Massa vin, på en torsdag!? (härmar Johan Glans)

Ja det blev lite vin hit och dit igår. Blev massor med vin och skitsnack hemma hos Em, väldans mysigt. Sen drog vi till BV och träffade massa folk och drack vin. Sen Zoo och Cardinal. Jag tyckte det var mega konstigt att Marie Picasso sitter i ett hörn inne på Cardinal och tyckte lite synd om henne. Jag tänkte bjuda upp på dans men min kära kusin stoppade mig i rättan tid. Jag snackar för mkt efter vin kan jag säga. Sen htitade Em en femhundring på golvet så det firade vi med att ta taxi till Statoil, bjuda taxichauffören på cola och äta korv och hamburgare som två som aldrig sett mat förr!! Köpte även med ett paket bacon som vi fick för oss att vi skulle käka till frukost. Sen somnade vi gott hemma hos Emelie. Vaknade av ett sms från Em's granne:
"Hårt igår eller? Det ligger ett tiopack bacon utanför din lägenhetsdörr." och jag kunde verkligen inte sluta och skratta åt det smset.

Alexandra, sorry att jag är mega tråkig idag!!! I'll make it up to you...
Har glömt min mobil där nere så jag måste köra ner och hämta min mobil sen har jag ärende på Väla... Orkar verkligen inte.


Sjukt fin bild på Katherine Heigl från Greys och "På smällen"

xoxo
image917

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0