Underbara Sverige (?)

Nu har jag varit ute och gått en promenad på ca 30 minuter. Hann med att gå till banken och att gå inom min söta faster för att bestämma lunch tills imorgon. När jag går hemmåt slår det mig, precis som den kalla snön och blåsten slår mig som piskrapp i ansiktet, hur sjukt deppad man blir av Sveriges pissväder. Hösten/Vintern i Sverige är verkligen så sjukt deprimerande. Bara att gå ut och gå får en att utstå kyla som biter sig fast, tandskakningar, hårda kalla snöflingor i huvudet som dessutom gör allt man har på sig dyngvått... Usch vilket hemskt väder det är idag. Vart är solen!? När kommer värmen smygande? Våren är det absolut bästa som finns, när vintern är över och värmen är påväg... Åh vad jag längtar!

Igår hade jag en mega mysig dag i stan med Daniella. Först kastade jag mig in på första bästa dropin och klippte mig, det behövdes. Sen mötte jag upp Donna och gick och shoppade en massa sött (tacka vettja Gina). Sen satte vi oss på Dahlberg och åt musslor, vitlöksbröd och aioli... FY vad gott det var. Och ett glas vin till det och massa skitsnack :) Man måste lyxa till vardagen ibland, vardagslyx är det bästa som finns.


Köpte denna megasnygga jeansjackan, 299:-


Köpte denna spetstoppen, 29:- (!)


Samt dessa coola lackleggingsen 149:-


Provade en söt klänning på VeroModa men köpte ej...

Jahapp, idag ser det ut som om jag ska softa rätt mycket. Tänkte hoppa in i duschen, fixa mina naglar och lite så! Kanske sätta på någon mysig film! Ikväll är det Österrike - Sverige och min älsk kanske får spela, spännande! Jag kommer sitta klistrad iallafall! :)

Ha en bra dag.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0