FLAMES TO DUST

Hello everyone. :)

Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och tittar fotboll. Andy har varit ledig idag så vi har varit på lite utflykter. Var på IKEA och käkade köttbullar och kollade lite inredning. Jag hoppas vi får vår lägenhet snart för jag är så nyfiken!!!! Sen körde vi lite i det området där vi antagligen ska bo, såg helt ok ut. Imorgon ska jag och Andys päron dra in i Wigan när han tränar och shoppa lite, sen kanske vi skulle få se lägenheten... Ska bli så skoj..

Som jag skrev sist så är jag helt inställd på att detta hotellet är typ "The Shining". Klart att jag vaknar as tidigt på morgonen av att någon försöker ta sig in i vårt hotellrum. Står och rycker och drar i dörren och jag fick paniiik. Väckte andy och började gasta, klart han somnar om och jag la mig under täcket, LIVRÄDD! Antagligen var det nån psykad städerska... Men det var ändån läbbigt...

Och på fredag ska jag sova helt jävla själv för andy ska ha borta match, KUL. Tacka gud för Sex & the City boxen, TACK MAMMA OCH PAPPA!

Nej nu ska jag socialicera mig som Carro brukar säga.. :)

Saknar er alla så mycket redan, om ni inte redan gjort det, så BOKA biljett till mig...

KISSES /the wig soupie.


Kommentarer
Postat av: emmeli

det är linus wahlgren ju?

2007-01-03 @ 00:59:01
Postat av: Caroline

Hahaha nån tror att Jonne är linus wahlgren!!! Jag dör! :P Sitter på jobb nu UTAN min mobiltele så jag kan inte ringa idag för jag har tyvärr inte ditt nr i skallen. :P Men jag saknar diiig!

2007-01-03 @ 08:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0