Håller tummarna

På Måndag ska vi åka och kolla in ett hundhotell som verkar helt okej.
Ifall vi bestämmer oss för det (hoppas det verkar bra!) så ska vår lilla buse
vara på "semester" i 10 hela dagar. Kommer kännas sjukt jobbigt och lämna bort honom men
förhoppningsvis så kommer han ha det bra och skaffa nya vänner och leka med, vi får helt enkelt
ta att han kommer vara sur på oss när vi hämtar honom. Jag kan inte sitta fast
här för att Dexter ska ha det så bra som möjligt, ibland får hundar nöja sig
med "the next best thing", tyvärr! Har ni lämnat er hund på "hotell" någon gång?
Hur var det?

Kommentarer
Postat av: Anonym

vår hund är ganska ofta på hotell och han verkar älska det. men man måste verkligen vara noga med att hotellet faktiskt är bra. vår hund fick första gången prova att vara en natt på hotellet och så hämtade vi honom genast följande dag för att visa åt honom att han inte blir övergiven när han förs till hotellet utan att vi alltid kommer tillbaka.

2011-10-15 @ 16:28:24
Postat av: Sofie ♡

Anonym: Ja det kanske är smart och göra så som du säger. Han har varit på hotell en gång tidigare men där var han så liten och verkade rättså rädd. Hoppas på att det går bättre denna gång!

2011-10-15 @ 16:46:06
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Lina

Shit va själviskt. Dexter har väl knappast bett om att få komma till er?

2011-10-15 @ 17:28:12
Postat av: Sofie ♡

Lina: Och jag har inte bett dig kommentera min blogg?

2011-10-15 @ 17:49:17
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Anna

Absolut inget fel att lämna sin hund på ett bra hundhotell ett par dagar men hur du försöker rättfärdiga det hela känns ganska själviskt.

2011-10-15 @ 17:56:19
Postat av: Sofie ♡

Anna: Det jag menar är att jag har fått ge upp ganska mycket i nästan två år då vi bor utomlands med en stor hund och jag tycker att hundhotell är en win-win situation för både mig och hunden nu när vi inte lika lätt kan köra hem som vi gjorde i Holland. Själviskt eller inte, du hade nog gjort likadant själv.

2011-10-15 @ 18:10:14
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Helena.

När jag läste ditt inlägg så var min första tanken "gosh vad mycket negativt du kommer få för detta". Så länge Dexter mår bra av det och inte far illa. Så kan det väl inte skada? Bättre att han är på ett hotell än att han ska sövas och flyga till Sverige? Det borde ta mer stryk på honom än hotell.



Och jag älskar din kommentar tillbaka till Lina, så kul det lät när jag läste.



Dessutom, folk är avundsjuka. Det har vi ju pratat om. Bry dig inte. :)



Kram Helena.

2011-10-15 @ 19:03:42
URL: http://helenaskog.blogg.se/
Postat av: Sofie ♡

Helena.: Haha jag vet inte vad som fick igång alla men jag menar ju väl, det kanske inte framkommer, skrev kanske lite konstigt. Men när jag stannar hemma pga Dexter får jag kommentarer såsom "Lev ditt liv, åk hem, Dexter klarar av hotell..." osv. Och nu när vi nog ska lämna honom så är jag självisk, orkar inte, haha!



Kram

2011-10-15 @ 19:12:10
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: anna

sluta alla som säger att hon är självisk

de va de DUMMASTE jag hört/läst!!!!!!!

är ni blinda? eller kan inte läsa?

GÅR det att undgå hur mkt hennes hund betyder för henne? & det är därför hon väntat flera år med att ha lämnat bort han nån gång och nu letar efter ett BRA hotell och undersöker INNAN, det är precis som när en förälder låter ens barn sova hos mormor o morfar INGA konstigheter!!! & har man ingen släkt i samma land som kan va hundvakt så är man väll fan inte elak om man lämnar på hotell när man ska resa??? elakt är att tvinga han i en bil/flyg om han mår dåligt av det! stå på dig sofie, och alla NORMALA och läsande/tänkande människor VET hur mkt du älskar din hund!!!!! & för en hund kan det vara LYX och kul att va på ett bra hotell, leka med andra!!



kram anna

2011-10-15 @ 20:28:03
Postat av: anna

& ni!! DÖM ALDRIG en människa innan ni gått 100 mil i dennes mockasiner

tycker det är ett HÅN när ni säger att hon inte bryr sig om sin hund, det är väll för tusan den hon bryr sig mest om tillsammans med sin kille??!!!!!

MEN folk ska fan alltid hitta nått att klaga på, hade hon suttit hemma och varit ledsen över det hade SAMMA person klagat på det, det är samma med alla bittra jävla människor som gnäller över att vintern är sååå jobbig & lääängtar efter sommarne, nog fan gnäller dom att de är fööör varmt sen när sommaren väl är här, vissa blir aldrig nöjda och man kan inte vara alla (idioter) till lags. punkt!



kram anna

2011-10-15 @ 20:32:53
Postat av: Sofie ♡

Anna: Du har verkligen förstått att min lilla kille betyder otroligt mycket för mig! Folk har alltid något och gnälla på, tyvärr!!! Kram

2011-10-15 @ 21:46:10
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: anna

: ) tror nog att dom också fattar det nånstanns i den elaka hjärnan de har nånstanns, de skriver bara så ändå för att ha nåt elakt att säga, för att de vet hur mkt din hund betyder och vill få dig att verka "dålig" folk med låg självkänsla tror att det hjälper för dem, men dom gräver bara sin egen grav och olycka!!

kram anna

2011-10-15 @ 23:57:46
Postat av: anna

ps jag älskar också satc o choklad när jag har ensamtid, PERFEKT!!!



kram & snart är din kille hos dig igen! : )



/anna

2011-10-16 @ 00:00:09
Postat av: Sara

Sanningen är, hur smart var det att skaffa hund i din/er situation??!!! SMART...Det skulle du tänkt på innan. Snacka om själviskt...

2011-10-16 @ 17:57:08
Postat av: Sofie ♡

Sara: Vad är ditt problem? Jag tycker det var rättså smart och skaffa hund i vår situation då vi båda är hemma hela dagarna och nästan aldrig behöver lämna honom själv. Andreas är borta 2h om dagen och jag är alltid hemma förutom nån timme då och då om jag åker och handlar? Om vi hade bott hemma i Sverige och haft vanliga jobb så hade han fått vara själv hela dagarna men nu är vi alltid hemma och vi har all tid i världen för honom att gå ut långa rundor, leka med honom och hålla honom sällskap... Fan vad det låter själviskt va? STACKARS hund eller hur!?



Sen kommer det ju självklart upp resor osv men det hade det väl gjort ändån? Spelar väl ingen roll vart man bor så vill man väl åka på semester eller weekends osv?



Du vet verkligen inte vad du pratar om och du vet verkligen inte hur bra vår fina hund har det. PUNKT.

2011-10-16 @ 18:15:44
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Sofie L

Du är absolut INTE självisk Du måste kunde få frihet även som hundägare.

Då skulle man vara självisk om man lämnar sina barn hos barnvakt också och det är man ju inte.

Jag tror det kan vara nyttigt för hunden att träffa andra och roligt.

Lyssna inte på ¨töntarna¨ Sofie. Dem har bara inget bättre att säga.

Kram

2011-10-16 @ 19:55:45
Postat av: Sofie L

Ska stå 'Kunna¨ där det står ¨kunde¨. Skrev nåt annat från början och missa att ändra.:)

2011-10-16 @ 19:58:56
Postat av: Sofie ♡

Sofie L: Nej jag ska inte lyssna på idioterna som kommenterar, förstår bara inte hur dom tänker!? Haha, kram!

2011-10-16 @ 21:01:36
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: E

Det MÄRKS hur mycket du älskar och bryr dig om din hund. Och du har HELT rätt i att du förmodligen har mer tid för honom än de flesta hundägare!!! Är det någon som ska skaffa en hund är det någon i din situation, tycker jag. Prova hur hotellet funkar för honom, helt rätt att undersöka vilka möjliger som finns! Du verkar rätt ensam i Italien i mellanåt. Har läst din blogg ett tag och visst tog du lektioner i Holländska? Kan du inte göra något liknade där ni bor nu? Eller en annn kurs av något slag så att du får chansen att träffa lite nytt folk? Bodde själv i Österrike i 6 månader och jobbade bara 2 timmar/dag. Hade inga kollegor och i början var det jätteensamt! Kunde inte tyska då och kände mig "fast". Men det finns möjligheter, tvingade mig att bli väldigt osvensk i olika situationer och började prata med folk och gick till och med ut själv ett par gånger. Vill peppa dig att våga ta tjuren vid hornen och börja ta dina möjligheter i dina egna händer! Du verkar vara en väldigt smart och rolig tjej!!! Sen kan kan jag förstå hur knasigt det måste kännas att inte få vara nära sina fina vänner man redan har och hållet av! Kram!!!

2011-10-16 @ 23:28:04
Postat av: rose

Sara & Lina ni har ingen aning om vad ni skriver om.

Dex har dom mest omtänksamma och kärleksfulla husse o matte en hund kan ha. Att lämna en hund på ett hundpensionat när man måste är inget fel. En hund som mår så bra som Dex har inga problem med det.

Lina själviskt är nog bara du med dina kommentarer.

Sara smart, inte du i varje fall Dex kan inte ha det bättre.

2011-10-18 @ 21:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0