Saturday

Pictures from thursday.
Enjoy.












Fram hit (Helsing) så gick allt bra, det såg ändån ut till att bli en lyckad och rolig kväll (som det självklart var ändån då jag var med världens bästa vänner) men sen gick vi till LC (Lauren Conrad?.... Nej till Le Cardinal Alexandra!) och där var det vi och de som jobbade där, ÅNGEST! Så ja.... Detta hände:

Alexandra tog över DJ:båset och rockade fram en playlist

Sen dansade hon och Lelle i ca 30 minuter på full speed




Jag och Caroline kände oss lite som deras mammor så vi satt och väntade på att de skulle leka av sig, haha. Sen blev det KebabKing och rätt ner i sängen. Lite misslyckad kväll med tanke på att det bara var vi ute men rätt roligt ändån. Känner att denna sommaren kommer bjuda på massor med roliga danskvällar och mkt mer! Mådde iallafall tipptopp igår. Sov hos Carro och idag har jag jobbat med mina favoriter. Nu är min kära buddy Elena i New York, ja Fieke med för den delen och jag AVUNDAS dom något fruktansvärt. Här sitter liksom jag i en Sverigetröja (som vi var tvingade att jobba i idag) och ska kolla fotboll med min mamma medans dom shoppar loss på 5th.... Men men, min tid i NY kommer hoppas jag. Ska övertala A att shopping ÄR ROLIGT... Kommer nog ta några år....

Nej, hoppas nu att Swe vinner. Pappa står förmodligen redan i klacken och skriker "Alla vi som älskar Sverige klappar nu" om jag känner han rätt. Samt att jag trashade Danmark rätt fett när en dansk kund kom och bad mig att ta på mig en dansk tröja istället för att han var säker på att dom skulle vinna. Vad tror ni?

XOXO

Kommentarer
Postat av: Elena

NY ar sa underbart!! men miss u!! hor av mig sa fort jag kommer hem.. PUSS PS. traffade fieke och koen forsta dagen pa 5th ave.. Helt sjukt av alla miljoner har springer vi in i just dom, haha.

2009-06-07 @ 03:47:00
Postat av: alex

ååå poppe du sa också lauren conrad!! men jag sa det på allvar inte du haha :) ses snart hoppas jag love

2009-06-08 @ 14:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0