Bara hemmamys.

Varit hemma och glott filmer idag med andy. Varit och handlat också. Så nu har vi lite mat i kylen igen. Mätt är jag, lagade kycklingfilé, pommes o sås till andy och kycklingfilé, pasta och en annan sås till mig. Jag försöker vara nyttig och skippa pommesen, de är farligare än vad man tror ;) Fettoooo. Jaja, har fixat lite med min blogg, är uttråkad, andy kollar på nån action, får väl gossa ner mig i soffan jag med. Såg Tristan och Isolde innan, mysig kärlekshistoria..

image791
Här är en bild från Lindsay Lohans film "I know who killed me" som jag såg för ett tag sen, hon gör verkligen en porrig scen i den filmen, eller ja, flera;

Jag tycker faktiskt att hon har en perfekt kropp. Inte för skinny och verkligen inte för fet. Så vill jag se ut helt enkelt. Söt fyllig rumpa, fylliga bröst, men ändån fin mage och smala ben... Gud, hör du mina böner!?


Perfect...

KISSES

Kommentarer
Postat av: Caroline

snygg headern blev :) håller med dig om att lindsey har den perfekta kroppen, den skulle inte vara fel att ha :)

2007-11-26 @ 00:14:13
URL: http://carolinenordens.blogg.se
Postat av: Caroline

haha jo de är väl de mest logiska.. men han är nog inte riktigt sån kille, utan de ska vara lite seriöst innan man gör de. o skulle vi gör de, så tror han helt plötsligt vi är seriösa. å de blir de jobbigt. haha nu blev de yrt, jag skyller på att klockan är mkt o jag är trött ;) sov gott :)

2007-11-26 @ 00:31:58
URL: http://carolinenordens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0