SLEEPTIME

Sista natten med min älskling på lite mer än en och en halv vecka... Buhu... The good news is att jag ska hem till la familia och la friendos ;) Var ute och käkade romantisk middag med min snygging Elena innan, haha, vi blev tillsist lämnade ensamma på stället fnittrandes med varsitt (rättelse; tre) glas vin i ett hörn! Vi kom på att vi inte hade haft en utekväll bara hon och jag på ett bra tag och när vi försökte planera in en kväll så såg det ut som om det kommer ta ett tag innan vi hinner ha en kväll själva, men vi har ju planerat in så mycket annat. Mina engelska vänner är här om två veckor sen om tre veckor är hennes vänner här och sen är det London baby.

Var hemma hos Fieke innan och kollade på den fruktansvärt olyckliga matchen (min baby råkade få ett rött kort efter 12min) och hon visade oss vad hon hade shoppat i underbara Milano. Altså man blev ju liiiite avis när hon drog fram ett par christian louboutin skor som hon ska trippa runder i denna sommar;

Nej nu ska jag gå upp och ta bort mitt smink, ska leka taxi åt min man imorgonbitti sen träna... Alldeles för tidigt enligt mitt tycke.. Sen 16:04 går mitt tåg till das Airport, sen övertalade jag min Pappi att hämta mig i Kastrup, han är bäst!
Sov gott.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0