tro. Andy var pissförbannad för han var tvungen och köra mig till jobb på hans lediga dag, men han får skylla på Fredde. Sen satte jobbet igång. Lite varor och packa upp och så. Fan, blev fnitter idag med. Jag fick som vanligt mina övertrötta skrattanfall och alla kunder tror att jag är mongolid. Sen fick Jessica typ ÅRETS kund, som hon fick stå med i TRE KVART. Han var helt sjuk. Sen vägrade han gå när vi stängde så Sunkan fick liksom ställa sig vid gallret och rulla ner, men han fattade ändån inte. HAHA, så sjuka människor det finns.

Nu lagar jag min lunch som jag ska ha imorgon, pasta/kassler sallad. Imorgonkväll ska jag, emma och steffi dricka lite vin och mysa hemma hos steffi. Torsdag är det Fanny, du är på va? Häng med på HIF, så käkar vi där efteråt :) I need a DEFINITIVT svar, okeeej. Jag ringer dock imorgon.

Börjar tolv imorgon. Nu är det Desperata Hemmafruar. MY LIFE!

fan vad jobbigt

skrev precis världens längsta inlägg som försvann.

kortfattat: jag och jessica drack kaffe på jobb och fnittrade oss genom eftermiddagen
jag ska jobba imorgon
tänkte fråga fanny om hon vill hänga med på hif på tprsdag`? kommentera svar, skoj och se dig idag.
carro , jag älskar dig.

nu är det prison break.

puss

Jag ramlar roliga gatan fram

Har work work är allt jag säger.

Idag blev jag och Jessica så himla trötta så vi drack massa kaffe på fikan och blev helt hyperaktiva och fnittrade oss genom resten av dagen, kom på att allt blev mycket roligare med kaffe så den drogen får vi ta till med imorgon också. Ja jag fick hoppa in imorgon också. Men jag tänker på pengarna som kommer skramla i kassan :) MIN KASSA! Fanny my love kom in och kramades lite, kändes skönt och se yrvädret, ska verkligen fika med henne på Torsdag, hon kanske tillochmed vill hänga med på HIF? Det ska jag fråga dig Fanny, eller du läser väl här så du vet att jag kommer fråga dig om du ska med på HIF - Öster om du vill hänga med mig där :) KOMMENTERA ett svar tack ;)

Sen har inte så mkt annat hänt, tog fatt en snattare idag men det värsta är att han nog slipper undan, den jävlen. Jag ska nog bli vakt och ta tjuvar istället :)

Nu ska jag och Andy glo Prison Break, nej vi gör inget annat. ;P

Och fredag kanske det blir film med fotbollsfru - gänget :)

Pussspusss

Och Carro, tack för helgen, alltid lika skoj med dig, min bästaste bästa vän :)


WHAT A NIGHT

När man sätter ihop Carrie och Soppan en Lördagkväll så slutar det aldrig i nyktert tillstånd. Klart att vi, utan pengar och utan sprit, lyckades bli hur fulla som helst och ha hur roligt som helst. Vi lyckas alltid. Så det blev mitt rum, vandring ner i stan (för vi missade bussen), dahlbergs (till min söta kusin) och sen mötte vi upp med andy och gänget och avslutade kvällen på harrys. Tro det eller ej typ.. Men ja, där var jag igår. Med de jag älskar mest, carrie och andy.

Har mått piss hela dagen och jobbat som fan, ingen bra kombination. Men det gick, jag lever, med nöd och näppa. Ska hem till Andy och pussas lite och kolla prison break. YES! me love.

Och Fanny, ring mig! Vi kan väl ses på Tisdag? JAG ÄR LEDIG DÅ! :)

Puss&Kram

LOVE ME LIKE I LOVE YOU

Vaknade av att Fredrik ringde och bad mig jobba imorgon, så det blev bara två lediga dagar, men det var iallafall något! Efter jag väl var vaken stack jag ut på en mega lång runda i skogen, har knappt fått någon motion nu när man jobbar, man hinner helt enkelt inte, orkar dessutom inte heller. Jag längtar så himla mycket till den 25:e. Jag ska shoppa tills jag stupar i säng! Nu blev jag jätte sugen på att se Freaky Friday så jag ska slänga mig i soffan och göra det :) Ikväll ska jag mysa lite med Andy igen, man har ju saknat att sova med honom.

Gud vad skönt med en slappedag..


Freaky Friday spelas i min dvd om 5 minuter

Lite måsten på min shoppinglista:

            


PRISON BREAK



Prison Break dag. Jag och Andy ligger och glor Prison Break, har gjort hela dagen. Oförsoffad man blir. Snart ska jag käka lite gott. Imorgon ska jag försöka vara lite mer aktiv. Och träffa lite kompisar kanske? Mmm...

Och du vet verkligen inte hur jag tänkter och hur jag känner..

I WILL JUST RELAX

Sitter hemma hos Andy och väntar på att han ska komma hem.. Men jag kommer förmodligen somna innan de kommer, ska bli skönt och ha honom hemma. Nu är jag ledig i tre hela dagar och det ska bli så skönt! Ska bara mysa med Andy och ta hand om mig själv, ska bli så nice.

Nej om man skulle gå upp och lägga sig i dubbelsängen själv, och tvinga katterna att sova med mig :)


HARD WORK WORK

Ännu en jobbarvecka har börjat. Men det har varit lungt idag, nästan inget folk och inte mycket och göra, ändån skönt och börja veckan så faktiskt. Jag har dock kommit underfund med att jobbet tar en sån tid, tid som jag hade velat slösa på mina vänner som jag saknar (carrsan, issa, danni med flera).. Men det bara känns som tiden inte räcker till. Men jag ska se till att ta mig tid, hitta tid, för jag saknar er! Träffade Danni igår och färgade hennes hår. Jag var nog inte mkt till sällskap, var rätt bakisdöd hela dagen igår om jag ska vara ärlig. Men men.. Imorgon natt kommer Andy hem igen.. Min långa fotbollsspelare.. Ska bli skönt och ha honom hemma igen, hatar när han är borta...

Vill bara kyssa dig älskling...


Studio Secret LIPS

OTIPPAD KVÄLL

bar


Verkligen otippat, började med vin och mys hemma hos söta emma. Sen blev det Bara Vara, Dahlbergs (såklart) och till sist var det bara jag och Stepheanne kvar så det blev Cardinal. Där dansade vi hela natten lång, mina fötter gjorde till sist så ont att jag inte kunde stå på mina ben längre. DET var illa. Men det var en mycket rolig kväll med många upplevelser och konstiga människor (så mkt sjukt folk det finns ute!). Men jag hade verkligen "the time of my life" så det var ju bra. Mindre roligt och jobba idag på Ishallen, men det var ju min allra sista dag där. Så ishallen och alla isprinsessor och hockeynördar, ni får klara er utan mig! SO LONG.

Och jag saknar dig, saknar inte du mig?

You'll see..

.. wonders happens before you're out the door

jobbat lite på ishallen idag sen har jag varit och solat och blivit en aning brunare, kändes skönt, ska snart käka och fixa till mig sen ska jag på inflyttningsfest hos emma. blir säkert skoj. kanske ut en liten sväng också, känner verkligen att jag behöver ta en break i mitt stressande och dricka lite vin och bara ta det lugnt. nej, duschen kallar. puss på er..

"i need some fine wine, and you, you need to be nicer"


HOW WILL I FIND MYSELF?

Har kommit på att mitt liv har blivit en stor stressboll. Jag stressar mig genom allt. Jobb, mat, fikor, vänner osv.. Kommer hem från jobb, kastar i mig mat för att hinna med alla 21.00 program och sen vill jag hinna få lite tid med datan, vill också ringa lite polare och prata lite med Andy. När man väl är ledig har man 1000 saker att göra... Det jag hade behövt är en fet jävla massage, mys/spa kväll med massa filmer och god mat och mys! Ska försöka sno åt mig Carro imorgon, annars kanske jag hittar någon annan själ..




GIVE ME A BREAK

Saknar Andy, pussar till serbien ;)

BACK TO BUISSNESS



Idag var jag på toppform på jobbet men det var typ ingen annan + att kunderna var sura idag så jag tappade min toppform rättså fort faktiskt. Men jag drömmer mig bort till min lön och till mina shopping turer jag ska ha när jag fått mina pengar, ska bli såå underbart! Jag som är van av att leva på luft.

Jobb imorgon och fredag på intersport, sen helgen ishallen.

Saknar min andy som är livrädd i Serbien, haha. Men han åker ju snart till Trollhättan så det blir väl bättre! :) Eller? Det bästa är iallafall när han är hos mig :)

Money money money, must be funny...


Gone in eight days

Nu är jag pojkvänslös i åtta dagar..  Eller han är iallafall inte hemma, och jag är själv, med andra ord. Så det inte tolkas fel menar jag. Har fått låna bil i en vecka iallafall. Nice! Nej, iväg med pappa nu, sen emma, stan fika, sen carro och desperata hemmafruar!!!


GOODBYE

RSS 2.0