Rolig dag med mina pinglor

Vaknade hos Andybandy sen hämtade vi Emma och körde hem till mig, Andy stack då vidare för ett träningspass. Sen har jag hängt med Emma och Daniella i stan, sen här hela dagen. Mega mysigt. Lullat i stan, köpt en tröja, blivit kär i tre par jackor, fikat på Mezo, fixat  Visa Bankkort isället för mitt electron, köpt läppglans och sen har vi bara hängt hemma hos mig och glott tv och snackat skit. Jag älskar sådana dagar. Imorgon jobbar jag till sex, sen ska jag och andys famme ut och äta. Sista kvällen för Andy ju... Jag kommer gråååta.. Vill verkligen inte att han ska dra iväg. En månad ifrån varandra kommer verkligen inte bli lätt.. Men vi kommer ju klara det. Jag ska jobba och festa så mycket att jag inte hinner tänka! Har planerat utgång med brudarna både Torsdag och Lördag. Bara för att man inte ska sitta hemma och tänka på min älskling!

Nu ska jag sova, jobb imorgon, ska försöka orka gå ut och gå innan jobbet också, om det inte regnar.
Sleep tight, nightiii night!
KISSES

Åh just det, mina kläder kom idag också, skiiit fina!


Kommentarer
Postat av: Anja

hej sweetie!
var ska andy nu då? och varför?
hemsk med en hel månad :(
haha aww... ja jag vet det är verkligen helt sjukt! 9 år.. (tror jag hon är).. När vi passade henne var hon ju en liten knodd som sprang runt bara, men nu är det Irma som tar den rollen! haha..
Ja jag hade sjukt kul, jag och Oskar var hela helgen på ett golfresort på Öland. Spelade ingen golf, men en massa kompisar som vi hyrde lägenheter med där och sen bara festade oss igenom 3 dagar.
Stor fest på midsommarafton nere vid havet och allt. En liten idyll, galen sådan!! :) haha
hur hade du det själv och hur är det att vara hemma?
puss

2007-06-27 @ 10:14:27
URL: http://redmary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0