It hurts so bad...

-
Jag har löjligt ont i mitt vänsteröra så jag går runt med pannband i hopp om lindring....

Hade ont igår men trodde att jag hade sovit konstigt, men idag är det värre och det värker verkligen. Orka få typ öroninflammation i ett land där man inte kan språket eller har en husläkare? Ska snacka med Andy om klubbens läkare kanske kan hjälpa mig för just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta, aj aj aj!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gammalt tips från en distriktssköterska vid öroninflammation tag typ alvedon 3 ggr om dagen så länge du har ont samt näsdroppar 3 gånger om dagen.

I Sverige ges ju inte penicillin längre vid öronimflammation. Fungerar alltid till 100% hos vårt barnbarn. Hoppas det fungerar på Dig också

2012-01-24 @ 18:39:25
Postat av: mathilda

När jag hade kraftig öroninflammation för ngt år sen hjälpte inte alvedon mot smärtan, däremot voltaren gjorde så smärtan försvann direkt! Ett tips :-)

2012-01-25 @ 06:38:07
Postat av: Carro

Stackars tusse!Alltid när jag fick det när jag var liten skalad mamma 1 vitlöks klyfta,stoppade först in lite bomull i örat och sen vit löken... det viktiga är att vitlöken inte ligger direkt mot örat eftersom det är så starkt!Det stinker men det har funkat på mig!:) pusss

2012-01-25 @ 11:44:37
URL: http://lavie-carro.blogspot.com
Postat av: Sofie ♡

SMÄRTAN är borta! Är så glad, imorse när jag vaknade så hade den släppt! Tack för alla tips!

2012-01-25 @ 20:08:57
URL: http://soppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0