Jävla hund!

Jaha, då började denna morgon med skrik och tårar. Var ute och gick med Dexter utan koppel så ser jag att han har ngt i munnen när vi kommit halvvägs på den långa rundan, efter några sekunder ser jag att det är en död fågel. Jag får panik och börjar locka honom med att kasta pinnar, godis, springa och leka osv men allt han gör är att springa ifrån mig. Han lyssnar inte för fem öre och till sist har han sprungit hem vid vår gräsmatta och jag får fortfarande inte tag i honom. Börjar gå hemmåt och kalla på honom men han ligger kvar på gräset och gnagar på den döda fågeln. I ren frustration börjar jag gråta, öppnar dörren hem och skriker förtvivlat på min sovande man som yrvaket kommer nerspringande i kalsonger och tror förmodligen att Dexter är överkörd eller ngt värre. Tillsammans får vi sen gå ut och ta honom båda två och endast NU förstod hundfan att vi var sura på honom, att han gjorde fel och att det inte var en lek att käka en död jävla äckel fågel.

Är fortfarande sur på honom så Andy fick gå upp och lägga sig och sova med honom ett tag. Fan jävla hund. Jag blev ju skiträdd, tänk alla baciller och skit.


Ja så började min morgon iallafall, hoppas er började bättre.
Idag är det match och jag ska faktiskt se hela idag, Dex får klara sig själv.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Josie

uschi...förstår jag om du blev förskräckt!

2010-04-11 @ 10:10:45
URL: http://josieswall.blogg.se/
Postat av: alex

men gumman då!! tycker så synd om dig men det är ingen fara, dem brukar kunna tugga i sig allt möjligt skit! ååå synd om dig goss, hoppas du får en bättre dag sen idag!! saknar dig!

2010-04-11 @ 10:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0