Bonasera Bonasera


Bild lånad av hd.se av Bonasera Bonasera

Där uppe i vänstra hörnet satt vi igår och drack vin och käkade förrätter, underbart gott!! Fick träffa min älskade sis och min bästa vän i ett! Sen jobbade både Issa och Emma så dom joinade oss efter gästerna rullat hem. Hade jätte trevligt och var inte hemma förrens vid tre snåret och då däckade jag i min fina mysiga säng.

Vaknade imorse och det kändes tomt i sängen utan mina pojkar. Hade oväntad energi och gick ut och gick en långpromenad med min kompis Louise och hennes boxer "Sillen". ;) Han är så söt, hoppas Dexter hinner träffa honom! Efter promenaden blev det ner i stan med LillEmma, Lollo och Issa och vi lunchade faktiskt ute, mysigt. Men det blev kallt efter ett tag så vi höll oss varma genom att springa i affärer, hittade en fin bikini på H&M samt smycken på Gina. Får hålla shoppingen tills på Fredag, då blir det Göteborg, tips på bra affärer där någon?

Nu ska jag käka en macka eller två sen vid åtta snåret kommer Alexandra hit och då ska vi beställa sushi och dra hem till en på mitt gamla jobb och kolla fotboll (!) och snacka skit, full rulle här hemma and i love it.

Hoppas allt är bra med er.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Annika M Sriwanna

mysigt och vara hemma i Helsingborg :) man har alltid fullt upp!

2010-04-22 @ 08:15:32
URL: http://sriwanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0