About another..

Sitter och funderar på min tatuering. För att klargöra så hade detta blivit min andra (har redan ett hjärta vid bikinilinjen). Jag vill ha en budskap man kan leva för, något som peppar en och gör en glad. Såg att en söt bloggtjej hade budskapet "Never give up" som jag tycker är jättefint... Jag och alex låg och snackade och jag är en väldigt "idag" människa, försöker alltid göra det mesta av dagen och jag försöker verkligen inte oroa mig för imorgon.. Därför hade Carpe Diem varit rättså passande... Men samtidigt vill jag hitta något eget, och jag vill ha det på handleden så jag blir påmind och peppad varje dag, flera gånger om dagen. Om ni har några förslag så bara kommentera massa, hade behövt lite brainstorming!


Carpe diem är latin och betyder fånga dagen men bör snarare tolkas ta vara på dagen, njut av dagen eller njut av den flyende dagen.


Sov kanske lite för länge idag, vaknade lite över tolv, men det är bättre och sova ut nu, blir nog inte mkt sovande i båstad ;) Ikväll drar vi med fullpackad bil. Jag, Alex, LillEmma, Carro och Hanna. Där uppe kommer Alex pojkvän och hans kompis och möter oss. Kanske tillochmed Daniella och Mathilda! Ska bo i en finfin stuga nära havet och vi ska grilla och dricka lite drinkar ikväll. Kommer bli toppen. Båstad är ändån så himla mkt minnen och sommarkänsla så det finns inte. Tråkigt att vädret verkar svika? 


xoxo

Kommentarer
Postat av: Marcus Friberg

Leta efter något annat passande, latinskt citat på http://www.johny.nu/citat.asp



Att tatuera in svenska ord är ju lika töntigt som att hänga på Retro.

2008-07-06 @ 15:39:47
Postat av: sofia

"Amor vincit omnia" - "Kärleken besegrar allt".

Det tycker jag några bra ord att ha på handleden. Grejen är ju att det faktiskt kan bli ersonligt, allt kan bli personligt, alla har ju olika uppfattaningar och åsikter om allt. Och just detta ordspråk tycker jag är underbart, just för att allt i världen är kärlek, det är det verkligen. ALLT är kopplat till kärlek - på ett eller annat sätt. Och det är även det viktigaste vi har- och vackraste. Kärleken övervinner allt. O gör det inte det.. jaa då vet jag inte vart världen är påväg....

2008-07-06 @ 17:07:57
URL: http://[email protected]
Postat av: Sofia

Tack, ja jag tycker det också =) Kärlek är så vackert.



Jag har själv en tatuering på underarmen - en kärleksdikt.



"Love is always patient and kind.

It is never jealous.

Love is never boastful or conceited.

It is never rude or selfish.

It does not take offense and is not resentful. Love takes no pleasure in other peoples sins, but delights in the truth.

It is always ready to excuse.

To trust, to hope, and to endure whatever comes.."



Riktigt vacker och som alltid får en att le och känslan av att allt kommer ordna sig. :)

Lycka till med tatoon ;)

Kram!

2008-07-08 @ 18:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0