Jag är en FISK

Mitt stjärntecken är Fisk och allt stämmer sjukt bra in på mig, ni som känner mig, vad tycker ni?


Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person. Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.


Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra. Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar. Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.


Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt. Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet. När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.


Du passar mycket bra med Fiskarna (Daniella), Skorpionen, Kräftan (Caroline och Isabelle) och Vågen. Även med Lejonet (Elena & Emelie), Väduren (LillEmma & Andreas) och Stenbocken.


XOXO


Kommentarer
Postat av: alex

och jungfrun (alexandra) är din värsta fiende som du ska passa dig för.. ellleeer huuuuuuurr??? säg som det är!!!!!!!!

2009-12-05 @ 14:01:40
Postat av: sofie

ja jag passade inte så bra med dig enligt horoskopet... men även stjärnorna kan ha fel min älskade ;)

2009-12-05 @ 14:39:34
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Lill Ida

GUD det är ju jag upp i dagen!!! är oxå fisk:) Bra men då passar vi brudar ihop elena du å jag;P!!!!! pussss

2009-12-06 @ 00:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0