CHOCKING SHOPPING!



Igår åkte vi som sagt till soliga och varma London för en galen, intensiv shoppingdag. Min fina vän Jenna mötte upp oss i London och det var så skoj och se henne igen. Jag blev mer eller mindre GALEN inne på Topshop och fick med mig 2klänningar och 2tröjor därifrån, var så sjukt trött och hungrig när vi kom ner på skoavdelningen så jag orkade inte ens börja prova och greja, jag var chockad över mig själv att högklackade skor inte tilltalade mig, jag kom inte ens hem med ett par!? CHOCK!

Aa sen gick vi alla och käkade på YoSushi (såklart) och sen hjälpte vi Elena hitta hennes finfina Gucci-skor som hon suktat efter länge, jag blev väldigt avis, men det var jag inte länge till. Vi gick förbi den stiliga affären Russell & Brombley och jag spottade ett par sjukt söta ballerinas och tänke för mig själv att jag borde unna mig ett par exlusiva låga skor för en gång skull, så det gjorde jag, hittade även en MEGA fin väska som jag blev helt förälskad i. Hade precis stått och hållt i en Gucci väska men denna kändes snäppet bättre så jag slog till, definitivt mitt bästa köp igår, vill ni se?

Here it is, och jag älskar den;


I love love love it!

Nu tänkte jag ta något och käka, är mega hungrig, sen altanen, det är ju sol. A är ju och möter fina folket idag så man har några timmar för sig själv ;) Ikväll kommer min kära familj inklampandes och det ska bli så skoj! <3

XOXO

Kommentarer
Postat av: Steffi B

Du måste va sjukt tät Soffan. Gör juinget annat än att shoppar ;) puss steffi

2009-04-23 @ 19:23:53
URL: http://riffochruff.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0