Has anybody seen my baby?

Fick ett sms av pojken precis. Han kommer inte hem förrens imorgonkväll. SÅ ROLIGT. Jag får altså sitta själv en Lördagkväll och glo schlager när jag vet att alla mina flickor ska vara tillsammans i hbg och se de tillsammans. Men jag ska inte böla, detta är sista gången jag är själv i denna lägenheten. För på Måndag kommer Caroline och sen på Fredag flyttar jag hem till Mamma och Pappa igen, och där är jag typ aldrig själv. Så jag får väl passa på att njuta, har en halv vin kvar sen igår. Vi har inte så mycket saker hemma och jag har inga cash att gå och handla, Andy lämnade ingenting heller för han trodde att han skulle komma hem efter träning. Men alla i laget skulle med på "sista matchen".

Så jag har lite kött och couscous.. Får väl duga. Jaha, vad ska jag göra idag då? Jag har en mega blåsa från mina "icke" gympaskor sen min powerwalk igår och mina gympaskor åkte med hem till hbg i torsdags.. Så gå ut och gå får jag nog tänka på... Kanske kan gå en liten sväng i mina ballerina? Haha snyggt. Usch, ge mig tips på roliga saker man kan göra i en stökig lägenhet en Lördag? Och säg inte städa, för det är inte lönt. Blir lika skitigt igen när vi börjar packa. Jag kanske ska börja packa lite.. Ja vi får väl se vad som händer i mitt spännande liv. Just nu är jag sur för att Carro inte är här, jag trodde från början att hon skulle komma den 12. Idag altså.

Dagens fråga; Hur kan man vara så snygg som Cameron Diaz?



En av Världens Vackraste enligt mig.

Nej, nu ska jag fortsätta att ha tråkigt.
KISSES

Kommentarer
Postat av: Anja

ja asså oskar vet vem andy är.. tror de kan ha spelat ihop när de var mindre. oskar gick ju fotbollslinjen på gymnasiet och har spelat jättemkt. men slutade efter gymnasiet.:)
fråga andy, oskar tuwesson!
har precis varit och jobbat, ska på fest ikväll, insåg precis att jag inte har något vin hemma :-O
Sjukt trist.. haha blev ännu mer sugen när jag läste din blogg.
och systemet är stängt. fuck liksom.. sverige suger verkligen med det. helt otroligt. blir det inget vin till middagen på söndagen heller liksom. man mpste ha så mkt planering och framförhållning :S
men men får ju vin på festen förhoppningsvis.. haha
pusspuss

2007-05-12 @ 15:52:44
URL: http://redmary.blogg.se
Postat av: Michaela

Njut så länge du kan babe ;-)

2007-05-12 @ 16:40:11
Postat av: Anonym

Svar på dagens fråga... Det är du redan

2007-05-15 @ 17:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0