Tips

När man är sugen på kvällen på något sött och ens man sitter bredvid och trycker glass, chips och dricker cola så är det inte lätt att hålla sig. Kom och tänka på när Samantha skulle gå ner i vikt i SATC och då beställde hon varmt vatten med citron hela tiden, så jag hällde upp en stor kopp med varmt vatten och massor med citron och det fungerade faktiskt. Det mättar bra och sötsuget försvann, ska snart gå och lägga mig så det inte kommer tillbaka!!!

Sleep tight.
XOXO

Kommentarer
Postat av: alex

vilket bra tips!!! måste jag prova på :) gosse du kan visa din i bikini ändå din hot mama!!! åå las vegas låter ju jääätte tråkigt :) vill ocksååå! ja nu är det inte långt kvar. så himlans skööönt det ska bli. jag saknar dig med, fuck att vi inte hann ses. men vi MÅSTE ses innan jag drar till aussie. KOmmer du hem då emellan, i januari? Pusss poppps!

2009-11-24 @ 09:08:05
Postat av: Tips

Fruktsallad med lite vaniljyoghurt på, hallon eller annat bär i ett glas, vaniljkesella ovanpå och 1 digestivekex drösslat ovanpå.. Melon är gott, det är sött. Te hjälper oxå. Riskakor (inte så många hehe) blanda vanlig keso med vaniljsocker efter smak, jättegott och mättande. Gör mannagrynsgröt och vänd ner tinade (eller färska) jordgubbar.. smakar som efterrätt. Kan även använda sötningsmedel på om man vill ha mer sött. Skiva en banan och pudra lite kakao på.. Lycka till :)

2009-11-24 @ 11:16:07
Postat av: Anonym

Popcorn !

2009-11-24 @ 11:16:56
Postat av: Anja

Hyvla ostskivor (riktigt bra och mättande!)

1 ruta riktigt mörk choklad

Lite gröna oliver

Kesella med keso eller bara kesella med fun light

En ost- och skinkrulle

Ett glas mjölk

En 1/2 liter grönt te (det mättar!! haha)

Babybellost är bra att ha hemma

Någon form av ölkorv/kött om man tycker om det

Fet naturell youghurt med lite mandlar (max 5 g carbs) och linfrön... Ett par hallon på det!



OBS! Detta är tips till dig som också äter LCHF! ;)

2009-11-24 @ 12:04:30
URL: http://anjakarolina.blogspot.com
Postat av: Anja

En annan riktigt god och bra sak om man går på LCHF och SKA unna sig något är ju grädde, hallon/jordgubbar och smält mörk choklad. Det är ju otroligt mättande och otroligt festligt gott!

Om man blandar grädde, mörk choklad och gelatinblad - kokar ihop och sen in i kylen i några timmar för att stelna i ett martiniglas - blir det ju dessutom en "riktig" efterrrätt. På den kan man ju sen lägga bär OCH grädde om man vill!

2009-11-24 @ 12:08:59
URL: http://anjakarolina.blogspot.com
Postat av: Anonym

Rivet äpple med kanel på, kan även värmas lite i micron. Servera med vaniljkesella/vaniljyoghurt

2009-11-24 @ 15:40:13
Postat av: alex

Popcorn är inte så bra. bättre en chips men ändå 500kcal per 100g. Och en micropopcorns påse innehåller 100g. När man äter popcorn blir det ju lätt iaf 50g. Inte godkänt tycker jag om man ska vara sträng, annars bättre en godis o chips iaf :)

2009-11-24 @ 21:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0