How long is your life?

Tack Mikie för tipset, fler tips tack!

Snackade med min moster innan och hon gick i Landskrona 2 år... 2 år känns nästan för länge. Ska snacka lite med Carolina och så med naglar. Hade varit skoj och kunna det, det kan man också ta med sig överallt + att man kan nog hitta snabba utbildningar. Jag bara kollar runt lite..

Var nere en sväng på stan lite, gick runder och köpte hem sushi och inpackning och balsam till håret. Jag gjorde dessvärre lite slingor själv som inte blev bra alls. Måste försöka fixa det.


pic of the day



Vad hinner man egentligen med under en hel livstid? Är en livstid för kort eller för lång tid? När man ligger i slutet av sin egen epok vill man vara nöjd, måste vi nu då stressa? Vad är meningsfullt och vad är inte? Hur ska man prioritera? Vad kommer man vara mest nöjd med i livet? Vad kommer man ångra att man aldrig gjorde? Jag vill veta nu, för jag vill inte ligga med 100 saker kvar att göra när jag inte kan. Vem vet vilken väg vi alla ska välja? Vad vill man göra? Vad betyder mer eller mindre? Ah vem vet!? Man får ta det dag för dag som jag gjort hittills. Man vet då aldrig vad som kan hända, på gott och ont.

KISSES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0