How can the world be this crazy

Bild lånad från Aftonbladet.se



Altså jag finner inga ord... Hur kan detta hända? Och så nära en själv... Det är skrämmande, hemskt, läskigt, sjukt och väldigt väldigt skräckinjagande... Vart är världen på väg? Vem får för sig att bara göra en sån här sak? Jag kan inte fatta det! I sådana här situationer är jag FÖR dödsstraff! Det värsta han kan få nu är 21år? Pinsamt!
Mina tankar går till Oslo och dess offer....

Kommentarer
Postat av: mathilda

jag håller verkligen med! De han dödade hade inget val om de skulle dö eller inte. varför ska han då få ha det valet. över 90 pers e döda och han får max 21 år. det är skrämmande!!

2011-07-23 @ 13:50:37
URL: http://lilm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fast jag tycker inte att han är värd att dö, det är för lindrigt. Han borde få sitta i fängelset med vatten och bröd och ruttna bort! Det värsta av allt är inte att det är maxstraff på 21 år, det är tanken på att han kan komma ut om sju-tio år pga gott uppförande. Jag tycker att livstid borde vara livstid.

2011-07-23 @ 19:39:46
Postat av: sofie ♡

Mathilda: Ja verkligen, usch vilken hemsk människa!!



Sandra: Ja jag håller med att döden kanske är för lindrigt men fängelserna här i Norden är ju typ som och bo på hem tyvärr! Man kan ju tillochmed utbilda sig och jobba!? Tycker inte att det är något straff direkt, därför hade dödsstraff passat, eller ett "Alcatraz" fängelse i riktig livstid!

2011-07-23 @ 23:04:00
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sant, men jag tycker att vi hellre ska "försämra" fängelserna än införa dödsstraff.

2011-07-24 @ 14:16:26
Postat av: Lollo

An eye for an eye will make us all blind... Jag är aldrig för dödsstraff av bland annat just den anledning. Monstret i Norge kommer aldrig få terrordådet han utfört ogjort. De stackars människor som inte längre är med oss, kommer inte tillbaka sorgen och saknaden försvinner inte oavsett om monstret sitter inlåst eller är nedgrävd. Jag vet ingenting om Norges rättssystem men troligtvis kommer han aldrig komma ut. Då jag antar att dom har motsvarande, som vi har i Sverige, "särskild utskrivnings prövning". Kan inte tänka mig annat än att han kommer få en diagnos. Det är verkligt skrämmande att man inte kan skydda sig mot terrordåd eller andra våldsdåd.

2011-07-25 @ 00:18:36
URL: http://Silahs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0