HA!HA! / Något som liknade strippklubb & Birdcage

image897
image898
image899
image900
image901
image902

Godmorgon.

Blev en rolig kväll igår. Var på matchen med Jenna och gänget sen drog vi hem och fixade oss snabbt sen blev det HA!HA! bar där vi mötte upp Lucie och Emma för massa vin. Helen och Naomi kom senare och joinade. Stack därifrån och skulle till Mojo's där det var kö, bredvid Mojo's ligger där en strippklubb (har vi iaf alltid trott) så vi frågade om vi fick komma in och det fick vi. Visade sig vara en gammal strippklubbslokal men nu var det bara en häftig bar. Där de brukade ge "lapdances" var nu små rum med bord och stolar där stora sällskap kunde sitta och dricka och lyssna på musik. Mkt trevligt faktiskt. Sen från den fejkade strippklubben så drog vi till vårt hjärta Birdcage där de spelade nördig musik hela natten!!! Blev lite "swedish nudels" när vi kom hem sen däckade jag rätt gott vid fyratiden. Killarna ramlade in lite därefter tydligen, hörde inte ett skit.

Idag ska vi ner en sväng på stan, sen blir det Tacos och lite fotboll ikväll.
Och förresten, hur mår du Carrsaaan idag? ;)
KISSES

Kommentarer
Postat av: Carrsan

Ja duu... Carrsan var inte lugn igår! Det blev lite för mö av de gooooa! :P Tur att vi har solstolar på jobb som man kan sova i. ;)

2008-01-27 @ 18:30:01
Postat av: alex

haha lite besviken va du allt att du intefick komma till strippklubb va? :) ttsss. o Carrsan, en av dem solstolarna är min!! sliiit med hälsan hihii :)
hoppas vi ses snart soppsan, jag vill parta o mysa :)

2008-01-27 @ 19:53:20
URL: http://alexandraliving.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0