En heelt vanlig Onsdag



Har varit och tränat och sen när jag kom hem gjorde jag bacon, ägg och avokado som lunch till mig och A. Så nu har jag duschat, kollat runt på alla bloggar och tänkte ringa pappa för lite instruktioner om Julskinkan som jag tänkte fixa nu, DET kommer bli sjukt gott. Ikväll ska vi också käka räkor och kräftor. Är så himla gott det med! Massa gotte. Imorgon ska jag ha personlig träning klockan 15:00 och vägas och mätas och lista ut min fetthalt i kroppen och grejer, fast jag är inte bekymrad alls faktiskt. Det ska bara bli roligt :) Ha en mysig Onsdagskväll!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Anja

Gumman, förresten! Var letar ni hustomter? I Sverige?? :) Pussis

2009-12-02 @ 18:58:26
URL: http://anjakarolina.blogspot.com
Postat av: alex

ååå personlig tränare fan va kul. jag vill med :( hade varit kul att få veta sin fettprocent, se hur man ligger. we want muscles!! :) psyyyyko. ringas imon jaa :) puss

2009-12-02 @ 21:17:01
Postat av: Anja

Fin layout på bloggen btw :)



Aaah. Spännande! När ska ni börja bygga då? Eller har ni hittat någon bra tomt än? Eller är ni oense? ;) hihi... Ska ni ha det som hem i Sverige då när ni fortf. bor utomlands och sen kanske bosätta er där permanent när ni slår er till ro med hund, volvo och ungar? ;)



Ha en mysig dag soppan,



PUSS

2009-12-03 @ 10:24:15
URL: http://anjakarolina.blogspot.com
Postat av: Anja

Hallo snäckan :)



ja jag har nu blivit övertalad att min kära syster att det i alla fall inte är farligt att ta vaccinet som jag varit rädd för och som har varit enda anlendingen till att jag inte ville ta det innan. alla de biverkningarna jag varit rädd för finns ju i influensan också - och man löper större risk att få den genom att insjukna i influensan än att ta vaccinet.



Var mysigt att bygga ett helt eget hus. Snacka om projekt!! Och många beslut att ta, haha! Kan bli knivigt det där, speciellt när man har två viljor.



Annars är allt bara bra med mig. Har hittat ett par skor nu också till festen i helgen så det är jag glad för. :) Och nästa fredag bär det av till Helsingborg!!! SOM jag har längtat efter den dagen. Det är helt sjukt att det redan är dax start!! Men när kommer du till Hbg nästa gång då? Ni är borta hela jul/nyår i Thai?



Pusspuss sötis!

2009-12-03 @ 15:10:05
URL: http://anjakarolina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0