Soffproblem

Det hära med soffa. Det var ju inte sådära lätt. Vi har lullat på IKEA men hittade inget som vi kände "WOW" för direkt. Hitta en som var snygg men inte så skön, den var det 4 veckors väntetid på. Nu har jag googlat runder lite och hittat lite andra affärer här i stan, ska kolla in en annan på Torsdag! Hade ju varit skoj med något annat än IKEA ju! Blev självklart massa matshopping på IKEA FOOD, mums!


Det har regnat hela dagen så vi har kollat film "Frozen" som mest var kass och äcklig typ. Sen drog jag med mig Dexter en våt regnig joggingrunda som slutade med att min hund praktiskt taget FÄLLER mig så jag ramlar pladask ner på asfalten! En tjej cyklade förbi och skrattade åt mig och det kan jag lova att Andy också gjorde när jag berättade det för honom! Hahaha! Klumpiga jag... Nu har jag plåster på min hand som jag skrapade upp, TYCK SYND OM MIG! När jag kom hem och hade beklagat mig ordentligt över mitt fall så tog jag en varm dusch och ställde mig och lagade till fetaostpannbiffar med potatis och gräddsås, mums vad gott! Nu sitter jag mätt och belåten och väntar på att Gossip Girl ska laddas hem, knappt peppad på och se det duuuuu!


Ha en fin Tisdag, hoppas ni inte är lika klumpiga som jag!
XOXO

Kommentarer
Postat av: lillis

Söt du är klumpedunsen, man känner sig så offrig när man är själv:). Klart du ska dra dit vi ska ju köra gokart;) pussi!!!

2010-09-14 @ 20:10:42
URL: http://idaceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: diddi

kolla på livingroom där köpte vi vår soffa :)

2010-09-18 @ 16:40:00
URL: http://dmathisen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Fin blogg, allt bra?

2010-09-18 @ 16:49:03
URL: http://angsanas.blogg.se/
Postat av: Celia

Den soffan på bilden är underbar<3

2010-09-18 @ 16:51:21
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: SweetHawaii Mirre!♥

:) ställ en fråga åt mig på min frågestund?♥

2010-09-18 @ 17:01:11
URL: http://sweethawaii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0