Måndag

Usch, gillar inte Måndagar egentligen. Men idag vaknade jag lite i elva, satte på lite Vänner och låg kvar i sängen och mös med sömntutan nummer ett, Andy ;) Ska antagligen fixa lite och så idag.

More to come.
KISSES

Kommentarer
Postat av: carro

Hej grisen. Jag är helt slut. Har jobbat tre 12 h pass sen i fredags, men idag är jag ledig tacka gud! Har så ont i mina fötter så jag måste gå till Mys mamma o fixa dom. :P Haha. Idag om en vecka ses vi och då ska vi myysa! Sorry att jag inte hört av mig på evigheter men har ju jobbat o sånt. Men jag ringer i helgen. :) Love you babe!!

2007-05-07 @ 14:45:37
Postat av: Anja

jaa visst ser det sjukt nice ut.
det var helt otroligt, om ni vill på spa och e i sthlm kör på det. fick middag på rummet och den heta källan som med utsikt över skärgården slog allt :)
ja det är ett bra jobb.. kul också. fast längtar som fan till att plugga igen, känns som att man kommer någon vart då.
neej, bell och paulina är väll de enda.. ingen annan som jag direkt har kontakt med så.. har ju alltid kontakt med andrea johansson.. men ser henne sällan.. annars inget. du då?
ja det e ju jobbigt på vissa sätt att inte veta vad som sker. men samtidigt lär dte ju bli något kul i och med att det kanske innebär ett nytt land, eller stad.
går dte bra för honom annars? är dålig på att följa fotboll ;)
puss

2007-05-07 @ 18:31:49
URL: http://redmary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0