I did'nt know to kiss them of if I prefer to miss them...

Goodmorgeeeen bitte.

Vaknade för ca 20 minuter sen. Skööönt och sova ut. A står och lagar lunch och killarna (som var ute igår) börjar vakna till liv. Idag är det match! Ska bli så himla skoj! Allt blir så mkt roligare när min A är på plan + att det går så bra för laget. Sen är hela kill-ligan här också. De drar idag så imorgon får väl jag ha en städ och tvätt dag kan jag tänka mig. Min älsk Carrsan ringde i förrgår, så skönt och höra din röst baby. SAKNAR MEGA MKT!!!!

Haha jag och A kollade på Stephens Kings "The Mist" igår. De som inte vill veta innehållet, sluta läsa! Iallafall så hade typ världen övertagits av mega spindlar och en grupp människor var instängda i en mataffär. Till sist när alla blivit crazy drog en pappa med sin son, en kvinna och ett gammalt par iväg i en bil och körde tills bensinen var slut och utanför hörde de spindlarna. De var 5 och hade en pistol med 4 kulor. Pappan sköt då alla, tillochmed sin egen son sen gick han ut för att bli uppäten av spindlarna, vet ni vad som händer då!?!??!?! HAHAHAHA, då kommer räddningspatrullen (militären) som ska rädda alla. Jag dog så dålig film!!!! Drömde dock om spindlar hela natten och jag var nog inte ensam!!!!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Ha det super!!
XOXO

Kommentarer
Postat av: Anonym

heeeej



du skulle inte vilja ändra stil och/eller storlek på din text. det blir väligt svårt och ansträngande o läsa, och det gör att man inte orkar fortsätta. Tråkigt, för så klart vill jag läsa din bra och spännande blogg !!!



Kram

2008-09-28 @ 13:06:08
Postat av: ..

Glasögon finns för en anledning!

2008-09-28 @ 16:52:32
Postat av: Anonym

jo, men det är extremt liten stil..

2008-09-28 @ 19:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0