SATURDAY


Det haglar och snöar och kallt är det, och förkyld är jag. Usch vad jag inte tycker om vintern! Jag tycker om de ljumma sommarkvällarna och de lätta kläderna. Jag tycker om doften av vår/sommar och själva känslan som cirkulerar när solen inte går ner förrens sent på kvällen. Nu är allt mörkt, grått och trist. Ovanpå allt så tog A med den datan som jag hade laddat ner 90210 på som jag hade tänkt se, så nu är jag sysslolös! Eller ja, jag surfar runder på nätet på denna söta mac data vi fick häromdagen. Ovanligt och sitta vid en Mac när man haft PC så länge.. Men jag är ju lite van då vi hade mac i skolan i 3 hela år, grafisk design! Åh vad jag saknar det. Alla roliga uppgifter och alla roliga människor. Då behövde man inte oroa sig om livet utan då var det bara skolan som gällde och man tänkte inte så långt som efter skolan då.. Nu får jag panik så fort jag ser en skola typ... 

Jahapp vad ska man hitta på nu då? E kommer och hämtar mig vid sex så ska hon sminka mig och så ska vi komma på vad vi ska ha på oss. Sen bär det av till Fieke för en glammig kväll! SATC tema!!!



FRÅGA; Hur tar man av keratinvax löshår? Börjar bli trött på det nu och vill ha mitt eget hår, tänkte gå och färga och klippa mig faktiskt. Men först måste jag få ut mitt löshår, så tips tack!!! ;) 

Är på väg att vinna pälsmössor på Tradera också!!! Hoppas verkligen jag vinner.!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man använder nåt acetonliknande för att lösa upp keratinvaxet. Sjukt dåligt för håret dock :/

2008-11-22 @ 14:51:11
Postat av: Anonym

Det finns ett medel på biltema, minns dock inte vad det heter. Det innehåller bla alkohol, men det är samma vätska dom har hos frisören. Annars kan du beställa lösningsmedel på rapunzelofsweden. se hoppas jag var till lite hjälp... :)

2008-11-22 @ 19:02:58
URL: http://mollibolli.blogspot.se
Postat av: ylva

jag tog ut mitt hos en frisör, som tog något oljeliknande på fingrar, knäckte upp vaxet med en tång & bara drog. det gjorde förbannat ont kan jag lova! & tid tog det, men fy vad skönt det var när det var av. aldrig mer har jag lovat mig själv, mitt hår har fortfarande inte hämtat sig. du har superfint hår a'natural, I envy you! så av med skiten :)

2008-11-23 @ 10:35:43
URL: http://ylvvaaa.blogg.se/
Postat av: issa

hej älskling, värm upp det med en platttång bara! det enklaste är om någon tar ut det på dig, man värmer bara på fästena och sen "drar" man av dom.. :) ta inget starkt medel för då dödar du håret typ.. och skulle det mot förmodan inte funka så går du bara till en frisör.. men när jag hade sånna så hade hon en speciell tång som var som en plattång och hon sa att man kunde göra det själv hemma med, sålänge man har just en plattis ;) saknar dig puss

2008-11-23 @ 11:55:10
Postat av: sandra

hej soppis.

jag har medel här hemma som e från frisören, en tång och lite så, helöt oanvänt..so du kan få.. jag har inte i löshår längre o har klippt av allt mitt egna hår typ =)

Kommer du till hååbegee snart så kan du få det utav mig, jag såg att de andra hade rekomenderat att använda plattågen, det rekomenderar inte jag ..så limmet kan fästa i ditt resterande hår.



Puss o kram från sandra!

2008-11-23 @ 18:26:41
URL: http://www.sandraborjeson.blogspot.com
Postat av: tove

VÄRM INTE MED PLATT TÅNGEN!!! Vaxet smälter då in i ditt egna hår...och bildar stora klumpar, köp medel eller beställ sen rulla vax plopparna i fingrarna tills de lossnar, eller använd tång...

2008-11-23 @ 22:08:32
URL: http://taw.blogg.se/
Postat av: steffi

jag har också undrat hur man får av det sen :S vill ju inte förstöra mitt riktiga hår. trött på ditt nu? Puuss

2008-11-24 @ 12:39:44
URL: http://uniiik.blogg.se/
Postat av: annika

jasså redan trött på det gumman?? har du tappat några pluppar? jag har tappat 2 st men jag gjorde dte ju på mig själv så kanske intye så konstigt..haha.. det va fan inte det lättaste! haha.. tog ba sådär 4 timmar=)



när du ska ta ut det tar du ett medel som löser upp vaxet sen en tång som krossar fästet.



du får ta hjälp av en kompis eller om du är i hbg så säg till mig så fixar vi det=)



puss

2008-11-24 @ 18:28:06
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0