Oh, ur the reason why I'm thinking...

... I don't wanna smoke on those cigaretts no more, oh, I guess this is what I get for wishful thinking

ÄNTLIGEN! Nu är huset så rent och fint som det kan bli, men blö vad tråkigt det är och städa... Först måste man damma rent allting och skura skimrande, sen ska man asa den alldeles förstora dammsugaren upp och ner och dra den över golvet för att få bort allt äckligt (hittade en rätt jävla död spindel också i städandet). Nu är jag iallafall klar och jag ska inte klaga här mer ;) Jag sitter och firar med ett glas cola, skål! Imorgon kanske jag klagar lite då jag måste skura toaletterna och fixa och dona. Ska iväg och handla sen när A kommer hem tänkte jag, kanske hinner med lite träning också, ska höra med E vad hon ska göra.

Jahapp, nu ska jag nog kolla lite Dirty Sexy Money, igår grät jag så mycket till det att A började skratta åt mig så blödig jag är, haha. Nej nuså. Ha deee.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hellu sötnos!!!!!! Åh, har just uppdaterat mig lite i diit liv:) Dirty sexy money är helt klart den nya it serien, hahahahaha, om man nu kan säga så, både felix och jag sitter bänkadae varje vecka, sjukt spännande!!!! Du verkar ha det toppen!!! Härligt! PussPuss Puss

2009-02-19 @ 17:13:10
Postat av: sofie

Svar Mathilda; vad skoj att du läser gumman, tack för i fredags, var så mysigt och träffa er! PUSS

2009-02-19 @ 17:53:45
URL: http://soppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0