Mysig dag


Har haft en riktig housewife dag idag. Har plockat, pillat och strukturerat här hemma. Städat, tvättat och vikt iordning. Åkt och handlat så kyl och frys är fullt och bjudit över vänner på grillkväll. Första grillkvällen detta året, vi ser fram emot fler, det är ju så gott!!! Jag och Ida bokade biljetter & hotell till Manchester idag också, wii! Blir en Söndag till Onsdag i April och jag längtar redan, den staden är fantastisk! Tror Ida kommer gilla! Och Jenna är även glad att jag kommer till henne, jag har saknat henne så himla mycket. Det är nackdelen med att bo och flytta och leva utomlands, man har sina vänner utspridda över hela världen och jag vill helst ha alla inom några få kilometers avstånd, men allt kan man inte få här i livet.

Nej jag ska nog ta med mig min man och min hund upp i sängen och sova lite tror jag. Imorgon är det holländskalektion igen, gud vad veckorna flyger förbi!


XOXO

Kommentarer
Postat av: Lill Ida

Du har varit så flitig idag må jag säga, underbar middag:) ja snart drar vi får små il i kroppen hela tiden (lycko il). ses imorn sov sött;)

2010-03-22 @ 22:59:24
URL: http://idaceciliaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0