Fick lite jobb idag... Och imorgon!



Nu regnar det... Mindre skoj. Man var gladare igår när solen sken, det gör så mycket. Fick jobba lite idag, tolv till åtta, blir samma imorgon också! Skönt med lite tider. Behöver ju det nu när jag ska bli sambo igen! Alex babe, längtar du inte?? Jag gör... Mina ögonlock känns väldans tunga... Funderar på min gossiga säng som tyvärr inte var så gossig inatt, sov mega dåligt. Hade konstiga drömmar och vaknade stup i kvarten. Usch, hatar sånna nätter... Bättre när älskling är bredvid men han vägrar och sova i min "lilla" säng... Iallafall så ska jag nog kolla lite teve i sängen... By my self... Godnatt alla söta själar, sov så gott!!! Och tildis, jag längtar tills våren i Paris, hur är vädret där nu??? Uppdatera  ;)

Jenna, I miss you...

xoxo
image917

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hörde att det snöade i paris för någon dag sen...

2008-04-09 @ 08:26:25
Postat av: Anonym

älskling klart jag längtar!!! jag är bara mega nervös för att säga upp mig o sånt skit, men allt kommer bli great såklart. vi ses i nästa vecka, då ska vi spana in stället :) i love u!

2008-04-09 @ 13:35:35
Postat av: Mathilda

Hellu my löööv.Visst stämmer det som din läsare har skrivit. det snöade här i helgen, men då varjag ju i motpellier o solade, tihiiiii;) Det är vårjackeväder, medhalsduk på kvällen men så slår det till nån dag så man kan gå i bara tshirt.Men paraplyet är alltid i väskan ty man vet ALDRIG;) men det är ju mest för at klara frisyren....iiiiiihhhh jag kan knappt vänta! Så kuligt vi ska ha. håll in das hatt säger jag! Har du funderat på vad du vill göra. Eiffeltornet börvara lugnt bara vi är där när de öppnar vid niotiden. det ärju häftigt menar jag;) Love u DAAAARLIN*!!! Pussilull mitt gullegull

2008-04-09 @ 20:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0