MISSED ME? Jag har saknat INTERNET!

Okej jag har varit borta, gone, utstängd, ensam, bakom, utanför, DISCONNECTED för länge! Och jag har saknat Internet! Just nu är jag hemma för tre nätter för Andy skulle ändån på bortamatch och så saknade jag alla här hemma, perfekt tillfälle och komma hem en sväng! Och jag har 1000 saker att berätta, men jag ska skriva så det ryker!

Detta har hänt under dessa två veckor då jag har varit utan en data:

Strax efter mitt förra inlägg så fick vi lägenheten samtidigt som Andy blev rejält förkyld. Men vi hann ändån fixa det viktigaste (tv, mat osv) innan hans höga feber kom. Allting hände snabbt, och jag fick ett hushåll och ta hand om och en söt sjukis pojkvän. Efter några dagar blev han bättre och vi har hittat på rätt mycket faktiskt. Vi har shoppat till lägenheten (som jag faktiskt trivs i jätte bra), vi har varit och kollat på fotbollsmatcher (Liverpool - Chelsea och Man United - Porthmount). Vi har utforskat massa restauranger i Manchester med Henke och vi har själva utforskat vår lilla ort Standish där vi bor. Jag har lärt mig laga några maträtter och även fast Andy är kritisk så tyckte Henke det var gott.

Varit och kollat i massor med affärer, jag säger bara HALLÅ SHOPPING i Manchester, det är helt sjukt! Man bli ju kär i allt som är för dyrt också! Sen i Fredags kom Andys päron och vi har varit runt och shoppat på IKEA varit och ätit på restaurang och så Man United då igår, sen kom jag på att jag kunde ju åka hem med dom, och åka tillbaka med andys kompisar bamse och kinnan, så det gjorde jag. Nu sitter jag här hemma miss i nassen och tar en överdos av internet. Läser Carolines resedagbok tex! SOM JAG SAKNAR HENNE DÅ! Hon är så söööt. Visst?



forsta inkopet, ny bikiini

Nej om jag skulle nanna lite i min egen gose säng!? Sen imorgon ska jag ut och äta med Emma och Steffi från jobb, ska öven hälsa på jobbekompisarna! Och jag ska hinna med så mycket så det är inte klokt, emma och issa bonnie och danni ska också få lite tid med mig, kanske även fannybanny? ÅH VAD JAG SAKNAR ER ALLA, men nu är jag hemma, så jag ska få en överdos av er alla!

En liten puss till Andy som ligger själv i vår lägenhet ;)

Hör av er! PUSS!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Aaah min lilla snuffa!! Ar det skont o vara hemma? Kan tanka mig att du tycker dte iaf. Men du evrkar ju trivas anda. Du maste maste maste lagga ut bidler fran lagenheten sa jag vet vad jag ska vanta mig den 14de maj! :D nu sitter jag pa ett cafe, eller snarare garage med nagra datorer och massa flaktar som fladdra och SOM jag lokar! sitter o bokat hotell i bankok sa vi har det. Saknar dig mega mycet... sakna-faktorn ar hog har med!!! :( Men nar du far internet kan vi ju horas mer och det ar bra!! :) ha det toppen alskling, jag alskar dig en massa!!!! Pusspusspuss

2007-01-29 @ 12:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0