SÅG GWEN OCH HENNES SON PÅ FLYGPLATSEN IDAG


I kön bredvid mig till säkerhetskön står ingen mindre än Gwen + unge :)

Sjuuukt snygg! Feg som man är vågar man inte gå fram o fota eller fråga om autograf. Men det är ändån coolt att jag har sett henne live. Hon var tydligen i Köpenhamn för detta. Nån konsert. Aja, jag är iallafall back in Manne all alone. Ni får stå ut med mitt "det är synd om mig"-tjat tills Andy kommer hem helt enkelt. Han hänger ju i Stockholm nu med grabbarna grus och fikar och shoppar :) haha, och tränar såklart.

Jag ska in och lägga mig och glo Vänner faktiskt. Käkat makaroner, hade inget annat hemma, ska nog göra nån god kyckling nånting tills imorgon. Man får ju liva upp dagen med nåt ju. Ska iof jobba imorgon. Så kommer vara trött, men hungrig, like always ;)

Nej, puss på er.
KISSES

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste bara fråga en sak som jag tänkte på häromdagen.. I skolan har man ju eng-lektioner.. Men jag tror nästan att man lär sig prata mer amrikanska än engelska. Hur pratar du? Amrikanska, eller eng? Ha det bra! =)

2007-10-15 @ 23:13:15
Postat av: dannjella

hej söt :) ja de va skoj som attan! Hade du kul då? :D

2007-10-15 @ 23:29:18
URL: http://vjykort.blogg.se
Postat av: bonnie

hallåja, ja det var hur kul som helst. ja det blir ju oftast så när man ses ute.. alla är drunk och man försvinner :P men även om vi inte ses så ofta så vet du att dina butchers tycker om och saknar dig här hemma i sweden! puss

2007-10-15 @ 23:40:57
URL: http://bon.blogg.se
Postat av: alex

jag är så äckligt avundsjuk på dig, Gwen är en av de hetaste på jorden.. faan att du ska ha såån tur o inte jag ngn gång !!! jag saknar dig baby, hade varit mysigt ifall jag åkt till manne nuu. lovelove

2007-10-16 @ 16:52:17
URL: http://alexandraliving.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0