Sushi och lite shopping

Jag vet jag vet jag vet, jag borde inte shoppa nu när jag ska lassa hem allting men jag var bara tvungen att ha en sista shoppingdag i Manchester, tror detta blir det sista iallafall! Var på Trafford Center och käkade sushi på YOSUSHI och gick runder och kollade i affärer. Hittade ett par snygga enkla stövlar från topshop, hade kostat 70 pund men var nu nersatta till 40 pund, bra deal va? Sen hittade jag en söt tunika/klänning på New Look och ett fint svart "fodral" som det kallas som jag lätt ska ha på mig imorgon, skit snyggt. Här kommer lite bilder, för bilder gör alling så mkt roligare! Sorry för kassa bilder, använde telefonen.

image1015


Vad tycks?

Jenna lagade mat till mig idag, pasta och köttfärsås! Mkt gott. (Jenna, just wrote about our day today with the shopping and sushi and all, then that you made me a great meal tonight aswell!) Så nu ska jag städa upp lite i köket som ser ut som ett bombnedslag då vi har ett skåp mindre pga frysen, det var då vårt godis skåp, ja ni som har sett det vet vad jag menar, jag och Andy är gottegrisar helt enkelt, very bad... Sen ska jag gossa ner mig i sängen ensam igen, inatt hade jag dock sällskap av Jenna... Nu blir det en stor kall säng alldeles ensam, saknar redan Andy, jag måste skärpa mig.

Godnatt mina sötnosar.
xoxo
image917


Kommentarer
Postat av: alex

gosse sluta shoppa så fina saker dååå. jag dör overhere !!! du blir sexy mama i svarta fodralet hiihiii.. snart ska vi gossa din goos.!!!love

2008-03-14 @ 08:04:39
URL: http://www.alexandraliving.blogg.se
Postat av: Karin

nice inlägg:) gott och fint

2008-03-14 @ 10:00:01
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0