Dagens outfit ♥

Gick som sagt ner i byn med Fanny och lunchade och kollade lite vid stranden som dock inte brukar se ut såhär som på bilderna på somrarna! Då är det fin sandstrand, solstolar och paraplydrinkar som gäller, altså; där hittar ni mig om nån månad, hihi! Nu ska vi köra killarna till tåget sen köpa hem lite tapas till ikväll. Vi ska vila upp oss inför readagen imorgon, vi ska stå utanför Zara när det öppnar, haha!
XOXO

Kommentarer
Postat av: johanna

haha ja, jag ska förklara. Men det är rätt svårt att förklara haha. Antar att du har photoshop. Lägg in alla bilder som du vill ska komma i ett flöde. Sen trycker du på Window i menyn högst upp, och där i trycker du på animations.



Då kommer det komma upp en grå avlång ruta längst ner. I den rutan finns det en liten meny där en av knapparna heter "duplicates selected frames". När du trycker på den så kommer det en extra bild i den grå rutan.



Då går du in på den andra bilden som du vill ska komma i "flödet" med bilder. Markerar den. För sedan den in i den första bilden och lägg den framför den andra bilden. I den grå rutan längst ner ser du nu att du har två layers med två olika bilder. Vill du ha en till bild så tryck på "duplicates selected frames" igen, och gå sedan till den nya bilden du vill använda och för in den över den andra på samma sätt.



Om samma bild visas på alla nya frames du gör så klickar du bara på en pil som är längst upp till höger i den gråa rutan. Där klickar du på "new layers visable in all frames" om den är ikryssad. För det ska den inte vara.



Sen bestämmer du bara hur länge bilderna ska visas 0 sec eller 0,2 sec och så vidare. Sen sparar du den som "save for web and devices" som en gif fil.



Hör av dig igen om du inte förstår :P

2012-01-04 @ 15:06:48
URL: http://johannaeo.se
Postat av: alis

svar: jaa, jag får göra det! haha bara spara ihop lite kulor först ;)

2012-01-04 @ 18:19:08
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: Anna W

Det marks att det stormat medan ni var hemma i Sverige! Men oroa dig inte, beachen rengors i tid for det forsta strandhanget. ;-)

2012-01-05 @ 08:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0