Home SWEET home

Ja vad ska man säga? Jag älskar älskar älskar Helsingborg! Att bara vandra på gatorna gör mig lycklig! Så mycket man uppskattar det när man inte varit hemma på ett tag, man uppskattar det inte lika mycket när man bor här dock! Idag har jag varit på stan och träffat massor med folk, shoppat lite på HM också såklart. Mest nödvändiga saker :)

Sen fikade jag hemma hos min faster med min farmor, jätte god räk-smörgåstårta ;) Mums! Sen kom mamma och hämtade mig så stack vi till Maxi och shoppade, sen körde jag till Intersport och blev tårögd av att bara se alla igen! Jag saknar det så mycket! Men det var iallafall skoj och se alla igen, sen stack jag Emma och Steffi ut och käkade middag på Harrys, mycket mycket gott och mycket mycket trevligt! Sen blev det CSI med mamma och pappa här hemma!

Imorgon är det också fullt schema. Älsklingen ringde innan, han var en bit utanför London och hängde på sitt hotell. Saknar honom lite :)

Nej, Carro, du saknas i mitt hjärta ska du veta!

27377-77

So long suckers!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Saknar dig med... och borjar faktiskt sakna Helsingborg lite.. eller kanske inte hbg i sig men alla darhemma.. mamma o pappa o sa. Men det loser sig! ha det toppen hemma i stan gumman!! Pusspuss!!

2007-01-30 @ 12:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0